En Şık Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Günümüzde birbirinden şık kıyafetler vitrinlerdeki yerini alıyor. Her geçen gün gelişen kıyafet sektörü ise birbirinden şık kıyafetleri hanımların beğenisine sunuyor. Kıyafet alırken de dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var. Öncelikle kıyafetlerin kişisel zevk ve beğenilere göre seçilmesi gerekiyor. Aynı zamanda gidilecek yere göre kıyafet almak da önemli. Bunun yanı sıra kıyafetler de uygun aksesuarlar ile tamamlanmalıdır. Özellikle tesettür giyim günümüzde oldukça gelişim gösterdi. Yazlık giyimde de tesettür kıyafet modelleri farklı seçenekler sunuyor. Özellikle tunikler rağbet görüyor.

YAZLIK TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

Günümüzde pek çok yazlık tesettür tunik modeli mevcut. Her yaştan kadınlara hitap eden bu tunikler uygun parçalar ve aksesuarlar ile de kombin yapılabiliyor. Genç kızlar için belden bağlamalı tesettür tunik modelleri çok fazla tercih ediliyor. Aynı zamanda düğmeli ve fermuarlı tunikler de çok fazla tercih ediliyor. Bunun yanı sıra günlük yaşamda sıradan yazlık tesettür tunik giyilirken altına ise spor ayakkabı, babet ve ya günlük ayakkabılar tercih ediliyor. Özel davetlere gidilirken ise şık yazlık elbiseler giyilebilir. Bu elbiseler de tül ve dantel detaylı oluyor. Özel davetlerde zarif tunikler tercih ediliyor.

YAZLIK TESETTÜR TUNİKLER NASIL KOMBİN YAPILMALIDIR?

Yazlık tesettür giyimde kombin yapmak oldukça zordur. Önemli olan uygun parçaları bir araya getirerek kombin yapmaktır. Bu nedenle yazlık tunikler de gidilecek yere uygun olarak kombin yapılmalıdır. Günlük yaşamda daha sade ve rahat tunikler tercih edilir. Bu tuniklerin altına ise spor ayakkabı, babet ve ya günlük ayakkabılar giyilebilir. Aynı zamanda tunikler kot pantolon ile tamamlanmalıdır. Ayrıca özel davetlere gidilirken ise şık ve tunikler tercih edilebilir. Tül ve dantel detayı bulunan bu tuniklerin altına kumaş pantolon ve ya tayt da giyilebilir. Ayrıca topuklu ayakkabı tercih edilir.

YAZLIK TESETTÜR TUNİKLERİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALIDIR?

Tesettür giyimde yazlık tuniklerin temizlik ve bakımına çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kıyafetlerin üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatları dikkatli bir biçimde okunmalı. Bu talimatlara uygun olarak da kıyafetler temizlenmeli. Hassas kumaştan giysiler mutlaka kuru temizlemeye de gönderilmelidir.

 

Bir cevap yazın