Yaz Ve Kış Aylarında Kapalı Hanımların Vazgeçilmez Parçası Tesettür Tunikler

Tunik kıyafetler, yaz ve kış aylarında kapalı hanımların vazgeçilmez parçası olarak yerini alır. İnce yazlık kumaşlardan tutun da kalın kışlık kumaşlara kadar renk renk ve değişik model ve tasarımları ile sizleri en şık tunik almak için Moda Selvim adresine mutlaka bekliyoruz. Pantolonlarınız ile kolayca eşleştirebileceğiniz şık, zarif ve gündelik kombinler yapabilirsiniz. Özel davetlerde veya gündelik yaşamınızda sizin zevkinize uygun farklı model tesettür tunikler sitemizde bulunmaktadır. Şifon kumaşlı tuniklerin son zamanlarda tercih edilme sıklığı artmış ve moda haline gelmiştir. Bunda en yüksek pay sahibi ise hem zarif görünümü hem de yazın serin tutmasıdır. Tunikleriniz sizin kurtarıcı parçalarınızdan bir tanesidir. Kolay giyimi ve rahat oluşu sayesinde çok tercih edilir.

Tesettür trendlerini takip ederek tasarımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sayede modaya uygun son derece zarif bir görüntü sergileyebilirsiniz. Bir sorun yaşadığınızda ise bizimle işetişime geçebilirsiniz. En hızlı dönüş size sağlanacaktır.

Günlük Tunik Kullanımı

Tesettür moda dünyasında yeni sezonun birçok değişikliğini görebilir ve son tarz tunikleri Moda Selvim adresinde bulabilirsiniz. Tesettür tunik kıyafetlerde en son değişimlerden biri olan dantel kullanımı son zamanlarda oldukça göze çarpmakta. Tuniğin alt kısımlarında ve kollarında kullanılan dantel detayları ile zarif bir görüntü elde ediyorsunuz. Sezonun diğer bir farkı ise bu sene tuniklerde kullanılan kemer ve kuşak detayları. Kemer ve kuşaklar sayesinde bel formunuz olduğunuzdan daha fit ve narin görünmenize yardımcı oluyor. Günlük tuniklerde en çok kullanılan renkler ise koyu kırmızı, taba, mor ve ceviz yeşili. Bu renkler ile sade şıklığı ya Moda Selvim’in zarif tasarımları ile bulacaksınız.

Özel Davetlerde Bile Tunik Şıklığı!

Özel davetlerde hanımların seçenekleri arasında yer alan tunikler, günlük tercih edilen tuniklere göre daha işlemeli ve parıltılı olduğunu görmekteyiz. Özellikle pullarla kaplı ya kendi kumaşından parlak olan tunik modelleri tercih ediliyor. Parlak kadife kumaşlardan üretilen tuniklerde bu sene oldukça moda. Kadife kumaşlı tunikler çoğunlukla kış aylarında seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Çeşit çeşit tuniklerinizle sadece günlük yaşamda değil özel davetlerde de en şık siz olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın