Tesettür Tunik Modelleri

Sade bir tasarım ön plana çıkarılmış. Modelin ön kısmında düğmeler kullanılmış. Bordo tonlar üzerine sade bir imza olmuş. Açık pembe baş örtüsü ve siyah pantolon ile iyi bir uyum yakalamış. Tasarım şık ve ağır duruş görünümü veriyor. Özellikle tesettür tunik modellerinde çok tercih edilen tasarımlardan birisidir. İş hayatında toplantılarda, etkinliklerde kullanılabilecek bir tasarım.

Manşeti Lastikli Tesettür Tunik 4017AKT473 Laci

Gri, beyaz ve lacivert renkler tercih edilmiş. Tasarımda kullanılan renk geçişleri oldukça yumuşak olmuş. Kare desenlerinin fazla olması tasarımın en öne çıkan noktası. Bu modeller tesettür tunik kategorisinde yapılmaya başlandı. Açık mavi başörtüsü ve kot pantolon ile birbirini tamamlamış. Sportif görüntüsüyle günlük hayatta tercih edilebilecek bir model.

https://www.modaselvim.com/tunik

 

Yazı Detaylı Tesettür Tunik PL317 Haki & Latte

Haki rengin tonları modada tercih edilen tonlardan. Birçok tasarımda ilgi çekebilecek bir ton. Modelde ana renk olarak haki ton kullanılmış. Tek bir kısımda latte bir çizgi kullanılmış. Ayrıca beyaz harflerle yazı tercih edilmiş. Latte ve haki renkler birbirlerini oldukça iyi tamamlamış. Kot pantolon ve beyaz ayakkabı ile güzel bir kombin oluşturulabilir.

Özellikle günlük hayatta tercih edilebilir. Sportif bir görünümüyle dikkat çekiyor. Giyen kişide öz güvenli bir kişilik görünümünü sunuyor. Model şık ve kaliteli bir tasarımla ön plana çıkıyor.

Ekose Desenli Tesettür Tunik 10324W153 Antrasit

Ekose tasarım ve antrasit tema son derece cesur bir tercih. Klasik ve modern tasarımları yakalayan bir model yapılmış. Antrasit renkler moda haricinde birçok sektörde kullanılıyor. İlgi çekici bir renk tonudur.

Ekose detaylar ise yıllardır tercih edilen bir tasarım. İkisinin birleşimi oldukça şık bir imaj sunmuş. Birçok pantolon, saat, çanta gibi parçalarla kombin yakalayabilir. İsterseniz iş hayatında ya da günlük yaşamda kullanılabilir. Hem sportif hem de şık bir imajı sunuyor.

Yazı Baskılı Kapşonlu Tunik PL332 Siyah & Bordo

Bordo ve siyah renkler uyumlu bir kombin yakalamış. Ön kısımda beyaz yazı ile güzel bir imza olmuş. Kol kısımlarında koyu bordo tonlar kullanılmış. Kol bölümünü bir kısmında kullanılıyor. Şık ve sportif bir tasarım sunuyor.

 

Bir cevap yazın