Abiyeler

Abiyeler özel günlere has nadide elbiselerdir. Moda Selvim bu nadide elbiselerin Kumaş, işleme ve stillerini de en nadide örneklerden seçip sizlere sunmaya özen gösteriyor. Sizlere sunduğumuz birçok abiye model özel tasarım ve işçilik taşıyor.  Abiye modellerimizde çoğunlukta, güpür, dantel, Varak, işlemeler ve inci boncuk gibi taş süsleme ayrıntıları de ön plana çıkıyor.  En Fazla rağbet görenler arasında, pul payet desenlerin gösterişi ile dikkatleri üzerine çeken abiye modellerimiz de var.

Abiye Neden Davetlerin Vazgeçilmezi?

Özel gün ve davetlerimizde en güzel görünüme biz sahip olalım isteriz. Karakterimizi, kalitemizi, kariyerimizi ve görsel bakımdan cazibemizi bir elbiseye sığdırabilmek isteriz. Bir nişan, kına davetinde ya da özel bir akşam yemeğinde şıklığımız ile gözleri üzerimizi toplayalım isteriz. Güzelliğin herkese has bir yanı vardır ve kişiden kişiye değişim gösterebilir. Fakat tarz Kişinin kendine has yönleri ile beslenir ve kişiyi ifade eder. Her kadın Kendi tarzına en üst kalitede sahip bir elbiseyi üzerinde taşımak ister. O nedenle de bir davet söz konusu olduğun da aylar öncesinden abiye elbise arayışına başlar. Almak istediği elbisenin her detayını hafızasında şekillendirir. Maalesef, bazen hayallerinde canlanan o elbiseyi mağazalarda ve vitrinlerde bulamaz. Moda Selvim, sizi bu durumda bırakmamak için sayısız desen, tasarım ve incelik ile tesettür abiye alternatifleri üretiyor. Vitrinimizde şık aynı zamanda her bütçeye uygun abiye elbise modeller tercihinize takdim ediliyor. Bütün Kadınlar özel davetlerinde en şık olsun istiyoruz. O nedenle de en ideal fiyat aralıkları ile en şahane modelleri hazırlıyoruz. Online platformda istediğiniz stil abiye modelleri inceleyip, kolayca sahip olabilirsiniz.

Hangi Abiye Bütçenize Hitap Ediyor? 

39.90 TL’den başlayan abiye fiyatları ile gözleriniz kamaşacak. Kataloğumuzda yer alan abiye modelleri çok alternatife sahip ve birbirinden güzel. Özenle seçilmiş tasarımlarımızın her biri ayrı kalite ve içerik ile dikkat çekiyor. Özel günlere yönelik alışverişler gözünüzü korkutabilir.  Bazen kadınlar çok para harcama endişesi ile hatalı alışverişler yapabiliyor. Daha uygununu alayım derken hiç içinize sinmeyen bir elbiseye tüm paranızı kaptırmış olabilirsiniz.  Böyle sorunlar yaşamamanız için biz Moda Selvim ürünlerimizde her bütçeye uygun tasarımlara yer veriyoruz. Hem bütçenizi kontrolde tutun ve hem de şıklığınızı korumaya devam edin. 100 TL Altı bir bütçe ile alışveriş yapmak istiyorsanız,  39.90 TL ile 94.90  TL fiyat aralığında muhtelif modellerimiz ilginizi çekecektir. Eğer, abiye alışverişime orta seviye bir bütçe ayırdım diyorsanız o zaman 109,90 TL ile 209,90 TL fiyat aralığında bulunan abiye modellerimizi incelemelisiniz. Eğer ki bütçem mühim değil diyorsanız, 399,90 TL’ye kadar yükselen fiyatlar ile muhteşem görselliğe sahip abiye modellerimiz tam size göre. Birbirinden güzel tesettür abiye modellerimiz online alışveriş sitemizde sizi bekliyor. Güpür ve dantel ayrıntılar ile bezenen otantik ve asil görünüme sahip tesettür abiye modellerimizi çok beğeneceksiniz.

Abiye Kombinleri Nasıl Olmalı?

Abiye kombini yapmak çok zordur. Abiye elbiseniz tüm dikkatleri üzerine toplayarak esas sorumluluğu üstlenecektir. Aksesuar detayları doğru seçmelisiniz ki, elbisenizin yükü hafifleyebilsin. Bu nedenle giydiğiniz ayakkabı ve taktığınız takı önemlidir. Seçtiğiniz eşarp hem elbiseniz ile uyum taşımalı ve hem kendi stilini korumalıdır. Bu dengeyi sağlayacak parçalar seçmelisiniz. Renk bakımından doğru orantıda uyumlu modeller seçmelisiniz. Elbiseniz koyu tonlarda ise, açık ya da ara tonda bir eşarp ya da şal tercih etmelisiniz. Ayakkabınız gösterişli bir elbiseyi taşıyor ise aynı nitelikte gösterişli olmalı. Eğer elbiseniz sade ise ayakkabınızda sade tavrı ile ön plana çıkmalıdır. Bazı hanımlar abiye elbiselerini babet modeller ile kombinleyebiliyor. Takı tercihini gümüş renginden yana yapabilirsiniz fakat elbisenizde altın ton hakim ise kesinlikle altın takılar tercih etmelisiniz. Son yıllarda belli renk tonlarında altın üretimi de mevcut. İstediğiniz tonlara göre takı kombinine ulaşmanız zor olmayacaktır. Eşarp ya da şal kombinleri abiye modeller üzerinde çoğunlukta düz renkte tercih ediliyor. fakat Eşarp yada şalınızın kumaşı ve tonları önemlidir.  Bu önerilerimiz ile şık kombinler yapabilirsiniz.

 

Özel davetleriniz ve günleriniz için www.modaselvim.com sitesini ziyaret etmeden abiye modellerimizi incelemeden elbise almayın.

Bir cevap yazın