Sonbahar Sezonu Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik sezonu yeni sezon parçaları ile göz kamaştırmaktadır. Sonbahar sezonu içerisinde üst giyim ürünleri satın almak isteyen kişiler, sonbahar desenlerinin yer aldığı tuniklere yönelmektedir. Tesettür tunik parça modelleri arasında yuvarlak yaka detayları sevilen rahat modellerini sunmaktadır. Sonbahar yaprak desenlerinin yer aldığı bu tuniklerin arka kısmında bulunan kurdele detayı da mükemmel bir görünüm sunmaktadır. Kollarının balon kol olması gömlek kumaşında tasarlanan tesettür tunikler için tarz oluşturmaktadır.

Balon Kol Tesettür Tunik Modelleri

Balon kol tesettür tunik modelleri, pudra ve turuncu renkleri ile tatlı görünüm sunmaktadır. Tarzına güvenen hanımlar için balon kol detaylı tesettür tunikler, farklı kombin önerileri de oluşturmaktadır. Boydan boya düğme olan bu tuniklerin balon kol ucu kısımlarında bulunan inci düğmeler, tunik görünümünü tamamlamaktadır. Yuvarlak yaka tunik şeklinde tasarlanan bu tunikler, yeni sezon ürünlerinden biridir. Aynı zamanda beline açık renk kemer takılarak havalı bir tarz oluşturmaktadır.

Yarasa Kol Sarı Renk Tesettür Tunikler

Yarasa kol tesettür tunik modelleri, eskimeyen ve her zaman modern görünüm sunan tuniklerden biridir. Yuvarlak yaka tesettür tunikler arasında yarasa kol detaylı sarı renk tesettür tunikler sonbahar sezonu için uygun bir parça önerisi oluşturmaktadır. Yaka kısmından aşağı doğru inen parlak taş detayları, son sezon modasını şık bir havaya sokan detaylardan biridir. Yeni ürün alışverişi yapmak isteyen hanımlar için yarasa kol sarı renk tunikler en uygun parça önerisi sunmaktadır. Beline siyah renk kemer takılan bu tunikler, modern görünüm oluşturmaktadır.

Modern Görünüm Sunan Tesettür Tunik Modelleri

Modern bir görünüm oluşturmak isteyen hanımlar, sezonun moda kumaş çeşitlerinden biri olan kazayağı desenli tunikleri tercih etmektedir. Gömlek yakası şeklinde tasarlanan bu parça, kazayağı deseni ile modern bir tarz sunmaktadır. Tuniğin kalın kumaştan tasarlanması ise sonbahar sezonuna uygun bir parça önerisi oluşturmaktadır.

Yeni sezon ürünlerinden biri olan kazayağı desenli kalın kumaş tesettür tunikler, parlak ve altın sarısı renk düğme detayları ile canlı bir görünüm oluşturmaktadır. Gömlek şeklinde tasarlanan bu tunikler, cep detayı ile daha hareketli ve canlı bir forma girmektedir.

 

Bir cevap yazın