Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenir?

Tesettür giyimin olmazsa olmaz parçalarından biri haline gelen tunik modellerini farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Günlük giyimden abiye giyime kadar farklı alanlarda kullanılabilen son derece rahat ürünlerdir.

Tesettür tunik kombini yapılacağı zaman genellikle kumaş pantolonlar tercih edilir. Havuç kesim kumaş pantolonlar üzerine giyilen farklı renklerde kumaş tuniklerle iş toplantıları gibi resmi ortamlara uygun kombinler yapılabilir.

Tesettür Giyimde Tunik Modelleri

Tesettür tunik modelleri spor giyimden abiye giyime kadar farklı çeşitlerde üretilir. Günlük giyimde kullanacağınız tesettür tunikleri kapüşonlu ve rahat kumaşlardan yapılmış modelleri tercih edebilirsiniz.

Günlük giyimde de pul payet içeren tunikleri kullanabilir ve şıklığınızla bulunduğunuz ortamda fark yaratabilirsiniz. Gömlek tarzındaki tunik modelleri de hem günlük giyimde hem iş hayatında rahatlıkla tercih edilebilir.

Tesettür tunik modelleri yaz ve kış koşullarına uygun olacak şekilde farklı kumaş cinslerinden üretilir. Yazın sizi terletmeyecek tülden yapılmış, içi astarlı tunikleri kullanabilirsiniz.

Tesettür Tunikler İçin Kombin Fikirleri

Tesettür tunik fiyatları için ufak bir araştırma yaptıktan sonra alışverişinize başlamanız, daha bilinçli olarak tunik alışverişi yapmanızı sağlayacaktır. Tunik tek başına giyilebilen bir kıyafet olmadığı için, alışverişinize kombin yapacağınız parçayı da eklemeniz gerekir.

Günlük giyimde kullanılacak tesettür tunikler kot pantolonla ya da taytla kombin yapılabilir. Bu şekilde günlük koşturmacanız sırasında rahat edebilirsiniz. Kot pantolonun ya da taytın altına ise spor ayakkabı tercih ettiğinizde günlük şıklığınız tamamlanmış olur. Bu kombini kışın kullanacaksanız bot seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.

Tesettür tunik kombinini iş yaşamında kullanacaksanız gömlek kumaşından olan tunikler daha doğru bir seçenek olacaktır. Altına boru kesim ya da havuç kesim kumaş pantolon giyebilirsiniz. Keten pantolonlar da özellikle yaz ve bahar aylarında iş yaşamında tercih edilebilir.

Eğer tesettür tunik modelini bir gece daveti için tercih ediyorsanız saten ya da tül kumaştan yapılmış bir tunik oldukça şık duracaktır. Ayrıca pul payet içeren tunikler ya da boncuk, taş işlemeli tunikler de hoş seçeneklerdir. Gece davetlerinde tuniğin altına kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ya da topuklu bot tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Bir cevap yazın