Tesettür Tuni̇k Alırken Nelere Di̇kkat Etmek Gereki̇r?

Tesettür giyimi, birçok alt ve üst parçadan oluşur. Üst parçalar genelde bu giyimdeki en iyi tamamlayıcılardır. Bu noktada tunikler de pek çok kişi tarafından tercih edilir. Tesettür tunik, hem günlük hem de özel davetlerde giyilebilir.

Şık ve rahat olduğu için her alana uyum sağlayabilir. Tesettürde en çok tercih edilen tuniklerin birçok modeli vardır. Gidilecek yere ya da katılacak aktiviteye göre ve elbette kişinin tarzına göre seçmesi mümkündür. 

Tesettür Tunik Nasıl Seçilir?

Tesettür tunik modelleri, farklı renk, desen ve kesimlerde mevcuttur. Bu nedenle modelleri farklı tarzları yansıtır ve seçilmeyi bekler. Kadınlar bu parçayı seçerken bazı unsurları göz önünde bulundurulmalıdır. Tesettür tunikleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler ise şunlardır: 

Tuniğin kesimi, 

Dikişlerin sağlamlığı, 

Giyilecek mevsim şartları,

Kumaş türü ve kalitesi, 

Beden ölçüsü,

Modeli,

Kombine edilecek diğer kıyafet ve aksesuarlara uygunluğu. 

Tesettür Tunik Modelleri ile Nasıl Kombin Yapılır?

Tesettür giyim kategorisinde yer alan tunikleri giyerken kombini önemlidir. Ancak bu kombinler, kullanım alanına göre değişebilir. Tunikler, genelde üst giyimde en çok kullanılan parçalar oldukları için her alt giyimle kombinlenebilir. Bu nedenle çok özel bir kombin gerektirmez. Yine de tarzınıza ve tercihinize göre kombin yapma tarzınız değişebilir. 

Tesettür tunikleri kombinlerken şalınızın rengi ve pantolonunuzun şekli önemlidir. Tuniğinizin renk tonuna göre şalınızı veya diğer aksesuarlarınızı seçebilirsiniz. Aynı zamanda kumaş veya kot pantolonla kombinlenebilecek bir tunik seçmeniz gerekebilir.

Etek çeşitleri de tuniğin kesimini ve modelini daha fazla öne çıkarabilir. Kısacası tercih ettiğiniz alt parçalara ve baş örtülerine göre tarzınızı yansıtacak kombinler yapabilirsiniz. 

Tesettürlü Tunik Modelleri Nelerdir?

Tesettürlü tunikler, birçok farklı modelde sunulduğu için seçim yapmak zor olabilir. Ancak gözünüze hitap eden ve size yakıştığını düşündüğünüz modelleri alabilirsiniz. Bu kıyafet parçasında en çok tercih edilen şu modeller de seçim yaparken size ilham verebilir:

Fırfırlı tunik, 

Krep tunik,

Taşlı tunik,

Sweatshirt tunik,

Spor tunik,

Dantelli tunik,

Ara boy tunik,

Düğme detaylı tunik, 

Yazlık tunik,

Selanik tunik,

Kadife tunik,

Helen tunik,

Çizgili basic tunik,

Penye tunik,

Desenli tunik.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tunik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın