Abiye Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir

 

Özellikle yazın terlediğimiz için ve sıcağa dayanamadığımız için ince şeyler giymek isteriz. Bunlardan biriside abiye kıyafetleridir. Boydan ve şık elbiselere abiye denir. Abiye deyince akla nedense hep düğün, nişan veya kına geliyor fakat şık, salaş, yazlık, ince, kışlık, uzun, kısa, günlük ve spor abiyeler de vardır. Önemli olan vücudunuza göre doğru ve uygun abiyeyi tercih etmenizdir. Spor olarak giyilen, sportif bir babet ile veya spor ayakkabılar ile kombine olunca sizi havalı ve şık gösteren ”Ben buradayım!” diye haykıran abiye çeşitleri mevcuttur.

 

Vücuda Göre Uygun Abiye Seçimleri Nasıl Olmalıdır?

 

Eğer ki bel bölgenizde ve kol bölgenizde fazlanız varsa yarasa kol salaş bir abiyede tercih edebilirsiniz. Bunun dışında bacaklarınızı güzel ve inceyse yine üstü bol alta doğru bacakları gösteren ve insanları bakınca bir daha baktıracak abiyeler de tercih etmeniz sizin için daha uygun ve elverişli olur. Kalça veya basen bölgeleriniz fazla ise ve beliniz ince ise belden sıkmalı alta doğru salaş bir görüntü kazandıracak sizi kuğu gibi gösterip belinizi çay bardağı gibi hoş gösterecek abiyeleri de seçebilirsiniz.

 

Fazlasıyla kilonuz var ise yapmanız gereken en güzel şey düz şık bir abiye tercih etmenizdir. Pullu simli olmasına gerek yok. Zarafet sadelikte ve vücudunuzda nasıl taşıdığınızda gizlidir.

 

En Güzel Abiyeleri Nerelerde Bulabiliriz?

 

Sosyal medya kıyafet tesettür moda olarak son zamanlarda iletişim araçları yerine bir ticarete dönüşmüştür orada uygun sitelerde de uygun fiyata bu ürünleri bulabilirsiniz. Bunun dışında herkesin bildiği gibi abiye modasının geliştiği bu dönemde her yerde uygun abiyeyi bulabilmeniz mümkündür. Eğer bir mağazadan gidip almak istiyorsanız ve ben bir şeyi denemeden asla alamam diyen balıketli güzel bayanlar bol bir abiye tercihi yaparak daha estetik bir görünüme ulaşabilirsiniz. Orası siz bayanlar için tam bir elbise dünyasıdır. Esmer iseniz açık tonları seçmenizde fayda vardır bu teninizi daha ön plana çıkaracaktır.

 

Eğer açık tenli iseniz koyu renkler sizi her zaman daha zarif ve çekici gösterir. Dişiliğinizi kullanın ve abiye ile şıklığınızı ön plana çıkarın.

 

Bir cevap yazın