Kalın Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür giyime yön veren parçaların modaya uygun şekilde tasarlanması ile birlikte pek çok ürün seçeneği site içerisinde bulunmaktadır. Oluşturulan farklı kategoriler son zamanların en moda parçalarını hanımlara önermektedir. Sonbahar ve kış aylarının kendisini göstermesi ile birlikte tesettür tunik modellerine yön veren tasarımlar da bu kategori içerisinde yer almaktadır. Kalın kumaş tesettür tunik modelleri genellikle bisiklet yaka şeklinde tasarlanmaktadır. Geniş kalıp olan bu modellerin bel kısımlarına ince kuşak ya da kemer tercihi yapılmaktadır.

Turuncu Renk Tesettür Tunik Modelleri

Turuncu, sonbahar aylarının vazgeçilmez renklerinden birisidir. Bu renk ile tasarlanan kıyafetlerin başında tunikler gelmektedir. Tesettür tunik alışverişi yapacak olan hanımlar sezonun en moda rengi olan turuncu ile geniş kesim tuniklere yönelmektedir. Bu modellerin kollarının yarasa kol ya da geniş kesim olması da tuniği hareketli bir forma sokmaktadır. Aynı zamanda yakasının yuvarlak yaka şeklinde tasarlanması ile birlikte hanımların dikkatini çekmektedir.

Yarasa Kol Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

Yarasa kol detayı bulunan tesettür tunik modelleri, sezonun en beğenilen asil parçalarından biridir. Farklı tesettür kombinleri oluşturmak isteyen hanımlar yarasa kol detaylı tunik seçimi yaparak kendi tarzını yansıtmaktadır. Bu modeller sonbahar renklerinden biri olan hardal sarısı ile birlikte kullanılmaktadır. Yakasında bulunan taş işlemeleri de tuniğin asil duruşunu sergilemektedir. Pek çok farklı lokasyon için uygun olan bu model, hanımların gözde tesettür tunik modellerinden birisidir. Kombin oluşturmak isteyen kişilerin genellikle ilk tercihi yarasa kol tesettür tuniklerdir.

Yarasa Kol Tesettür Tunik İle Kombin Oluşturma

Yarasa kol tesettür tunik, sezonun en beğenilen tunik parçalarından biridir. Modelin üzerinde bulunan işleme ve detaylar ile dikkat çekici bir görünüm kazanmaktadır. Yarasa kol tesettür tunik ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar için harda sarısı tuniğin altına koyu renk dar paça pantolon önerilmektedir.

Bu pantolonun paça kısımlarından sarkan püskül detayları da kombine oldukça hoş bir görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda ayakkabı seçimi olarak beyaz spor ayakkabı ya da tam zıttı olarak koyu renk spor ayakkabı seçimi yapılarak kombinin sezona ve modaya uygun hale gelmesi sağlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın