Tesettür Abiye Seçimi

Abiye sözcüğü Türkçeye Fransızcadan geçmiş olan bir kelimedir. Gösterişli ya da göz alıcı manasına gelmektedir. Tanım itibari ile bakıldığında tesettür abiye özel günlerde ve gecelerde giyilebilen kıyafet şeklinde ifade edilmektedir. Bununla birlikte tesettür abiye giysinin pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Günümüzde çok sayıda tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Bu abiye modellerinin her birinin birbirinden farklı rengi ve şekli mevcuttur. Günümüzde yer alan gelişmiş teknolojiler sayesinde tekstil sektörü de kendisini geliştirmiştir ve her zevke ve tercihe uygun nitelikteki tesettür abiye modelleri ortaya çıkmıştır. Özellikle tesettür gece elbisesi en çok tercih edilen abiye türlerinden bir tanesidir. Gece davetlerinde parıltılı ya da boncuklardan oluşan kumaşların tercih edilmesi görsel açıdan abiyenin daha şık durmasına yardım edecektir. Tesettür gece elbisesi modellerinde en çok tercih edilen renkler; siyah, kırmızı, mavi ve beyaz olmaktadır. Bu renklere uygun olan çanta ve ayakkabıların tercih edilmesi ile birlikte her davete gidebilmek mümkün olmaktadır. Bununla birlikte tüllü detayları olan gece abiye elbiseleri de sık sık kullanılmaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri Hangi Mekanlar İçin Uygundur?

Tesettür abiye modellerini yalnızca gece davetlerinde değil hemen hemen her alanda ya da mekanda giymek mümkündür. Nişan, kına, düğün ya da mezuniyetlerde mevcut ortamın yapısına uygun olan çok sayıda tesettür abiye modeli bulunmaktadır. Her konseptin abiye giysi modeli farklı olmaktadır ve bu sebepten dolayı iyi bir seçim yapmak, kıyafetin daha etkileyici görünmesine yardımcı olmaktadır.

Tesettür Abiye Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En çok merak edilen konulardan bir tanesi kapalı abiye seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğidir. Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur elbisenin yaşı ve fiziğe uygun bir biçimde doğru kombinlenerek giyilmesidir. İlk olarak elbiseye uygun olan bir eşarp seçimi yapılmalıdır. Elbise çok desenli veya göze çarpan bir model ise, eşarbın daha sade tutulmasında fayda vardır. Bu şekilde elbisenin şıklığı daha ön plana çıkmış olacaktır. Bunun dışında eğer kapalı abiye daha sakin bir model ise bu modeli onu tamamlayacak nitelikte süslü bir eşarbın seçilmesi kişileri çok daha etkileyici göstermektedir.

 

 

 

Tesettür Kombinlerin Bir Numaralı Adresi Modaselvim.com

Kız çocuklarından tutun da yaşı oldukça ilerlemiş teyzelere kadar hepimiz hayatımızın bir döneminde de olsa abiyeleri severiz. Kısacası küçük büyük herkesin giymek istediği bir kıyafet türü olan abiyeler daima tercih edilir. Özel günlerimizin olmazsa olmaz kıyafetleri olan abiyeler her zaman gözbebeğimizdir.

Abiye Neden Modaselvim.com’dan Alınır?

Düğün, nişan, özel kutlamalar denince aklımıza abiye giymek gelmektedir. Şık ve güzel görünmek için ayrıca tercih sebebidir. Ama elbette abiye seçimi yaparken şıklığın yanında rahatlık da önemlidir. Ayrıca ekonomik olması gereklidir. İşte tüm bu isteklerimize hitap eden bir site mevcuttur. O da modaselvim.com’dur.

Eğer tesettür abiye arıyorsanız tek bir tuşla bu siteden sahip olabilirsiniz. Güpür detaylı, pul payetli, şifon gibi birbirinden farklı özelliklerde ve renklerde abiyeler bulmak mümkündür. Rengarenk abiyeler için modaselvim.com’u inceleyebilirsiniz. Üye olarak indirimde olan ürünleri anında görebilirsiniz.

Birbirinden Farklı Renk ve Model Seçenekleriyle Tesettür Abiye

Abiyeler elbette her zaman ihtiyacınız olan kıyafetler arasında değildir. Fakat özel günlerinizde arayıp istediğinizi bulamadığımız zamanlar da olmuştur. Bunun için bu siteden istediğiniz modeli bularak ihtiyacınız olduğunda giyme fırsatı bulabilirsiniz. Modası geçmeyen zamansız abiyeleri buradan temin edebilirsiniz. Harika detaylara sahip model ve renk seçenekleri olan tesettür abiye sayısı oldukça fazladır.

Hepimiz kıyafet alırken ucuz olup olmamasına dikkat etmekteyiz. Çünkü bir kıyafete gereğinden fazla ödeme yapmak hem canımızı hem de cebimizi sıkar. Aynı zamanda yakınlarımızın mutlu günlerinde onları özel hissettirmeyi de isteriz. Bunun için onlara değer verdiğimizi göstermek adına kıyafetlerimize özen gösteririz.

Keyifli Alışverişler İçin Tercihiniz Modaselvim.com

Modaselvim.com’da her bedene uygun abiyeler vardır. Farklı kumaş seçenekleri mevcuttur. Dilerseniz fiyat aralığı filtreleyerek bütçenize uygun abiyeleri görebilirsiniz. Ayrıca güvenilir olup olmadığı konusunda tereddüt yaşamazsınız. Çünkü siparişlerinizde ve ödemelerinizde herhangi bir aksaklık ile karşılaşmazsınız. Gönül rahatlığıyla alışverişinizi tamamlarsınız.

Ürünlerin kalitesinden rahatlığına kadar her türlü konforu yüzünüzü güldürür. Sizi mutlu görmek de bizleri memnun eder. Eğer siz de tesettür abiye almak ve diğer ürünlerden de haberdar olmak istiyorsanız üye olabilirsiniz.

Tesettür abiye almak istiyorsanız https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise sayfamızı ziyaret ediniz.

 

Tesettür Abiye Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Tesettür giyimde modaya olan ilginin artması ile beraber tesettür abiye arayışlarında da artma olmuştur. İnsanlar artık kaliteli bir abiye sayfası aramaya başlamıştır. Kimileri günlük tesettür abiyeler ararken kimi insanlar da özel günler için tesettür abiye arayışına girmişlerdir.

Tesettür abiye alınırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar bulunmaktadır. Bu hususlardan ilki, eğer tesettür abiye günlük giyilmek amacı ile alınıyor ise kumaşı daha pamuksu ve rahat bir kumaş olmalıdır. Eğer abiye yazın giyilecek ise kesinlikle terletmeyen ve içerisinde naylon bulundurmayan bir kumaştan yapılmış olması gerekir.

Eğer abiyeyi söz, nişan, düğün gibi özel günlerinizde tercih edecekseniz; kumaşı daha ağır olmalı ve şık durmalıdır. Bu tür ağır kumaşlara sahip olan abiyeler sizi çok şık gösterecektir.

En güzel yazlık, kışlık abiyeler için Moda Selvi sayfasına göz atabilirsiniz. Moda Selvi sayfasında hem günlük olarak tercih edebileceğiniz rahat kumaşlardan üretilmiş abiyeler, hem de özel günlerinizde tercih edilmek amacı ile daha ağır kumaşlardan üretilmiş birçok abiye çeşidi bulunmaktadır.

 

Tesettür Abiyelere Uygun Şallar Nasıl Belirlenir?

Eğer giyeceğiniz abiye daha günlük tarzda bir abiye ise üstüne daha yumuşak bir kumaştan üretilmiş, pamuk şalları tercih edebilirsiniz. Bu tür şallar sizi çok daha rahat ettirecektir. Giyeceğiniz abiye daha ağır bir kumaştan üretilmiş ise şayet o zaman da daha tok duran ve kolay kolay bozulmayan şalları tercih etmek sizin için daha uygun olacaktır. Özel gününüzde şalınızı düzeltmek zorunda kalmak gibi bir derdiniz olmayacaktır.

En kaliteli şallar için Moda Selvim sayfasına göz atabilirsiniz.

En İyi Tesettür Abiye Sitesi Hangisidir?

Her zaman günlük ya da öze günlerde tercih edebileceğiniz tesettür abiye sayfası arıyor iseniz Moda Selvim tam da size göre bir yerdir. Moda Selvim’de hem günlük olarak tercih edebilmeniz açısından pamuksu kumaşlardan elde edilmiş rahat abiyeler, hem de özel günlerinizde tercih edebilmeniz için daha ağır kumaşlardan elde edilen oldukça şık abiyeler yer almaktadır.

Bu abiyeleri sipariş etmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine uğrayarak güvenle siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

 

 

Tesettür Abiye Seçimi

Her geçen gün tesettür giyiminde çeşitlilik ve rağbet artmaktadır. Yapılacak sayısız kombinler sayesinde tarz olmak o kadar da zor değil. Her kıyafetin kendine göre bir inceliği olduğu gibi tesettür abiye seçiminin de kendine göre incelikleri vardır.

Tesettür Abiye Seçiminin İncelikleri Nelerdir?

Hangi kıyafet seçilirse seçilsin öncelikle kalite olmalıdır. Tesettür abiye seçiminde de bu geçerlidir. Sayısız ve sınırsız ürün çeşitliliği bulunabilecek tesettür abiyeler içerisinden kaliteli olanını seçmek kullanım süresini uzatacaktır. Mevsim şartları göz önünde bulundurulacak seçimler yapmak şık olmak için olmazsa olmazdır. Şal rengi, ten rengi gibi kriterler göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır.

Tesettür Abiye Nereden alınır?

Bu nokta şıklığın ve kalitenin değişmez adresi olan modaselvim.com tam size uygun ürünler barındırmaktadır. Moda Selvim sitesi içerisinde hem binlerce ürün bulunan hem de oldukça uygun fiyatlar sunmaktadır. Herkesin zevk ve tercihine uygun ürünler bulacağı eşsiz bir yerdir. Güncelliği sayesinde sürekli yeni ürünler eklenmektedir. Kalıpların dışına çıkmaz için Moda Selvim mutlaka incelenmedir.

Tesettür Abiye Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Tesettür abiyeler düğün, kına gibi özel günlerde tercih ediliyor olsa da artık gündelik kullanım için de çok uygun hale gelmiştir. Şık kombin yapma imkanı sayesinde oldukça rağbet görmektedir. Moda Selvim’de bulunan koleksiyonlar sayesinde tesettür abiye seçmek oldukça kolaydır. Renk ve desen seçiminden büyük beden kategorisine kadar ürün yelpazesi çok çok fazladır. Tesettür abiyenin yanında ayakkabı ve çanta kombinleri sayesinde daha şık bir görünüm kazanacaksınız.

Neden Moda Selvim?

Öncelikle irtibat kurulması oldukça kolaydır. Sitede yer alan iletişim bilgileri sayesinde günü her saati bilgi almak mümkündür. Ayrıca yurt dışı ürün satışı olması da öne çıkan özellikleri arasındadır. Özellikle tesettür abiye kombininin manken üzerinde görerek insan üzerinde nasıl durduğu görülebilir. Toptan satış yapma imkanı sunması da tercih edilmesi için önemli bir gerekçedir.

Tesettür Abiye Alacak Kişilere Öneriler?

25 yılı aşan bir zamandır hizmet veren Moda Selvim sayesinde tesettür abiye seçmek artık çok kolaydır. Müşteri şikayetleri dikkate alınarak hazırlanan ürün seçenekleri tesettür abiyelerin oldukça kaliteli olmasını sağlamıştır. Doğru ve şık kombinler Moda Selvim sayesinde kolaylaşmaktadır.

Tesettür abiye modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Modelleri

Son dönemlerde tekstil piyasası, alışverişle orantılı şekilde çok geniş bir hal almış durumdadır. Her geçen gün yeni ürünler, piyasada yerini almaktadır. Genişlemiş olan alışveriş piyasası yeni ürünlerin, yeni giyimlerin mağazalarda yer almasını sağlamaktadır. Bunların yanı sıra yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber düğün sezonları da yaklaşmaktadır. Birçok hanım için kıyafet tercihi çok önemlidir. Kapalı hanımların tercih edeceği tesettür abiye modelleri, düğünde en şık olan kişiler içerisinde olma açısından önemlidir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Tesettür Giyimde Abiyeler

Tesettür alanında yapılan her türlü yenilik, en çok abiye alanında göze çarpmaktadır. Bununla beraber tesettürlü kadınlar arzu ettikleri model ve renkte birçok farklı markanın birbirinden değişik modellerini tercih etme olanağına sahiplerdir. Yaz mevsiminin ve düğün sezonlarının açılmasıyla beraber en fazla tercih edilen tesettür abiye modellerinde çeşitlik oldukça fazladır. Tesettür abiye modellerinin yüzden daha fazla modeli vardır. Bu durumda, tesettür modeli abiyelerin tercih edilmesi hanımlar açısından daha kolay olmaktadır. Tesettür abiye modelleri genel olarak uzun kesimli şekilde üretilmektedir. Bilekte veya daha aşağıdaki boy uzunluğu ile üretilen modeller, tesettürlü hanımlar açısından çokça tercih edilmektedir.

Tesettür Abiye Modelleri Nedir?

Tesettür abiye modelleri, her geçen gün gelişmektedir. Bununla beraber türlü abiye modelleri arasında çokça tercih edilen abiye modellerinden birisi bele oturan ve uzun kesimli abiye çeşitleridir. En fazla tercih edilen modeller içerisinde bulunan bu tür abiyeler, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kişinin daha şık görünmesine yardımcı olmaktadır. Bütün gün kendini içerisinde rahat hissedeceği abiyeler, hanımlar için her daim ön plandadır. Bir başka tesettür abiye modeli ise daha bol kesimli olan ve vücut hatlarının belli olmadığı abiye türleridir. Bu abiyeler; bireyin kendini daha rahat hissetmesine olanak tanımaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri Nasıl Tercih Edilmelidir?

Tesettür abiye modelleri tercih edilirken, dikkat edilmesi gereken en önemli durum, kişinin kendi tarzına uygun modelleri tercih etmesidir. Bununla beraber kişinin fizik yapısına uygun olarak tercih edilen abiye modelleri, kişiyi daha şık göstermektedir. Tesettür abiye modelleri tercih edilirken renk uyumuna da dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

 

 

Tesettür Abiye Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Markalar günümüzde tesettür giyim konusunda birçok alternatif üretmektedir. Tesettürlü kadınların alışveriş yapabileceği birçok e-ticaret sitesi olduğu gibi tek tip kıyafetler yerine çeşit çeşit parçalar da bulunabilmektedir. Abiye konusunda geçtiğimiz yıllara nazaran kıyafet sektörü çok daha gelişmiş durumdadır. Artık tesettürlü kadınlar abiye konusunda fazla zorlanmamakta, her zevke ve bedene uygun tesettür abiye bulabilmektedir. Tesettür ile uyumu yakalamak kolaydır.

Tesettür Abiye Seçerken Renk Uyumu

Tesettür abiye seçilirken, giyilecek ayakkabı ile başörtüsü kombin yapılabilirken, elbise ile aynı renk başörtüler de tercih edilebilmektedir. Koyu renk bir elbisenin altına açık renk ayakkabı, çanta ve başörtü kombini gayet şık durmakta, elbisenin rengini ve modelini öne çıkarmaktadır. Ya da kadınlar elbisenin aynı renginde bir başörtü tercih ederek ayakkabı ve çantayı öne çıkarmayı da tercih etmektedir.

 

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye modelleri konusunda oldukça geniş bir çeşitlilik vardır. Genellikle pullu, payetli olarak üretilen tesettür abiye modelleri, sadelikten uzaktır. Pul ve payetlerin eteğe işlendiği, üst kısmın sade bırakıldığı modeller oldukça çok tercih edilmektedir. Göğüs altından başlayan etekler boyu daha uzun göstermektedir. Bu nedenle boyu kısa olan kadınlar bu şekilde kendilerini daha uzun gösterecek abiyelere yönelmektedir.

Tesettür Abiye Makyajı

Tesettür abiyeler oldukça şık ve süslü durduğu için daha hafif makyajlarla tercih edilebilir. Bahar düğünü için giyilmiş olan sade ve rahat bir tesettür abiye sade bir makyajla çok hoş gözükecektir. Ancak gece giyimi için tercih edilen bir tesettür abiye yoğun koyu bir makyajla daha da şık hale getirilebilir. Makyajda gözleri ön plana çıkararak soluk renklerde rujlar tercih etmek elbiseyi daha çok öne çıkaracaktır.

Tesettür Abiye Altına Ayakkabı Tercihi

Tesettür abiyeler altına açık ayakkabıyı ya da sandaletleri kabul etmez. Parmak uçları kapalı olan topuklu bir ayakkabı her tesettür abiyenin altında hoş duracaktır. Topuklu ayakkabı giymeyen kadınlar için düşük topuklu ya da mantar topuklu birçok ayakkabı tercihi bulunmaktadır. Aynı zamanda abiyelerde rahatlığı tercih eden kadınlar için özellikle son zamanlarda abiyelerin altına spor ayakkabı giymek de moda olmuş durumdadır.

 

Yeni Sezon Yeni Tasarım Abiyeler!

Tesettür kıyafette şıklığı elde etmek için abiye tesettür tasarımları istenmektedir. Her biri birbirinden farklı tesettür elbiseler arasında gösterişli, parlak ve dikkat çeken abiyeler dikkat çekmektedir. Gün ve özel davetlerde özenle işlenmiş tasarım harikaları abiyeler kadınlar tarafından çok seçilen kıyafetler arasında yerini almaktadır. Tesettür abiyeler gösterişli olduğu kadar aynı zamanda rahat olup konforu size yasatacaktır. Her bir abiye en kaliteli kumaşlardan ve tasarımcıların özel tasarımlarıyla oluşturulmaktadır. En çok göze çarpan abiye modelleri ise kol ve bilek kısımları işlemelerden oluşan dantelli ya da işlemeli elbiselerdir. Tek rengin sadeliği eşliğinde fırfırın hareketlendirdiği abiyelerde en şık tasarımlar içerisinde yer almaktadır.

Tesettür Abiye

Size özel modeller ile capcanlı ve işlemeli abiye tasarımları kadınların en fazla göz önünde bulundurduğu kıyafetler arasında yerini koruyor. Tesettür abiyeler sade ve şık olduğu kadar aynı zamanda konforlu olup sizi bu bütünlüğün içerisinde olduğunuzdan daha rahat hissettirecektir. Artık her kıyafet modeli için o ürüne özel kaliteli kumaşlar ile kıyafetler oluşturulmaktadır. Popüler tercihler arasında halen yerini korumakta olan abiye kıyafet modelleri en güzel ve farklı seçenekleri ile Moda Selvim’de.

Zarafet ve Şıklık Sadece Bu Abiyelerde!

İşlemeli, tüllü, fırfırlı, sade renkler yahut daha farklı canlı renkleriyle abiyeler Moda Selvimde. Her yasa uygun abiye modellerini sitemizde bulabilirsiniz. Etek kısımları daha canlı ve gösterişli bol gözüken abiyeleri özellikle büyük beden kadınların tercihine sunulmuştur. Bu model abiyelerle olduğunuzdan daha zayıf gözükeceksiniz. Günümüzde kul rengi ve mavinin daha çok kullanıldığı abiye modelleri tercih edilmektedir. Belden daraltılmış, kemerli abiyeler de gözde secimler arasında yer almaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri

Kol kısımlarında payet girişleri bulunan abiyeler daha çok düğün ve nişanlarda tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Kol kısımları ve elbise kısımları birbirinden farklı renklerde tasarlanmış abiye elbiseler de yelek efekti verilerek farklı bir tasarım yakalanmaya çalışılmıştır. Capcanlı, iç açan renkler ile siz de farkındalığınızı ortaya koyabilirsiniz. Farklı tasarım ve iddialı renklerle sizi Moda Selvim yeni sezon abiye modellerine bekliyoruz.

 

Tesettür Abiye Kullanımı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Tesettür abiye, kapalı kadınların özel günlerde ve akşamlarda giydiği abiye elbiseler olarak tanımlanmaktadır. Tesettür modası günümüzde oldukça fazla çeşit ve renk ile birlikte hemen hemen her zevke hitap edecek şekilde gelişme göstermiştir. Şıklığı ve zarifliği uygun olan ortamlarda yakalamak için en iyi tercih tesettürlü abiye olmaktadır.

Abiye Elbiselerin Kombini Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Abiye elbiselerin kombinlenmesi sırasında dikkat edilmesi gereken durumlar bulunmaktadır. Yaş, boy ve kilo durumu, renk seçimi ve seçilen modelin duruşu doğru bir şekilde tercih edilmelidir. Sade bir modelde eşarp tercih edilmişse tesettür abiye kıyafetin dikkat çeken modellerden ve renklerden oluşması şık bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Ancak daha düz ve sade bir abiye kıyafet tercih edilmek isteniyorsa eşarp dikkat çeken detaylardan oluşabilir.

Burada bir denge kurabilmek dış görünüş olarak şık görünmek için önemli bir faktör olmaktadır. Tesettür giyim seçenekleri arasında abiye, birçok renk seçeneği, yeni modeller, trend kesimler ve işlemeler gibi birçok farklı özelliğe sahip geniş bir ürün yelpazesi altında üretilmektedir. Kilo yönünden fazlası olan kadınlar, vücudu çok fazla sıkan ve vücuda yapışan modeller, çok fazla detaylarla süslenen dantel, payet gibi parlak gösteren unsurlar daha fazla kilolu görünüme sahip olunmasına neden olabilmektedir.

Elbise İle Tamamlanan Detaylar Uyumlu Olmalıdır

Sade bir model seçiminde ayakkabı ve takının gösterişli olmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Abiye tercihlerinde abiye için doğru kumaş seçimi ve vücuda uygun model seçenekleri ile gecede dikkat çekmek mümkün bir hale gelmektedir. Bunun yanında tesettür abiye seçiminde mevsimler de büyük bir öneme sahiptir.

Mevsime Göre Uygun Kumaş Tercih Edilmelidir

Eğer kış mevsimindeyseniz seçtiğiniz kıyafet ile uyumlu olacak şekilde üzerinize alacağınız kaban ya da pardesüler kombinin tamamlanmasına yardımcı olacaktır. Mevsim yaz ise sizi terletmeyen, üzerinize yapışmayan modeller tercih edebilirsiniz. Polyester kumaşlar hava aldırmadığı için yaz mevsiminde sizin rahatsız hissetmenize neden olabilir.

Daha bol kesimli, pamuklu kumaşın ağırlıklı olduğu abiye çeşitlerinden seçim yapılması hem şık hem de rahat bir görünüm sağlayacaktır. kaftanı andıran tok kumaştan yapılan uzun abiye modellerinde pastel renkler veya parlak kırmızı tonlarında seçilen elbiseler günümüzün öne çıkan modellerinden biri olmaktadır.

Düğün ve Nişan Gibi Özel Günlerde Tercih Edilen Renkler

Düğün ve nişan seçeneklerinde kullanılan pastel renkler şıklığa ulaşmakta oldukça fazla tercih edilmektedir. Dantel abiye elbiselerin yanı sıra siyah, altın sarısı, bakır ve gümüş tonları da tesettür abiye seçiminde ön plana çıkmaktadır. Bu modelleri oluştururken eteğinde şifon detaylı modelleri tercih etmelisiniz. Kabarık modeller gece için tercih edilen diğer modellerden biridir.

 

2021 Sezonu Tesettür Abiye Modası

Farklı tasarımlara yer veren kategorilerden biri tesettür abiyelerdir. Tesettür abiye genel anlamda renkli ve şık modeller içeren tüm giyim ürünlerinden biridir. Tesettür abiye modelleri her sezon farklı şekillerde hanımlara sunulmaktadır. Sezon başlarında çıkış yapan tesettür abiye modelleri yenilenen farklı tasarımları ile sezon boyu değişiklik göstermektedir. İçeriği dolu olan bu kategori yapılan kombinler için de önerilerde bulunmaktadır. Tesettür abiye alışverişi yaparken sezonun renklerine dikkat edilerek model satın alınmalıdır.

2021 Sezonunun En Beğenilen Tesettür Abiye Modeli

2021 sezonu içerisinde çıkan tesettür abiye modellerinden biri bordo kumaş, üst beden kısmı ve kollarının tamamı dantel kaplama olan abiyelerdir. Bu abiye modellerinde etek tafta kumaştan tasarlanmıştır. Aynı zamanda volan etek modeline sahip olan bu abiye şıklığın en büyük göstergesi olarak kabul edilmiştir. Tesettür abiye modasını yakından takip eden hanımlar için sezonun en beğenilen abiye modeli üst kısmı dantel işlemeli olan abiyelerdir. Şıklığı ve zarafeti ile kendisini ön plana çıkaran bu abiye modeli sade yan ürünler ile birlikte desteklenmektedir.

Şıklığını Konuşturan Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri

Yeni sezon tesettür abiye modasını inceleyerek ürün seçimlerinde bulunacak olan kişiler sezonun beğenilen rengi olan kirli yağ rengi ile tasarlanmış abiyelere yönelmektedir. Etek ve üst beden kısmının tamamı tafta kumaştan tasarlanmış olan bu abiye modelinin kol ucu kısımlarında parlak düğme ve taş detayları bulunmaktadır. Yaka kısmı bisiklet yaka olarak belirlenmiştir. Farklı görünümden hoşlanan hanımlar için en iyi model önerisi sunan abiye seçenekleri arasında yer almaktadır. Farklı beden seçenekleri ile herkes için uyumlu abiyelerden biridir.

Sadeliğini Konuşturan Tesettür Abiye Modelleri

Sade tasarımlardan vazgeçemeyen kişiler için üretilmiş en iyi abiye modeli tümü vizon renk olan ve balık formu şeklinde oluşturulan abiyelerdir. Yaka kısmının yüksek olması şal ya da eşarp seçimleri için şıklık sunmaktadır. Aynı şekilde kolların uzun ve zarif kesimi de bu tarz abiyeler için görünümü olduğundan fazla şık forma sokmaktadır. Fiziği güzel gösteren bu abiyenin arka sırt detayı tamamen fermuardan oluşmuştur. Parlak fermuar detayı ile abiye hareketlilik kazanmaktadır.

 

Tesettür Abiyede Nasıl Kumaş Kullanılmalı?

Özel günlerde her bayan dikkatlerin üzerinde olmasını ister. Düğünlerde, nişanlarda ya da kına gecelerinde bayanlar tarafından en çok tercih edilen kıyafet çeşitli abiyelerdir. Günümüzde tesettürlü bayanlar için neredeyse her renk, her model ve her beden tesettür abiye çeşitleri mevcuttur.

Hangi özel günde giderseniz gidin rahatlıkla hem çeşitli tesettür internet sitelerinden hem de tesettür mağazalarından, hayal ettiğiniz ve istediğiniz gibi tesettür abiye bulabilirsiniz. Abiye seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli kural kumaşıdır. Kumaş seçimi yapmak özenli bir iştir, fazla ütü gerektirmeyen, üstünüzde tok duran bir kumaş seçmelisiniz. Abiyenizin kumaşı ne kadar güzel olursa üstünüzde duruşu o kadar güzel ve tok olacaktır. Günümüzde çok çeşit kumaş bulunmaktadır. Bu nedenle karar verirken biraz kararsız kalabilirsiniz, abiye denemeniz, üstünüzde duruşuna bakmanız daha uygun ve tercihinizi daha kolay yapmanıza neden olacaktır. İşte tesettür abiye kumaş çeşitleri.

Şifon Kumaş

Abiye denilince akla uçuş uçuş rahat ve şifon kumaş özelliğine sahip bir model gelir. Eskiden günümüze kadar neredeyse bütün abiyelerde en çok tercih edilen kumaş çeşidi şifon kumaştır. Şifon kumaş kesinlikle iç göstermez. Çünkü abiyenin içerisinde iç göstermeyecek şekilde astar bulunmaktadır. Her mevsim şifon kumaş özelliğine sahip abiyeleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca şifon kumaş özelliğine sahip abiyeleri kombin etmek, diğer kumaş çeşitlerine göre daha kolaydır. Eğer Kışın tercih edeceksiniz üzerinize rengi ve modeli uygun ceket ya da benzeri bir parça alabilirsiniz.

Saten Kumaş

Tercih edebileceğiniz bir başka kumaş çeşidi de saten kumaştır. Saten kumaş sadece abiyeler de değil, gecelikler de bluzlar da ve daha birçok parçalarda kullanılmaktadır. Dokusu diğerlerine göre biraz daha farklıdır. Kaygan ve bazı durumlarda ütü gerektirebilir. Kullanım açısından bazı kumaşlara göre daha zor olsa da duruş olarak mükemmel bir duruşa sahiptir. Parlak bir kumaş olan saten kumaşın her rengini abiyeler de bulabilirsiniz. Ayrıca saten kumaşın üzerine her model başörtü ve her ayakkabı uygun olmaz, parçaları bütünüyle deneyerek ve renklerini uydurarak kombin yapmalısınız. Saten kumaşı dört mevsim tercih edebilirsiniz.

 

Gecenin Işıltısı Abiye

Hanımların özel bir davete, nişan ya da düğün gibi bir toplantıya, ya da sevdikleri ile bir akşam yemeğine abiye giysilerle gitmeleri gelenektir ve şarttır. Bu özel gün giysilerinin yeterli derecede kapalı olanları tesettür abiye olarak da giyilebilir. Ama tesettürlü olmayan hanımların kullanımına da açıktır.

Abiye Giysi Kumaşları

Gündelik kumaşların tersine abiye giysiler daha ince uçuşan kumaşlardan yapılırlar. İpekli kumaşlar pamuklu ya da yünlü kalın kumaşların yerine seçilirler. Organze, tül ya da dantel ve şifon gibi malzemeler abiye giysiler için idealdir.

Bazen tesettür abiye giysilerde şıklık el ya da makine ile yapılmış bir nakış ile sağlanır. Bu nakış tam yakada, yaka çevresinde ya da giysinin kol ağızlarıyla önünde olabileceği gibi etek uçlarında da yapılabilir. Bazen de nakış yerine boncuk işleme de aynı alanlarda kullanılabilir. Kendinden payet ya da boncuk işlemeli hazır kumaşlar da giysinin tümünde ya da arzu edilen bir bölümünde ya Da tümünde kullanılabilir. Bütün bu seçimler tasarımcının ve müşterinin isteğine bağlı olarak değişebilir.

Abiye Giysi Model Seçimi

Abiye giysi seçiminde en önemli faktör bedensel özelliklere uygun olan bir giysiyi seçmektir. Hanımlarımız eğer kilo sorunları varsa bunu koyu renk giyerek çözümlemenin yeterli olduğunu düşünüyorlar. Evet, siyah bir dereceye kadar insanı ince gösterebilir. Ama bir hanım kilosu var diye ömrünün sonuna kadar siyahlar içinde kalmamalıdır. Koyu renkler insanı ve çevresini sıkan bir şeydir.

Kilolu hanımlar siyah yerine gece mavilerini, güzel yeşilleri ya da kırmızı ağır basan morları neden seçmesinler. Hadi turuncu ve sarıdan kendi istekleri ile vazgeçebilirler ama güzelliklerini sırf kiloları var diye siyahları seçmeseler de olur.

En azından ille de siyah ya da koyu renk diye ısrar ederlerse pul taş gibi ışıltılar eklenmiş abiye giysilerle ışıltılarına ışıltı katabilirler. Kilosu düşük kadınlara ise belden aşağısı bol ve kloş giysileri önerilir. Katlı kesimler de rahatça kullanabilecekleri kesimlerdir. Açık ya da sıcak renkli giysileri seçmeleri onların biraz daha kilolu görünmesini sağlayabilir.

Abiye Üzerine Eşarp Seçimi

Bol detaylı bir abiyenin üzerine elbette sade bir eşarp seçmek sizi şık gösterecektir. Tek renk ve uygun tonda ya da karşıt bir renkte bir eşarp seçebilirsiniz. Giysiniz çok sade ise o zaman bir işlemeli eşarpla giysinize biraz hareket katmanız doğru olabilir. Mutlaka deneyin ve çevrenizden gelen önerilere ve eleştirilere de kulak verin.

 

Tesettür Abiye Modelleri Nasıl Olmalı?

1996 yılında giyim sektöründe en iyi hizmet sağlanmak amacı ile faaliyetlere başlanmıştır. Hizmetlerin tamamı kaliteli ve doğru şekilde verilmek istenmektedir. Bu sayede üst noktada müşteri memnuniyeti sağlanmış olacaktır. Firma olarak mutlu müşteri konusunda oldukça titiz davranılmaktadır. Bu durum firma işleyişine en iyi şekilde katkı sağlayacaktır. Tasarlanan tüm ürünler kullanıcı ihtiyaçlarına göre ortaya çıkarılmaktadır. Web sitesi üzerinden tüm hizmetler beğeniye sunulmaktadır. Firma olarak geniş bir ürün yelpazesi mevcut olup farklı modeller ile yer almaktadır.

Firmanın sunduğu ürünler çeşitli kategoriler ile sunulmaktadır. Bu kategoriler içerisinde bulunan bir sınıf ise tesettür abiye ürünüdür. Tüm şıklığı ile tasarlanan abiye ürünü beğenilerek tercih edilmektedir. Moda ve zevkler doğrultusunda tasarımı yapılan ürünler her zaman ihtiyaçlara cevap vermektedir. Firma sektör içerisinde uzun yıllar boyu önemli tecrübeler kazanmıştır. Bu tecrübeler firma başarısını sürekli olarak arttırmaktadır. Uzman ekipleri ve çalışma düzeni ile hatasız alışveriş imkanı en iyi şekilde sunulmaktadır. Firma daima gelişimi destekleyen bir yapıdadır.

Teknoloji tüm hizmetlerinde en iyi şekilde harmanlanmıştır. Sunulan hizmet kalitesini arttırmaya yönelik tüm çalışmalar müşteriler adına yapılmaktadır. Piyasa içerisinde global anlamda hizmet sağlayan bir firma olarak yer alır. Yurt içi ve yurt dışı tüm kullanıcılar Modaselvim ürünleri hakkında ortak payda da buluşmaktadır. Firma tüm ürün ve hizmetleri sonrası başka bir konu üzerine ayrı önem vermektedir. Bu konu müşteri yorumları olarak yer alır. Dikkat edilme nedeni ise firma kalitesine katkı yapmasıdır. Ulaşılmak istenen müşteri memnuniyeti adına tüm çalışmalar yapılmaktadır.

Firma Hizmetleri

Firma sunduğu ürün yelpazesi ile rakiplerine göre fark yaratmaktadır. Sunulan hizmetler tesettür abiye, rahat giyim, dış giyim ve baş örtü olarak sınıflandırılmıştır. Tüm kategoriler içerisinde yer alan ürün grupları farklı modeller ile ortaya koyulmaktadır. Bu modeller şık ve eşsiz tasarımları sergilemektedir.

Abiye Modelleri Nelerdir?

Nişan, düğün ve kına gecesi gibi özel günler için yardımcı olacak modeller aşağıda yer almaktadır.

  • İncili Ve Taşlı Abiye
  • Taş Detaylı Abiye Modeli
  • Gold Güpürlü Peplum Abiye
  • Taşlı Simli Abiye

Tesettür Abiye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nedir?

Tesettür giyim gün geçtikçe daha çok önem kazanmaktadır. Özellikle özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler ise genç kesim arasında vazgeçilmez giysi olmuştur. Tesettür abiye nedir gibi sorular merak edilmektedir. Tesettür abiye hanımların tercih ettiği bir özel gün giysisidir.

Modern hayatın getirdiği kıyafet stillerinin ıslama uygun işlenmesi sonucu tesettür abiye kültürü ortaya çıkmıştır. Böylece şık tasarımlarla modaya yeni bir kan gelmiştir.

Tesettür Abiye İle Nasıl Kombin Yapılabilir?

Tesettür abiyeleri sadece belli bir kesim değil herkes giymekte özgürdür. Ancak yaşa ve fiziğe uygun tesettür abiye seçilmesi oldukça önemlidir. İlk yapmanız gereken yöntem elbisenize uygum eşarp seçimi olabilir. Örneğin elbisenizin çok albenisi varsa eşarbınızın sade olması hoş bir görüntü oluşturur.

Fakat elbisenin zade ve zarif ise eşarbınızı biraz daha gösterişli yapabilirisiniz. Elbisenize uygun takılar, kolyeler ve rozetler sizi çok hoş gösterecektir. Takı takmayı sevmeyen bayanların yapması gerektiği kesinlikle eşarplarının sade seçmemektir. Çünkü bu gibi durumlarda olduğundan fazla sade davranırlar. Kış mevsimi içerinde abiye giymeye karar verdiyseniz kesinlikle bir pardösü giyebilirsiniz. Eğer yaz ayları içerinde iseniz de bir ferace yardımıyla çok şık kombinler yapabilirsiniz.

Tesettür Abiye Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür abiye tercih edilirken unutulmaması gereken en önemli şey yaşınız ve fiziğinizdir. Örneğin armut tip bayanlar daha çok bel kısmının daraldığı modeller seçerlerse mantıklı olur. Böyle bir hamle yapılmasının nedeni beli ortaya çıkarmak olabilir.

Bu tarz kadınların daha çok renkli abiyelerden kaçınmaları gerekir. Yani sade ve açık renkler bu tarz bayanlar için daha hoş sonuçlar doğurabilir. Bu tarz bayanların açık tonlu kıyafetler giymeleri sayesinde olduklarından daha ince gözükeceklerdir.

Özellikle kumaş seçimi yaparken vücut hatlarınızı ve kıvrımlarınızı çok aşırı belli etmeyen kumaşlar seçiniz. Çünkü bu durum hem sizi ilerde rahatsız edebilir hem de fazla kilolarınız gözükebilir. Alacağınız tesettür abiye için en çok dikkat edeceğiniz diğer durum ise nasıl yıkanması gerektiğidir. Kesinlikle yıkama işlemi makine aracılığıyla olmamalıdır. Genellikle kuru temizleme yöntemi ile kıyafetleriniz daha az zarar görmektedir. Bu makalede yazan yöntemler uygulanırsa şık kombinler elde edilebilir.

 

 

 

 

Tesettür Abiye Hakkında

Sektöre en iyi hizmetin sunulması amacı ile giren bir firmadır. Tekstil ve giyim adına birçok farklı faaliyet sağlanmıştır. En iyi hizmetin en iyi ekip ve çalışma şekli ile verileceğini düşünmektedir. Doğru ve kaliteli adımlar her zaman başarı sağlamaktadır. Bu başarı beraberinde müşteri memnuniyetini doğurmaktadır. Alınan hizmetlerden memnun kalan kullanıcılar firma adına olumlu sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. 1996 yılında başlanan bu yolculuk tüm hızı ile devam etmektedir. 2013 yılında tesettür giyim alanı içerisine dahil olan bir firma yapısı mevcuttur.

Firma web sitesi üzerinden tüm ürün ve hizmetlerini paylaşmaktadır. Geniş bir ürün yelpazesi bulunan firma farklı ürün grupları üretmektedir. Her kategori kendi içerisinde farklı model ve baskılar ile beğeni toplamaktadır. Firma tesettür abiye alanında yakaladığı başarı ile müşterileri tarafından tercih edilmektedir. Özel günlere en iyi destekçi olan Modaselvim abiye tasarımları ile fark yaratan bir yapı oluşturulmaktadır. Firma olarak sektör içerisinde bulunulan yıllar sayesinde önemli adımlar atılmıştır. Sektöre ve piyasaya yön veren bir firma haline bürünmüştür.

Firma içinde bulunduğu rekabette kendisini en iyi şekilde belli etmektedir. Bunun devamı açısından sürekli gelişim gösteren bir profili vardır. İşin uzmanı tasarımcıları ile ışık saçan ürünler ortaya çıkmaktadır. Tüm giyim ürünleri en modern halleri ile müşteri beğenisine sunulmaktadır. Müşteriler istek, ihtiyaç ve zevkleri doğrultusunda seçim yapmaktadırlar. Müşteri ile yürütülen eşsiz iletişim sayesinde sonuç hep başarı ile tamamlanmaktadır. Hizmet öncesi gösterilen özen, sonrasında da kendisini belli etmektedir. Bu durum başarıyı ve kaliteyi ikiye katlamaktadır.

Firma her geçen gün büyüyen hizmet ağı ile daha fazla talebe cevap vermektedir. Galobal anlamda marka kazanmış bir firmadır.

Hizmetler Nelerdir?

Firma farklı kategoriler için hizmet vermektedir. Bunlar; dış giyim, rahat giyim, başörtü, büyük beden ve tesettür abiye olarak yer almaktadır. Uygun fiyatlar ve avantajlı fırsatlar ile sunulmaktadır.

Abiye Modelleri Nelerdir?

Şifon Kuyruklu Payetli Abiye

Balon Kollu Abiye

İnci Detaylı Abiye

Güpür Taşlı Abiye

Taş Detaylı Abiye

Kolu Pelerinli Abiye Modeli

 

Sonbahar Sezonu Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye sezonunda yeni parça tasarımları üretime başlanmıştır. Bu sezon kendisine şık ve asil bir duruş sergileyen abiye alışverişi yapmak isteyen hanımlar, tesettür abiye kategorisi içerisinde bulunan pek çok ürüne göz atmaktadır. Tesettür abiye modellerinde üst beden kısmı tam oturan alt etek kısmının ise volanlı olduğu modeller dikkat çekmektedir. Eteğin bel kısmında bulunan işleme detaylı kuşak ise tesettür abiye modelini olduğundan daha şık göstermektedir. Yeni sezon ürünleri arasında yer alan tesettür abiye modellerinin yaka kısmı ise bisiklet yaka şeklinde tasarlanmıştır.

Yeni Sezon Abiye Kumaş Çeşitleri Nelerdir?

Tesettür abiye alışverişi yapacak olan hanımlar için önerilen abiye modellerinde kumaş detayı oldukça önemlidir. Kişinin kendi tarzını yansıtacağı abiyeyi seçerken kumaşa da dikkat etmesi, modelin kişiye daha çok yakışmasını sağlayacaktır. Yeni sezon abiye kumaş çeşitleri arasında sonbahar kumaşlarından biri olan kadife ve kalın tafta kumaş yer almaktadır. Bu kumaş seçeneklerinin tüm abiyeler üzerinde görülmesi de sezonun modasını daha iyi ve anlaşılır şekilde yansıtmaktadır.

Kadife Kumaş Tesettür Abiye Modelleri

Kadife kumaşın asil duruşu her sezon olmasa da sonbahar aylarında kendisini göstermektedir. Kalın bir kumaş olması sonbahar ve kış ayları için uygun bir kumaş seçeneğini oluşturmaktadır. Böylelikle tasarlanan kıyafetler için kadife kumaş sonbahar havasını yansıtmaktadır. Bu sezon kadife kumaştan tasarlanan tesettür abiyelerde boğazlı üst bedene tam oturan ve alta doğru düz kesim inen abiyeler, hanımların sevdiği modellerden biridir. Beline takılan kadife kuşak ya da deri kemer bu abiyenin tarzını farklı iki yöne çekmektedir.

Kadife Kumaş Tesettür Abiye Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Sezonun başında kendisine tesettür abiye almak isteyen hanımlar, sezonun modasını yansıtacak parça seçimleri yapmaktadır. Bu ürünler arasında üst beden kısmı kişiye tam oturan abiyeler gelmektedir. Kadife kumaş abiye seçeneklerinde kirli yağ yeşili ve bordo renkleri sezona damga vurmaktadır. Asil duruşundan vazgeçemeyenler için tasarlanan lacivert ve siyah renkleri ise gece davetlerinin gözde parça seçimlerinden biri olmaktadır. Kadife kumaş tesettür abiye alacak olan kişilerde canlı renk seçenekleri arasında kırmızı ve mor yer almaktadır.

 

Tesettür Abiye Nasıl Kombinlenir

Yakın çevrenizden birinin, ailenizden bir kişinin ya da arkadaş ortamından Birinin düğünü, nişanı, kınası ya da özel bir günü varsa ve davetliyseniz şık ve güzel bir abiye giyebilirsiniz. Ancak tesettür abiyenin güzelliği, şıklığı ve rahatlığı kadar nasıl kombinlendiğide çok önemlidir. Doğru ve uyumlu bir şekilde kombinlerseniz çok şık olabilirsiniz. Kombindeki parçaların uyumu kadar reklerin uyumu da çok önemlidir. Renkler ve parçalar birbirine uyumalı, alakası şeyler tercih edilmemelidir. Peki doğru bir şekilde tesettür abiye nasıl kombinlenir? İşte, sorunun cevabı

Şal Tercihi

Kombinin en önemli parçalardan biri de şal tercihidir. Şal ne kadar uyumlu ve güzel olursa kombininizde o kadar uyumlu ve güzel olacaktır. Genellikle abiye kombinlerin üstüne şifon şal tercih edilir. buradaki önemli nokta seçeceğiniz şal ve abiyenin hem kumaşının hem de renginin uyumlu olmasıdır. Böylece uyumlu ve birbirini tamamlayıcı bir kombin elde etmiş olacaksınız. Seçtiğiniz tesettür abiye ile uygun şal seçmelisiniz. Böylece hem birbiriyle uyumlu hem de birbirini tamamlamış bir kombin olacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Çanta Tercihi

Çanta almak zorunda değilsiniz. Ama eğer kombinim daha tamamlanmış görünsün diyorsanız ve çantanı içerisine telefonunuzu paranızı ya da özel eşyalarınızı koyacaksınız yanınızda şık bir çanta alabilirsiniz. Buradaki önemli nokta seçeceğiniz çantanın hem ayakkabı ile hem de abiye ile birbirine uyması ve tamamlamasıdır. Böylece güzel bir kombin elde edebilirsiniz. Eğer abiye ve ayakkabınız süslü ise Seçtiğiniz çanta sade olmalı, eğer Seçtiğiniz abiye ve ayakkabı sade ise Seçtiğiniz çanta süslü ve ön plana çıkan bir çanta olabilir.

​​​​​Ayakkabı Tercihi

Kombininizdeki bir diğer önemli parçada ayakkabıdır. Çünkü hem kombininizi tamamlayacak hem de sizi şık gösterecektir. İster açık olun isterseniz de tesettürlü olun genellikle abiye ile yapılan kombinlerin altına topuklu ayakkabı ya da abiye stiletto tercih edilir. Ama eğer siz şıklıktan önce rahatlığı tercih ediyorsanız ve rahat olmak istiyorsanız spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Ama eğer şık olmak istiyorsanız güzel bir stiletto ya da kombinize ve seçtiğiniz parçalara uyacak güzel ve şık bir topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Böylece güzel bir kombin elde etmiş olursunuz.

 

Tesettür Abiyenin Altına Ne Giyilir

Tesettürlü bir hanımsanız, yakın arkadaş çevrenizden ya da ailenizden yakın birinin özel bir gününde kınasında, düğününde ya da nişanında şık bir takım, güzel bir elbise ya da tesettür abiye giyebilirsiniz. Eğer abiye giyeceksiniz giyeceğiniz abiyenin teniniz ile uyumlu olması çok önemlidir. Eğer Koyu tenli bir insansınız daha çok açık renk abiyeler giymelisiniz ya da eğer daha çok açık tenli bir insansınız daha çok koyu renkli abiyeler giymelisiniz.

Böylece giydiğiniz abiye ten renginizi daha çok uyuşacaktır. Kaç yaşında olursanız olun yaşınıza göre abiye çeşitleri bulmak mümkündür. İsterseniz şifon abiye isterseniz işlemeli abiye isterseniz beli Kemerli abiye isterseniz biraz daha ara boy abiye isterseniz de bileğe kadar uzanan bir abiye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Son zamanlarda birçok tesettürlü genç kızın ve birçok Hanımın tercih ettiği şifon abiye hem daha güzel ve uçuş uçuş gösteriyor. Sizde bu özel günlerin birinde ten renginiz ile uyumlu şifon abiye rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Abiyenin güzelliği ve ten renginiz ile uyumlu olduğu kadar altına ne giydiğiniz ve nasıl kombinlediğiniz de çok önemlidir. Aksi takdirde ne kadar güzel bir tesettür abiye olursa olsun üstünüzde güzel durmayacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Spor Ayakkabı

Genel olarak toplumda şık ve özel günlerde kıyafetin altına Stiletto ya da güzel yüksek topuklu ayakkabılar giyilirse de son zamanlarda özel günlerde kıyafetin altına daha çok hanımlar tarafından spor ayakkabı tercih ediliyor. Hem rahat olma açısından hem de ayrı bir hava katmak acısından spor ayakkabı büyük bir rol oynuyor. Eğer sizin için de rahatlık şıklıktan biraz daha önce geliyor ve siz de modaya uymak istiyorsanız o halde abiyeniz ile renk açısından uyumlu bir spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Tesettür abiye giyerken spor ayakkabı kesinlikle tercihiniz olabilir.

Topuklu Ayakkabı

Abiye giyeceksiniz bir diğer tercihinizde topuklu ayakkabı olabilir. Sizin için daha çok şıklık rahatlıktan önce geliyorsa topuklu ayakkabı tercihiniz olacaktır. Buradaki önemli nokta giyeceğiniz topuklu ayakkabının abiyeniz ile uyumlu olmasıdır. Böylece güzel bir kombin elde etmiş olursunuz. Abiyeniz ile aynı renk ya da uyumlu bir renk topuklu ayakkabı tercih edebilirsin

 

Abiye Modelleri Hakkında

Firma 1996 yılında tekstil sektörüne giriş sağlamıştır. Her zaman en iyi ve doğru bir hizmet sağlamaya çalışmıştır. Bu da uzman ekipler ve tasarımcılar ile mümkün olmaktadır. Daima kalite ilk kıstas olarak alınmıştır. Kalitenin esas olduğu bir hizmet içerisinde sağlanan müşteri memnuniyeti de kaçınılmaz olmuştur. Mutlu müşteri kazanımı sağlayan Modaselvim firması aldığı olumlu dönüşler ile daha başarılı süreçlere girmiştir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma web sitesi üzerinden bu ürünlerini müşteri beğenisine sunmaktadır.

Tasarımlar; dış giyim, tesettür abiye, başörtü ve rahat giyim olarak yer alır. 2013 yılı firma açısından tesettür ürünlerine yoğunlaştığı dönemdir. Bu alanda yakalanacak önemli başarıları ortaya koymuştur. Yılların getirdiği sektör deneyimi tüm süreçlere en iyi şekilde uyarlanmıştır. Başarıya önemli katkılar sağlamıştır. Firma rakiplerinin de yer aldığı sektöre büyük yönler vermiştir. Fark yaratan çalışmaları ile rakiplerinin daima önünde bulunmaktadır. Sürekli gelişen ve kendisini güncelleyen bir yapısı bulunmaktadır. Moda esintileri tüm ürünlerine en ince ayrıntısına kadar işlenmiştir.

Aldığı yoğun talepler neticesinde genişleyen bir hizmet ağı bulunmaktadır. Daha özel üretimler kullanıcılar için sergilenmektedir. İsmi tüm dünya için bilinen bir marka haline ulaşmıştır. Tasarımı yapılan tüm ürünler müşteri ihtiyaçlarına göre ortaya koyulmaktadır. Farklı model ve baskılar zevklere göre tercih edilebilir. Firma daima müşterisi ile etkili iletişimi sürdürmektedir. Hizmet sonrası süreçler de firma tarafından önemle yürütülmektedir. Başarı devamlılığı için tüm üretimler firma garantisindedir.

Abiye Hakkında

Şıklığın ve kalitenin bir arada bulunduğu tesettür abiye modelleri özel günler için tasarlanmıştır. Nişan, düğün ve kına gecesi gibi kıymetli anlarda şıklık sunulmaktadır. Kalitenin egemen olduğu birçok model içesinde zevklere göre tercih mümkündür. Uygun ödeme seçenekleri ve sorunsuz işleyen kargo hizmeti ile her anı keyifle tamamlanmaktadır. Kullanılan kumaşlar ve uygulanan işçilik ile fark yaratan ürünler bulunmaktadır.

Abiye Modelleri

  • Çiçek Aksesuarlı Abiye Modeli
  • Güpürü İncili Abiye Modeli
  • Şifon Kuyruklu Payetli Abiye Modeli
  • Fırfırlı Şifon Abiye Modeli
  • Akseuar Detaylı Abiye Modeli
  • Pul Payetli Abiye Modeli

Tesettürlü Abiyenin Giyimi

Tesettür giyim günden güne daha fazla çeşidiyle kendini yenilemeyi sürdürmektedir. Tesettür giyimin dışında kalan zamanlarda bayanların tercih ettiği tesettür abiye özel gün ve gecelerde giydikleri elbiselerdir. Daha önce kadınların rahatsız oldukları abiye konusu, gelişen giyim sektörüyle beraber her zevke ve yaşa göre tüm kadınlara hitap etmeye başlamıştır. Bununla birlikte tesettür modasına yeni bir görünüm ve soluk gelmiştir.

Tesettür Abiyenin Alımında Neye Dikkat Edilmelidir?

Tesettür abiye giyen bir bayanın yaşı ve fiziğine uygun şekilde geldiği zaman güzel ve şık görünüm ortaya çıkar. Örneğin hafif kilolu olan hanımların, üste yapışan balık model, desen, payetler ile süslenmiş bir tesettür abiye seçmemesi gerekiyor. Böyle tesettürlü abiyeler kendilerini olduklarından daha fazla kilolu gösterir. Çünkü bir bayan için en ızdırap verici şey kilolu görünmesidir. Bayanlar bu tür parlak renk ve kumaşlardan uzak durmalıdır. Çünkü ışık yansıması ile kendilerini aynı şekilde yine kilolu gösterir. Çok canlı ve parlak renkler yerine, daha koyu olan abiyeleri tercih etmelidir. Onları olduğundan daha ince gösterecektir. Saten gibi kalın kumaşlar tercih edilmemeli ve akan kumaşlar yani ince şifon, krep gibi kumaşlar seçilmelidir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Tesettür Abiyenin Tercihleri Nasıl Olmalıdır?

