Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür tunikler son zamanlarda tesettür giyimi tercih etmiş kadınlar için oldukça tercih edilesi hale geldi. Hem rahatlık hem de şıklık arayan kadınların tercih ettiği tunikler artık her model ve renkte üretiliyor. Bu sebepten tesettür tunik alınırken güzel bir görünüm için bazı ipuçlarına dikkat etmek gerekiyor.

Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikle hangi vücut tipine sahip olunduğu tunik satın alırken önemlidir. Hem kısa hem uzun kesimli olan tunikleri bulmak mümkün. Basen bölgesini belli etmek isteyenler için dize kadar uzanan ve geniş kesimli tunikler daha uygundur. Daha zayıf kadınlar ise kalçayı kapatacak uzunlukta kısa kesimli tunikleri tercih edebilir.

Vücut tipini belirledikten sonra hangi modelin tercih edileceğini belirlemek önemlidir. Günlük model arayanlar için üzeri baskı yazılı spor tarzda tunikler iyi olabilir. Hem günlük hem de şık bir görünüm isteyenler ise düz, kolları bilekten lastikli modelleri tercih edebilirler. Bu modeli ise takacakları zarif, uzun bir kolyeyle tamamlayabilirler. Daha görkemli bir görünüm için ise birçok model bulunmakta. Kolları volanlı modeller, dantelli işlemeli parçalar veya desenli tunikler tercih edebilirler.

Tunikler Nasıl Kombinlenir?

Uzun veya kısa kesimli tunikler için farklı kombinler oluşturmak mümkün. Eğer pantolonla giyilecekse dize veya diz altına kadar uzanan tunikler daha şık bir görünüm sağlar. Eğer kumaş pantolonla kombinlenecekse tuniğin kumaşı da penye veya kot olmamalıdır. Etekle giyilecek ise kalçayı kapatan, kısa kesimli tunikler eteği kapatmaması adına daha iyi olur.

Sade ama şık bir görünüm sağlamak isteyenler için pantolon ve tunik ikili oldukça uygundur. Beyaz kumaş pantolonun üstüne giyilecek bir tunik oldukça şık bir görünüm sağlayacaktır. Ancak burda renk seçimi de önemlidir. Tesettür tunik birçok renkte üretiliyor. Beyaz bir pantolonun üzerine daha çok pastel renkler uyumlu olur. Kahverengi, krem veya toprak rengi, açık/bebek mavisi, pudra pembesi gibi renklerle giyilecek pantolonlar istenilen görünüme sahip olmak için bir yoldur. Bu tür birçok renk ve modele ulaşmak ise o kadar zor değildir. modaselvim.com adresinde renk renk veya çeşit çeşit kaliteli tesettür tuniklere uygun fiyatlarla ulaşmak mümkündür.

 

 

 

Bir cevap yazın