Abiye Kıyafetlerde Hangi Renkler Daha Çok Tercih Ediliyor?

Elbette özel günler, davetler, düğünler ve organizasyonlardan söz açıldığında akla ilk gelen hemen abiye kıyafetler olmaktadır. Kadınların şıklıklarına olan düşkünlüğünü kimse inkar edemez. Bu sebeple abiye kıyafet alışverişi için oldukça fazla zaman ayrılır. Çünkü tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülür. Ona göre plan yapılır ve hiç biri atlanmak istenmez. Peki, moda dergilerinin sayfalarının bolca karıştırılmasına neden olan abiye kıyafetler için hangi trendler sezona damgasını vuruyor? Hadi yazının devamı okunmaya devam edilsin o zaman.

 

Abiye kıyafetlerdeki trendler

 

Oldukça fazla çeşide sahip olan abiye alternatifleri arasında kimi zaman kaybolmak mümkündür. Ancak bazı ipuçlarıyla karar verme aşamasında kadınların yükü biraz daha hafifleyecektir. Yeni sezon için tasarlanan modellerde özellikle yaz ayları için sarı ve yeşilin açık tonları daha sık kullanılmaktadır. Elbette beyaz, mavi ve pembelerde kendini göstermektedir. Yine de dolaba yeni parçalar eklemek isteyenler için sıkça kullan renklerde aksesuar eklemeleri iyi olacaktır.

 

Havaların son derece sıcak olduğu zamanlar için dizayn edilen abiye tuniklerde saten ve şifon kumaş kombinasyonları şıklıkta sınır tanımamaktadır. Saten kumaş üzerine kullanılan satenden biraz daha kısa boydaki şifon kumaşla, tiril tiril ve hafif kıyafetler hazırlanmaktadır. Ayrıca asimetrik ya da arkadan öne doğru kısalan modellerin farklılığı yansıtmasıyla oldukça tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanarak hazırlanan abiye tunikler, elbiseler kadınlar için son derece avantajlı olmaktadır. Abiye elbiseler için ilgi gören modellerden bahsedilmesi gerekirse, etek boyları bilekte bitecek şekilde bitirilmektedir. Bu sayede giyilen topuklu ayakkabının etek ucuna takılma riski de ortadan kaldırılmaktadır. Ayrıca sadelik ön plana çıkartılmaktadır.

 

Abiye elbiselerde daha çok açık pembe, krem tonları kullanılmaktadır. Elbiselerdeki güpür ve minik motif detayları ile hareketlilik sağlanmaktadır. Sadelikle hareketliliği bir araya getiren modacılar, kadınların kalbini fethetmeyi bir kez daha başarmaktadır. Dizayn edilen bu abiye elbiseler aynı zaman mezuniyet balolarında da genç kızların giyebileceği şekildedir. Her bütçeye uygun olabilecek alternatiflerin mutlaka bulunabileceği abiye tasarımları, vitrinlerdeki yerini çoktan almış bulunmaktadır. Geriye kalan ise sadece ne istendiğine karar verilerek hareket edilmesidir.

 

Bir cevap yazın