Abiye alternatiflerin de güncel modanın ikonları oldukça farklı ve fazla gereçler kullanılmaktadır. Bu gereçleri ise çeşitli kumaş dokularında oluşturulan elbiseleri ortaya çıkarmaktadır. Alt ve üst bedene dönük oluşturulan dantel ve nakış işi kaplamalar ile yapılan çiçek motifleri yaz trendlerinin arasında bulunur. Kapalı alanlar için yapılan kaftan benzeri ise top kumaştan oluşturulan uzun elbise modelleri kırmızı tonları ve pastel renkler ile önde gelenler arasında bulunur. Nişan ve düğün alternatifleri için de kullanılan pastel renklerle güzelliği ve şıklığı yakalamak mümkündür.

Bu tür abiyeleri her kadının giyebileceği şekilde olur. Ancak fiziği ve yaşına uygun bir şekilde doğru seçimler yapılarak giyilmelidir. Bununla beraber elbiseye uygun şekilde bir eşarp seçimi de yapılmalıdır. şayet elbise çok desenli ve göze fazla çarpıyorsa, eşarbın sade olması daha isabetli olacaktır. Bunun tam tersi ise elbise sakin bir modelse onu tamamlayacak ve göz alıcı bir eşarbın seçilmesi gerekir. Bunlarla beraber elbiseye uygun bir ayakkabı olması ve takının takılması ile giyilecek kıyafet daha şık bir hale gelecektir. Şayet takı takmayı sevmeyen kadın olursa, eşarpların atacakları küçük bir aksesuarların hem takının takmış olduğu görümü vermiş olacaklar hem de daha göz alıcı bir görünüm elde edeceklerdir.

 

 

Tesettür Abiye Modası

Her birey muhakkak ki giyimine kuşamına özen gösterir, dışarıdan bakıldığında güzel görünmek ister. Her bireyin kendine özgü bir tarzı ve moda anlayışı vardır. Kıyafet alışverişlerini de bu tarza ve moda anlayışına göre yaparlar. Hal böyle olunca moda sektörü de, tesettür giyim konusunda kendisini gün geçtikçe geliştiriyor. Bu da her alanda çok fazla seçeneğin karşımıza çıkması anlamına geliyor.

Tesettür Abiye Şıklık Konusunda Rekabet Yaratıyor

Tesettürlü hanımlar düğün, nişan, özel günler ya da davetler için abiye gereksinimi duyuyor. Bu konuda da eskisine göre çok daha fazla alternatifleri var. Tesettür abiye deyince pek çok farklı modelde ve renkte abiyeler karşımıza çıkıyor. Sektörün büyümesi sonucu diğer tüm tesettür giyim ürünleri gibi tesettür abiye seçenekleri de arttı. Bu her ne kadar tesettür giyim tercih eden bireyler için gayet güzel bir şey olsa da, artık seçim yapmak eskisine göre zorlaştı.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Haliyle de bugün tesettür giyim tercih edenler arasında bir şıklık yarışı yaşanıyor. Tabii ki tatlı bir rekabet bu. Sade ya da işlemeli, istediğiniz her renkte abiye bulmanız mümkün. Artık dışarıya nasıl bir tarz yansıtmak istiyorsanız, nasıl görünmek istiyorsanız bunu rahatça sağlamanız mümkün. Tesettür abiye satın almak için hemen alışverişe başlamak isterseniz, modaselvim.com sizleri bekliyor.

Tesettür Giyimde Abiye Büyüyerek Devam Ediyor

Bir düğün ya da kına gecesi öncesi kendinize bir abiye almak istiyorsanız nelere dikkat etmeniz gerekir.

Hem şık hem de ekonomik olmalıdır.

İstenilen tarzı tamamen yaratmalıdır.

Eğer tarzınızı yansıtmıyorsa ya da düşündüğünüz gibi değilse, satın aldığınız mağaza size değişim imkanları sunmalıdır. (Bunun için de modeselvim.com’u tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.)

Bir abiye satın almadan önce size farklı renk ve model alternatifleri sunulmalıdır.

Sizin memnuniyetini her şeyin önünde tutan bir müşteri temsilcisi bulunmalıdır.

Eğer tüm bunlar sorunsuz bir şekilde gerçekleştiyse, bu, sizin için sorunsuz bir alışveriş deneyimi olmuş demektir. Bazı firmalar size ürün satmak isterler ama yardımcı olmak istemezler. Siz, sadece sizi düşünen bir firmadan, yani modaselvim.com’dan alışveriş yapmak için geç kalmayın.

 

Özel Günlerin Tercihi Abiye

Yaz sezonunun açılması ile artan kına, düğün, nişan gibi davetlerde şık görünmenin en iyi seçimi tabi ki abiye elbiseler. Günler öncesi başlayan kıyafet arayışı, kombinleme gibi sorunlara gelin beraber cevap bulalım.

Vücut Tipine Göre Abiye Elbise Seçimi Nasıl Olmalı?

Beli ince hanımların önerisi ile başlayacak olursak kesinlikle bel şeritli, kemerli modeller biçilmiş kaftan olacaktır. Çünkü bel detayı, ince ve zarifliği daha çok ortaya çıkaracaktır. Basenli kadınlar ise kesinlikle üzerlerine oturan balık tesettür abiye modellerinden kaçınmalılar. Balık etek formu olduklarından daha kilolu gösterecektir ne yazık ki. Şifon kumaşta A kesim modeller daha zarif gösterecektir.

Göğüs kupu büyük olan hanımlar ise üst kısımda detaylardan kaçınmalı. İşleme, pul, fırfır ve payet detaylarını etek kısmında tercih etmeliler. Boyu kısa kadınlar için ideal bir tercih olacak önü kısa arkası biraz daha uzun modeller yeni sezonda yerini alırken daha uzun hanımlar abiye tercihini tam boy eteklerden yana kullanabilirler.

Abiyelerde Hangi Renk Moda?

Hemen akla ilk gelen siyah renk olsa da bu sezonda aksine canlı renkler göze çarpıyor. Morlar, yeşiller, maviler ve bordolar en çok tercih edilen renkler olurken, siyah ve lacivert eskisi kadar ilgi görmüyor. Daha sade renk tercih etmek isteyenler için gri iyi bir seçenek olacaktır.

Göze Çarpan Detaylar

Abiye denince ışıltılar, danteller, fırfırlar olmazsa olmaz. Elbiseyi abiyeleştiren kullanılan kumaş ve süslemek için kullanılan detaylardır. Tesettür abiye modellerinde sezonun trendi bel ve yaka kısmında kullanılan parlak işlemeli detaylar. Hem dikkat çekici hemde sade görünen bu işlemelere eşlik eten şifon uçuş uçuş etek kısmı, baş örtüsü ile uygun kombin edildiği zaman sizleri davetin yıldızı yapabilir.

Bir başka tercih edilen detay modeli de fırfırlar.

Kol ve etek uçlarına hareket katmak için kullanılıyor. Parlak detay sevmeyenler, yine de dikkat çekici bir abiye giymek isteyenler fırfırlı modeller tercih edebilir. Sezonun esas trendine gelecek olursak kesinlikle şifon kuyruk modeli. Abiyeniz ister pullu, payetli olsun ister dümdüz olsun kullanabilirsiniz. Dikkat edeceğiniz tek nokta şifon kuyruklu model kesinlikle balık elbise olmalıdır.

 

Özel Davetler İçin Tesettür Abiye Modelleri

Yaz sezonunda artan düğün, nişan ve özel gecelerde giyilecek kıyafetler oldukça önemlidir. Hanımlar da bu gibi özel günlerde giymek adına doğru kıyafetleri tercih etmek istiyorlar. Bu nedenle gidilecek yere göre bir kıyafet tercihi önem taşıyor. Özellikle de hanımlar abiye kıyafet seçenekleri arasından doğru tercihi yapmak adına ince eleyip ince dokurlar. Bu kıyafetler ile doğru kombinler yapmak da oldukça önemlidir. Kadınlara en yakışan kıyafet tercihlerini yapabilmek adına doğru araştırma yapılmalıdır. Bu sayede oldukça şık ve zarif bir görünüm de kazanılabilir.

Öne Çıkan Tesettür Abiye Modelleri

Son dönemde 2020 yaz sezonunda birbirinden şık tesettür abiye modelleri vitrinlerdeki yerini alıyor. Her yaştan kadınlara hitap eden bu abiye kıyafetler arasından en iyi olanları tercih edilebilir. Özellikle bu yaz döneminde tesettürlü hanımlar için son derece kullanışlı abiye kıyafet modelleri mevcut. Balon kol abiye kıyafetler tül ve dantel detaylardan oluşuyor. Bunun yanı sıra pul ve payet işlemeli abiye kıyafetler de çok ilgi görüyor. Her yaştan kadınlar için elbiseler farklılık gösterebiliyor. Gençler daha hafif ve şık abiyeleri tercih ediyorlar. Aynı zamanda belden bağlamalı abiyeler de beğeniliyor.

Tesettür Abiyelerin Kombini Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettürlü hanımlar özel davetlere giderken seçecekleri kıyafetleri uygun bir kombin haline dönüştürmeliler. Bu abiye kıyafetler ile kullanılan tüm parçalar ve aksesuarlar birbiri ile uyumlu olmalıdır. Eğer sade ve şık bir tesettür abiye giyiliyorsa şık ve taşlı bir topuklu ayakkabı seçilmeli. Aynı zamanda bu ayakkabıya uyumlu çanta da seçilmeli. Hanımlar daha taşlı ve tül detaylı kıyafet tercih ettiklerinde sade ve mat topuklu ayakkabılar kullanmalılar. Bu kombin uygun aksesuarlar ve mat renkli bir çanta ile de tamamlanabilir. Bu sayede şık bir görünüm de oluşur.

Abiye Kıyafetlerin Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Abiye kıyafet satın alınırken kolay yıkanabilir olmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra kıyafetin temizlik talimatlarına uygun bir bakım türü uygulanmalıdır. Abiye kıyafetlerin kumaşları hassas olduğu için mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizlemeye gönderilen kıyafetler de daha uzun ömürlü olacaktır. Kıyafetler de ilk günkü gibi kalacaktır.

 

Hanımlar İçin En Güzel Tesettür Abiye Modelleri

Kadınlar için doğru kıyafet tercihi çok önemlidir. Doğru kıyafet tercih edildiğinde hem şık hem de zarif bir görünüme kavuşmak mümkün olur. Kadınlar için doğru kıyafet seçilerek benzersiz kombinler yapılarak güzel görünüm sağlanabilir. Aynı zamanda gidilecek yere göre kıyafet tercihi yapılmalıdır.

Özellikle de davetlere gidilirken doğru kıyafetler kullanılmalıdır. Bu kıyafetler de uygun aksesuarlar ile tamamlanmalıdır. Kadınlar her zaman vücutlarını tanımalı ve buna göre giyinmelidir. O sayede kadınlar da şık ve benzersiz bir görünüme sahip olabilirler. Önemli olan doğru seçimler yapmaktır.

En İyi Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Günümüzde birbirinden güzel tesettür abiye modelleri bulunuyor. Doğru tercihler yapılarak şık ve kullanışlı abiye kıyafetler giyilebilir. Özellikle 2020 yılı tesettür giyim modasında cıvıl cıvıl renkler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda geometrik desenli kıyafetler de çok fazla tercih ediliyor. Bu sayede hanımlar kıyafet tercihlerinde yaratıcılıklarını konuşturuyorlar. Özellikle balon kol ve tül detaylı abiye kıyafetler herkesin beğenisini topluyor. Aynı zamanda tesettür abiye modelleri arasında birbirinden şık ve zarif modelleri göze çarpıyor. Bu sezon belden bağlamalı kıyafetler de çok tercih ediliyor.

Tesettürlü Hanımlar Abiyeleri Nasıl Kombin Yapmalılar?

Tesettürlü hanımlar için doğru kombinler yapmak oldukça önemlidir. Birbiri ile uyumlu parçalar bir araya getirilerek güzel ve şık kombinler ortaya çıkarılabilir. Bunun için göze çarpan bir star parça seçilmelidir. Sonrasında ise bu star parçayı tamamlayan aksesuarlar satın alınmalıdır. Genellikle abiye kıyafetler kişilerin zevk ve beğenileri doğrultusunda seçilir. Abiye kıyafetin rengine uygun bir topuklu ayakkabı giyilmelidir. Abiye kıyafet parlak ve taş işlemeli ise topuklu ayakkabılar daha mat olmalıdır. Sade ve düz renkli bir abiye elbisenin altına ise daha parlak ve gösterişli ayakkabılar da giyilebilir.

Abiye Kıyafetlerin Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Kadınlar abiye kıyafet satın alırken kolay temizlenebilir olmasına dikkat etmeliler. Bunun yanı sıra abiye kıyafetlerin üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatları da dikkatli bir şekilde okunmalıdır. Bu talimatlar doğrultusunda kıyafetlerin temizliği yapılmalıdır. Abiye kıyafetler hassas kumaşlardan oluştuğu için mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizlemeye gönderilen kıyafetler daha uzun süre giyilebilir.

 

Tesettür Abiye

Muhafazakar kesimin en çok tercih ettiği giyim şekli olan tesettür giyim her zaman kullanılan elbiselerin başında gelir. İnsanlar daha çok kendisine uygun olan tesettür modelleri ve kendisine uygun elbise durumlarını tercih ederek karşı tarafa daha zarif olmasını sağlar. Böylece kişiler her zaman özel günlerde ya da günlük giyeceği tesettürler de yerine göre giyinerek daha zarif görünmek ister. Kişiler en çok tesettür abiye durumlarını ön plana alarak sade ve tek bir elbise olmasından her zaman rağbet gören bir türdür.

Tesettür abiye kullanan kişiler ilk önce kendisine uygun renkleri belirleyerek ve dış görünümün güzel olmasını sağlayarak abiye modellerini tercih eder. Böylelikle kişiler her zaman baş örtüye uygun abiye model ve renklerinin aynı olmasına dikkat eder. Eğer başörtü ile abiye uygun olmazsa dışarıdan daha absürt bir şekilde göze hitap eder. Bu da kişilerin devamlı olarak kendine uygun ve yakışacak abiye modellerini tercih eder.

Tesettür Abiye Kombin

Kadınlar tesettür abiye modellerini tercih ederken kendi sevdiği renklerine göre uygun kombin yaparak kendisinin daha güzel görünmesini ister. Bu sayede kişiler her zaman kendine uygun modeller ile daha anlamlı şekilde giyinerek gideceği yere göre renk seçimi yapar. Böylece kişiler uygun olan yönler ile daha uyumlu şekilde giyimini dikkat eder. Bir diğer konu ise kişiler abiye tercih ederken kendisinin üzerinde güzel durup durmayacağına dikkat etmesi gerekir.

Tesettür Abiye Mevsimsel

Muhafazakar kadınlar tesettür elbiseyi tercih ederken elbisenin hangi mevsimde giyileceğine göre renk ve model seçimi yapar. Bu durumda kişiler her zaman kendisine uygun şekilde abiye modelleri ile seçim yapar. Özellikle kişilerin yazın sıcak ortamda başörtü ile abiye giymek oldukça zahmetli bir iştir. Bu durumda kişiler kendisine uygun olan renkleri tercih ederek bu renkler açık tonlu olduğu müddetçe güneşi yansıtarak sıcaklık durumunu hafifletir.

Tesettür Abiye Modelleri

Kişilerin abiye modelleri yıldan yıla değişim gösterdiğinden modellere uyum sağlayarak daha rahat ve daha düzenli bir şekilde giyimine dikkat eder. Bu da kişilerin her zaman yaptığı bir durum olarak kendisine uygun şekilde giyinme tercihine bırakılır. Böylelikle kişiler her zaman daha uygun şekilde tesettür modellerini ve çeşitlerini tercih eder.

 

Birbirinden Şık Tesettür Abiye Modelleri

Kadın giyim sektöründe bulunan yepyeni kıyafetler ile benzersiz kombinler yapılıyor. Kadınların oldukça güzel ve şık bir görünüme sahip olmaları için doğru parçaları almaları gerekiyor. Her zevke ve beğeniye uygun kıyafetler vitrinlerdeki yerini alıyor. Hanımlar da kendi zevklerine uygun modelleri tercih edebilirler. Bu kıyafetler doğru aksesuarlar ile tamamlandığında çok şık ve zarif bir görünüm elde ediliyor. Doğru kombinler yapmak adına bazı detaylara çok dikkat etmek lazım. Öncelikle birbiri ile uyumlu giysiler alınmalı. Özel günler için ise doğru bir şekilde hazırlanılmalı.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

En Çok Tercih Edilen Tesettür Abiye Modelleri

Son yıllarda abiye kıyafet modelleri oldukça artış gösterdi. Her zevke ve beğeniye hitap eden bu abiyeler doğru kombinler ile göz alıcı bir şıklık yaratıyor. Her zevke ve beğeniye uygun olan bu kıyafetleri seçmek ise büyük bir özen istiyor. Tesettürlü hanımlar özel davetlere giderken kendilerine en çok uyan kıyafetleri tercih etmeliler. Bu şekilde şık ve zarif bir görünüm de elde ederler. Aynı zamanda son dönemde abiye kıyafetler belden bağlamalı modeller ile öne çıkıyor. Aynı zamanda fermuarlı ve düğmeli abiye kıyafetler de çok fazla kullanılıyor. Bunlar da güzel görünüyor.

Tesettür Abiye Kıyafet Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Hanımlar tesettür abiye kıyafet alırken mutlaka ona uygun bir ayakkabı tercih etmeliler. Zarif ve dantel detayları olan abiye kıyafetlerin altına mat bir topuklu ayakkabı giyilebilir. Aynı şekilde kombine aynı şekilde mat bir el çantası da kullanılabilir. Bu kıyafete uygun bir baş örtüsü ve yakada zarif bir broş da kullanılabilir. Aynı zamanda tesettür abiye kıyafetin rengi de ten rengi ile uyumlu olmalıdır. Beyaz tenli hanımlar kırmızı, pudra ve siyah renk abiye kıyafetleri çok güzel taşırlar. Esmer hanımlar ise sarı, yeşil ve mavi rengi oldukça güzel taşırlar. Bu detaylar da dikkat çeker.

Tesettür Abiye Kıyafetlerin Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Tesettürlü hanımlar kıyafetlerinin temizliğine çok dikkat etmeliler. Doğru bir bakım yapıldığında abiyeler uzun yıllar rahatlıkla giyilebilir. Aynı zamanda abiyeler mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizlemede özenli bir şekilde temizlenen abiyeler uzun süre kullanılabilir.

 

 

 

1 2 3 11