Kışın Tercih Edilmesi Gereken Tunik Çeşitleri

Her tesettürlü hanımın mutlaka dolabında bulunması gereken hem etekle hem pantolon ile hem de pantolon etek ile günlük kullanımda ve özel günlerde kombin edebileceğiniz bir parçadır tesettür tunik birçok rengi ve hem yazın hem de kışın tercih edilmesi gereken birçok modeli vardır. Hem internet sitesinden hem de çeşitli tesettür mağazalarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca hem orta yaşlı hanımlar için hem de genç kızlar için tesettür tunik seçenekleri de vardır. Kısa tunikleri daha çok etekle uzun tunikleri ise daha çok pantolon ile tercih ederseniz güzel olacaktır. İşte sizler için araştırılan kışın tercih edilmesi gereken tunik çeşitleri.

Triko Tunik

Hem rahat edebileceğiniz hem de sizi soğuk kış günlerinde sıcak tutacak ve şık bir kombin oluşturmanızı sağlayacak tunik çeşidi triko tuniktir. Sayılamayacak kadar çok rengi ve modeli bulunmaktadır ve her yaşa göre hitap etmektedir. İsterseniz uzun isterseniz de kısa modelini tercih edebilirsiniz. Ayrıca altına pantolon ya da etek giyerek kombin yapabilirsiniz. Triko tunik modeli özel günlerde kullanıma pek uygun olmasa da ve basit kalsa da günlük kullanım için kurtarıcı, rahat ve sıcak tutacak bir parça.

Kadife Tunik

Kış aylarında tercih edebileceğiniz bir başka tunik çeşidi de kadife tuniktir. Kadife tunik de sizi soğuk kış aylarında sıcak tutacak. Günlük kullanımda rahat edebileceğiniz ve özel günlerde şık olabileceğiniz rahat ve kurtarıcı bir parçadır. Yine bu tunik çeşidini de dar ve bol pantolonlar ile ya da etekle kombin edebilirsiniz. Şık bir kombin oluşturarak özel günlerde de kadife çeşidi tuniği rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Salaş Tunik

Hem rahat olmak hem kolay kombin yapabilmek ve hem de şık olmak isterseniz. Hem kışın hem de yazın salaş tunik çeşidini tercih edebilirsiniz. İsterseniz bu salaş tunik çeşidinin hem içerisine hem de dilerseniz üzerinize ek olarak siz sıcak tutacak bir parça giyebilirsiniz. Daha çok günlük ve spor olan, özel günlerde pek tercih edilmeyen salaş tunik ile birçok kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz etekle dilerseniz de bol ya da dar pantolonlar ile şık bir kombin hazırlayabilirsiniz. Ayrıca kilolarınız varsa salaş tunik sayesinde daha zayıf görünebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın