Tesettür Tuniklerde Sunulan Çeşitli İndirim Fıratlarını Kaçırmayın

Tesettür tuniklerin çeşitleri moda selvim sitesi kapsamında sunulan ürünleri içeriyor. Tunik çeşitlerinde farklı ürün modellerine yer veren site, renk ve tasarım noktasında da çeşitliliğe gidiliyor. Ayrıca site bazında sunulan tuniklerde çeşitli indirim imkânları sağlanıyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına tunikler için çeşitli ürün tasarımları hazırlanıyor. Ayrıca sağlanan ürünlerde çalışan tecrübeli çalışanlar ile ürünlerin teslimatı noktasında kolaylıklar sunuluyor.

Tesettür Tunik Modellerinde Fiyatlandırma

Tesettür tunikler hakkında merak edilen noktalardan biri de fiyatlandırma ölçüleri hakkında verilen bilgiler oluyor. Çeşitli markaların yer aldığı sitede renk, astarım, ölçülendirme gibi noktalar üzerinden fiyat değişikliğine gidilebiliyor. Ayrıca müşterilerin sıklıkla talep ettiği ürünlerde fiyat indirimleri uygulanabilirken, yaz ve kış sezonu da bu indirimler devam edebiliyor. Site bünyesinde müşterilere sunulan kapalı tunik fiyatları ortalama olarak 80-200 TL arasında çeşitlilik gösteriyor. Ayrıca ürünlerin fiyatlarında kişiye özel indimler üzerinden de düşüş yaşanabiliyor. Ürün fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek için sitenin ziyaret edilmesi önem taşıyor.

Tesettür Tunik Modelleri

 Tesettür tuniklerde birçok çeşidi site dâhilinde müşteriler için hazırlanıyor. Bu ürünlerin malzemeleri değişkenlik gösterebilirken tesettür tunik için kullanılan ürünün kalınlığı, renk, ölçü detayları da farklılık sağlıyor. Ayrıca birçok bedene uygun farklı modeller hazırlanıyor.

Tesettür tuniklerin çeşitleri ise;

-Triko Tunikler

– Kot Tunikler

– Kuşaklı Tunikler

– Düğme detaylı Tunikler

– Yırtmaçlı Tunikler

– Aksesuar detaylı Tunikler

– Şapkalı uzun kollu tunik

Gibi çeşitlere ayrılıyor. Tunik modellerine sahip olabilmek için sitenin detaylı şekilde incelenmesi ve zevkinize en uygun modeli sepetine eklemeniz gerekiyor. Müşteri memnuniyeti adına sepete ekle adımından sonra indirim kodları ile satım alım işlemi tamamlanabiliyor. 

Tesettür Tuniklerde Sezon İndirimleri

Tesettür tunik modelleri çeşitli sezonlara göre tasarım farklılığına sahip olabiliyor. Yaz sezonunda daha ince kumaş çeşitleri hazırlanırken kış sezonu için daha farklı model kumaşlar kullanılabiliyor. Ayrıca müşterilere sunulan ürünlerde farklı beden ve boyutlara gidiliyor. Bunun yanında kış ve yaz sonuna girişlerde ya da sezon kapanırken sezon indirimleri olabiliyor. Müşterilerin memnuniyetine adına sezonluk indirimler uzun bir süre devam ediyor. Ayrıca müşterilere bir alana bir bedava gibi indimler de sağlayabiliyor.

 

 

 

Tesettür Tunik Modelleri İle Tarzı Yakalama

Tesettür giyim sitesi olarak hizmet veren sitemiz farklı ürün seçenekleri ile hanımların beğenisini kazanan kıyafetler sunmaktadır. Hazırlanan site kategorileri içerisinde en çok talep alan bölüm tesettür tunik modellerinin yer aldığı kategoridir. Tesettür tunik ürünleri hanımların en rahat hissettikleri ve kolay kombin oluşturdukları ürünlerden biridir. Kategori içerisinde hazırlanarak sunulan tesettür tunik modelleri ile birden çok kombin oluşturmak mümkündür. Sitemiz herkesin tarzına uyum sağlayacak tunik model tasarımları hazırlayarak sunmaktadır.

Uzun Kollu Tesettür Tunik Modelleri

Sitemiz modaselvim.com adresi tesettür alanında pek çok çalışma yürütmektedir. Kıyafet tasarımlarının modaya ve sezona uygun olması için özenle çalışan sitemiz ile pek çok yeni ürüne ulaşmak mümkündür. Son zamanların en beğenilen tesettür üst giyim parçalarından biri uzun kollu tunik modelleridir. Balon kol ve düz kesim tunik modeli ile günlük kurtarıcı bir kombin oluşturmak mümkündür. Site içerisinde yer alan uzun kollu tesettür tunik modelleri birden fazla renk seçeneği ile herkesin isteğine ve ihtiyacına yönelik ürün sunmaktadır.

Kapalı Tunik Modelleri İle Kombin Oluşturma

Kapalı tunik modelleri sezonun en çok beğeni toplayan ürünlerinden biridir. Herkesin tarzına yakışacak uzun tunik modelleri hazırlanan kategori içerisinde sunulmaktadır. Sezon içerisinde tunik alışverişi yapacak olan hanımlar için sitemiz en yeni modelleri hazırlayarak sunmaktadır.

Renkleri ve model seçenekleri ile pek çok farklı tarza uyacak bu tunikler, farklı kombin önerilerinde kullanılmaktadır. Yenilenen site kategorileri yaz ve kış sezonuna uygun şekilde ürün sunumu gerçekleştirmektedir. Sitemiz her alanda ürün tasarımı oluşturarak hanımların beğenisine sunmaktadır.

Sezonun En Beğenilen Tesettür Tunik Modelleri

Sezonun en beğenilen tesettür tunik modelleri ile kombin hazırlamak isteyen kişiler sitemiz üzerinden önerilen kombin seçeneklerine göz atmaktadır. Kombin önerilerinde kullanılan koyu renk tunik modelleri jean pantolonlar ile mükemmel bir uyum içerisine girmektedir. Sezonun en beğenilen tesettür tunik modellerinden bir diğeri ise sarı renk yarasa kol tuniklerdir. Farklı alt giyim ürünleri ile uyum sağlayan bu tunik beden seçeneği en geniş olan ürünlerden biridir. Son zamanların en renkli tesettür tunik modelleri sitemiz içerisinde hazırlanan kategoride yer almaktadır.

 

Tesettür Tunik Kaliteli

Son zamanlarda tesettürde moda ve tarz oldukça önemli bir yere sahip olmaya başlamıştır. Tesettür kombinlerinde birçok parçanın kullanılması ile beraber seçenekler de artmaya başlamıştır. Tesettürde kullanılan parçalardan bahsetmek gerekirse bunlardan ilki tuniktir.

Tesettür Tunik

Tesettür giyimde tesettür tunik çok önemli bir yere sahiptir. Tesettür tunikler çok fazla tercih edilmektedir çünkü tuniklerle kombin yapmak daha kolaydır. Tunikler rahatlıkla pantolonlarla ve hatta eteklerle kombinlenebilir. Pantolonlarla kombinlendiği zaman kişiyi oldukça rahat ettiren tunikler günlük yaşamın vazgeçilmezleridirler. Uygun fiyatlı tunikler bulmak oldukça kolaydır. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli tunikler aranıyor ise eğer kesinlikle modaselvim.com adresine bir göz atılmalıdır.

Uzun Kollu Tunik

Tesettür kombinlerinde sıklıkla tercih edilen uzun kollu tunikler çok kullanışlıdır. Uzun kollu olduklarından dolayı üzerlerine hırka vb. giyecekler gerektirmedikleri için yaz aylarında rahatlıkla tercih edilebilirler. Uzun kollu tuniklerin fiyatları da aynı şekilde oldukça uygundur. Eğer kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyatlı uzun kollu tunikler aranıyorsa bu konuda en güvenilir ve doğru adres modaselvim.com adresidir.

Kapalı Tunik

Tesettür giyimde kapalı tunik hem rahatlığı hem de şıklığı açısından sık tercih edilen çeşitlerdendir. Kapalı tunikler kişinin isteğine göre ayarlanabilmektedir. Kişi tuniğinin boyunu kaç cm isterse o boyda rahatlıkla tunikler bulabilir. Aynı şekilde kol boyunun uzunluğu yine kişinin isteğine göredir. Bu konularda kişinin karşısına bol çeşitlilik sunulmaktadır. Eğer kapalı tunik arayışında iseniz modaselvim.com bu konuda en iyi ve en güvenilir adrestir.

Şal

Tesettür giyimde şal tercihi de oldukça önemli bir yere sahiptir. Kişi normal günlerde pamuklu ve rahat şallar tercih edebilir. Özel günlerde ise tercihini özel kumaşlardan tasarlanmış daha ağır duran şık görünümlü şallardan yana kullanabilmektedir. Günlük olarak pamuklu şalların tercih edilmesi kişi açısından daha kullanışlıdır. Çünkü pamuklu şallar kişiyi terletmez ve asla rahatsız etmez. Günlü koşturmacada bozulmayan bir yapıya sahiptirler.

Özel günler için tercih edilen tok duruşa sahip şallar ise özel günlerde kişinin şıklığına şıklık katacaktır. Bozulmayan yapıları ile kişiyi çok rahat ettirmektedirler.

Siz de kendiniz için em kaliteli ve en uygun fiyatlı tunik kıyafetler almak istiyorsanız kesinlikle modaselvim.com adresinden alışverişlerinizi yapmalısınız. Moda Selvim sizler için en kalitelisini seçmekte ve sizlere sunmaktadır.

 

Bu Yıl Tunikte Öne Çıkan Modeller

Tunik, giyim sektöründe son derece önemli yere sahip bir kıyafettir. Yalnızca tesettürlü kadınlar için değil; genel olarak tüm kadınlar için son derece önemli yere sahip bir kıyafettir. Bu durum tunik üreticilerini sevindirmektedir. Tuniğin kadınlar arasında bu denli ilgi görmesi onların her yıl tunik üretimine daha fazla önem vermelerini sağlamaktadır. Bu neden ile her yıl özenle hazırlanmış birbirinden şık ve göz alıcı tunik modellerini piyasada görmek mümkündür. Bu yıl tunik de öne çıkan modeller aşağıdaki gibidir:

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

İki Renkten Oluşan Tunik Modelleri

Elbise ve ferace de modellerinde olduğu gibi iki renk olan modeller, tesettür tunikte de öne çıkmaktadır. Sol ve sağ olarak ikiye ayrılmış ve her iki tarafta da farklı renk olan tunik modellerinin yanında alt ve üst kısım ikiye ayrılmış ve her iki tarafta da farklı renk olan tunik modellerini piyasada görmeniz muhtemeldir. Bu tarz tesettür tunik modelleri kadınlar tarafından ilgi odağı olacaktır. Özellikle de genç ve orta yaş kuşağın favori tuniklerinden olacaktır.

Gömlek Seven Kadınlar İçin Gömlek Tarzında Tunik Modelleri

Günlük hayatta gömlek giymekten hoşlanan kadınlar için gömlek tarzında tunik modelleri son derece ilgi çekici olacaktır. Gömlek tarzı tunik modelleri isminden de fark edileceği üzere ön kısmı ortadan gömleğe benzemekte ve düğmelidir. Bu tarz tunik modelleri özellikle spor giyinmekten hoşlanan kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

Gömlek tunik modellerinde özellikle düğmeler öne çıkmaktadır. Düğmedeki farklılıklar tuniğe farklı bir hava katmaktadır. Bazı gömlek tunik modellerinde büyük düğmeler öne çıkar iken; bazı gömlek tunik modellerinde küçük inci düğmeler kullanılmaktadır. Birbirinden farklı renklerde rengarenk düğmelerle öne çıkan gömlek tunik modellerini de piyasada görmek mümkündür.

Uzun Giyinmekten Hoşlanan Kadınlar İçin Uzun Tunik Modelleri

Piyasadaki pek çok tunik boyu genellikle baseni kapatacak uzunluktadır. Fakat bazı kadınlar için bu boy tesettür tunik modelleri kısa kalmaktadır. Özellikle de boyu uzun kadınlar için… Tunik üreticileri bunu düşünmüş olacak ki bu sene uzun tunik modellerini uzun süreler de piyasada görmek mümkündür.

 

Yaz Ve Kış Aylarında Kapalı Hanımların Vazgeçilmez Parçası Tesettür Tunikler

Tunik kıyafetler, yaz ve kış aylarında kapalı hanımların vazgeçilmez parçası olarak yerini alır. İnce yazlık kumaşlardan tutun da kalın kışlık kumaşlara kadar renk renk ve değişik model ve tasarımları ile sizleri en şık tunik almak için Moda Selvim adresine mutlaka bekliyoruz. Pantolonlarınız ile kolayca eşleştirebileceğiniz şık, zarif ve gündelik kombinler yapabilirsiniz. Özel davetlerde veya gündelik yaşamınızda sizin zevkinize uygun farklı model tesettür tunikler sitemizde bulunmaktadır. Şifon kumaşlı tuniklerin son zamanlarda tercih edilme sıklığı artmış ve moda haline gelmiştir. Bunda en yüksek pay sahibi ise hem zarif görünümü hem de yazın serin tutmasıdır. Tunikleriniz sizin kurtarıcı parçalarınızdan bir tanesidir. Kolay giyimi ve rahat oluşu sayesinde çok tercih edilir.

Tesettür trendlerini takip ederek tasarımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sayede modaya uygun son derece zarif bir görüntü sergileyebilirsiniz. Bir sorun yaşadığınızda ise bizimle işetişime geçebilirsiniz. En hızlı dönüş size sağlanacaktır.

Günlük Tunik Kullanımı

Tesettür moda dünyasında yeni sezonun birçok değişikliğini görebilir ve son tarz tunikleri Moda Selvim adresinde bulabilirsiniz. Tesettür tunik kıyafetlerde en son değişimlerden biri olan dantel kullanımı son zamanlarda oldukça göze çarpmakta. Tuniğin alt kısımlarında ve kollarında kullanılan dantel detayları ile zarif bir görüntü elde ediyorsunuz. Sezonun diğer bir farkı ise bu sene tuniklerde kullanılan kemer ve kuşak detayları. Kemer ve kuşaklar sayesinde bel formunuz olduğunuzdan daha fit ve narin görünmenize yardımcı oluyor. Günlük tuniklerde en çok kullanılan renkler ise koyu kırmızı, taba, mor ve ceviz yeşili. Bu renkler ile sade şıklığı ya Moda Selvim’in zarif tasarımları ile bulacaksınız.

Özel Davetlerde Bile Tunik Şıklığı!

Özel davetlerde hanımların seçenekleri arasında yer alan tunikler, günlük tercih edilen tuniklere göre daha işlemeli ve parıltılı olduğunu görmekteyiz. Özellikle pullarla kaplı ya kendi kumaşından parlak olan tunik modelleri tercih ediliyor. Parlak kadife kumaşlardan üretilen tuniklerde bu sene oldukça moda. Kadife kumaşlı tunikler çoğunlukla kış aylarında seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Çeşit çeşit tuniklerinizle sadece günlük yaşamda değil özel davetlerde de en şık siz olabilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür tunikler son zamanlarda tesettür giyimi tercih etmiş kadınlar için oldukça tercih edilesi hale geldi. Hem rahatlık hem de şıklık arayan kadınların tercih ettiği tunikler artık her model ve renkte üretiliyor. Bu sebepten tesettür tunik alınırken güzel bir görünüm için bazı ipuçlarına dikkat etmek gerekiyor.

Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikle hangi vücut tipine sahip olunduğu tunik satın alırken önemlidir. Hem kısa hem uzun kesimli olan tunikleri bulmak mümkün. Basen bölgesini belli etmek isteyenler için dize kadar uzanan ve geniş kesimli tunikler daha uygundur. Daha zayıf kadınlar ise kalçayı kapatacak uzunlukta kısa kesimli tunikleri tercih edebilir.

Vücut tipini belirledikten sonra hangi modelin tercih edileceğini belirlemek önemlidir. Günlük model arayanlar için üzeri baskı yazılı spor tarzda tunikler iyi olabilir. Hem günlük hem de şık bir görünüm isteyenler ise düz, kolları bilekten lastikli modelleri tercih edebilirler. Bu modeli ise takacakları zarif, uzun bir kolyeyle tamamlayabilirler. Daha görkemli bir görünüm için ise birçok model bulunmakta. Kolları volanlı modeller, dantelli işlemeli parçalar veya desenli tunikler tercih edebilirler.

Tunikler Nasıl Kombinlenir?

Uzun veya kısa kesimli tunikler için farklı kombinler oluşturmak mümkün. Eğer pantolonla giyilecekse dize veya diz altına kadar uzanan tunikler daha şık bir görünüm sağlar. Eğer kumaş pantolonla kombinlenecekse tuniğin kumaşı da penye veya kot olmamalıdır. Etekle giyilecek ise kalçayı kapatan, kısa kesimli tunikler eteği kapatmaması adına daha iyi olur.

Sade ama şık bir görünüm sağlamak isteyenler için pantolon ve tunik ikili oldukça uygundur. Beyaz kumaş pantolonun üstüne giyilecek bir tunik oldukça şık bir görünüm sağlayacaktır. Ancak burda renk seçimi de önemlidir. Tesettür tunik birçok renkte üretiliyor. Beyaz bir pantolonun üzerine daha çok pastel renkler uyumlu olur. Kahverengi, krem veya toprak rengi, açık/bebek mavisi, pudra pembesi gibi renklerle giyilecek pantolonlar istenilen görünüme sahip olmak için bir yoldur. Bu tür birçok renk ve modele ulaşmak ise o kadar zor değildir. modaselvim.com adresinde renk renk veya çeşit çeşit kaliteli tesettür tuniklere uygun fiyatlarla ulaşmak mümkündür.

 

 

 

Tesettür Tunik Modası Ve En Güncel Tasarımlar

Tesettür giyim, son zamanlara da fazlaca çeşitlenmeye başlamış ve tasarımcıların ayrı bir moda anlayışı ve özenle baktıkları bir alan haline gelmeye başlamıştır. Özel bir davette ya da günlük kullanımda giyilen tesettür tunikler; dikimi, kesimi, kumaş kalitesi ve çeşitli kumaş renkleri ile birçok kapalı hanımın vazgeçemediği ürünler listesinde baş sıralarda yerini alıyor. Tesettür tunik modelleri genelde pantolon üstüne giyildiğinden hem rahat hem de şık bir görüntü de olmamız sağlıyor. Tesettür tuniklerin kombinelenmesi de bir o kadar kolaydır. Tesettür üst giyimde en çok tercih edilen parça tunik modelleridir. Birbirinden farklı her yaş ve kesime hitap eden bu modeller her dönemde tercih edebilecek tasarımları ile sizlerle buluşmaya devam ediyor.

https://www.modaselvim.com/tunik

Tesettür Tunik Tasarımları

Tesettür tunikler, pantolonların hatta son zamanlarda moda haline gelen eteklerin üstüne kombin edilerek giyilebiliyor. Biraz da tesettür tunik modellerine göz atalım. Ekoseli, triko, şifon, keten, desenli, düğmeli, kemerli ya da boncuk detaylı birçok tesettür tunik modeli bulunmaktadır. Her tarza hitap eden bu tunik modellerini giyerek özel gün ya da günlük yaşantınızda şık ve konforlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Çeşitliliği ve uygun fiyat seçenekleri ile tesettür tuniklere modaselvim adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Beğenmediğiniz takdirde ücretsiz olarak iadesini almaktayız.

Her kadının moda anlayışı ve şıklık anlayışı farklıdır. Herkese hitap eden renk, desen ve modeller modaselvim adresinde mevcuttur. Kadınların en sık tercih etmiş olduğu kıyafetlerden biri olan tesettür tunikler birçok renk, desen modeli ve uygun fiyatlar ile sizlerle.

Tesettür Tunikler ile Kombin Yapmak Çok Kolay!

Tesettür tunik modelleri, kadınların gözde parçalarından birisidir. Tesettür tunikleri kombin etmek, zevkinize veya tercih edeceğiniz mekana göre çeşitlilik gösterir. Bol ve şık pantolonların üstüne kısa tunikler tercih ederek güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzan parça tunikler ile de dar paça pantolonları tercih ederek farklı bir hava yakalayabilirsiniz. Aynı renk parça kullanmaktan ziyade günümüzde daha çok tercih edilen zıt parça şıklığı yaparak farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Günümüzde tunikler artık sadece pantolonlar ile tercih edilmiyor. Dar kalıp eteklerin üstüne zarif bir tunik ve dilerseniz ince bir kemer ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Kışın Tercih Edilmesi Gereken Tunik Çeşitleri

Her tesettürlü hanımın mutlaka dolabında bulunması gereken hem etekle hem pantolon ile hem de pantolon etek ile günlük kullanımda ve özel günlerde kombin edebileceğiniz bir parçadır tesettür tunik birçok rengi ve hem yazın hem de kışın tercih edilmesi gereken birçok modeli vardır. Hem internet sitesinden hem de çeşitli tesettür mağazalarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca hem orta yaşlı hanımlar için hem de genç kızlar için tesettür tunik seçenekleri de vardır. Kısa tunikleri daha çok etekle uzun tunikleri ise daha çok pantolon ile tercih ederseniz güzel olacaktır. İşte sizler için araştırılan kışın tercih edilmesi gereken tunik çeşitleri.

Triko Tunik

Hem rahat edebileceğiniz hem de sizi soğuk kış günlerinde sıcak tutacak ve şık bir kombin oluşturmanızı sağlayacak tunik çeşidi triko tuniktir. Sayılamayacak kadar çok rengi ve modeli bulunmaktadır ve her yaşa göre hitap etmektedir. İsterseniz uzun isterseniz de kısa modelini tercih edebilirsiniz. Ayrıca altına pantolon ya da etek giyerek kombin yapabilirsiniz. Triko tunik modeli özel günlerde kullanıma pek uygun olmasa da ve basit kalsa da günlük kullanım için kurtarıcı, rahat ve sıcak tutacak bir parça.

Kadife Tunik

Kış aylarında tercih edebileceğiniz bir başka tunik çeşidi de kadife tuniktir. Kadife tunik de sizi soğuk kış aylarında sıcak tutacak. Günlük kullanımda rahat edebileceğiniz ve özel günlerde şık olabileceğiniz rahat ve kurtarıcı bir parçadır. Yine bu tunik çeşidini de dar ve bol pantolonlar ile ya da etekle kombin edebilirsiniz. Şık bir kombin oluşturarak özel günlerde de kadife çeşidi tuniği rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Salaş Tunik

Hem rahat olmak hem kolay kombin yapabilmek ve hem de şık olmak isterseniz. Hem kışın hem de yazın salaş tunik çeşidini tercih edebilirsiniz. İsterseniz bu salaş tunik çeşidinin hem içerisine hem de dilerseniz üzerinize ek olarak siz sıcak tutacak bir parça giyebilirsiniz. Daha çok günlük ve spor olan, özel günlerde pek tercih edilmeyen salaş tunik ile birçok kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz etekle dilerseniz de bol ya da dar pantolonlar ile şık bir kombin hazırlayabilirsiniz. Ayrıca kilolarınız varsa salaş tunik sayesinde daha zayıf görünebilirsiniz.

 

Gömlek Model Tesettür Tunik Modası

Tesettür tunik modası içerisinde farklılık arayışı içerisinde olan kişiler için önerilen parçalardan biri gömlek tuniklerdir. Gömlek tunikler sezonun en rahat ve modern yapılı üst giyim ürünlerinden biridir. Gömlek tunik modelleri ilkbahar ayları içerisinde kombin oluşturulan rahat ürünlerdir. Boydan boya düğme detayları ve gömlek yakası ile hazırlanan bu tunikler diz boyu uzunluğunda ayarlanmıştır. Tesettür tunik alışverişi yapacak olan kişiler için yaka bölümü de gömlek yakası olarak şekillendirilmiştir. Son sezon ürünleri sitemiz içerisinde satışa sunulmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tunik

Gömlek Tesettür Tunik Modellerinde Renk Seçenekleri

Rahat giyim ürünlerinden biri olan ve pek çok alt giyim parçası ile uyum sağlayan gömlek tunikler, sezonun en trend ürünlerinden biri olarak satışa sunulmaktadır. Renk seçenekleri olarak herkese hitap eden bu modeller genellikle beyaz, bej, ekru, krem ve daha soft renklerde belirlenmiştir. Yeni sezon ürünlerine karşı ilgi duyan kişiler bu gömlek tunik modelleri ile pek çok farklı kombin ve görünüm elde etmektedir. Tesettür tunik kategorisinin en canlı olduğu bu sezon hem sonbahar ayları için hem de ilkbahar aylarına uyum sağlayacak ürünler sunmaya devam etmektedir.

Tesettür Gömlek Tunik Modellerinde Küçük Ayrıntılar

Tesettür gömlek modası ile tunik alışverişini aynı anda yapmak isteyen kişiler sezonun gömlek tunik modellerinden yararlanmaktadır. Her tarz ile uyum sağlayan bu gömlek tunikler, modanın sevilen parçaları arasına girmeyi başarmıştır. Kendi tarzını bu rahat parçalar ile sürdürmek isteyen kişiler cep detayları ve dik yaka modeli ile bu ürünü seçmektedir. Kol ucu kısımlarında bulunan düğme detayları da sade parçaya ayrı bir hava katmaktadır. Belin bulunan hasır ve taba renkli ince kemer detayı son dönemlerin en sevilen tesettür parçasını sunmaktadır.

Tesettür Tunik Gömlekler İle Kombin Oluşturma

Tesettür tunik gömlekler ile kombin oluşturma hazırlığında olan kişiler son dönemlerin beğenilen ekru renk gömlek modelleri ile bedene tam oturan jean pantolonlarını beraber kullanmaktadır. Bu iki parçanın kendi içerisindeki uyumu günlük rahat ve modern kombinler için en iyi seçimdir. Seçilen iki parçanın devamı için spor ayakkabı ve beyaz renk omuz çantası tercih edilmektedir.

 

 Birbirinden Şık Tunik Modelleri ile Tarz Siz Olun!

Tunik modelleri özellikle tesettür giyimin baş parçasını oluşturmaktadır. Gittiğini her ortamda, bir davette, özel bir günde ya da alışverişe çıkarken her yerde tercih edebileceğini bu rahat ve aynı zaman şık ürünler sizin kendinizi daha konforlu hissetmenizi sağlayacaktır. Her rengi olan pastel renklerinden tutun da sade tek renklerine kadar Moda Selvim adresinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Pantolon üstüne tercih edilen bu parçalar eteklerimizin bir alternatifi olarak üretilmiştir. Pantolon ve renk renk tuniklerinizi dilediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz. Her mevsime uygun kumaş seçenekleri ile dilerseniz yazın pamuklu ince keten kumaşlardan üretilen modelleri, dilerseniz kışın kadife ya da kalın kumaşlardan üretilen tunikleri tercih edebilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/tunik

Tesettür Tunik Modelleri

Nakış işlemleri tunikler son zamanlarda alışveriş raflarında üst sıralarda yer alıyor. Renk renk kumaşların üstüne işlenmiş son derece zarif bu nakışlar görünümünüze şıklık katacak. Sade renklerde düz bir tunik sevmiyorsanız bu gösterişli nakışlı modeller tam sizin için olabilir. Daha da gösterişli bir parça arıyorsanız bu modelleri de Moda Selvim’de bulabilirsiniz.

Taş işlemeli özel tasarım tunikler ile hem şık bir görünüm yakalarsınız hem de rahatlığınızdan taviz vermemiş olursunuz. Ben nakış tercih etmiyorum ama gösterişli olsun istiyorum diyorsanız da baskılı tunik modellerine mutlaka göz atmalısınız. Farklı renkte ve modelde tunik tasarımlarına Moda Selvim adresinden ulaşabilirsiniz.

Size Özel Tasarlanmış Tunik Kombinleri

Çeşit çeşit renklerin yazılarla birleştiği tesettür tunik tasarımları ile hem şık bir görünüm hem de etrafınızda farkındalık yaratabilirsiniz. Yazıları çoğunlukla İngilizce olan tuniklerimiz rahatlık sağlaması amacıyla genellikle likralı kumaşlardan üretilmiştir. Baskılı olan bu tunik parçaları ile kombin yapmak son derece kolaydır. Şık bir pantolon ve şal ile baskılı tuniğinizi rahatça kombinleyebilirsiniz.

Daha şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız renk uyumuna da dikkat etmenizde fayda var. Son zamanlarda çiçek desenli tesettür tunik modelleri oldukça fazla görülmektedir. Çiçeğin zarafetinden esinlenerek basılan bu desenlerle her yerde dikkat çekeceksiniz. Çiçek desenli tunikleri ciddi olmayan günlük ortamlarda tercih edebilirsiniz. Her renk ve ürün modelleri ile sizleri Moda Selvim adresine bekliyoruz.

 

Tesettür Tunik Modelleri

Sade bir tasarım ön plana çıkarılmış. Modelin ön kısmında düğmeler kullanılmış. Bordo tonlar üzerine sade bir imza olmuş. Açık pembe baş örtüsü ve siyah pantolon ile iyi bir uyum yakalamış. Tasarım şık ve ağır duruş görünümü veriyor. Özellikle tesettür tunik modellerinde çok tercih edilen tasarımlardan birisidir. İş hayatında toplantılarda, etkinliklerde kullanılabilecek bir tasarım.

Manşeti Lastikli Tesettür Tunik 4017AKT473 Laci

Gri, beyaz ve lacivert renkler tercih edilmiş. Tasarımda kullanılan renk geçişleri oldukça yumuşak olmuş. Kare desenlerinin fazla olması tasarımın en öne çıkan noktası. Bu modeller tesettür tunik kategorisinde yapılmaya başlandı. Açık mavi başörtüsü ve kot pantolon ile birbirini tamamlamış. Sportif görüntüsüyle günlük hayatta tercih edilebilecek bir model.

https://www.modaselvim.com/tunik

 

Yazı Detaylı Tesettür Tunik PL317 Haki & Latte

Haki rengin tonları modada tercih edilen tonlardan. Birçok tasarımda ilgi çekebilecek bir ton. Modelde ana renk olarak haki ton kullanılmış. Tek bir kısımda latte bir çizgi kullanılmış. Ayrıca beyaz harflerle yazı tercih edilmiş. Latte ve haki renkler birbirlerini oldukça iyi tamamlamış. Kot pantolon ve beyaz ayakkabı ile güzel bir kombin oluşturulabilir.

Özellikle günlük hayatta tercih edilebilir. Sportif bir görünümüyle dikkat çekiyor. Giyen kişide öz güvenli bir kişilik görünümünü sunuyor. Model şık ve kaliteli bir tasarımla ön plana çıkıyor.

Ekose Desenli Tesettür Tunik 10324W153 Antrasit

Ekose tasarım ve antrasit tema son derece cesur bir tercih. Klasik ve modern tasarımları yakalayan bir model yapılmış. Antrasit renkler moda haricinde birçok sektörde kullanılıyor. İlgi çekici bir renk tonudur.

Ekose detaylar ise yıllardır tercih edilen bir tasarım. İkisinin birleşimi oldukça şık bir imaj sunmuş. Birçok pantolon, saat, çanta gibi parçalarla kombin yakalayabilir. İsterseniz iş hayatında ya da günlük yaşamda kullanılabilir. Hem sportif hem de şık bir imajı sunuyor.

Yazı Baskılı Kapşonlu Tunik PL332 Siyah & Bordo

Bordo ve siyah renkler uyumlu bir kombin yakalamış. Ön kısımda beyaz yazı ile güzel bir imza olmuş. Kol kısımlarında koyu bordo tonlar kullanılmış. Kol bölümünü bir kısmında kullanılıyor. Şık ve sportif bir tasarım sunuyor.

 

Bu Senenin Öne Çıkan Tunik Modelleri

Tunik, tesettür giyimde oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta sadece tesettür giyim de değil; kadınlar için önemli bir yere sahiptir. Tesettürlü kadınların yanı sıra günümüzde şıklığından dolayı başı açık ancak açık giyinmeyi sevmeyen kadınların birçoğu da tesettür tunik modellerine oldukça ilgi göstermektedir. Bu da tunik üreticilerini sevindirir iken; büyük bir özen ile her sene şık tunik modellerini piyasaya sunma sorumluluğu da yüklemektedir. Bu sene öne çıkan tunik modelleri ise aşağıdaki gibidir:

İki Renk İle Size Farklılık Katacak Tunik Modelleri

Ferace de ve elbiselerde de rastlayabileceğiniz iki renk modeller, tunikde de göze çarpmaktadır. Sağ ve sol tarafı farklı tunik modellerinin yanı sıra üst kısım ve alt kısım farklı ikiye bölünmüş gibi iki renkten oluşan tunik modellerini raflarda görmeniz de mümkündür. Bu tunik modelleri tesettürlü kadınlar için farklılık oluşturacaktır. Özellikle genç kesimin favori tunikleri arasında yer alacaktır.

 

Asimetrik Kesimleri İle Göz Dolduracak Tunik Modelleri

Asimetrik kesim tesettür tunik modelleri de bu sene göz dolduracak ve kadınların ilgi odağı olacaktır. Önü kısa arkası uzun, iki yanı uzun arka ve ön kısımlar kısa ya da çapraz inen tunik modellerini vitrinlerde görmek mümkündür.

Gömlek Sevenler İçin Gömlek Tunik Modelleri

Gömlek giymeyi seven kadınlar için gömlek tunik modelleri oldukça ilgi görmektedir. Bu tunik modelleri adından da anlaşılacağı üzere ön orta kısmı gömlek gibi düğmelidir. Bu model de özellikle spor giyinmeyi seven kadınlar başta olmak üzere pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Bu tunik modelinde düğmeler ön plana çıkmaktadır. Kimi modellerde büyük düğmeler kullanılır iken; kimi modellerde inci küçük düğmeler kullanılmaktadır. Rengarenk düğmeler ile hareketlilik kazanan tunik modellerini de vitrinlerde görmek mümkündür.

Uzun Giyinmeyi Sevenler İçin Uzun Tunik Modelleri

Tunikler genellikle baseni kapatacak şekilde olmaktadır. Ancak bazı kadınlar bu tunikleri kısa bulmaktadır. Özellikle uzun boylu kadınlar için bu modeller daha da kısa durmaktadır. Üreticiler buna dikkat etmiş olacaktır ki bu yıl uzun tunikleri de vitrinlerde görmek mümkündür.

 

Tesettür Tunikte Öne Çıkan Modeller Ve Renkler Nelerdir?

Tesettür dünyasında ilk çıktığı günden günümüze büyük ilerleme kaydeden ve genç yaşlı demeden her kesimden tesettürlü kadının gardolabında mutlaka yer alan tesettür tunik vazgeçilmez bir kıyafettir. Hatta öyle ki tunik sadece tesettürlü kadınlar tarafından değil başı açık olan pek çok kadın tarafından da severek ve beğenilerek giyilen bir kıyafettir. Bunun bir çok sebebi vardır elbette ki… Bu sebeplerin başında ise tuniğin son derece şık, rahat ve pratik bir kıyafet olması gelmektedir. Bu sebeplerden dolayı özellikle günlük hayatta çok tercih edilmektedir.

Sade Tek Renk Tunik Modelleri

Sadelikten hoşlanan tesettürlü kadınlar tunik de tek renk sade modeller tercih etmektedirler. Çok karışık ve rengarenk istemeyen bu kesim genellikle orta yaş ve üzeri olur iken; bazen genç kesim de göz yormayan bu model tunikler tercih edebilirler. Renk olarak ise istediğiniz ve kendinize yakıştırdığınız renkleri tercih edebilirsiniz. Tesettür tunik de şu renk modadır demek çok zordur. Çünkü her sene her renkten tuniklerin vitrinleri süslediğini görmek mümkündür. Bu sebeplerden dolayı özellikle günlük hayatta giymek için gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet sade tunik bulundurmalısınız.

Kışın Vazgeçilmezi Triko Tunik Modelleri

Tunik, her ne kadar genellikle yazın kullanılsa da yaz – kış kadınlar tarafından kullanılan şık bir kıyafettir. Ancak özellikle sert ve serin geçen kış günlerinde ince ve şifon kumaş tunikler tercih edilmez. Bunun yerine genellikle triko tunik, tercih edilir. Çünkü triko tunik, sıcak tutar. Ve sade modellerinin yanı sıra el örgüsüne benzer farklı ve şık modelleri de özellikle kış günlerine uygun ve şıklığınıza şıklık katmaktadır. Bu sebeplerden dolayı kış günleri için gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet triko tunik bulundurmalısınız.

Çiçek Desenli Tunik Modelleri

Çiçek desenli tunikler, hemen hemen her sene vitrinleri süslemektedir. Nerede ise her sene moda olan bu tuniklerde küçük – büyük farklı çiçek modelleri kullanılmaktadır. Bu sebeplerden dolayı gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet çiçek desenli tunik ve diğer modelleri de bulundurmalısınız.

 

Sonbahar Sezonu Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik sezonu yeni sezon parçaları ile göz kamaştırmaktadır. Sonbahar sezonu içerisinde üst giyim ürünleri satın almak isteyen kişiler, sonbahar desenlerinin yer aldığı tuniklere yönelmektedir. Tesettür tunik parça modelleri arasında yuvarlak yaka detayları sevilen rahat modellerini sunmaktadır. Sonbahar yaprak desenlerinin yer aldığı bu tuniklerin arka kısmında bulunan kurdele detayı da mükemmel bir görünüm sunmaktadır. Kollarının balon kol olması gömlek kumaşında tasarlanan tesettür tunikler için tarz oluşturmaktadır.

Balon Kol Tesettür Tunik Modelleri

Balon kol tesettür tunik modelleri, pudra ve turuncu renkleri ile tatlı görünüm sunmaktadır. Tarzına güvenen hanımlar için balon kol detaylı tesettür tunikler, farklı kombin önerileri de oluşturmaktadır. Boydan boya düğme olan bu tuniklerin balon kol ucu kısımlarında bulunan inci düğmeler, tunik görünümünü tamamlamaktadır. Yuvarlak yaka tunik şeklinde tasarlanan bu tunikler, yeni sezon ürünlerinden biridir. Aynı zamanda beline açık renk kemer takılarak havalı bir tarz oluşturmaktadır.

Yarasa Kol Sarı Renk Tesettür Tunikler

Yarasa kol tesettür tunik modelleri, eskimeyen ve her zaman modern görünüm sunan tuniklerden biridir. Yuvarlak yaka tesettür tunikler arasında yarasa kol detaylı sarı renk tesettür tunikler sonbahar sezonu için uygun bir parça önerisi oluşturmaktadır. Yaka kısmından aşağı doğru inen parlak taş detayları, son sezon modasını şık bir havaya sokan detaylardan biridir. Yeni ürün alışverişi yapmak isteyen hanımlar için yarasa kol sarı renk tunikler en uygun parça önerisi sunmaktadır. Beline siyah renk kemer takılan bu tunikler, modern görünüm oluşturmaktadır.

Modern Görünüm Sunan Tesettür Tunik Modelleri

Modern bir görünüm oluşturmak isteyen hanımlar, sezonun moda kumaş çeşitlerinden biri olan kazayağı desenli tunikleri tercih etmektedir. Gömlek yakası şeklinde tasarlanan bu parça, kazayağı deseni ile modern bir tarz sunmaktadır. Tuniğin kalın kumaştan tasarlanması ise sonbahar sezonuna uygun bir parça önerisi oluşturmaktadır.

Yeni sezon ürünlerinden biri olan kazayağı desenli kalın kumaş tesettür tunikler, parlak ve altın sarısı renk düğme detayları ile canlı bir görünüm oluşturmaktadır. Gömlek şeklinde tasarlanan bu tunikler, cep detayı ile daha hareketli ve canlı bir forma girmektedir.

 

Kalın Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tarzına güvenen pek çok kişi kendi oluşturduğu kombinleri modaya uygun hale getirmektedir. Son zamanların beğenilen tunik modellerinin yer aldığı kategori içerisinde kalın kumaş tesettür tunikler büyük yankı uyandırmaktadır. Bu tuniklerin kol ucu kısımlarının düğmeli ve kapalı olması sezona uygun bir görünüm sunmaktadır. Oluşturulan kombinlerde büyük yardımcı olan parçalar arasında yer alan kalın kumaş tesettür tunikler gömlek yaka detayı ile pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir.

Yeni sezon desenlerinin yer aldığı kalın kumaş tuniklerde kumaş dokusunun yumuşak yapıda olması da sevilen tunik özelliklerinden biridir. Kolların balon kol ve düğme detaylı kol olması her açıdan kombin oluşturmaya yardımcı parça oluşturmaktadır. Yeni sezon ürünlerinin yer aldığı tesettür sitesinde tunik kategorisi içerisinde bulunan bu parçalar büyük yankı uyandırmaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Tunik Desenleri

Tesettür tunik modasına uygun kombinler oluşturmak isteyen pek çok hanım sezonun moda desenlerini yakından takip etmektedir. Sezon içerisinde tasarlanan bu kıyafetler sonbahar ve kış mevsimini yansıtacak desenler ile süslenmektedir. Sonbahar yapraklarının bulunduğu tesettür tunik modellerinde renk detayları ve renk geçişleri de büyük ilgi görmektedir. Yeni sezon içerisinde kazayağı desenleri de tesettür tuniklerde oldukça fazla kullanılmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tunik

Kazayağı Desenli Tesettür Tunik Modelleri

Kazayağı desenlerinin bulunduğu tesettür tunikler sezonun canlı ve modern havasını yansıtmaktadır. İnci kolyeler ile beraber kullanılan kazayağı desenli tesettür tunikler, etek ve pantolonlar ile şık bir görünüm sunmaktadır. Sonbahardan kış mevsimine geçiş döneminde tercih edilen bu desen ve tunikler sezon içerisinde de oldukça fazla kişi tarafından tercih edilerek kombin haline gelmektedir.

Kazayağı Desenli Tesettür Tunikler İle Kombin Oluşturma

Sonbahar ve kış mevsim modasına uygun şekilde kombin oluşturmak isteyen kişiler yeni sezon desenlerinden biri olan kazayağı tunikler ile çeşitli kombinler oluşturmaktadır. Kazayağı desenli tuniklerin altına beyaz jean düz kesim pantolonlar ya da siyah renk kalem etekler tercih edilmektedir. Kalem etek ile yapılan kombinler genellikle akşam davetlerine uygun iken beyaz jean pantolonlar ile yapılan kombinler gündüz kombinleri için en rahat kombin önerisini oluşturmaktadır. Bu kombinlerin altına gidilecek yere uygun ayakkabı ve üstüne çanta tercih edilmektedir.

 

Tesettür Tuniklerde En Fazla Kullanılan Renkler

Genel anlamda kullanıcılar tarafından oldukça sık bir şekilde kullanılan elbiselerden olan tesettür tunikler özellikle son yıllarda oldukça fazla sayıda tercih edilir bir konuma gelmiştir. Bu durum ile kullanıcıların isteklerini karşılamak adına üretici firmalar oldukça farklı modelde ve renkte tesettür tunik modeli üretmişlerdir.

Bu model ve renkler her sezon modaya göre şekillenmekte olsa da neredeyse her sezon oldukça fazla sayıda kullanılan ana renkler tesettür tunik modellerinde bulunmaktadır. Bu renkler ise şunlardır.

Yeşil

Siyah

Mor

Tesettür Tunik Modellerinde Yeşil Renk

Genel anlamda tesettür tunik modellerinde en fazla kullanılan renklerin başında yeşil gelmektedir. Özellikle yeşilin koyu tonları neredeyse her tesettür ürününde oldukça sık şekilde kullanılmaktadır. Bu durum ise üreticilerin birçoğunun yeşil tesettür tunik üretmeye sevk etmektedir.

Bu sayede piyasada oldukça farklı modelde yeşil renkli tesettür tunik bulmak mümkündür. Neredeyse her zevkten insan rahatlıkla kendi zevkine uygun olan yeşil tesettür tunik modelini bulabilmektedir.

Tesettür Tunik Modellerinde Siyah Renk

Genel anlamda tesettürün ilk yıllarından beridir siyah renk her tesettür ürünün en fazla kullanılan renk olmasıyla dikkat çekmektedir. Bu sebepten ötürü siyah tesettür tunik modası oluşmayı başarmıştır. Neredeyse her sene siyah modeller oldukça fazla sayıda satılmakta ve kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Bu durum beraberinde neredeyse her üretici firmanın siyah renk tonlarına tesettür tunik modellerinde ağırlık vermesine neden olmaktadır. Kullanıcıların birçoğu özellikle kış aylarında siyah renk tesettür tunikleri tercih etmektedir. Yazlık tesettür tunik modelleri ise oldukça gelişmiş bir teknoloji ile donatılmış olan hava geçirgenliği yüksek kumaşlardan üretilmektedir.

Bu sayede bu modeller yaz aylarında kullanıcıların bunalmasının önüne geçmektedir. Neredeyse dört mevsim boyunca siyah renk tunikler kullanılmakta ve tercih edilmektedir.

Tesettür Tunik Modellerinde Mor Renk

Genel anlamda kullanıcıların özellikle son yıllarda en fazla tercih ettiği model renklerinden biri mor renktir. Oldukça modern bir duruşa sahip olan mor renk tesettür tunik modellerinde oldukça sık bir şekilde kullanılmaya başlamıştır.

Bu durumun temel sebebi ise tesettür giysi modellerinde canlı renk modasının özellikle son yıllarda açığa çıkmasıdır. Gelecek olan birkaç yılda da mor renk tesettür giysisi çeşitli görmek oldukça mümkündür.

 

Tesettür Giyimde Tunik

Pantolon veya tayt ile kombine edilebilen gevşek kesimli, uzun boylu kadın gömleklerine tunik denir. Tesettürlü kadınların ana tercihi budur. Bu kadar popüler olmasının nedenleri; Vücut hatlarını örter ve hareket rahatlığı sağlar. Mevsim ve ihtiyaca göre tunik modelleri bayanların beğenisine sunulmaktadır. Tunik modelleri her türlü pantolon, tayt, etek ile şık bir şekilde kombine edilebilir. Hem günlük hayatın hem de iş hayatının vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir.

Birçok tesettür tunik modeli mevcuttur. Bunlardan bazıları; çiçek desenli tunikler, fırfırlı tunikler, panço tarzında tunikler, saçaklı tunikler, uzun sırtlı tunikler, çizgili tunikler, klasik tunikler, işlemeli tunikler, baskılı tunikler, yarasa kollu tunikler, gömlek formatında uzun tunikler, cepli tunikler, kış tunikleri, yaz tunikleri, kapüşonlu tunikler mevcuttur.

Tunik Trendleri

Tesettür Moda Giyim Tesettür modasının hızla büyümesinin ve ünlü modacıların tesettür modasına el atmasının temel nedenlerinden biri de kadınların modaya yatkın olmasıdır. Bugün ülkemizde moda programının Avrupa ülkelerinden daha hızlı uygulandığı tesettür moda alanında birçok kurs ve eğitim düzenlemektedir. Bugünlerde tesettür modasını takip edenler için 2020 tesettür modasında oldukça trend olan tesettür modellerinin mevcuttur.

Tesettür tunik ile ilgili en çarpıcı detaylardan biri de aynı kumaşın altın şerit veya şeritleri. Tek renk elbise modellerinin yanı sıra pembe, iğrenç, pembe yeşil, mavi beyaz, kırmızı ve siyah gibi renkleri bir arada kullanan tasarımlar yaz sezonunu anlatıyor. Detaylara gelince, tesettür elbiselerde göğsüne kadar göze çarpan danteller ve göze çarpan dantel detaylarının kullanımı da gözden kaçmamalıdır.

Tesettürlü Gençlerin Tunik Tercihi

Tesettür giyim, kapsamlı bir şekilde değerlendirilen ve birçok farklı kıyafet ve ürünü içeren bir alandır. En iyi giyim ürünlerinin çeşitliliği göz kamaştırıcıdır. Bu ürünler her sezonun başında ve sonunda farklı unsurlar içerir. Bu sezon en çok tercih edilen tesettür modelleri genç kesimli modeller. Gençlere yakışan renklerde özel olarak tasarlanmış tesettür modellerinden biri de açık pembe rengi, narin kumaşı ve yakasında kolye gibi iri taşları olan tunik modelleridir. Bu tarzdaki tunik modelleri de birçok farklı renk seçeneğine sahiptir. Renk seçeneklerinin yanı sıra modelin kendi tutumu da gençlere hitap ediyor. Soluk pembe moda bu yıl genç tesettür modellerinde yaygın olarak kullanılıyor. Ayrıca canlı sarı-yeşil renkler bu yıl en çok sevilenler arasındadır.

 

Kalın Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür giyime yön veren parçaların modaya uygun şekilde tasarlanması ile birlikte pek çok ürün seçeneği site içerisinde bulunmaktadır. Oluşturulan farklı kategoriler son zamanların en moda parçalarını hanımlara önermektedir. Sonbahar ve kış aylarının kendisini göstermesi ile birlikte tesettür tunik modellerine yön veren tasarımlar da bu kategori içerisinde yer almaktadır. Kalın kumaş tesettür tunik modelleri genellikle bisiklet yaka şeklinde tasarlanmaktadır. Geniş kalıp olan bu modellerin bel kısımlarına ince kuşak ya da kemer tercihi yapılmaktadır.

Turuncu Renk Tesettür Tunik Modelleri

Turuncu, sonbahar aylarının vazgeçilmez renklerinden birisidir. Bu renk ile tasarlanan kıyafetlerin başında tunikler gelmektedir. Tesettür tunik alışverişi yapacak olan hanımlar sezonun en moda rengi olan turuncu ile geniş kesim tuniklere yönelmektedir. Bu modellerin kollarının yarasa kol ya da geniş kesim olması da tuniği hareketli bir forma sokmaktadır. Aynı zamanda yakasının yuvarlak yaka şeklinde tasarlanması ile birlikte hanımların dikkatini çekmektedir.

Yarasa Kol Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

Yarasa kol detayı bulunan tesettür tunik modelleri, sezonun en beğenilen asil parçalarından biridir. Farklı tesettür kombinleri oluşturmak isteyen hanımlar yarasa kol detaylı tunik seçimi yaparak kendi tarzını yansıtmaktadır. Bu modeller sonbahar renklerinden biri olan hardal sarısı ile birlikte kullanılmaktadır. Yakasında bulunan taş işlemeleri de tuniğin asil duruşunu sergilemektedir. Pek çok farklı lokasyon için uygun olan bu model, hanımların gözde tesettür tunik modellerinden birisidir. Kombin oluşturmak isteyen kişilerin genellikle ilk tercihi yarasa kol tesettür tuniklerdir.

Yarasa Kol Tesettür Tunik İle Kombin Oluşturma

Yarasa kol tesettür tunik, sezonun en beğenilen tunik parçalarından biridir. Modelin üzerinde bulunan işleme ve detaylar ile dikkat çekici bir görünüm kazanmaktadır. Yarasa kol tesettür tunik ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar için harda sarısı tuniğin altına koyu renk dar paça pantolon önerilmektedir.

Bu pantolonun paça kısımlarından sarkan püskül detayları da kombine oldukça hoş bir görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda ayakkabı seçimi olarak beyaz spor ayakkabı ya da tam zıttı olarak koyu renk spor ayakkabı seçimi yapılarak kombinin sezona ve modaya uygun hale gelmesi sağlanmaktadır.

 

En Şık Yazlık Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür giyim kategorisi içerisinde yer alan yazlık tesettür tunik modelleri son yıllarda muhafazakar kadınların ilgi odağında olmaktadır. Yazlık tesettür tunik modellerinin bu kadar ilgi odağı olmasının en önemli sebebi ise tesettür giyim sektörde çeşitliliğin çok fazla olmasıdır. Bu ceşitliliğin çok fazla olması muhafazakar kadınların ilgisini çekmesini sağlamaktadır. Tesettür yazlık tunik modelleri ise şöyledir:

Fırfır Detayına Sahip Tesettür Tunik Modelleri

Fırfır detaylı tesettür tunik modelleri hem dört mevsim giyilebilme özelliğine sahiptir hem de tunik astarsız bir şekilde tasarlanmaktadır. Bisiklet yaka tunik modelinin yanı sıra sırt kısmında bir fermuar detayı yer alan bu tuniklerde aynı zamanda manşet kısmı lastiklidir. Bu model tuniğin detayları ise dikişlidir yani üzerinde yer alan düğme detayları sadece aksesuar amacı ile kullanılmaktadır. Fırfır detaylı tunik modelini yıkamak için çamaşır makinenizi 30 dereceye ayarlamanız gerekiyor. Bu model içerisinde en fazla tercih edilen renkler ise siyah, taba ve bordo rengi olmaktadır.

Balon Kollu Tesettür Tunik Modelleri

Balon kol tesettür tunik modelleri ise tıpkı fırfır detaylı tesettür tunikler gibi muhafazakar kadınlar tarafından 4 mevsimde de tercih edilebilmektedir. Yaka kısmı hakim yaka olan bu tunik modeli aynı zamanda astarsızdır. Bu ayrıntılara ek olarak sırt kısmında uzun bir fermuar detayı yer almaktadır. Mint, siyah ve zümrüt gibi pek çok renk alternatifleri bulunmaktadır. Bu tunik modeli de 30 derece de çamaşır makinasına atılarak temizleme işlemi gerçekleştirilmelidir.

Düğme Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

Viskon kumaş türü ile tasarlanmış olan bu model de her mevsim giyilebilmektedir. Bu model tuniğin astarsız olmasının yanı sıra aynı zaman içerisinde bisiklet yaka modeli kullanılarak üretimi gerçekleştirilmektedir. Bu modelinde sırt kısmında fermuar detayı bulunmaktadır. Bu model tesettür tunik modelleri dar bir kot pantolon ve topuklu ayakkabılar ile hem çok şık hem de çok modern bir görüntü oluşturmaktadır. Son yıllarda muhafazakar kadınların çok fazla tercih ettiği tunik modelleri adeta hem şıklığın hem de rahatlığın simgesi haline gelmektedir. Her bütçeye ve her zevke uyum sağlayan tunik modellerini kolayca bulabilmek mümkün olmaktadır.

 

Yazlık Tesettür Tunik Modası

Tunik tesettür giyimde en çok tercih edilen parçalardan biridir çünkü kombinlemesi oldukça kolaydır, herkese uyar ve daha rahat bir parçadır. Bu yüzden yaz-kış demeden en çok tunik giyilir. Yazın ise elbise ve etek ağırlıklı olsa da yine tunik giyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazladır. Özellikle spor kombinler yapmayı tercih edenler tunik tercih ederler.

Tunik Seçimi Neye Göre Olmalı?

Yazlık tesettür tunik seçimi kişinin tarzına göre değişiklik gösterebilir. Bazı kişiler daha şık kombinler yapmayı tercih ederler bu yüzden yazın daha tül, saten, ipek kumaşları tercih ederler. Bu tarz kumaşlar bol olur ve kombin yaparken altına dar veya kalem paça pantolon giymek gerekir. Daha spor kombinler yapmayı sevenler ise pamuklu kumaşları tercih ederler.

Ancak yazlık kombinler olarak düşünürsek ince kumaşlar kullanılmalıdır. Altına yine bol paça veya tuniğin uzunluğuna göre dar paça jean giyilebilir. Eğer daha kısa bir tunikse o zaman mom jean ile kombinlenebilir. Tuniklerin kumaşlarına göre kombini şekillendirmek daha kolay olacaktır.

Kumaş

Yazın sıkmayacak, terletmeyecek bir kumaş seçilmelidir. Bu yüzden de fazla kalın, triko tarzı olan tunikler uygun olmayacaktır. Kumaş seçiminde kalite oldukça önemlidir. Modaselvim.com sitesi kumaş seçiminde oldukça kaliteli parçalar tercih etmektedir, her ne kadar ince bir kumaş olursa olsun iç göstermeyecektir. Tül tarzı olan tunikler ise kendiliğinden astarlıdır. Ancak diğer ince kumaşlarda isteğe göre içlik giyebilirsiniz fakat gerek kalmayacaktır, site bünyesinde içlik de bulundurmaktadır.

Renk Seçimi

Yazlık tesettür tunik seçimi yapılırken en önemli adımlardan biride renktir. Çünkü koyu renkler güneş ışınlarını hapsetmektedir bu sayede daha fazla sıcağa maruz kalabilirsiniz. Yaz aylarında açık renkler tercih etmek daha mantıklıdır, güneşe karşı sizi koruyacaktır. Tunik seçiminde beyaz, krem gibi tonlar tercih edebilirsiniz. Eğer açık tonları sevmiyorsanız, siyahtan vazgeçemiyorsanız sıcağa maruz kalmak zorunda kalırsınız.

Özellikle gömlek tunikler kombin yaparken size çok yardımcı olacaktır. Boyu dizlerde olan beyaz bir gömlek ve bol paça krem renginde keten pantolon hoş bir yaz kombini olacaktır, bütünlüğü korumak için yine açık renklerde bir şal veya eşarp tercih edebilirsiniz. Modaselvim.com sitesinde bu parçaları bulabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Modası

Günümüzde yapılan teknolojik gelişmeler sayesinde hayatın birçok bölümü hızla yarışır hale gelmektedir. Böylece zaman en değerli hazinelerden daha değerli olmaktadır. Yemek, içmek ve her türden alışveriş artık internetten yapılmaktadır.

Alışveriş sistemlerinin gittikçe kolaylaştırılması insanlara zaman kazandırmaktadır. Özellikle kadınlar için büyük kolaylık olan internetten alışveriş, sayesinde giyim sektörü de gelişim göstermiştir. Modaselvim de bu konuda kendini geliştirmiş, hızla giyim alışverişinin sektörel diziliminde yerini almıştır.

https://www.modaselvim.com/tunik

​​​Modaselvim’ de Neler Var?

Kıyafet dünyasında baştan aşağı her şeyi bulabilmek bu site de mümkündür. Kadınların modayı takip ettikleri ve günlük kıyafetlerini çok rahatlıkla seçerek alabildikleri bir alışveriş medyasıdır.

Dış giyim, abiye, günlük şıklık, rahat tarzlar, elbiseler, takımlar, eşarp ve şal seçeneklerini bu sitede alışveriş sepetine eklemek mümkündür.

Kadınlar için öncelikli özelliklerden birisi de en son sezon giyim ürünlerini uygun fiyata alabilmek, ayrıca; sezon sonu ürünleri de indirimlerle alabilme fırsatı bulunmaktadır.

En Çok Tercih Edilen Ürünler

Çoğunlukla yazlık tesettür tunik modelleri, feraceler ve elbiseler en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Bu ürünlerde mevsimlik ince ve rahat kullanışlı kumaşlar kullanılmıştır. Genellikle her türlü giyim modellerinde renk, beden seçenekleri fazlasıyla bulundurulmaktadır.

Rengarenk ve şık olması nedeniyle bu kıyafetler kadınlar arasında tercih edilme sebebidir.

Yeni Sezon Renkleri

Bu sezonda yazlık tesettür tunik modasına canlı renkler olan sarı, pembe, kırmızı, mavi, turkuaz yer alırken soft renkler de seçenekler arasında bulunmaktadır. Kot ve kot tarzının sezon kumaşları da tercihler arasında yerini almaktadır.

En Son Modeller

Rahat spor kesimler ön planda olurken, kenarları düğmeli uzun gömlek tarzları, klasik modellerde hareketli kol modelleri ve etek uçlarında fırfır modelleri yine ön planda tutulmaktadır. Yine bir çok gömlek modelinde yaka detayları fiyonk şeklinde yaka ayrıntıları bulunmaktadır.

Büyük Beden Kıyafetler

Bu site de moda konusunda ve sezonluk kıyafetler de büyük beden hanımları da kapsayan bir kolaylık bulunmaktadır. Modelini beğendikleri bir kıyafetin büyük bedenini bulabilme avantajını sağlamaktadır.

Şıklığı Tamamlayan Eşarplar

Alışverişe uygun eşarp ve şal birçok renk seçeneğiyle bu adreste kolaylıkla bulunabilmektedir.

 

Yazın Trendi Tunikler

Tesettür giyimde yılın son modası tunikler sevenlerine özel çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Yaz aylarında rahatlığı ve serinliği temsil eden tunik seçimleri için tesettürlü hanımlarımız şimdiden alışveriş seçeneklerine bakmaya başladı. Pantolonun üzerine rahatlıkla giyip çıkılabilecek bol kesim tesettür tunikler kapalı hanımlarımıza avantaj sağlamaktadır.

Tunik Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim

Öncelikle yazlık tunik seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta rahat olmasıdır. Rahatlık tesettür giyimin adeta bir vazgeçilmezi haline gelmiştir. Yaz sıcaklığında önemli olan yine yazlık tesettür tunik terletmeyen rahat kumaştan olmasıdır. Bu seçimde yine biraz daha bol ve koyu renkler tercih etmekte yarar görüyorum. Ancak bazen şıklık rahatlığın önüne geçiyor ki öyle zamanlarda yapılması gereken tabi ki şıklığı tercih etmektir. Gençler daha çok kısa kesim altına pantolon seçmekte daha kapalı isteyenlerse uzun ve bol tunik tercih etmektedir. Yaz modasının vazgeçilmezi tuniklerin seçimini yaparken yine de kişisel tercihler her zaman daha ön plana çıkmaktadır.

Tunik Moda Renkleri Nelerdir?

Bu sene yine her zaman vazgeçilmez olan siyah ve lacivert ön plana çıkıyor. Mor ise yaşlı genç tüm tesettürlü hanımlara hitap ediyor. Gündüz vakitlerinde daha açık turkuaz, mavi ve pembe gibi renkler öne çıksa da siyahın büyüsü her zaman yerini koruyor. Altına bir pantolon giyerek her türlü kombin oluşturabildiğimiz tunikler gündelik giyimde kurtarıcımız olmaya devam ediyor. Renkleri seven hanımlarımıza hitaben her tür renk ve desende tunik bulmanız mümkün görünüyor. Önemli olan eşarp yahut şal ile doğru kombin yapılabilsin.

Tunik Çeşitleri

Bel kesiminde oturan uzun gömlek tarzı tunikler bu sene çok moda. Özellikle de gençlerin en çok tercih ettiği tarz olan gömlek tunik bu sene de yazlık tesettür tunik içerisinde bu sene de yerini koruyor. Önden düğmeli tunikler ise tıpkı bir gömlek havası yarattığından spor giyinse de şık olmayı seven hanımlarımıza hitap ediyor. Bel kısmı oturan altı geniş kesim tunikler ise rahatlığı her zaman tercih eden hanımlarımızın ilgi odağı haline geldi. Şıklık tabi ki önemli ancak yaz sıcağında rahatlıktan da taviz vermemek sağlığımız açısından da önem arz etmektedir.

