Tesettür Giyimde Tunik

Pantolon veya tayt ile kombine edilebilen gevşek kesimli, uzun boylu kadın gömleklerine tunik denir. Tesettürlü kadınların ana tercihi budur. Bu kadar popüler olmasının nedenleri; Vücut hatlarını örter ve hareket rahatlığı sağlar. Mevsim ve ihtiyaca göre tunik modelleri bayanların beğenisine sunulmaktadır. Tunik modelleri her türlü pantolon, tayt, etek ile şık bir şekilde kombine edilebilir. Hem günlük hayatın hem de iş hayatının vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir.

Birçok tesettür tunik modeli mevcuttur. Bunlardan bazıları; çiçek desenli tunikler, fırfırlı tunikler, panço tarzında tunikler, saçaklı tunikler, uzun sırtlı tunikler, çizgili tunikler, klasik tunikler, işlemeli tunikler, baskılı tunikler, yarasa kollu tunikler, gömlek formatında uzun tunikler, cepli tunikler, kış tunikleri, yaz tunikleri, kapüşonlu tunikler mevcuttur.

Tunik Trendleri

Tesettür Moda Giyim Tesettür modasının hızla büyümesinin ve ünlü modacıların tesettür modasına el atmasının temel nedenlerinden biri de kadınların modaya yatkın olmasıdır. Bugün ülkemizde moda programının Avrupa ülkelerinden daha hızlı uygulandığı tesettür moda alanında birçok kurs ve eğitim düzenlemektedir. Bugünlerde tesettür modasını takip edenler için 2020 tesettür modasında oldukça trend olan tesettür modellerinin mevcuttur.

Tesettür tunik ile ilgili en çarpıcı detaylardan biri de aynı kumaşın altın şerit veya şeritleri. Tek renk elbise modellerinin yanı sıra pembe, iğrenç, pembe yeşil, mavi beyaz, kırmızı ve siyah gibi renkleri bir arada kullanan tasarımlar yaz sezonunu anlatıyor. Detaylara gelince, tesettür elbiselerde göğsüne kadar göze çarpan danteller ve göze çarpan dantel detaylarının kullanımı da gözden kaçmamalıdır.

Tesettürlü Gençlerin Tunik Tercihi

Tesettür giyim, kapsamlı bir şekilde değerlendirilen ve birçok farklı kıyafet ve ürünü içeren bir alandır. En iyi giyim ürünlerinin çeşitliliği göz kamaştırıcıdır. Bu ürünler her sezonun başında ve sonunda farklı unsurlar içerir. Bu sezon en çok tercih edilen tesettür modelleri genç kesimli modeller. Gençlere yakışan renklerde özel olarak tasarlanmış tesettür modellerinden biri de açık pembe rengi, narin kumaşı ve yakasında kolye gibi iri taşları olan tunik modelleridir. Bu tarzdaki tunik modelleri de birçok farklı renk seçeneğine sahiptir. Renk seçeneklerinin yanı sıra modelin kendi tutumu da gençlere hitap ediyor. Soluk pembe moda bu yıl genç tesettür modellerinde yaygın olarak kullanılıyor. Ayrıca canlı sarı-yeşil renkler bu yıl en çok sevilenler arasındadır.

 

Bir cevap yazın