Tesettür Abiye Modellerinin Yeni Trendleri

 

Abiye kıyafetler kadınların özel günlerde güzelliklerini ön plana çıkartmak ve gecenin en şık kadını olmalarını sağlamak için özel olarak tasarlanan kıyafetlerdir. Günümüz moda trendleri ter sezon abiye modasını da etkilemekte ve çeşitli yenilikleri abiye modellerine getirerek, özel günlerde kadınların trend bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmaktadır. Tesettür abiye modellerinin bu sezon sahip olduğu trendler ve şık bir görüntü oluşturmak için dikkat edilmesi gereken moda unsurları ise şu şekildedir:

 

 Ön plana çıkan omuz detayları

 

Tesettür abiye modellerinde bu sezon en dikkat çekici detayların başında omuzlarda kullanılan ve dikkat çeken detaylar bulunuyor. Abiye kıyafetlerde vatka kullanarak gösterişli omuz görüntüsü bu sezon oldukça popüler. Aynı zamanda balon kol modelleri de sezonun önemli trendleri arasında. Omuz ve yaka bölgesinde kullanılan çeşitli işleme, dantel, volan gibi detaylar da bu sezon abiye kıyafetlerde yer verilmesi gereken detaylar arasındadır. Abiye seçimlerinde bu unsurları göz önünde bulundurmak başka yoğun bir detaya gerek kalmadan abiye şıklığını size getirecektir.

 

 Yoğun detaylardan kaçınmak

 

Tesettür abiye modellerinde kabarık etekler, yoğun işlemeler, yoğu taş kullanımı gibi unsurlar bu sezonun trendleri arasında bulunmamakta. Genel olarak sade şıklığın ön plana çıktığı yeni sezonda, işleme, dantel ve pırıltı trendleri detaylarda kullanılmalı ve vurgulanmalıdır. Kumaş seçimlerinde ise parlak kumaşlar bu sezon oldukça popülerdir ve kadife gibi parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye kıyafetler rahatlıkla tercih edilerek sezonun abiye şıklığı kolay bir şekilde elde edilebilir. Takı seçimlerinde ise sade ve minimalist parçalar seçmek, abiye şıklığını tamamlamanız için yeterli olacaktır.

 

 Renk seçimleri

 

Tesettür abiye modellerinde renk tercihleri sezon şıklığını yakalamak için çok önemli bir detaydır. Mor, bordo, gri, lacivert, yeşil ve pudra tonları bu sezonun trend abiye kıyafet renkleridir. Abiye kıyafetlerde yoğun bir şekilde kullanılan siyah ise acil durumlarda kurtarıcı olarak kullanılabilir. Ancak siyah renk yerine farklı renklerden tercih yapmak trend bir görünüm için daha doğru olacaktır. Abiye kıyafetlerde kullanılan şal renkleri ile elbiselerden farklı bir renkte tercih edilerek dış görüntüde zenginlik yaratılabilir.

 

Bir cevap yazın