 

En Şık Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Günümüzde birbirinden şık kıyafetler vitrinlerdeki yerini alıyor. Her geçen gün gelişen kıyafet sektörü ise birbirinden şık kıyafetleri hanımların beğenisine sunuyor. Kıyafet alırken de dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var. Öncelikle kıyafetlerin kişisel zevk ve beğenilere göre seçilmesi gerekiyor. Aynı zamanda gidilecek yere göre kıyafet almak da önemli. Bunun yanı sıra kıyafetler de uygun aksesuarlar ile tamamlanmalıdır. Özellikle tesettür giyim günümüzde oldukça gelişim gösterdi. Yazlık giyimde de tesettür kıyafet modelleri farklı seçenekler sunuyor. Özellikle tunikler rağbet görüyor.

YAZLIK TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

Günümüzde pek çok yazlık tesettür tunik modeli mevcut. Her yaştan kadınlara hitap eden bu tunikler uygun parçalar ve aksesuarlar ile de kombin yapılabiliyor. Genç kızlar için belden bağlamalı tesettür tunik modelleri çok fazla tercih ediliyor. Aynı zamanda düğmeli ve fermuarlı tunikler de çok fazla tercih ediliyor. Bunun yanı sıra günlük yaşamda sıradan yazlık tesettür tunik giyilirken altına ise spor ayakkabı, babet ve ya günlük ayakkabılar tercih ediliyor. Özel davetlere gidilirken ise şık yazlık elbiseler giyilebilir. Bu elbiseler de tül ve dantel detaylı oluyor. Özel davetlerde zarif tunikler tercih ediliyor.

YAZLIK TESETTÜR TUNİKLER NASIL KOMBİN YAPILMALIDIR?

Yazlık tesettür giyimde kombin yapmak oldukça zordur. Önemli olan uygun parçaları bir araya getirerek kombin yapmaktır. Bu nedenle yazlık tunikler de gidilecek yere uygun olarak kombin yapılmalıdır. Günlük yaşamda daha sade ve rahat tunikler tercih edilir. Bu tuniklerin altına ise spor ayakkabı, babet ve ya günlük ayakkabılar giyilebilir. Aynı zamanda tunikler kot pantolon ile tamamlanmalıdır. Ayrıca özel davetlere gidilirken ise şık ve tunikler tercih edilebilir. Tül ve dantel detayı bulunan bu tuniklerin altına kumaş pantolon ve ya tayt da giyilebilir. Ayrıca topuklu ayakkabı tercih edilir.

YAZLIK TESETTÜR TUNİKLERİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALIDIR?

Tesettür giyimde yazlık tuniklerin temizlik ve bakımına çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kıyafetlerin üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatları dikkatli bir biçimde okunmalı. Bu talimatlara uygun olarak da kıyafetler temizlenmeli. Hassas kumaştan giysiler mutlaka kuru temizlemeye de gönderilmelidir.

 

Yazlık Tesettür Tunik Kombini Nasıl Olmalıdır?

Tesettür giyimde her yaştan kadın tarafından kullanılan tunik kombinasyonunun doğru kombinasyonunu elde etmek için dikkate alınması gereken birçok detay var. Her şeyden önce, vücudunuzun yapısı ile uyumlu tunik modelleri seçmeniz gerekir. Aksi takdirde, doğru kombinasyon olmayacaktır, tunik için doğru pantolonları birleştirmeniz gerekir. Birleştirirken, modelin kesiminin, renginin ve uyumluluğunun uyumuna özel dikkat gösterilmelidir. Kısa bir tunik kısa pantolonlarda tercik edilmemelidir.

Dikkat Edilmesi Gereken Nokta

Aynı şekilde, genişletilmiş kesime sahip modeller, kısapantolonlar için uygun değildir. Aynı kural etek ve tunik kombinasyonları için de geçerlidir. Aynı kesme seviyesine sahip modeller birbiriyle uyumludur. Yazlık tesettür tunik modelleri için renk seçimi doğru olmalıdır. Renk geçişlerini geçmek yerine, daha pürüzsüz ve estetik bir görünüm sağlayan geçişler yapılmalıdır.

En Sevdiğiniz Modeller Hangileri?

Model olarak yazlık tesettür tuniklerde çok kişisel sonuçlar elde edilir. Giysilerin stilini ve renklerini gerçekten belirleyen şey kişinin kendi zevkine bağlıdır. Konteyner tercihleri ​​de son zamanlarda yaygınlaştı. Ek olarak, tunik elbise boyutlarından daha kısa, ancak bilinen tunik uzunluklarından biraz daha uzun görmek mümkündür. Bunun dışında tulumlar da kadınlar arasında ilk tercihtir. Tesettür tunik modası da çok zarif ve farklı stil ürünlerde üretilmektedir, bu nedenle tunik pantolon kombinasyonlarında kullanılmaktadır.

Kıyafet Sonrası Şal Bağlama Tekniği Hakkında Bilgi

Genel olarak, tüm kadınlar kendileri için çalışan bir tekniğe alıştıktan sonra diğer teknikleri kullanmamalıdır. Bu durumda, tamamen kişisel bir karardır. Bununla birlikte, yüzünüzün yapısına uyarlanmış bağlantı tekniklerinin kullanılması tercih edilir. Hemen hemen tüm ciltleme teknikleri pürüzsüz, orantılı ve profilli bir yüz yapısına uyum sağlar. Ancak bağlamada kullanılan teknikleri orantısız ve çözülmemiş yüz yapıları için kullanılmalıdır. Simetri boşluğu, bağlama tekniğinden sonra orantısız yüzdeyi aşacaktır. Sonuç olarak yüz şeklinize uyumlu bir model seçmeniz şıklığınızı tamamlayan son parça olacaktır.

Eşarp ve şal bağlama teknikleri de tercih ettiğiniz kıyafetlere göre değişebilir. Eşarp kullanımı tunik veya elbise modelleri için daha hassastır. Bunun dışında yaz aylarında eşarplar da kullanılıyor. Çenenin altına sabitlemek yerine, sıcak havalarda sola veya sağa atabilirsiniz.

Tesettür tunik genellikle diz boyunca gider ve düzgün bir şekilde birleştirildiğinde kadınlara istedikleri stili ve görünümü verir.

 

Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenir?

Tesettür giyimin olmazsa olmaz parçalarından biri haline gelen tunik modellerini farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Günlük giyimden abiye giyime kadar farklı alanlarda kullanılabilen son derece rahat ürünlerdir.

Tesettür tunik kombini yapılacağı zaman genellikle kumaş pantolonlar tercih edilir. Havuç kesim kumaş pantolonlar üzerine giyilen farklı renklerde kumaş tuniklerle iş toplantıları gibi resmi ortamlara uygun kombinler yapılabilir.

Tesettür Giyimde Tunik Modelleri

Tesettür tunik modelleri spor giyimden abiye giyime kadar farklı çeşitlerde üretilir. Günlük giyimde kullanacağınız tesettür tunikleri kapüşonlu ve rahat kumaşlardan yapılmış modelleri tercih edebilirsiniz.

Günlük giyimde de pul payet içeren tunikleri kullanabilir ve şıklığınızla bulunduğunuz ortamda fark yaratabilirsiniz. Gömlek tarzındaki tunik modelleri de hem günlük giyimde hem iş hayatında rahatlıkla tercih edilebilir.

Tesettür tunik modelleri yaz ve kış koşullarına uygun olacak şekilde farklı kumaş cinslerinden üretilir. Yazın sizi terletmeyecek tülden yapılmış, içi astarlı tunikleri kullanabilirsiniz.

Tesettür Tunikler İçin Kombin Fikirleri

Tesettür tunik fiyatları için ufak bir araştırma yaptıktan sonra alışverişinize başlamanız, daha bilinçli olarak tunik alışverişi yapmanızı sağlayacaktır. Tunik tek başına giyilebilen bir kıyafet olmadığı için, alışverişinize kombin yapacağınız parçayı da eklemeniz gerekir.

Günlük giyimde kullanılacak tesettür tunikler kot pantolonla ya da taytla kombin yapılabilir. Bu şekilde günlük koşturmacanız sırasında rahat edebilirsiniz. Kot pantolonun ya da taytın altına ise spor ayakkabı tercih ettiğinizde günlük şıklığınız tamamlanmış olur. Bu kombini kışın kullanacaksanız bot seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.

Tesettür tunik kombinini iş yaşamında kullanacaksanız gömlek kumaşından olan tunikler daha doğru bir seçenek olacaktır. Altına boru kesim ya da havuç kesim kumaş pantolon giyebilirsiniz. Keten pantolonlar da özellikle yaz ve bahar aylarında iş yaşamında tercih edilebilir.

Eğer tesettür tunik modelini bir gece daveti için tercih ediyorsanız saten ya da tül kumaştan yapılmış bir tunik oldukça şık duracaktır. Ayrıca pul payet içeren tunikler ya da boncuk, taş işlemeli tunikler de hoş seçeneklerdir. Gece davetlerinde tuniğin altına kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ya da topuklu bot tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

1 2 3 8