En Şık Yazlık Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür giyim kategorisi içerisinde yer alan yazlık tesettür tunik modelleri son yıllarda muhafazakar kadınların ilgi odağında olmaktadır. Yazlık tesettür tunik modellerinin bu kadar ilgi odağı olmasının en önemli sebebi ise tesettür giyim sektörde çeşitliliğin çok fazla olmasıdır. Bu ceşitliliğin çok fazla olması muhafazakar kadınların ilgisini çekmesini sağlamaktadır. Tesettür yazlık tunik modelleri ise şöyledir:

Fırfır Detayına Sahip Tesettür Tunik Modelleri

Fırfır detaylı tesettür tunik modelleri hem dört mevsim giyilebilme özelliğine sahiptir hem de tunik astarsız bir şekilde tasarlanmaktadır. Bisiklet yaka tunik modelinin yanı sıra sırt kısmında bir fermuar detayı yer alan bu tuniklerde aynı zamanda manşet kısmı lastiklidir. Bu model tuniğin detayları ise dikişlidir yani üzerinde yer alan düğme detayları sadece aksesuar amacı ile kullanılmaktadır. Fırfır detaylı tunik modelini yıkamak için çamaşır makinenizi 30 dereceye ayarlamanız gerekiyor. Bu model içerisinde en fazla tercih edilen renkler ise siyah, taba ve bordo rengi olmaktadır.

Balon Kollu Tesettür Tunik Modelleri

Balon kol tesettür tunik modelleri ise tıpkı fırfır detaylı tesettür tunikler gibi muhafazakar kadınlar tarafından 4 mevsimde de tercih edilebilmektedir. Yaka kısmı hakim yaka olan bu tunik modeli aynı zamanda astarsızdır. Bu ayrıntılara ek olarak sırt kısmında uzun bir fermuar detayı yer almaktadır. Mint, siyah ve zümrüt gibi pek çok renk alternatifleri bulunmaktadır. Bu tunik modeli de 30 derece de çamaşır makinasına atılarak temizleme işlemi gerçekleştirilmelidir.

Düğme Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

Viskon kumaş türü ile tasarlanmış olan bu model de her mevsim giyilebilmektedir. Bu model tuniğin astarsız olmasının yanı sıra aynı zaman içerisinde bisiklet yaka modeli kullanılarak üretimi gerçekleştirilmektedir. Bu modelinde sırt kısmında fermuar detayı bulunmaktadır. Bu model tesettür tunik modelleri dar bir kot pantolon ve topuklu ayakkabılar ile hem çok şık hem de çok modern bir görüntü oluşturmaktadır. Son yıllarda muhafazakar kadınların çok fazla tercih ettiği tunik modelleri adeta hem şıklığın hem de rahatlığın simgesi haline gelmektedir. Her bütçeye ve her zevke uyum sağlayan tunik modellerini kolayca bulabilmek mümkün olmaktadır.

 

Bir cevap yazın