Kalın Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tarzına güvenen pek çok kişi kendi oluşturduğu kombinleri modaya uygun hale getirmektedir. Son zamanların beğenilen tunik modellerinin yer aldığı kategori içerisinde kalın kumaş tesettür tunikler büyük yankı uyandırmaktadır. Bu tuniklerin kol ucu kısımlarının düğmeli ve kapalı olması sezona uygun bir görünüm sunmaktadır. Oluşturulan kombinlerde büyük yardımcı olan parçalar arasında yer alan kalın kumaş tesettür tunikler gömlek yaka detayı ile pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir.

Yeni sezon desenlerinin yer aldığı kalın kumaş tuniklerde kumaş dokusunun yumuşak yapıda olması da sevilen tunik özelliklerinden biridir. Kolların balon kol ve düğme detaylı kol olması her açıdan kombin oluşturmaya yardımcı parça oluşturmaktadır. Yeni sezon ürünlerinin yer aldığı tesettür sitesinde tunik kategorisi içerisinde bulunan bu parçalar büyük yankı uyandırmaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Tunik Desenleri

Tesettür tunik modasına uygun kombinler oluşturmak isteyen pek çok hanım sezonun moda desenlerini yakından takip etmektedir. Sezon içerisinde tasarlanan bu kıyafetler sonbahar ve kış mevsimini yansıtacak desenler ile süslenmektedir. Sonbahar yapraklarının bulunduğu tesettür tunik modellerinde renk detayları ve renk geçişleri de büyük ilgi görmektedir. Yeni sezon içerisinde kazayağı desenleri de tesettür tuniklerde oldukça fazla kullanılmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tunik

Kazayağı Desenli Tesettür Tunik Modelleri

Kazayağı desenlerinin bulunduğu tesettür tunikler sezonun canlı ve modern havasını yansıtmaktadır. İnci kolyeler ile beraber kullanılan kazayağı desenli tesettür tunikler, etek ve pantolonlar ile şık bir görünüm sunmaktadır. Sonbahardan kış mevsimine geçiş döneminde tercih edilen bu desen ve tunikler sezon içerisinde de oldukça fazla kişi tarafından tercih edilerek kombin haline gelmektedir.

Kazayağı Desenli Tesettür Tunikler İle Kombin Oluşturma

Sonbahar ve kış mevsim modasına uygun şekilde kombin oluşturmak isteyen kişiler yeni sezon desenlerinden biri olan kazayağı tunikler ile çeşitli kombinler oluşturmaktadır. Kazayağı desenli tuniklerin altına beyaz jean düz kesim pantolonlar ya da siyah renk kalem etekler tercih edilmektedir. Kalem etek ile yapılan kombinler genellikle akşam davetlerine uygun iken beyaz jean pantolonlar ile yapılan kombinler gündüz kombinleri için en rahat kombin önerisini oluşturmaktadır. Bu kombinlerin altına gidilecek yere uygun ayakkabı ve üstüne çanta tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın