Yazın Trendi Tunikler

Tesettür giyimde yılın son modası tunikler sevenlerine özel çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Yaz aylarında rahatlığı ve serinliği temsil eden tunik seçimleri için tesettürlü hanımlarımız şimdiden alışveriş seçeneklerine bakmaya başladı. Pantolonun üzerine rahatlıkla giyip çıkılabilecek bol kesim tesettür tunikler kapalı hanımlarımıza avantaj sağlamaktadır.

Tunik Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim

Öncelikle yazlık tunik seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta rahat olmasıdır. Rahatlık tesettür giyimin adeta bir vazgeçilmezi haline gelmiştir. Yaz sıcaklığında önemli olan yine yazlık tesettür tunik terletmeyen rahat kumaştan olmasıdır. Bu seçimde yine biraz daha bol ve koyu renkler tercih etmekte yarar görüyorum. Ancak bazen şıklık rahatlığın önüne geçiyor ki öyle zamanlarda yapılması gereken tabi ki şıklığı tercih etmektir. Gençler daha çok kısa kesim altına pantolon seçmekte daha kapalı isteyenlerse uzun ve bol tunik tercih etmektedir. Yaz modasının vazgeçilmezi tuniklerin seçimini yaparken yine de kişisel tercihler her zaman daha ön plana çıkmaktadır.

Tunik Moda Renkleri Nelerdir?

Bu sene yine her zaman vazgeçilmez olan siyah ve lacivert ön plana çıkıyor. Mor ise yaşlı genç tüm tesettürlü hanımlara hitap ediyor. Gündüz vakitlerinde daha açık turkuaz, mavi ve pembe gibi renkler öne çıksa da siyahın büyüsü her zaman yerini koruyor. Altına bir pantolon giyerek her türlü kombin oluşturabildiğimiz tunikler gündelik giyimde kurtarıcımız olmaya devam ediyor. Renkleri seven hanımlarımıza hitaben her tür renk ve desende tunik bulmanız mümkün görünüyor. Önemli olan eşarp yahut şal ile doğru kombin yapılabilsin.

Tunik Çeşitleri

Bel kesiminde oturan uzun gömlek tarzı tunikler bu sene çok moda. Özellikle de gençlerin en çok tercih ettiği tarz olan gömlek tunik bu sene de yazlık tesettür tunik içerisinde bu sene de yerini koruyor. Önden düğmeli tunikler ise tıpkı bir gömlek havası yarattığından spor giyinse de şık olmayı seven hanımlarımıza hitap ediyor. Bel kısmı oturan altı geniş kesim tunikler ise rahatlığı her zaman tercih eden hanımlarımızın ilgi odağı haline geldi. Şıklık tabi ki önemli ancak yaz sıcağında rahatlıktan da taviz vermemek sağlığımız açısından da önem arz etmektedir.

 

Bir cevap yazın