Bu Senenin Öne Çıkan Tunik Modelleri

Tunik, tesettür giyimde oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta sadece tesettür giyim de değil; kadınlar için önemli bir yere sahiptir. Tesettürlü kadınların yanı sıra günümüzde şıklığından dolayı başı açık ancak açık giyinmeyi sevmeyen kadınların birçoğu da tesettür tunik modellerine oldukça ilgi göstermektedir. Bu da tunik üreticilerini sevindirir iken; büyük bir özen ile her sene şık tunik modellerini piyasaya sunma sorumluluğu da yüklemektedir. Bu sene öne çıkan tunik modelleri ise aşağıdaki gibidir:

İki Renk İle Size Farklılık Katacak Tunik Modelleri

Ferace de ve elbiselerde de rastlayabileceğiniz iki renk modeller, tunikde de göze çarpmaktadır. Sağ ve sol tarafı farklı tunik modellerinin yanı sıra üst kısım ve alt kısım farklı ikiye bölünmüş gibi iki renkten oluşan tunik modellerini raflarda görmeniz de mümkündür. Bu tunik modelleri tesettürlü kadınlar için farklılık oluşturacaktır. Özellikle genç kesimin favori tunikleri arasında yer alacaktır.

 

Asimetrik Kesimleri İle Göz Dolduracak Tunik Modelleri

Asimetrik kesim tesettür tunik modelleri de bu sene göz dolduracak ve kadınların ilgi odağı olacaktır. Önü kısa arkası uzun, iki yanı uzun arka ve ön kısımlar kısa ya da çapraz inen tunik modellerini vitrinlerde görmek mümkündür.

Gömlek Sevenler İçin Gömlek Tunik Modelleri

Gömlek giymeyi seven kadınlar için gömlek tunik modelleri oldukça ilgi görmektedir. Bu tunik modelleri adından da anlaşılacağı üzere ön orta kısmı gömlek gibi düğmelidir. Bu model de özellikle spor giyinmeyi seven kadınlar başta olmak üzere pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Bu tunik modelinde düğmeler ön plana çıkmaktadır. Kimi modellerde büyük düğmeler kullanılır iken; kimi modellerde inci küçük düğmeler kullanılmaktadır. Rengarenk düğmeler ile hareketlilik kazanan tunik modellerini de vitrinlerde görmek mümkündür.

Uzun Giyinmeyi Sevenler İçin Uzun Tunik Modelleri

Tunikler genellikle baseni kapatacak şekilde olmaktadır. Ancak bazı kadınlar bu tunikleri kısa bulmaktadır. Özellikle uzun boylu kadınlar için bu modeller daha da kısa durmaktadır. Üreticiler buna dikkat etmiş olacaktır ki bu yıl uzun tunikleri de vitrinlerde görmek mümkündür.

 

Bir cevap yazın