Modaselvim’de Tesettür Abiyede Yeni Modeller

 

Abiye kıyafetler düğünlerin, davetlerin ve özel gecelerin vazgeçilmez kıyafetleridir. Bayanlar da bu özel davetlerde şıklık yarışına katılarak her zaman en güzel ve en farklı olmak isterler. Bunun için de abiye kıyafetlerde modayı takip etmekten geri duramazlar. 2018 sezonunda tesettür abiye modellerinde de farklı ve şık tasarımlar gözümüze çarpmaktadır. Moda Selvim alışveriş sitesinde yer alan 2018 tesettür abiye son trend modellerine bir göz atabilirsiniz.

 

 Kadife Tesettür Abiye Modelleri

 

2017 sonbahar-kış sezonunda moda olan kadife kıyafetler, 2018 yılında da revaçta. Kadife kumaş abiye kıyafetlerde de kullanılarak modada retro akımı yeniden yaşanıyor diyebiliriz. Moda Selvim’de yer alan tesettür abiye tasarımlarında kadife kumaşlarla şıklık, farklı tasarımlarla özgünlüğü yakalayabilirsiniz. Renk skalasının çeşitliliği sayesinde kendi tarzınıza uygun tesettür abiye kıyafetleri seçebilirsiniz. Tesettür abiye kıyafetlerde etek ucu güpürlü tasarımlarla şıklığı yakalamanız gerçekten mümkün diyebiliriz. Kesimlerdeki düzgün detay, eteğe doğru kloş kesim, kadife tesettür abiye kıyafetlerde zarafetin simgesi olmaktadır.

 

 Kuyruklu Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Balık elbise modeli deyince tabii ki anlayacağınız gibi aynı zamanda eteği kuyruklu elbise modelidir. Dönem dönem moda sektöründe yer alan balık etekli elbiseler tesettür abiye tasarımlarında da görülmektedir. Balık etekli tesettür abiye tercih ettiğiniz zaman eşarbınızı illa ki aynı renkte seçmek zorunda değilsiniz. Hatta farklı bir renk tonunda seçerseniz abiye kıyafetin detayları daha çok ön plana çıkacaktır. Moda Selvim’de yer alan balık etekli tesettür abiye kıyafetlerde, özellikle bebek mavisi, pudra rengi ve zümrüt yeşili renginde olan tasarımları görmenizi tavsiye ederiz.

 

 Omuzları Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde farklı tasarımları görebilmeniz mümkün. Bu tasarımlar arasında özellikle omuzlarında detayların yer aldığı tesettür abiye kıyafetleri, canlı ve pastel renklerde oluşturulan tasarımlar arasından zevkinize göre seçebilirsiniz.

 

 İnci Detaylı Tesettür Abiye Modelleri

 

Eğer abiye kıyafetlerde taş, pul veya boncuklu tasarımları tercih ediyorsanız, tesettür abiyede bu modelleri de bulabilirsiniz. İnci detaylarla, dantelin birleşimi ile ortaya çıkan tesettür abiye kıyafetleri değerlendirebilirsiniz. Bordo, saks mavisi, kırmızı gibi can alıcı renklerin yanında hiç bir zaman popülaritesini kaybetmeyen siyah rengin asaletiyle tesettür abiye kıyafetleri, farklı tasarımlarda modelleri tercih ederek şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın