Göz Alıcı Tesettür Abiye Modelleri

Birbirinden farklı renk ve modellerde üretilen tesettür abiye modelleri özellikle şık modelleri ile her yaştan, herkese hitap eden giyim ürünleri arasındadır. Şık ve rahat yapılarından dolayı sıklıkla gece elbisesi olarak tercih edilen tesettür abiye modelleri şifon, tül ve tül gibi birbirinden farklı detaylarla tasarlanmaktadır. Birbirinden farklı yaka detayları ile oldukça şık görünen tesettür abiye modelleri şık bir eşarp ve şal ile kolay bir şekilde kombinlenebilir.

Kına, düğün, nişan ve bütün davetler için birbirinden farklı birçok seçenek bulabileceğiniz tesettür abiye modelleri özellikle gösterişli yapıları ile özel günlerin vazgeçilmezi. Büzgü detaylı tesettür abiye modelleri klasik şık bir görünüm oluşturmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği abiye modelleri arasında yer almaktadır. Pileli, kuşaklı ve düğme işlemeli tesettür abiye modelleri ise hem spor hem de şık bir kombin yapmak isteyen kişilerin tercih edebileceği tesettür abiye modelleri arasında yer almaktadır.

Geniş Ürün Yelpazesiyle Tesettür Abiye Seçenekleri

Kaliteli kumaşlardan imal edilen tesettür abiye modelleri özgün tasarımlarıyla kullanıcılara birbirinden farklı birçok elbise seçeneği sunmaktadır. Şifon, saten ve tül kumaşlardan üretilen tesettür abiye modelleri iç göstermeyen yapısıyla rahatlıkla tercih edilebilecek abiyeler arasındadır. Eğer klasik bir şıklık yaratmak istiyorsanız güpür işlemeli tesettür abiye modellerini tercih edebilir hem ağır hem de klas bir tarz yaratabilirsiniz.

Saten tesettür abiye modelleri ise özellikle hem rahat hem de farklı bir tarz yaratmak isteyen kişilerin en sık tercih ettiği elbise modelleri arasındadır. Eğer romantik bir tarz yaratmak istiyorsanız gül, papatya ya da çiçek dantelleri bulunan tesettür abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Tesettür Abiye Fiyatları

Tesettür abiye modelleri herkesin bütçesine göre birçok farklı çeşitlerle kullanıcılara sunulmaktadır. Birbirinden farklı modellerde üretilen, her yaştan herkese hitap eden tesettür elbise modellerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. El işçiliğine, kumaş türüne ve elbiselerin tasarımlarına göre fiyatları değişiklik gösterebilir. Sınırsız renk ve model seçeneğine sahip olan tesettür abiye modelleri sayesinde sizler de özel günlerinizde en şık kombini yaratabilir, gecenin en göz alıcı kombinine sahip olabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri birbirinden farklı seçenekleri sayesinde kullanıcıların abiye ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaktadır.

Moda Selvim Tesettür Abiyeler

Tesettür modasında önemli bir yeri olan Moda Selvim birden çok kategoriye sahiptir. Bunlardan biri de tesettür giyim için önem taşıyan tesettür abiye kategorisidir. 

Tesettür Abiye

Özel günler herkes için önem taşır. Bu yüzden özel günlerde giyilen kıyafetler de önemlidir. Özel günlerde herkes abiyeleri ile şık olmak ve dikkatleri üzerine çekmek ister. Birden çok tesettür abiye modelleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Tesettür Abiye Çeşitleri

 Bunlar; gipürü taşlı tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, pul payetli tül tesettür abiye, eteği kat kat tül abiye, gipür ceketli şifon abiye, taş işlemeli şifon abiye, kolları pelerinli şifon abiye, gipürlü kemerli tesettür abiye, fırfırlı şifon tesettür abiye, pul payetli kadife tesettür abiye, bel detaylı simli tül abiye, aksesuar düğmeli şifon abiye, kemeri detaylı dantel abiye, broşlu şifon tesettür abiye, taş işlemeli saten abiye, kolları piliseli şifon abiye, yakası fularlı şifon abiye, boncuk işlemeli dantelli tesettür abiye ve benekli tül tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Bunlar; benekli tül tesettür abiye, fiyonk kemerli tesettür abiye, eteği volanlı şifon tesettür abiye, gipür detaylı balık abiye, drapeli simli tül tesettür abiye, çiçekli tül tesettür elbise, nervür detaylı şifon abiye, beli incili dantel balık tesettür abiye, balon kollu tesettür abiye, şifon pelerinli balık tesettür abiye, sık düğmeli şifon tesettür abiye, fiyonk detaylı tesettür abiye, inci detay tesettür abiye, inci işlemeli şifon abiye, kolu fırfır detaylı abiye, kolu pelerinli tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, omuz büzgülü saten abiye ve pul payetli abiye tulum olmak üzere modeller mevcuttur.

Bunlar; şifon kuyruklu gipürlü tesettür abiye, simli volanlı tesettür abiye, kuşak detaylı saten abiye, dijital baskılı şifon elbise, incili ve taşlı tesettür abiye, yelek görünümlü taşlı tesettür abiye ve beli verev gipürlü şifon tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Moda Selvim

Yılların verdiği tecrübe ile tesettür giyim sitesi olan Moda Selvim her daim siz değerli müşterilerimizi mutlu ve memnun etmek üzere her gün kendini geliştirmektedir. Çok daha fazlasını incelemek ve satın almak için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Tesettür abiye modelleri ile ilgili moda tasarımcılarının çalışmaları 2019 yılına damgasını vurduğu gibi 2020 yılında da güzel gelişmeler beklenmektedir. Moda tasarımcılarının etkili sunumları ve çalışmaları ile kendini yenileyen ve sürekli olarak geliştiren tesettür modası en güzel tesettür abiye modelleri sunmaktadır.

Son zamanlarda artık tesettür abiye modellerinde de ışıl ışıl pul payet süslemeler, tül detaylı etekler, inci işlemeler öne çıkmakta ve şal ya da başörtüsü ile kombine edilerek çok şık bir hava sergilenmektedir. Modacılara göre bu kadar çeşitli, her renkte bulunabilen abiye elbiselerin seçimi artık günümüzde son derece kolay olmakla birlikte dikkat edilmesi gereken hususlar elbisenin kişinin kendi yapısına ve mekana uygun olmasıdır.

Tesettür Abiye Seçiminde Vücut Yapısı

Tesettür abiye seçerken kişinin vücut yapısına ve kilosuna uygun olarak seçilmesi rahatlık ve şık bir duruş için dikkat edilmesi gereken bir detaydır. Abiye elbise içerisinde kişinin kendini gece boyunca rahat hissetmesi gereklidir. Bu nedenle bedeni fazla sıkan ya da etekleri aşırı uzun ve sürekli dolanan bir elbise kişiyi huzursuz edecek ve geceden bir zevk almamasına neden olacaktır.

Bu nedenle vücut yapısına, kiloya ve boya uygun bir elbise seçimi hem şık bir duruş hem de rahatlık sağlayacaktır. Ayrıca kişinin ten rengi açık ise kendini gösterecek canlı tonlarda abiyeler tercih etmesi de diğer bir noktadır. Aksi halde elbisenin içinde kaybolan bir görüntü elde edilebilir. Ayrıca kısa boylu bayanlar da yüksek bel etekleri olan bir abiye elbise tercih ederek daha uzun bacak boyu görünümü sağlayabilirler.

Tesettür Abiye Seçiminde Mekan

Birbirinden farklı stillerde dikilen tesettür abiye elbiseler hem sadeliği hem de şıklığı seven bayanlar için vitrinleri süslemektedir. Sadeliği ve romantik bir görünümü sevenler için etekleri tül detaylı ve salaş duran, pullarla süslenmiş açık tonlarda bir abiye önerilebilir. Dikkat çekmeyi seven daha gösterişli bayanlar ise pul payet ya da taşlarla işlemeli A kesim ya da prenses model bir abiye elbiseyi tercih edebilirler. Mekanın özelliği abiye elbise seçiminde oldukça önemli bir detaydır. Gidilecek olan davetin bir kır düğünü ya da sade bir nikah töreni olması ya da bir yalı da ihtişamlı bir davet olarak yapılacak olması abiye seçiminde önemli rol oynar.

Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

Son zamanların en beğenilen abiye modellerinden biri olan pelerinli abiyeler pek çok genç hanımın tercih ettiği abiyelerden biridir. Yeniliklere açık olan ve modayı takip eden hanımlar yeni sezon abiyeleri konusunda da uzman sayılmaktadır. Pelerinli tesettür abiye modellerinde pelerinin boyu abiyenin modeline göre değişiklik göstermektedir. Genellikle kısa pelerin kullanılan abiyeler söz ve nişan davetlerinde tercih edilmektedir.

Nişan abiyesi satın almak isteyen kişiler aynı zamanda sezonu en beğenilen uzun pelerin, volan etek ve üst kısmı taşlı olan abiyelerine de göz atabilir. Abiyenin üst kısmının renkli taşlar ile süslenmesi, pelerin detayında da sadeliği ön plana çıkarmaktadır. Abiyenin arka kısmında bulunan pelerinin üzerinde bulunan taş ya da üç boyutlu çiçek işlemeleri de abiyenin zarif olmasını sağlamaktadır.

Üç Boyutlu İşlemeleri Bulunan Pelerinli Abiye Modelleri

Tesettür abiye modasında üç boyutlu işlemeler son zamanların en beğenilen detaylarından biridir. Özellikle abiyelerin üzerinde bulunan bu işlemeler abiyeye hareket katma adına yapılan en önemli detaylardır. Sezonun moda abiye modellerinden biri olan pelerinli tesettür abiye modellerinde pelerin kısmında bulunan üç boyutlu simgeler ve işlemeler, kelebek ve çiçek detaylarını barındırmaktadır.

Bu tarz abiye modellerinde daha yumuşak renkler tercih edilmektedir. Böylelikle abiyenin üzerinde bulunan küçük detaylar daha iyi ön plana çıkmaktadır. Volan etek modası her sezon abiyelerde görülmektedir. Bu sezon pelerinli abiyelerde de parlak kumaş, volan etek abiyeler askılarda yerini almaktadır. Üst kısmı sade ya da tamamen taş bulunan abiyeler de nişan ve düğün davetleri için uygun bir seçenektir.

Sade Model Pelerin Detaylı Tesettür Abiye Modeli

Sezonun modasını takip eden pek çok hanım gibi sadelikten hoşlanan hanımlar için de moda olan kıyafetlerde özel tasarımlar görülmektedir. Son moda trendlerinden biri olan pelerin detaylı tesettür abiye modellerinde sade kumaş göz kamaştırmaktadır. Krem ve bej renklerinde tasarlanan, balık formundaki abiyelerde kullanılan uzun pelerin göz kamaştırıcı detaylara sahiptir. Özellikle pelerinin yaka kısmında bulunan ince taş işlemeleri ve kurdele detayları abiyenin sade fakat bir o kadar da şık duruşunu ortaya çıkarmada yardımcı olmaktadır.

Tesettür Abiyede Yılın Modası

abiyeTesettür abiye modelleri her yıl değişkenlik gösterse de belli başlı stiller etrafında şekilleniyor. Modeller kimi zaman büyük bir evrim geçirse de geçtiğimiz yıllardan aşikar olduğunuz modeller tekrar moda haline geliyor. Bu nedenle abiye seçimi yaparken modaya uymaktan ziyade stilinizi tamamlayan parçalar tercih ederseniz yıllar sonra bile moda olan bir elbise giyiyor olabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri arasında yılın modası renk ve desen farklılıklarıyla kendini gösteriyor.

 

 Abiyede Desen Geri Dönüyor

 

Geçmişte abiye denince akla tek bir renkten oluşan uzun elbiseler geliyordu. Artık moda değişti ve abiyelerde rengarenk çizgiler kendini göstermeye başladı. Abiye modasında bu yıl ön plana çıkan ilk şey desenler oldu. Geçmişte sadece kır düğünlerinde tercih edilen desenler artık salon düğünlerinde ve kış aylarında da tercih ediliyor. Her biri yüksek enerjili abiyeler şifondan polyester kumaşa kadar pek çok farklı türde üretilebiliyor. Tesettür abiye modelleri arasında bulunan desenler insanlara bahar havası yaşatıyor.

 

 Uzun Abiye Her Zaman Kazandırır

 

Abiye denince akla uzun elbiseler gelir. Her ne kadar kısa abiyeler de bulunsa da bu elbisenin havasına sporluk ve gençlik katar. Bu nedenle 20 yaş üzeri herkesin uzun abiye giymesi önerilir. Uzun abiyeler tercih edildiği organizasyonlarda size ayrı bir hava ve şıklık katar. Abiyenin boyu kadar rengi de önemlidir.

 

Geçmişte siyah, gece mavisi, bordo ve tonları tercih edilirken artık sarıdan turuncuya, mordan yeşile kadar her tondan renk abiyelerde kullanılıyor ve bu durum absürt karşılanmıyor. Bu nedenle abiye rengi tercih ederken ten renginize uygun olan bir rengi seçebilirsiniz. Abiyenin modeline göre üzerinde küçük değişikliklerle birden fazla organizasyonda da kullanabilirsiniz.

 

 Bel Oyuntunuz Ön Plana Çıksın

 

Bel oyuntusunu ön plana çıkarmak kişinin olduğundan daha zayıf görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle abiye seçerken göğüs altından başlayarak daralan, ardından bollaşan, A kesim adı verilen modelleri tercih edebilirsiniz. A kesim abiyeler her kilodan kadının kurtarıcısıdır. Çok kilolu kadınlar bu model sayesinde basenlerini gizleyebilir, az kilolu kadınlar da ince olan bacaklarını kamufle edebilirler. Vücut tipinize en uygun abiyeyi tercih ederek ideal bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

 

 

Tesettür Abiyede Yeni Modeller

Abiye kıyafet alış verişleri, özel gün ve gecelerin en keyifli adımlarından. Tasarımcıların farklı çizgileri, yeni renk tonları ve sıra dışı modelleri, oldukça dikkat çekici. Birbirinden güzel tesettür abiye modelleri bayanların beğenisine sunuluyor.

 

 Pul Payet Balık Abiye Modelleri

 

Yıllardır popülerliğini yitirmeyen balık abiyeler, tesettür abiye modellerinde en sık tercih edilenler arasında. Payet detaylar üst parçada ve etekte kullanılmış. Şık bir model olmakla birlikte payet detaylar göz dolduruyor.

 

 Şifon Kuyruklu Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde kuyruk sevenler için muhteşem tasarımlar. Kuyruk detayı bel kısmından aşağı doğru şekillenerek farklı model ve renklerde balık tesettür abiyelerde tasarlanmış. Şifon kuyruk detayı balık modele hem hareketlilik katıyor hem de bu iki tasarım bütünleşiyor.

 

 Omuzdan Pelerinli Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Pelerin detayı burada yine kendini gösteriyor. Bu model de pelerin omuzlardan başlıyor. Bu detay abiyeye ayrı bir hareket ve şıklık katıyor.

 

 Şal Kombinli Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Deyim yerinde ise uçuş uçuş olan bu modeller en sevilenler arasında. Özellikle şal detayı bayanların tercih sebebi oluyor.

 

 Nakış İncili Simli Tesettür Abiye Modelleri

 

Birden fazla detay taşıyan bu şık tasarımlar tesettür abiye modelleri arasında göze çarpıyor. Birbirinden farklı nakışlar, inciler ve simin parlaklık kattığı bu modeller, birbirinde farklı renk tonlarında bayanlardan tam not almayı başarıyor.

 

 Seyyar Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerinde oldukça farklı bir tasarım. İster pelerinli ister pelerinsiz kullanabilen tesettür abiye modelleri abiyelere farklı bir soluk getiriyor.

 

 Eteği Dantel Kuyruklu Tesettür Abiye Modelleri

 

Belden itibaren dantel olan etek kısmı dantelin çekiciliğini taşıyor. Dantelden vazgeçemeyenler için ideal seçim olacaktır.

 

 Volan Kol Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde volan kol son zamanlarda en gözde modeller arasında. Volan kollar elbiseye hareketlilik katarken şifonun hafifliği de abiyeye yansıyor.

 

 Gold Varaklı Şifon Kol Tesettür Abiye Modelleri

 

Gold detayı, abiye elbiselere en çok yakışan detaylar arasında. Yaka, kol, bel ya da etek bölümünde şerit olarak kullanılmış olan gold varaklar şifon kollar eşliğinde elbiseye şık bir görünüm katıyor.

 

 

 

 

Bu Yıl Tercih Edilen Abiye Modelleri

Kına, nişan, düğün gibi kalabalık organizasyonlara katılırken kıyafet seçimini doğru bir şekilde yapmak önemlidir. Giyilen kıyafetten ayakkabıya, çantadan takılara, eşarptan cüzdana kadar tüm detaylar büyük bir özenle gözden geçirilerek kişiyi en iyi şekilde temsil edecek kombinler oluşturabilmek son derece titizlik gerektirmektedir.

 

 Canlı ve Dinamik Renkler

 

Bu gibi önemli davetlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında ise tesettür abiye çeşitleri gelmektedir. Birbirinden değişik renk ve tasarımda bulunan geniş ürün yelpazesi ile karşımıza çıkan bu kıyafetler, yeni sezonda en dikkat çekici modellerle kullanıma sunulmaktadır.

 

Her zevk ve tarza uygun özellikte tesettür elbise ürünlerinin yer aldığı yeni sezonda, en revaçta olan tasarımlar arasında ise şifon modeller gelmektedir. Mürdüm, zümrüt, bordo, şarabi, siyah, fuşya ve mor gibi onlarca renk seçeneği ile yer alan bu ürünler, şifon kuyruklu pul payet, simli ve seyyar pelerinli kıyafet çeşitleri ile kullanıma sunulmaktadır. Yine taş ve güpürlü elbiseler, taş incili dantelli balık modeller, siyah-bebe mavisi, siyah-krem, siyah-petrol, siyah-haki, siyah-şarabi, siyah-mor olmak üzere çift renkli payetli tesettür abiye çeşitleri de sıklıkla tercih edilenler arasındadır.

 

 Her Tarza Uygun Tasarımlar

 

Ayrıca omuzları detaylı ve belden taşlı işlemeli kemer tasarımlı modeller de kolye, bileklik ve saat gibi takılarla uyum sağlayarak son derece şık ve gösterişli görünümlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Balık elbise şeklinde ve önden altın sarısı yaldızlı motifleri de bulunan bu kıyafetler, giyilen stiletto ayakkabılar ile çok iyi bir uyum sağlayarak kombinlenebilmektedir.

 

Bunların dışında şal kombinli, güpürü taşlı, dantelli taşlı, güpürü yırtmaçlı, ceket görünümlü balık, dantel detay, danteli varak, tül etekli belden bağlamalı kemer ayrıntılı, üstü pul payet tül, güpür detaylı kuyruklu, gold detay balık, kolları pelerin şifon, beli güpürlü simli, seyyar hırkalı tesettür abiye modelleri bu yıl en çok konuşulacak ürünler arasında görülmektedir.

 

Üstelik birbirinden şık ve modern bu tasarımlar bütçelere uygun fiyat aralıkları ile kolaylıkla temin edilerek, önemli davetlerde istenilen en iyi görünümler kazanılabilmektedir. Bununla birlikte seçili ürünlerde cazip indirimler ve kişiye özel kampanyalar ile sezonun en trend elbiselerini bulmak artık çok daha basit hale gelmektedir.

 

Tesettür Abiye İle Göz Kamaştırın

Tesettürlü bayanların gözde tercihlerinden olan tesettür abiye mevsimi geldi. Düğün, balo, özel davetler, nişan, kına, mezuniyet töreni gibi oldukça geniş konseptlerde kullanımı olan tesettür abiye modelleri çok sayıda ve modelde vitrinlerde yerini aldı. Bayanların adeta şıklık yarışına girdikleri ve seçerken de bin bir zorluk yaşadıkları tesettür abiye modelleri için birkaç kombin tavsiyesi bu yazıda yer almaktadır.

 Tesettür Abiye Nasıl Seçilir?

Tesettür abiye, nerede giyileceğine göre seçilmelidir. Daha sade modellerden, uçuş uçuş modellere kadar birçok seçenek bulunmaktadır. Tesettür abiyeyi giyecek kişi daha resmi ama özel bir davete gidiyorsa daha sade, tarlatansız, düz kesim ve az işlemeli bir tesettür abiye seçmelidir. Gidilecek yer daha havalı bir düğünse kabarık model, bol işlemeli, dantelli, tüllü, taşlı, yapay çiçekli, pullu, simli, kurdeleli, püsküllü, tüylü, biyeli, tarlatanlı ve çeşitli süslemeli tesettür abiye modelleri seçilebilir.

Tesettür Abiye İle Ayakkabı Kombini Nasıl Olmalı?

Doğru tesettür abiye modeli seçmek kadar, bu modele ayakkabı seçmek de bir o kadar intizam gerektiren bir iştir. Tesettür abiye modellerinin altına topuklu ayakkabı modelleri uyum sağlar. Bu topuklu ayakkabı modelleri;  dolgu topuk, yüksek topuk, çivi topuk, süet topuk, rugan topuk, deri topuk, stiletto, apartman topuk, mantar topuk, t kayış topuk, lita topuk, kama topuk, ince topuk, kedi topuk, makara topuk, iskarpin topuk, pump topuk, bağcıklı topuk, platform topuk, katır topuk modelidir.

Tesettür abiye modeline göre uygun bir topuklu ayakkabı seçimi öncelikle elbisenin uzunluğuna göre değişmektedir. Çok uzun ve kuyruklu tesettür abiye modellerinde, yüksek topuklu ayakkabı modelleri seçilmelidir. Böylece elbisenin kuyruk kısmı da daha rahat taşınabilir. Eğer tesettür abiye modeli asimetrik kesim veya bilekte bitiyor ise, daha kısa topuklu ayakkabı modeli seçilebilir. Tesettür abiye modeli neon veya parlak bir kumaştan ise, topuklu ayakkabı da bu parlaklığa eşlik etmelidir. Tesettür abiye modeli daha soft ve mat bir renkte ise, topuklu ayakkabı da bu doğallıkta olmalıdır. Çiçekli ve karmaşık desenli tesettür abiye modellerinde ise ayakkabı her zaman tek renk ve desensiz olmalıdır.

 

Tesettür Abiye Modelleri Kapsamında Yeni Sezon Çeşitleri

Tüm hanımlar için ortak bir şekilde özellikle farklı davet ve organizasyonlar adına büyük bir öneme sahip olan tesettür abiye modelleri, değişik seçenekler altında yeni sezon kapsamında şıklığı ile ön plana çıkmaktadır. En fazla bu sene üzerindeki farklı desenler altında dikkat çeken değişik abiyeler, kişisel tercihler kapsamında ve ayrıca evdeki dolaplarda duran giysiler ile birlikte takılarla hoş bir uyum sağlayacak seçenekler satın alınabilir. Bu yıl en fazla ilgi gören abiye çeşitleri arasında ceket gibi gör bir görünümü kapsamında ve dar bir eteği bulunan seçenekler ön plana çıkmaktadır. Sanki ikili bir takım gibi görünen ve aynı zamanda bir abiye olan bu giyim örnekleri, birçok değişik organizasyon ya da davet için tüm yıl boyunca değişik yerlerde rahatlıkla giyme şansını yanında getirmektedir.

 

 Harika Modelleri Altında Yeni Sezon Abiyeler

 

Diğer yandan kolları volanlı ve dantelli bir şekilde hazırlanmış olan iki ayrı renk kapsamında üretimleri gerçekleştirmiş tesettür abiye çeşitleri de harika bir izlenim uyandırmaktadır. Alt kısmı daha çok parlak bir kumaş yapısı ile hazırlanmış olan bu dantelli ve kolları volanlı örnekler, genç hanımlar için özellikle ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda lazer kesimli bir üretim ile gerçekleştirmiş ve mükemmel bir şıklık sunan abiye modelleri de tercih edilebilir. Bu lazer kesim kısmı bir ceket görünümü de sunan abiyeler, farklı yaş kapsamındaki hanımların rahatlıkla seçebilecek türden bir model altında hazırlanmış görünüyor.

 

 Yaz Gelirken Birbirinden Güzel Abiyeler

 

Özellikle yaz ayları dendiği zaman hanımlar için tesettür abiye modelleri daha önemli hale gelir. Bunun temel nedeni ise değişik düğün ve nişan ile birlikte söz gibi farklı organizasyonların bütün bir yaz boyunca çok fazla olmasıdır. Hanımlar bu tür yerlere katılırken daha şık ve hoş bir görsen altına gitmek istediklerinden dolayı da bu konuda birbirinden farklı abiye çeşitleri büyük bir öneme sahip hale gelir. Yeni sezon kapsamında da birçok değişik modeller ile harika bir uyum altında tasarım haline getirildiği farklı abiyeler, Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar kapsamında sipariş verilebilir.

 

Günün Yıldızı Olmak İçin Nasıl Bir Tesettür Abiye Giyilir?

Özel davetlerde her kadın oldukça şık ve gösterişli bir görünüme sahip olmak ister. Bu yüzden Modaselvim tüm bu aranan kriterlere sahip olan çeşitli tesettür abiye modellerini müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Abiye koleksiyonunda ön plana çıkan ışıltılı modeller oldukça gösterişli bir yapıya sahiptir. Tek renk kullanılarak tasarlanmış olsa da hem parlaklık hem de tül detayı tüm kadınların özel davetlerde bir yıldız gibi parlamasında büyük bir rol oynar.

 

Her çeşit renk tonunun bulunabileceği bu elbiseler her kadının tarzına hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu çok gösterişli elbiseler sayesinde tüm kadınlar hayallerindeki görüntüye erişme imkanı elde eder. Işıltılı detayların yanında işleme desenleri de oldukça çekici bir görünüme sahiptir. Özenle işlenmiş bu desenler sayesinde kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen modeller arasında bulunan bu tesettür abiye sade bir görünüşe sahip olsa da üst kısımda yer alan yoğun işleme detayları ile tüm gözleri üzerine toplayacak niteliktedir. Bu gösterişli elbiseler sayesinde her türlü davette ışıl ışıl parlamak her kadın için oldukça kolaydır.

 

 Sade Modeller İle Şıklığa Erişin!

 

Gösterişten hoşlanmayıp gene de şık bir görüntü elde etmek ve dikkatleri toplamak isteyenler için çok sade tesettür abiye modelleri de mevcuttur. Bu modeller daha çok tek renkten oluşur ancak elbisenin belli bir bölgesinde yer alan gösterişli detaylar sayesinde şık bir görüntü elde edilmesini sağlar.

 

Dantel, işleme, boncuk gibi detaylar sayesinde sade ama şık bir elbise sahibi olabilirsiniz. Çok sade renklerin ön planda olduğu bu koleksiyon her kadının tarzına hitap eden parçalar içermektedir. Özel günlerde modern bir görüntü elde etmek isteyenler için tasarlanmış olan bu sade modeller giyen kişinin üzerinde oldukça hoş bir hava yaratır. Aynı zamanda çeşitli renklerin bulunması oldukça büyük bir avantajdır.

 

Çünkü herkesin tenine yakışacak elbise rengi aynı olmayabilir. Bu yüzden şık olma hayalleri kuran kadınlar için hem desen ve model hem de renk bakımından büyük bir çeşitlilik sunulmuştur. Bu sayede kadınlar istedikleri modeli çok uygun fiyatlara satın alarak şıklık yarışında birinci sıraya yerleşebilirler.

 

Doğru Tesettür Giyim Seçimi Nasil Olmalıdır?

Tesettür giyimi İslam coğrafyasında kullanılan bir giyim türüdür. Türkiye’de de tesettürlü bayan sayısı oldukça fazladır. Osmanlı Devletinden günümüze gelen bu giyim kültürü oldukça göze hoş gelen bir tarzdır.

 

 Günlük Hayatta Tesettür

 

Tesettür kullanımı son yıllarda oldukça popüler bir giyim tarzı haline gelmiştir. Bu popülarite ile de giyim sektöründe de gözle görülür bir gelişme meydana gelmiştir. Kullanım açısından da gayet kolay olan ve bayanlar için rahat hareket etme olanağı sağlayan tesettür giyimi her yaştan bayana da hitap etmektedir.

 

 Abiye Tesettür Seçimi

 

Günlük hayatta olduğu kadar düğün, tören gibi özel günler için de tesettür giyimi oldukça fazlalaşmıştır. Bayanların her zaman ve her şartta şık olma isteği tesettür abiye giyim tarzına da çok güzel bir şekilde yansıtılmış durumdadır. Tesettür abiye seçimi hem bayanların vücuduna hem de karakterine uygun seçilmelidir. Eğer biraz gösteriş isteyenlerdenseniz kabartmalı ve işlemeli abiye tesettür abiye seçenekleri size istediğiniz abiyeyi bulma konusunda yardımcı olacaktır. Ancak sadelikten yanaysanız kabartma ve işlemeli hatta taşlı seçimlerden uzak durmalısınız. Ayrıca tesettür abiye seçerken bayanların vücut hatlarını da iyi bir şekilde bilmeleri gerekir. Güzel ve doğru yapılacak bir tesettür abiye seçimi kilolu bayanları daha zayıf, kısa boylu bayanları da daha boyu uzun gösterecektir. Moda Selvim tesettür giyim konusunda oldukça fazla çeşidiyle bayanların aradığı her çeşit abiye ya da günlük hayatta kullanmak için model bulundurmaktadır.

 

Fiyatlarıyla da oldukça uygun ve her kesime hitap eden Moda Selvim, internet alışverişi ile herkese ulaşmayı başarmıştır. Moda Selvim tesettür abiye giyimi dışında ferace, tunik gibi giyim ürünlerinde de bayanlara geniş seçenekler sunmaktadır. Ayrıca kararsız kalan bayanlar için de Moda Selvim tarafından uyarlanan hazır kombinler mevcuttur. Yani güzel bir elbiseyle kombin edilecek diğer kıyafet hazır olarak karşınıza çıkmaktadır. Tesettürlü kıyafet sektöründe oldukça fazla çeşit sunan Moda Selvim tesettür giyimini klasik olmaktan çıkarmış ve her zevke, her isteğe göre tasarımlar yaparak çeşitlilik konusunda oldukça ileridedir. Bu da Moda Selvim markasını sektöründe ön sıralara taşımaktadır.

 

 

Modaselvim’de Tesettür Abiyede Yeni Modeller

 

Abiye kıyafetler düğünlerin, davetlerin ve özel gecelerin vazgeçilmez kıyafetleridir. Bayanlar da bu özel davetlerde şıklık yarışına katılarak her zaman en güzel ve en farklı olmak isterler. Bunun için de abiye kıyafetlerde modayı takip etmekten geri duramazlar. 2018 sezonunda tesettür abiye modellerinde de farklı ve şık tasarımlar gözümüze çarpmaktadır. Moda Selvim alışveriş sitesinde yer alan 2018 tesettür abiye son trend modellerine bir göz atabilirsiniz.

 

 Kadife Tesettür Abiye Modelleri

 

2017 sonbahar-kış sezonunda moda olan kadife kıyafetler, 2018 yılında da revaçta. Kadife kumaş abiye kıyafetlerde de kullanılarak modada retro akımı yeniden yaşanıyor diyebiliriz. Moda Selvim’de yer alan tesettür abiye tasarımlarında kadife kumaşlarla şıklık, farklı tasarımlarla özgünlüğü yakalayabilirsiniz. Renk skalasının çeşitliliği sayesinde kendi tarzınıza uygun tesettür abiye kıyafetleri seçebilirsiniz. Tesettür abiye kıyafetlerde etek ucu güpürlü tasarımlarla şıklığı yakalamanız gerçekten mümkün diyebiliriz. Kesimlerdeki düzgün detay, eteğe doğru kloş kesim, kadife tesettür abiye kıyafetlerde zarafetin simgesi olmaktadır.

 

 Kuyruklu Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Balık elbise modeli deyince tabii ki anlayacağınız gibi aynı zamanda eteği kuyruklu elbise modelidir. Dönem dönem moda sektöründe yer alan balık etekli elbiseler tesettür abiye tasarımlarında da görülmektedir. Balık etekli tesettür abiye tercih ettiğiniz zaman eşarbınızı illa ki aynı renkte seçmek zorunda değilsiniz. Hatta farklı bir renk tonunda seçerseniz abiye kıyafetin detayları daha çok ön plana çıkacaktır. Moda Selvim’de yer alan balık etekli tesettür abiye kıyafetlerde, özellikle bebek mavisi, pudra rengi ve zümrüt yeşili renginde olan tasarımları görmenizi tavsiye ederiz.

 

 Omuzları Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde farklı tasarımları görebilmeniz mümkün. Bu tasarımlar arasında özellikle omuzlarında detayların yer aldığı tesettür abiye kıyafetleri, canlı ve pastel renklerde oluşturulan tasarımlar arasından zevkinize göre seçebilirsiniz.

 

 İnci Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Eğer abiye kıyafetlerde taş, pul veya boncuklu tasarımları tercih ediyorsanız, tesettür abiyede bu modelleri de bulabilirsiniz. İnci detaylarla, dantelin birleşimi ile ortaya çıkan tesettür abiye kıyafetleri değerlendirebilirsiniz. Bordo, saks mavisi, kırmızı gibi can alıcı renklerin yanında hiç bir zaman popülaritesini kaybetmeyen siyah rengin asaletiyle tesettür abiye kıyafetleri, farklı tasarımlarda modelleri tercih ederek şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Kışlık Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Şık davetler, özel toplantılar, yemekler, düğün- dernekler… Yaz- kış düzenlenen organizasyonlarda şıklığı daim kılmak ve trendleri yakalamak Moda Selvim ile artık çok kolay. Online kataloglarla, tam size göre hazırlanış göz alıcı konseptler, yeni yıl için tasarlanmış 2018 modelleri ve kışı ısıtacak renklerle, yeni kreasyonu sunumu başladı. Tesettür abiye elbiseler, kış sezonunda pul- payet, püskül detaylı- hırkalı ve kombin seçenekleriyle satışa sunuluyor. Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken konuların başında, beden özellikleri geliyor. Modayı yakından izlerken, fiziksel özelliklere uygun kıyafetleri seçmek daha önem kazanır.

 

 Tesettür Abiyede Renk Seçimi

 

Kış sezonunda payet detayları ile en çok değerlendirilen renkler; lacivert, indigo, petrol rengi, taba, haki, siyah, bordo, gül kurusu ve kahve tonlarından oluşuyor. Hem elbise seçerken hem de şal ve eşarp seçerken, ten rengine göre tercih yapılmalıdır. Buğday tenliler, açık tenliler, kumral veya esmer tenliler… Kıyafetle uyum yakalamak, öne çıkarmak, kontrast sağlamak veya patlamasını önlemek için, sizin de içinde rahat edeceğiniz renkleri tercih etmelisiniz. Kilo kontrolünün ilk adımı, daha fit gösteren renkleri tercih etmekten geçiyor. Tesettür abiye kombinlerinde, soft ve yumuşatılmış renkler daima naturel görünmenizi sağlar. Katılacağınız davete göre daha parlak renkler seçmeniz gerekiyorsa, ten renginize zıt kontrast seçmeniz gerekir. Örneğin esmer tenlere bordo, buğday tenlere bronz, açık tenlere siyah kombinasyonu, şahane bir görsel sunacaktır.

 

 Tesettür Abiyede Beden/ Kalıp Seçimi

 

Tüm kadınlar güzel ve özeldir. Her birinin fiziksel özellikleri, karakteristik yapıları, kiloları yahut boyları, ten renkleri, elmas parlaklığında gözleri… Mühim olan içinde en çok rahat edeceğiniz kıyafeti seçebilmektir. Güzelliğinizi en şık yansıtacak ve beden ölçülerinizle en uyumlu kıyafeti seçmek, tarzınızı en başarılı şekilde sunmanızı sağlar. Tesettür abiye sipariş ederken, kalıp açıklamasına, kesim vurgularına ve beden ölçülerinizi göz önünde bulundurarak tercih yapmanız önerilir. Kombin edeceğiniz şal, aksesuarlar, dış giyim ve ayakkabı konseptleri, tarz ve renklerine uygun tesettür abiye seçimi yapabilirsiniz. Işıltı detayları olan elbise seçimlerinde çok fazla aksesuar kullanmadan, hafif salaş ve rahat kalıplar sunmanızı sağlayacak, tüm zarafetinizi ön plana çıkarak abiye seçimi yapabilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Modellerinin Yeni Trendleri

 

Abiye kıyafetler kadınların özel günlerde güzelliklerini ön plana çıkartmak ve gecenin en şık kadını olmalarını sağlamak için özel olarak tasarlanan kıyafetlerdir. Günümüz moda trendleri ter sezon abiye modasını da etkilemekte ve çeşitli yenilikleri abiye modellerine getirerek, özel günlerde kadınların trend bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmaktadır. Tesettür abiye modellerinin bu sezon sahip olduğu trendler ve şık bir görüntü oluşturmak için dikkat edilmesi gereken moda unsurları ise şu şekildedir:

 

 Ön plana çıkan omuz detayları

 

Tesettür abiye modellerinde bu sezon en dikkat çekici detayların başında omuzlarda kullanılan ve dikkat çeken detaylar bulunuyor. Abiye kıyafetlerde vatka kullanarak gösterişli omuz görüntüsü bu sezon oldukça popüler. Aynı zamanda balon kol modelleri de sezonun önemli trendleri arasında. Omuz ve yaka bölgesinde kullanılan çeşitli işleme, dantel, volan gibi detaylar da bu sezon abiye kıyafetlerde yer verilmesi gereken detaylar arasındadır. Abiye seçimlerinde bu unsurları göz önünde bulundurmak başka yoğun bir detaya gerek kalmadan abiye şıklığını size getirecektir.

 

 Yoğun detaylardan kaçınmak

 

Tesettür abiye modellerinde kabarık etekler, yoğun işlemeler, yoğu taş kullanımı gibi unsurlar bu sezonun trendleri arasında bulunmamakta. Genel olarak sade şıklığın ön plana çıktığı yeni sezonda, işleme, dantel ve pırıltı trendleri detaylarda kullanılmalı ve vurgulanmalıdır. Kumaş seçimlerinde ise parlak kumaşlar bu sezon oldukça popülerdir ve kadife gibi parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye kıyafetler rahatlıkla tercih edilerek sezonun abiye şıklığı kolay bir şekilde elde edilebilir. Takı seçimlerinde ise sade ve minimalist parçalar seçmek, abiye şıklığını tamamlamanız için yeterli olacaktır.

 

 Renk seçimleri

 

Tesettür abiye modellerinde renk tercihleri sezon şıklığını yakalamak için çok önemli bir detaydır. Mor, bordo, gri, lacivert, yeşil ve pudra tonları bu sezonun trend abiye kıyafet renkleridir. Abiye kıyafetlerde yoğun bir şekilde kullanılan siyah ise acil durumlarda kurtarıcı olarak kullanılabilir. Ancak siyah renk yerine farklı renklerden tercih yapmak trend bir görünüm için daha doğru olacaktır. Abiye kıyafetlerde kullanılan şal renkleri ile elbiselerden farklı bir renkte tercih edilerek dış görüntüde zenginlik yaratılabilir.

 

Yeni Sezon Abiye Modellerinde En Güzel Renkler

 

Herhangi bir giysi adına elbette model her daim ön plana çıksa da burada tamamlayıcı olarak en önemli unsur hiç şüphesiz giysinin rengidir. Bu durum özellikle de tesettür abiye konusu olduğu zaman ve abiyeler tüm kadınlar için daha önemli bir giysi olduğundan renklerin de önemi bir o kadar değerli bir hale geliyor. Buna uygun şekilde yeni sezon kapsamında da birbirinden farklı bir harika renkleri altında tasarımları gerçekleştirmiş olan abiye modellerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve arzu ettiğiniz renkleri ve modelleri altında en hoş seçeneği tercih edebilirsiniz. Harika bir uyum gösteren renk ve modeller ile bir bütün haline gelmiş olan abiye çeşitlerinden kendi zevk ve beğeninize uygun bir şekilde hoş bir giysi satın alabilirsiniz.

