Tesettür Tunikte Öne Çıkan Modeller Ve Renkler Nelerdir?

Tesettür dünyasında ilk çıktığı günden günümüze büyük ilerleme kaydeden ve genç yaşlı demeden her kesimden tesettürlü kadının gardolabında mutlaka yer alan tesettür tunik vazgeçilmez bir kıyafettir. Hatta öyle ki tunik sadece tesettürlü kadınlar tarafından değil başı açık olan pek çok kadın tarafından da severek ve beğenilerek giyilen bir kıyafettir. Bunun bir çok sebebi vardır elbette ki… Bu sebeplerin başında ise tuniğin son derece şık, rahat ve pratik bir kıyafet olması gelmektedir. Bu sebeplerden dolayı özellikle günlük hayatta çok tercih edilmektedir.

Sade Tek Renk Tunik Modelleri

Sadelikten hoşlanan tesettürlü kadınlar tunik de tek renk sade modeller tercih etmektedirler. Çok karışık ve rengarenk istemeyen bu kesim genellikle orta yaş ve üzeri olur iken; bazen genç kesim de göz yormayan bu model tunikler tercih edebilirler. Renk olarak ise istediğiniz ve kendinize yakıştırdığınız renkleri tercih edebilirsiniz. Tesettür tunik de şu renk modadır demek çok zordur. Çünkü her sene her renkten tuniklerin vitrinleri süslediğini görmek mümkündür. Bu sebeplerden dolayı özellikle günlük hayatta giymek için gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet sade tunik bulundurmalısınız.

Kışın Vazgeçilmezi Triko Tunik Modelleri

Tunik, her ne kadar genellikle yazın kullanılsa da yaz – kış kadınlar tarafından kullanılan şık bir kıyafettir. Ancak özellikle sert ve serin geçen kış günlerinde ince ve şifon kumaş tunikler tercih edilmez. Bunun yerine genellikle triko tunik, tercih edilir. Çünkü triko tunik, sıcak tutar. Ve sade modellerinin yanı sıra el örgüsüne benzer farklı ve şık modelleri de özellikle kış günlerine uygun ve şıklığınıza şıklık katmaktadır. Bu sebeplerden dolayı kış günleri için gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet triko tunik bulundurmalısınız.

Çiçek Desenli Tunik Modelleri

Çiçek desenli tunikler, hemen hemen her sene vitrinleri süslemektedir. Nerede ise her sene moda olan bu tuniklerde küçük – büyük farklı çiçek modelleri kullanılmaktadır. Bu sebeplerden dolayı gardolabınızda mutlaka en az bir iki adet çiçek desenli tunik ve diğer modelleri de bulundurmalısınız.

 

Bir cevap yazın