Gömlek Model Tesettür Tunik Modası

Tesettür tunik modası içerisinde farklılık arayışı içerisinde olan kişiler için önerilen parçalardan biri gömlek tuniklerdir. Gömlek tunikler sezonun en rahat ve modern yapılı üst giyim ürünlerinden biridir. Gömlek tunik modelleri ilkbahar ayları içerisinde kombin oluşturulan rahat ürünlerdir. Boydan boya düğme detayları ve gömlek yakası ile hazırlanan bu tunikler diz boyu uzunluğunda ayarlanmıştır. Tesettür tunik alışverişi yapacak olan kişiler için yaka bölümü de gömlek yakası olarak şekillendirilmiştir. Son sezon ürünleri sitemiz içerisinde satışa sunulmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tunik

Gömlek Tesettür Tunik Modellerinde Renk Seçenekleri

Rahat giyim ürünlerinden biri olan ve pek çok alt giyim parçası ile uyum sağlayan gömlek tunikler, sezonun en trend ürünlerinden biri olarak satışa sunulmaktadır. Renk seçenekleri olarak herkese hitap eden bu modeller genellikle beyaz, bej, ekru, krem ve daha soft renklerde belirlenmiştir. Yeni sezon ürünlerine karşı ilgi duyan kişiler bu gömlek tunik modelleri ile pek çok farklı kombin ve görünüm elde etmektedir. Tesettür tunik kategorisinin en canlı olduğu bu sezon hem sonbahar ayları için hem de ilkbahar aylarına uyum sağlayacak ürünler sunmaya devam etmektedir.

Tesettür Gömlek Tunik Modellerinde Küçük Ayrıntılar

Tesettür gömlek modası ile tunik alışverişini aynı anda yapmak isteyen kişiler sezonun gömlek tunik modellerinden yararlanmaktadır. Her tarz ile uyum sağlayan bu gömlek tunikler, modanın sevilen parçaları arasına girmeyi başarmıştır. Kendi tarzını bu rahat parçalar ile sürdürmek isteyen kişiler cep detayları ve dik yaka modeli ile bu ürünü seçmektedir. Kol ucu kısımlarında bulunan düğme detayları da sade parçaya ayrı bir hava katmaktadır. Belin bulunan hasır ve taba renkli ince kemer detayı son dönemlerin en sevilen tesettür parçasını sunmaktadır.

Tesettür Tunik Gömlekler İle Kombin Oluşturma

Tesettür tunik gömlekler ile kombin oluşturma hazırlığında olan kişiler son dönemlerin beğenilen ekru renk gömlek modelleri ile bedene tam oturan jean pantolonlarını beraber kullanmaktadır. Bu iki parçanın kendi içerisindeki uyumu günlük rahat ve modern kombinler için en iyi seçimdir. Seçilen iki parçanın devamı için spor ayakkabı ve beyaz renk omuz çantası tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın