Birbirinden Şık Tunik Modelleri ile Tarz Siz Olun!

Tunik modelleri özellikle tesettür giyimin baş parçasını oluşturmaktadır. Gittiğini her ortamda, bir davette, özel bir günde ya da alışverişe çıkarken her yerde tercih edebileceğini bu rahat ve aynı zaman şık ürünler sizin kendinizi daha konforlu hissetmenizi sağlayacaktır. Her rengi olan pastel renklerinden tutun da sade tek renklerine kadar Moda Selvim adresinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Pantolon üstüne tercih edilen bu parçalar eteklerimizin bir alternatifi olarak üretilmiştir. Pantolon ve renk renk tuniklerinizi dilediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz. Her mevsime uygun kumaş seçenekleri ile dilerseniz yazın pamuklu ince keten kumaşlardan üretilen modelleri, dilerseniz kışın kadife ya da kalın kumaşlardan üretilen tunikleri tercih edebilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/tunik

Tesettür Tunik Modelleri

Nakış işlemleri tunikler son zamanlarda alışveriş raflarında üst sıralarda yer alıyor. Renk renk kumaşların üstüne işlenmiş son derece zarif bu nakışlar görünümünüze şıklık katacak. Sade renklerde düz bir tunik sevmiyorsanız bu gösterişli nakışlı modeller tam sizin için olabilir. Daha da gösterişli bir parça arıyorsanız bu modelleri de Moda Selvim’de bulabilirsiniz.

Taş işlemeli özel tasarım tunikler ile hem şık bir görünüm yakalarsınız hem de rahatlığınızdan taviz vermemiş olursunuz. Ben nakış tercih etmiyorum ama gösterişli olsun istiyorum diyorsanız da baskılı tunik modellerine mutlaka göz atmalısınız. Farklı renkte ve modelde tunik tasarımlarına Moda Selvim adresinden ulaşabilirsiniz.

Size Özel Tasarlanmış Tunik Kombinleri

Çeşit çeşit renklerin yazılarla birleştiği tesettür tunik tasarımları ile hem şık bir görünüm hem de etrafınızda farkındalık yaratabilirsiniz. Yazıları çoğunlukla İngilizce olan tuniklerimiz rahatlık sağlaması amacıyla genellikle likralı kumaşlardan üretilmiştir. Baskılı olan bu tunik parçaları ile kombin yapmak son derece kolaydır. Şık bir pantolon ve şal ile baskılı tuniğinizi rahatça kombinleyebilirsiniz.

Daha şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız renk uyumuna da dikkat etmenizde fayda var. Son zamanlarda çiçek desenli tesettür tunik modelleri oldukça fazla görülmektedir. Çiçeğin zarafetinden esinlenerek basılan bu desenlerle her yerde dikkat çekeceksiniz. Çiçek desenli tunikleri ciddi olmayan günlük ortamlarda tercih edebilirsiniz. Her renk ve ürün modelleri ile sizleri Moda Selvim adresine bekliyoruz.

 

Bir cevap yazın