 

 Yeni sezon farklı renkler altında abiye modelleri

 

Birbirinden değişik modeller kapsamında piyasaya sunulmuş en harika tesettür abiye seçenekleri aynı şekilde renkleri ile de tüm hanımların beğenisini kazanmış durumdadır. Bunlar içerisinde başta siyah olmak üzere bordo ile birlikte zümrüt renginin yanı sıra yeşil rengi de bu sene değişik abiye modellerini süslüyor. Diğer yandan petrol rengi ve gül kurusu rengi de yine birbirinden farklı abiye çeşitlerine harika bir uyum sağlamış görünüyor. Kişisel tercihlerinize göre ve bütçenize uygun bir abiye çeşidini bu kaliteli siteye giriş yaparak bulabilir ve tüm beden ya da boylara göre satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

 Farklı renkler altında en güzel abiye modeli

 

Konu özellikle de tesettür abiye çeşidi olduğu zaman mutlaka renginin modeli ile mükemmel bir uyum sağlaması önemi oldukça büyüktür. Zira gidilmesi gereken bir düğün ya da nişan organizasyonun yanı sıra çok özel bir davete de katılırken mutlaka görsel anlamda şık bir izlenim yaratmak ve bu izlenimi harika bir kombin ile yakalamanın önemi büyüktür. Bunu sağlamak için size Moda Selvim bünyesinde arzu ettiğiniz tüm farklı seçenekleri altında ve en güzel renkler ile cıvıl cıvıl iç açıcı bir görünüm eşliğinde gitmek istediğiniz yere katılabilirsiniz. En güzel renkler ve modellerin bir araya getirildiği abiye seçenekleri sizleri bekliyor.

 

En Güzel Abiye Modelleri

 

Tüm hanımların başlıca ele aldığı ve büyük bir titizlik içerisinde kendi kişisel zevk ve beğenilerine uygun bir tesettür abiye modelini seçtiği yeni sezon içerisinde oldukça zengin bir seçenek altında farklı ürünler piyasaya sunulmuştur durumdadır. Özellikle yaz aylarında birçok değişik düğün ya da nişan organizasyonları adına büyük bir önem taşıyan abiye modelleri aynı zamanda yine farklı mevsimlerde gerçekleştirilen özel davetler için de en çok tercih edilen giyimler arasında yerini almaktadır. Bunun bilincinde olan moda tasarımcıları ve üretici firmalar yeni yıl kapsamında oldukça tatmin edici bir model ve renk tasarımını tüm hanımların beğenisine sunmuş durumdadır.

 

En güzel abiye modelleri

 

Özellikle bu sene dantelli abiye modelleri hanımların büyük bir beğenisi altında talep gösterdiği ürünlerden biridir. Omuz kısımlarından başlayıp ayakuçlarına kadar yatay bir biçimde yine ve farklı bir desen tasarımı kapsamında elbise üzerine eklenmiş dantel aksesuar ile harika bir izlenim uyandıran tesettür abiye modelleri mükemmel bir görünüm vermektedir. Farklı renkler altında tercih edilebilecek olan bu dantelli seçenekler içerisinde siyah ana renk olmak üzere bordo ya da şarabi rengi ile birlikte yeşil veya zümrüdün yanı sıra mor ve kırmızı renkleri de bulmak mümkündür. Aynı zamanda kolları varak detayları ile hazırlanmış olan kadife abiye çeşitleri de yeni sezon içerisinde büyük bir ilgi görmektedir. Özellikle parlayan tasarımı eşliğinde güzel bir izlenim yaratan bu abiyeler farklı yaşlara rahat bir şekilde hitap etmektedir.

 

 Birbirinden kaliteli abiye modelleri çok uygun fiyatlarda

 

Yeni sezonda itibariyle piyasaya sürülmüş olan en harika tesettür abiye çeşitlerini üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında bu kaliteli site içerisinde bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Değişik beden ve boylara uygun bir şekilde tüm değişik abiye çeşitlerini seçebilir ve dolaplarınızı süsleyebilirsiniz. Bütçenizi aşmayacak fiyatlar eşliğinde siteye konmuş olan abiyelerden kendi kişisel zevklerinize göre bir seçim yapabilir ve keyifle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Farklı yaş kriterlerine göre her çeşit abiye seçeneğinin piyasaya sürüldüğü bu sezon içerisinde gitmeyi planladığınız tüm özel davetlere şık ve tarz bir görüntü altında katılabilirsiniz.

 

Abiyeler

Abiyeler özel günlere has nadide elbiselerdir. Moda Selvim bu nadide elbiselerin Kumaş, işleme ve stillerini de en nadide örneklerden seçip sizlere sunmaya özen gösteriyor. Sizlere sunduğumuz birçok abiye model özel tasarım ve işçilik taşıyor.  Abiye modellerimizde çoğunlukta, güpür, dantel, Varak, işlemeler ve inci boncuk gibi taş süsleme ayrıntıları de ön plana çıkıyor.  En Fazla rağbet görenler arasında, pul payet desenlerin gösterişi ile dikkatleri üzerine çeken abiye modellerimiz de var.

Abiye Neden Davetlerin Vazgeçilmezi?

Özel gün ve davetlerimizde en güzel görünüme biz sahip olalım isteriz. Karakterimizi, kalitemizi, kariyerimizi ve görsel bakımdan cazibemizi bir elbiseye sığdırabilmek isteriz. Bir nişan, kına davetinde ya da özel bir akşam yemeğinde şıklığımız ile gözleri üzerimizi toplayalım isteriz. Güzelliğin herkese has bir yanı vardır ve kişiden kişiye değişim gösterebilir. Fakat tarz Kişinin kendine has yönleri ile beslenir ve kişiyi ifade eder. Her kadın Kendi tarzına en üst kalitede sahip bir elbiseyi üzerinde taşımak ister. O nedenle de bir davet söz konusu olduğun da aylar öncesinden abiye elbise arayışına başlar. Almak istediği elbisenin her detayını hafızasında şekillendirir. Maalesef, bazen hayallerinde canlanan o elbiseyi mağazalarda ve vitrinlerde bulamaz. Moda Selvim, sizi bu durumda bırakmamak için sayısız desen, tasarım ve incelik ile tesettür abiye alternatifleri üretiyor. Vitrinimizde şık aynı zamanda her bütçeye uygun abiye elbise modeller tercihinize takdim ediliyor. Bütün Kadınlar özel davetlerinde en şık olsun istiyoruz. O nedenle de en ideal fiyat aralıkları ile en şahane modelleri hazırlıyoruz. Online platformda istediğiniz stil abiye modelleri inceleyip, kolayca sahip olabilirsiniz.

Hangi Abiye Bütçenize Hitap Ediyor? 

39.90 TL’den başlayan abiye fiyatları ile gözleriniz kamaşacak. Kataloğumuzda yer alan abiye modelleri çok alternatife sahip ve birbirinden güzel. Özenle seçilmiş tasarımlarımızın her biri ayrı kalite ve içerik ile dikkat çekiyor. Özel günlere yönelik alışverişler gözünüzü korkutabilir.  Bazen kadınlar çok para harcama endişesi ile hatalı alışverişler yapabiliyor. Daha uygununu alayım derken hiç içinize sinmeyen bir elbiseye tüm paranızı kaptırmış olabilirsiniz.  Böyle sorunlar yaşamamanız için biz Moda Selvim ürünlerimizde her bütçeye uygun tasarımlara yer veriyoruz. Hem bütçenizi kontrolde tutun ve hem de şıklığınızı korumaya devam edin. 100 TL Altı bir bütçe ile alışveriş yapmak istiyorsanız,  39.90 TL ile 94.90  TL fiyat aralığında muhtelif modellerimiz ilginizi çekecektir. Eğer, abiye alışverişime orta seviye bir bütçe ayırdım diyorsanız o zaman 109,90 TL ile 209,90 TL fiyat aralığında bulunan abiye modellerimizi incelemelisiniz. Eğer ki bütçem mühim değil diyorsanız, 399,90 TL’ye kadar yükselen fiyatlar ile muhteşem görselliğe sahip abiye modellerimiz tam size göre. Birbirinden güzel tesettür abiye modellerimiz online alışveriş sitemizde sizi bekliyor. Güpür ve dantel ayrıntılar ile bezenen otantik ve asil görünüme sahip tesettür abiye modellerimizi çok beğeneceksiniz.

Abiye Kombinleri Nasıl Olmalı?

Abiye kombini yapmak çok zordur. Abiye elbiseniz tüm dikkatleri üzerine toplayarak esas sorumluluğu üstlenecektir. Aksesuar detayları doğru seçmelisiniz ki, elbisenizin yükü hafifleyebilsin. Bu nedenle giydiğiniz ayakkabı ve taktığınız takı önemlidir. Seçtiğiniz eşarp hem elbiseniz ile uyum taşımalı ve hem kendi stilini korumalıdır. Bu dengeyi sağlayacak parçalar seçmelisiniz. Renk bakımından doğru orantıda uyumlu modeller seçmelisiniz. Elbiseniz koyu tonlarda ise, açık ya da ara tonda bir eşarp ya da şal tercih etmelisiniz. Ayakkabınız gösterişli bir elbiseyi taşıyor ise aynı nitelikte gösterişli olmalı. Eğer elbiseniz sade ise ayakkabınızda sade tavrı ile ön plana çıkmalıdır. Bazı hanımlar abiye elbiselerini babet modeller ile kombinleyebiliyor. Takı tercihini gümüş renginden yana yapabilirsiniz fakat elbisenizde altın ton hakim ise kesinlikle altın takılar tercih etmelisiniz. Son yıllarda belli renk tonlarında altın üretimi de mevcut. İstediğiniz tonlara göre takı kombinine ulaşmanız zor olmayacaktır. Eşarp ya da şal kombinleri abiye modeller üzerinde çoğunlukta düz renkte tercih ediliyor. fakat Eşarp yada şalınızın kumaşı ve tonları önemlidir.  Bu önerilerimiz ile şık kombinler yapabilirsiniz.

 

Özel davetleriniz ve günleriniz için www.modaselvim.com sitesini ziyaret etmeden abiye modellerimizi incelemeden elbise almayın.

Bayramda Elbise, Abiye Ve Tulum Şıklığı

Tulum elbiseler son günlerin güncellenen en cazip moda örneklerinden biri. Tulum elbiseler, özellikle hırka dikim detayı ile maskülen duruşun tesettür modasına yansımasını bize ilan ediyor. Moda Selvim olarak şıklık yarışında elbise ve tulum modellerimiz ile en ön sıralarda yerimizi alıyoruz.

Bayramın yaklaşmasıyla beraber bayram telaşı hepimizi sardı. Evet bayram neşe ve eğlencenin sembolü ama aynı zamanda giyimin de en özel zamanlarından biri. Bayramın gelmesi ile çocuk ve yetişkin fark etmeksizin herkes yeni kıyafet arayışına başlıyor. Bu toplumumuzun en özgün geleneklerinden biridir. Yeni elbise ve ayakkabı alınmamış ise bayram henüz gelmemiş demektir.

Bayramınıza Tulum ile Neşe Katın

Bayram neşesinin evleri yoklamaya hazırlandığı şu günlerde, biz hanımlar da şıklık arayışına girdik. Tarzının kıvrımlarını spor ile süslemek isteyen hanımlar tulumdan yana tercih kullanabilir. Vitrinimizde yer eden şık tulum modelleri, güzellik bakımından da yarış halinde. Önden yarım düğmeli tulum modelleri ile zarafetin klasik tadını yakalayabilirsiniz. İnci detaylar ile süslenen elbise görünümlü tulum modeller de bayramda biz hanımlara şık bir alternatif sunuyor. Hırka detayına sahip, salaş görünümü ile yeni bir tarza imza atan tulum modeller de bu yılın sevilenleri arasında. Hem spor ve hem de maskülen tarzı koruyan tulum elbise modelleri ile stoklarımızı güncelliyoruz.  Tulum elbise modelleri stoklarımızda hızla tükenen örneklerden. Bayramda rahatlığı şıklık ile kullanabilmeniz adına bu modelleri incelemenizi öneririm

Şifon Üzerinde Desenlerin Bayramı

Dijital baskı özgünlüğünü şifon kumaş inceliğiyle buluşturan bu elbiseler de yazın ilgi çekenleri arasında. Mandala figürlerin desene yansıdığı modeller biz hanımların şık görünümlerinde emin bir eda taşımasını sağlıyor. Yaz aylarının serinliğini müjdeleyen bu tarz elbiseler sayesinde yaz hiç bitmiyor. Krep kumaş üzerine inen desenli şifon kumaş ile elbise bütünlüğü yakalıyor. Yine aynı model dikime sahip fakat dijital baskı gül desenleriyle adeta bir çiçek bahçesini andıran elbise modelleri de mevcut. Bu elbise modelleri kendinden desenli olduğu için düz renk şal modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle modaselvim.com sitesinde yer alan simli düz renk şal modellerini öneririz. Taş, dantel, gipür, lazer kesim gibi birçok farklı tarzlar ile zarafeti desteklenen elbise modellerimiz vitrinlerimizde yerini aldı. Sivri yaka kolu dökümlü elbise ise krep kumaşın asaletini ve göz okşayan dokusunu en bariz ifade eden yeni modellerden biri olarak göz kırpıyor. Bu model ile bayram şıklığınıza özel kombin hazırlayabilir ve sadeliğin gösterişli modasını ayaklandırabilirsiniz.

Moda Selvim’de Şık Davetlere Özel Abiyeler

Abiye şıklığında model görseli kadar, yaşa uygun olması da önem teşkil eder. Moda Selvim abiye elbise çeşitleri içinde her yaşa ve tarza uygun modeller yer alıyor.  Olgun tesettürlü hanımlar genelde ikili abiye takımlardan yana tercih kullanıyor. Bu tarz takımlarda birinci parça düz dikim ve çoğunlukta candy kumaş özelliği taşıyor. İkinci parça ise pul, payet, dantel, gipür ve taş işlemesi gibi detaylar ile süslenerek sadeliği şenlendiriliyor. İkinci parça süslemesinin yanı sıra yaz aylarında yelek olarak karşımıza çıkarken, kış aylarında hırka modeli olarak da alternatif oluşturabiliyor. Bu abiye modelleri olgun hisseden ve olgun yaşa ermiş her hanım tercih edebilir. Eğer siz daha canlı, renkli ve gösterişli abiyelerden hoşlanıyorsanız size önereceğimiz modeller şunlar olacaktır.  Son yıllarda oldukça geniş bir hayran kitlesi edinen hint kültürünün elbiselerde desen motif olarak şekil bulup, modayı etkisi altına aldığını görüyoruz. Bu etkileşim en kendini en haşmetli tonda abiye elbiselerde gösteriyor. Moda Selvim de Hint desenlerin gold işleme tekniği ile ön plana çıktığı şifon abiye modellerini sizin zevk ve tasarrufunuza sunuyor. Çift kat, pelerin, yarasa kol gibi detayları ile zarafeti katmanlanan bu modellerin kapüşonlu alternatifleri de bulunuyor. İnci detaylar ile süslenen dar kesim elbise modeli üzerine kapüşonlu şifon pelerin ile adeta sultan görünümü vaat ediyor.

Balık abiye modelinin en şahane örneklerinden biri olan bu abiye ise, kollarındaki inci gibi dizili düğme detayı ve kemer kısmına kadar inen gösterişli kolye figürü ile ilgi çekiyor. Balık abiye modelleri bayanların özel davetlerinde, düğün, nişan gibi eğlence içeren sosyal ortamlarında muhteşem bir görünüm elde etmelerini sağlıyor. Son zamanların en moda abiye tarzlarından biri olan balık abiye elbiseler kuyruk detayı ile süslenerek daha uzun ve zarif görünmenizi de olanaklı kılıyor.

Flok baskı kuyruklu abiye modelleri kalbinizi çalacak. Şaşalı ve gösterişli abiye modelleri ile özel davetlerde dikkat çekmek istiyorsanız bu modeli hususen gözden kaçırmamanızı öneririz. Yaz aylarının capcanlı tonları ile parlak ve göz alıcı saten kumaş üzerine serpilen flok baskılar bu abiyeleri eşsiz kılıyor.

Bayramın Kalbinde Moda Selvim Modası Esiyor

Moda Selvim’in birbirinden şık ve mevsime özel abiye, elbise, tulum ve ferace tasarımları ruhumuzu okşayacak. Abiye, elbise, tulum ve ferace gibi tesettür giyimin yapı taşı parçalar bayramda bizlere eşlik etmeye hazır. Güzel, şık kombinler ile giyim modelleri ilgi dünyamızı feth ediyor. Bayramlık alışverişinde biz bayanlar daha zarif ve daha gösterişli olmayı önemseriz. Özellikle elbise, tulum ve ferace gibi giyim modelleri de bize gerekli olan şıklığı sağlıyor. Siz hanımların daha kolay alışveriş keyfi yapabilmesi için tüm hizmetlerimizi en üst seviyede aktif hale getiriyoruz. Bayram alışverişinizi kolay kılacak ayrıcalıklardan biri de hızlı kargo avantajı. Hızlı kargo, sipariş verdiğiniz ürünün aynı gün içinde elinizde olmasını sağlıyor. Aynı şekilde kapıda ödeme kolaylığı ile kapıda nakit olarak ödemenizi yapabilirsiniz. Güvenli alışverişin adresi modaselvim.com Moda, online alışverişi seven hanımların parmak uçlarında şölensel bir boyut kazanıyor. Çeşitli tesettür modelleri ile özel gün ve gecelerinize hitap eden Moda Selvim vitrini size 7/24 online hizmet sunuyor. Günlük kullanımınıza göre tasarlanan etek, gömlek, pantolon, tunik elbise modellerinin yanı sıra özel kombin takımlar ile de yaşamınızın bir parçası oluyor. Yurt dışına gönderimiyle hanımların her yerde yanında olan modaselvim.com, 95 TL alışverişlerde kargo ücreti almıyor. Kapıda ödeme imkânı sunduğu gibi, tüm ürünlerde iade ve değişim garantisiyle gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

Abiye Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir

 

Özellikle yazın terlediğimiz için ve sıcağa dayanamadığımız için ince şeyler giymek isteriz. Bunlardan biriside abiye kıyafetleridir. Boydan ve şık elbiselere abiye denir. Abiye deyince akla nedense hep düğün, nişan veya kına geliyor fakat şık, salaş, yazlık, ince, kışlık, uzun, kısa, günlük ve spor abiyeler de vardır. Önemli olan vücudunuza göre doğru ve uygun abiyeyi tercih etmenizdir. Spor olarak giyilen, sportif bir babet ile veya spor ayakkabılar ile kombine olunca sizi havalı ve şık gösteren ”Ben buradayım!” diye haykıran abiye çeşitleri mevcuttur.

 

Vücuda Göre Uygun Abiye Seçimleri Nasıl Olmalıdır?

 

Eğer ki bel bölgenizde ve kol bölgenizde fazlanız varsa yarasa kol salaş bir abiyede tercih edebilirsiniz. Bunun dışında bacaklarınızı güzel ve inceyse yine üstü bol alta doğru bacakları gösteren ve insanları bakınca bir daha baktıracak abiyeler de tercih etmeniz sizin için daha uygun ve elverişli olur. Kalça veya basen bölgeleriniz fazla ise ve beliniz ince ise belden sıkmalı alta doğru salaş bir görüntü kazandıracak sizi kuğu gibi gösterip belinizi çay bardağı gibi hoş gösterecek abiyeleri de seçebilirsiniz.

 

Fazlasıyla kilonuz var ise yapmanız gereken en güzel şey düz şık bir abiye tercih etmenizdir. Pullu simli olmasına gerek yok. Zarafet sadelikte ve vücudunuzda nasıl taşıdığınızda gizlidir.

 

En Güzel Abiyeleri Nerelerde Bulabiliriz?

 

Sosyal medya kıyafet tesettür moda olarak son zamanlarda iletişim araçları yerine bir ticarete dönüşmüştür orada uygun sitelerde de uygun fiyata bu ürünleri bulabilirsiniz. Bunun dışında herkesin bildiği gibi abiye modasının geliştiği bu dönemde her yerde uygun abiyeyi bulabilmeniz mümkündür. Eğer bir mağazadan gidip almak istiyorsanız ve ben bir şeyi denemeden asla alamam diyen balıketli güzel bayanlar bol bir abiye tercihi yaparak daha estetik bir görünüme ulaşabilirsiniz. Orası siz bayanlar için tam bir elbise dünyasıdır. Esmer iseniz açık tonları seçmenizde fayda vardır bu teninizi daha ön plana çıkaracaktır.

 

Eğer açık tenli iseniz koyu renkler sizi her zaman daha zarif ve çekici gösterir. Dişiliğinizi kullanın ve abiye ile şıklığınızı ön plana çıkarın.

 

Tesettür Abiye Seçiminde İpuçları

Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, söz, nişan, düğün, kına gecesi, sünnet, özel davetler gibi organizasyonlar artmaktadır. Bu tarz özel organizasyonların en çok tercih edilen kıyafet modeli genellikle abiyeler olmaktadır. Tesettürlü kadınların, abiye çeşitleri diğer kadınlara göre daha kısıtlı olarak görülmekte ve genellikle tesettürlü kadınlar, kendi tarzlarına uygun abiye çeşidi bulmakta zorluk çekmektedirler. Böyle durumlarda, gidilebilecek mekan sınırlamalarını ortadan kaldırarak internet üzerinden abiye arayışına geçilmekte ve böylece daha çeşitli modeller bulunabilmektedir.

 

Tesettür Abiye Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Tesettür abiye seçimi yapılırken sadeliğin ve şıklığın bir arada olduğu modeller tercih edilmelidir. Vücut hatlarını çok belli etmeden, şıklığı ve zarafeti ön planda bulunduran abiye modelleri, kadınlar açısından kurtarıcı olmaktadır. Tesettür abiye modellerinde dikkat edilecek önemli bir husus ise kıyafetin üzerine yapılan işlemelerin kıyafetle ne kadar uyumlu olduğu, türban ve diğer parçaların birbirleriyle ne şekilde kombin edildiğidir. Alakasız işleme ve taşlar, göz yorgunluğuna, kötü bir görünüme ve karışıklığa sebep olmaktadır.

 

Tesettür abiye modellerinde abiyenin yapıldığı kumaşın kalitesi de diğer unsurlar kadar önem taşımaktadır. Kalitesiz bir kumaş, kıyafetin modeli ne kadar güzel olursa olsun kötü bir görünüm oluşmasına neden olmaktadır. Abiye elbise eğer mat bir kumaşa sahip ise kullanılacak türban parlak tercih edilmeli, eğer elbise parlak bir kumaşa sahipse türban mat olmalı yani mutlaka zıtlık yaratılmalıdır.

 

İnternet Üzerinden Abiye Almanın Avantajları Nelerdir?

 

İnternette, her zaman klasik bir alışverişten daha fazla seçenek bulunmaktadır. Aynı zamanda internette, abiye modelinin kombin edilme biçimlerini de görmek mümkündür. İnternet üzerinden alışveriş yapmanın bir diğer avantajlı tarafı da fiyat aralığını belirleyip ona göre alışveriş yapabilmektir. Herkesten farklı bir abiye kıyafete sahip olmak isteyenler için Moda Selvim, özel tasarım abiye kıyafetleri de müşterilerine sunmaktadır. Bu sayede, daha önce görülmemiş ve kullanılmamış abiye modellerine de sahip olmak mümkündür.

 

Büyük beden tesettür abiye bulmakta zorlanan kişiler de Moda Selvim aracılığıyla rahatlıkla bedenlerine uygun abiye modelini bulabilmektedirler. Aynı zamanda bir diğer kolaylık da yurt dışından alışveriş yapmak isteyen kişiler için sağlanmakta ve yurt dışına da kargo gönderilebilmektedir.

 

 

Gecelerin En Güzel Detayı Abiye

 

Gecenize en güzel ve en şık halinizle uyum sağlamak için abiyelerden daha doğru bir seçenek yok. Giyiminiz ve tarzınız en çok gündüz değil gece dikkatlere şayan olmaktadır. Kimi zaman şık bir davette, kimi zaman podyumda, kimi zaman da bir filmin galasında ünlüler abiye konusunda bir biriyle yarış etmişlerdir. Aslında sadece ünlülerin değil tüm kadınların tercihi olmuş, tüm erkelerin gözlerini kamaştırmıştır.

 

ABİYELER NASIL KOMBİN EDİLMELİ?

 

Fark edilmenin en güzel yollarını bize sunan abiye bazen taşlı haliyle moda oldu ve onu taşlı ayakkabı ile kombine ettik. Son zamanlarda tüm kıyafetlerde olduğu gibi nakış abiyede de kendi rüzgârını estirdi. Bir de tül abiye vardır ki modası hiç bir zaman geçmemektedir. Abiyeler en çok topuzla kombine edilmektedirler. Ancak son dönemlerde uzun ve açık saçlar da tamamlayıcı görev üstlenmiştir.

 

Davetler, düğünler ve nişan törenlerinde 80’li yıllardan beri abiye tercih edilmektedir. Tabi bu davetlere uygun abiye seçmek sanıldığından da zordur. Çünkü o kadar çok detayla baş başa kalıyoruz ki. Mesela öncelikle dekolte nasıl olmalı? Sırt dekoltesi hangi saç modeliyle gider? Derin dekolte kendi fiziğinize uygun mu? Bu gibi sorularla baş başa kalırsınız. Abiye seçiminde göğüs dekoltesi düşünürseniz onun tamamlayıcısı uzun ve dalgalı saçlardır. Sırt dekoltesinde şık bir topuz her zaman idealdir. Dekolte tek bölgeden olsa abartıdan uzak durmuş olursunuz. Örneğin straplez bir abiye aynı zamanda mini ise o zaman ciddi anlamda abartıdır. Bir de bunun üzerine saç topuz ise dikkat çekmeyecektir. Modern çizgiden uzak duracaktır. Ancak sırt dekoltesi olan uzun bir abiye ile şık bir topuz mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

 

ABİYE SEÇİMİ İÇİN NELER YAPMALI?

 

Abiye konusunda kararsızlığa son vermek için ünlü markaların derlemelerine göz gezdirebilirsiniz. Abiye modelleri ve kombinleri hakkında ayrıntılı fikir sahibi olmadan seçim yapmamakta da fayda var. Yanlış bir seçimin tüm gecemizi mahvetmemesi için iyi bir araştırma yapmak gerekmektedir. Çünkü kadın giyimin vazgeçilmez parçası olan abiye çeşitleri ve şıklığı ile dikkate şayan kombinlerle cezbetmektedir. Kış aylarında katılacağınız bir davet varsa bir abiye bulmak oldukça zor bir uğraş olabilmektedir. Ancak düğünlerin yoğun olduğu yaz ayları abiye seçimi için oldukça uygun zaman dilimidir.

 

Abiye Kıyafetlerde Hangi Renkler Daha Çok Tercih Ediliyor?

Elbette özel günler, davetler, düğünler ve organizasyonlardan söz açıldığında akla ilk gelen hemen abiye kıyafetler olmaktadır. Kadınların şıklıklarına olan düşkünlüğünü kimse inkar edemez. Bu sebeple abiye kıyafet alışverişi için oldukça fazla zaman ayrılır. Çünkü tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülür. Ona göre plan yapılır ve hiç biri atlanmak istenmez. Peki, moda dergilerinin sayfalarının bolca karıştırılmasına neden olan abiye kıyafetler için hangi trendler sezona damgasını vuruyor? Hadi yazının devamı okunmaya devam edilsin o zaman.

 

Abiye kıyafetlerdeki trendler

 

Oldukça fazla çeşide sahip olan abiye alternatifleri arasında kimi zaman kaybolmak mümkündür. Ancak bazı ipuçlarıyla karar verme aşamasında kadınların yükü biraz daha hafifleyecektir. Yeni sezon için tasarlanan modellerde özellikle yaz ayları için sarı ve yeşilin açık tonları daha sık kullanılmaktadır. Elbette beyaz, mavi ve pembelerde kendini göstermektedir. Yine de dolaba yeni parçalar eklemek isteyenler için sıkça kullan renklerde aksesuar eklemeleri iyi olacaktır.

 

Havaların son derece sıcak olduğu zamanlar için dizayn edilen abiye tuniklerde saten ve şifon kumaş kombinasyonları şıklıkta sınır tanımamaktadır. Saten kumaş üzerine kullanılan satenden biraz daha kısa boydaki şifon kumaşla, tiril tiril ve hafif kıyafetler hazırlanmaktadır. Ayrıca asimetrik ya da arkadan öne doğru kısalan modellerin farklılığı yansıtmasıyla oldukça tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanarak hazırlanan abiye tunikler, elbiseler kadınlar için son derece avantajlı olmaktadır. Abiye elbiseler için ilgi gören modellerden bahsedilmesi gerekirse, etek boyları bilekte bitecek şekilde bitirilmektedir. Bu sayede giyilen topuklu ayakkabının etek ucuna takılma riski de ortadan kaldırılmaktadır. Ayrıca sadelik ön plana çıkartılmaktadır.

 

Abiye elbiselerde daha çok açık pembe, krem tonları kullanılmaktadır. Elbiselerdeki güpür ve minik motif detayları ile hareketlilik sağlanmaktadır. Sadelikle hareketliliği bir araya getiren modacılar, kadınların kalbini fethetmeyi bir kez daha başarmaktadır. Dizayn edilen bu abiye elbiseler aynı zaman mezuniyet balolarında da genç kızların giyebileceği şekildedir. Her bütçeye uygun olabilecek alternatiflerin mutlaka bulunabileceği abiye tasarımları, vitrinlerdeki yerini çoktan almış bulunmaktadır. Geriye kalan ise sadece ne istendiğine karar verilerek hareket edilmesidir.

 

Tül İle Kamufle Edilen Yeni Trend Abiye Modelleri

Yeni abiye modelleri arasında sizin de fark ettiğiniz üzere ten rengi tülden yararlanarak birçok dekolte ürünler ortaya çıkarılmaktadır. Önemli bir trend haline gelmeye başlamaktadır. Sırt dekoltesi vermek isteyenler, göğüs dekoltesi vermek isteyenler bu trendi sıklıkla kullanır oldu. Özel dikimin yanı sıra standart abiye modellerinde de bu trend yaygınlaşmıştır. Abiye oradan oraya kaymak yerine vücudu tamamen sarıyor ve formunu koruyarak güzel bir görüntü veriyor.

 

Sırt dekoltesi nasıl olmalı?

 

Sırtınızda istediğiniz dekolte kalçanıza kadar hiç motif olmadan düz bir tülle sağlanabilir. Böyle iddialı bir modeli zevkle taşıyabilirsiniz. Ancak biraz kapalı olsun bu çok iddialı geliyor kulağa derseniz. O zaman bele kadar veya iç çamaşırınızın hizasına kadar inen bir model tercih edebilirsiniz ve buralara biraz dantel işlemelerle heyecan katabilirsiniz. Eğer boyunuz kısa ise sırt dekoltesi vererek abiyenize derinlik katabilirsiniz. Böylece daha etkileyici bir görüntüye sahip olursunuz.

 

Göğüs dekoltesi nasıl olmalı?

 

Göğsünüzde istediğiniz dekolte dilerseniz kalp yaka bir abiye modelinde göğsünüzün alt hizasına kadar inebilir. İnce bir tülle kamufle edilerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu dekolte hizası çok abartılmamalıdır. Yoksa şık olmaktan ziyade rahatsız edici bir duruma gelebilir. Tercih edilecek dekolte gidilecek mekana göre farklılık gösterecektir.

 

Dekolte değil de dantel model kullanımı nasıl olmalı?

 

Ben bu trendi dekolte olarak değil de dantel işlemesini kullanmak istiyorum da diyebilirsiniz. O zaman kollarınızı dirseğinize ve ya bileğinize kadar saran bir dantel sarmalı işletebilirsiniz. Tahmin ettiğinizden de şık bir görüntü olacaktır. Boynunuz ile göğsünüz arasındaki bölgeye de dantel model kaplatarak dekolte verilmesini engelleyebilirsiniz. Böylece dans ederken hiç dekolte vermemiş olursunuz. İsteğiniz doğrultusunda dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz bu trend sizi olduğunuzdan daha şık gösterecektir.

 

Abiye mağazalarında karşılaşabileceğiniz birçok modeli deneyerek de karar verebilirsiniz. Abiye diktirmek ekonomik olarak standardın biraz üzerinde kalabilmektedir. Ancak her bütçeye uygun abiye modelleri alış veriş merkezleri, yaşadığınız semtlerde bulunan butik mağazalarda kolaylıkla bulunabilmektedirler. Önemli olan giydiğinizde sizi mutlu eden modeli bulmaktı. Bu abiyeyle uyumlu ayakkabı seçmeniz gerekmektedir. Yürümekte zorlanacağınız yükseklikte topuklu ayakkabı seçmemeye çalışın.

 

Özel Günlerde Hangi Abiye Tercih Edilmelidir

Üniversite mezuniyeti dönemi, parti ve benzeri özel günlerde yaklaştığında her kadının aklındaki tek soru hangi abiye beni güzel gösterir olmaktadır. En şık ben olmalıyım, herkesten güzel olup, mezuniyet sonrası konuşulan isim olmalıyım diyor olabilirsiniz. O zaman abiye modelinizi önce kafanızda tasarlayın. Kendinize sorular sorarak en uygununu bulmaya çalışın.

 

1) Mezuniyet balonuz nerede olacak?

 

Abiyenizi seçerken ilk aşamanızı bu soruyu cevaplarken başlamanız gerekmektedir. Çünkü seçtiğiniz abiye şık olmanın yanında rahat etmeniz de önemlidir. Eğer mezuniyet balonuz bir teknede olacak ise o zaman çok uzun abiye tercih etmemelisiniz. Merdiven inip çıkmakta zorlanırsınız. Teknenin zemini genelde dans edilen bölgeler halı tarzında olur bu yüzden abiyeniz zeminde akıp gitmez, takılıp düşebilirsiniz. Hepsini idare ederim uzun elbise istiyorum diyorsanız kesinlikle fikrinizi değiştirmeyin.

 

Peki, balonuz bir mekanda olacaksa o zaman istediğiniz boyda abiye tercih edebilirsiniz. Bu sefer dikkat etmeniz gereken konu düğüne gidiyor gibi olmamalısınız. Saks mavisi, zümrüt yeşili, bordo abiyeler sizi balonun en şık kadını konumuna çıkarmaya yetecektir. Çünkü bu renkte abiyeler her zaman göz alıcı olurlar.

 

2) Balo sonrası bir eğlence olacak mı?

 

Balo sonrasında bazı üniversitelerin organizatörleri farklı mekanlarla anlaşarak eğlenceyi uzatmayı planlarlar. Abiyenizin seçimini balo sonrası gidilecek mekana göre de yapmalısınız. Çok uzun kuyruklu abiye modelleri bar tarzı mekanlarda sizi çok zorlar. Kalabalık yer abiyenizi mi toparlayacaksınız, içkinizi mi yudumlayacaksınız, eğlenecek misiniz? Gecenin sonunda çok gerilebilirsiniz. Bu sebeple balolarda alacağınız abiyenin boyu sizin eğlenmenizi fazlasıyla etkileyecektir. Uzun abiye alacaksanız da tam yere değdiğinde biten abiyeleri tercih ederseniz daha rahat edersiniz.

 

Abiyeniz ve makyajınız birbirini tamamlayacak tonlarda olmalılar. Örneğin bordo bir abiye aldıysanız bordo bir rujla aradaki dengeyi sağlayabilirsiniz. Eğer mavi veya yeşil tonlarda bir abiye aldıysanız bu ton dengesini farların yardımıyla yakalayabilirsiniz. Önemli olan yüzdeki kusurları tamamıyla kapatmadan doğal bir makyaj sizi her zaman gecenin gözdesi yapacaktır.

 

3)Kavalyeniz var ise kıyafeti nasıl olmalı?

 

Kavalyenizin kıyafeti sizin abiyeniz ile uyumlu olmalıdır. Rengi tamamen tutturamadığınız durumlarda tonlar ile de uyum yakalayabilirsiniz. Kavalyenizin kravatı ve ya yakasına takacağı aksesuar ile de uyumlu olabilirsiniz.

 

Abiye Kıyafetlerde Ayakkabı Kombini

 

Gece törenlerinin vazgeçilmez parçalarından biri olan, abiye kıyafetler beraberinde pek çok aksesuarı barındırmaktadır. Saç, makyaj, takı, çanta ve bayanların en büyük tutkusu ayakkabılar. Tüm bu detayların doğru kombini abiye kıyafetin şıklığını artırırken, yanlış kullanımı da gece törenlerinde sönük bir yıldız gibi kalmanıza neden olacaktır. Bayanların yaptıkları en büyük hatalardan biri, abiye kıyafetin renk ve desenini tüm aksesuarlara yansıtmak ve uyum içinde olması için çabalamaktır.

 

Oysaki zıt renkler birbirini çok daha iyi yansıtmaktadır. Desen ve renklerin aynı oluşu sizi bir bütün olarak gösterebilir, fakat kıyafet ve aksesuarlar üzerindeki tüm detayları yok edecektir. Bu nedenle dikkat çekmek istenilen noktaları daha ön plana çıkartıp, diğer aksesuarları daha sade bırakarak muazzam bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle en sık hata yapılan nokta, ayakkabı seçimleridir. Abiye kıyafetin kumaş ve tarzına göre ayakkabı kombini yapılmalıdır.

 

Abiye Elbiselerde Ucu Açık ve Topuklu Ayakkabı Kullanımı

 

Ucu açık ve topuklu ayakkabı modelleri daha modern bir yapıyı yansıtırken her abiye elbise ile kullanılmamaktadır. Bu tarzdaki ayakkabılar daha çok, uçuş uçuş açık hava tarzındaki törenler için kullanımı uygundur. Şifon detayları yoğun olan, parıltı ve ışıltı yerine elbise modeline dikkat çekilmiş abiye modellerine, ucu açık, bilek kısmından bağcıklı ayakkabı modelleri oldukça modern durmaktadır. Çünkü tercih edilen abiye modeli, dokusu ve tarzı nedeniyle şık ve rahat bir modeldir. Bu tarzdaki abiye kıyafetlere klasik tarzda bir ayakkabı seçimi yapmak oldukça yanlış olacaktır.

 

Abiye Elbiselerde Klasik Tarzda Ayakkabı Kullanımı

 

Çoğu zaman klasik ayakkabı modelleri, abiye kıyafetler ile pek uyum sağlamamaktadır. Fakat ayakkabı çeşitliliğinin artması ile hem renk hem de desen olarak abiye formlarında bir klasik ayakkabı bulmak oldukça kolaydır. Burada dikkat edilmesi gereken husus, tercih edilen modelin tarzıdır. Etek boyu kısa ve sade modellere klasik ayakkabılar oldukça iyi uyum sağlamaktadır. Özellikle stiletto olarak bilinen ayakkabıların, renk ve desen olarak kombini muhteşem duracaktır. Özel bir tören olduğu için fazla klasik modelde ayakkabı kullanmak istemiyorsanız, abiye modelinin rengine zıt renklerde ya da klasik ayakkabı ile parlak deseni birleştirerek farklı tarzlar elde edebilirsiniz. Ama klasik ayakkabı tercihiniz olacaksa, kıyafetinizi daha sade seçmelisiniz.

 

1 2 3