Bu Yıl Tercih Edilen Abiye Modelleri

Kına, nişan, düğün gibi kalabalık organizasyonlara katılırken kıyafet seçimini doğru bir şekilde yapmak önemlidir. Giyilen kıyafetten ayakkabıya, çantadan takılara, eşarptan cüzdana kadar tüm detaylar büyük bir özenle gözden geçirilerek kişiyi en iyi şekilde temsil edecek kombinler oluşturabilmek son derece titizlik gerektirmektedir.

 

 Canlı ve Dinamik Renkler

 

Bu gibi önemli davetlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında ise tesettür abiye çeşitleri gelmektedir. Birbirinden değişik renk ve tasarımda bulunan geniş ürün yelpazesi ile karşımıza çıkan bu kıyafetler, yeni sezonda en dikkat çekici modellerle kullanıma sunulmaktadır.

 

Her zevk ve tarza uygun özellikte tesettür elbise ürünlerinin yer aldığı yeni sezonda, en revaçta olan tasarımlar arasında ise şifon modeller gelmektedir. Mürdüm, zümrüt, bordo, şarabi, siyah, fuşya ve mor gibi onlarca renk seçeneği ile yer alan bu ürünler, şifon kuyruklu pul payet, simli ve seyyar pelerinli kıyafet çeşitleri ile kullanıma sunulmaktadır. Yine taş ve güpürlü elbiseler, taş incili dantelli balık modeller, siyah-bebe mavisi, siyah-krem, siyah-petrol, siyah-haki, siyah-şarabi, siyah-mor olmak üzere çift renkli payetli tesettür abiye çeşitleri de sıklıkla tercih edilenler arasındadır.

 

 Her Tarza Uygun Tasarımlar

 

Ayrıca omuzları detaylı ve belden taşlı işlemeli kemer tasarımlı modeller de kolye, bileklik ve saat gibi takılarla uyum sağlayarak son derece şık ve gösterişli görünümlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Balık elbise şeklinde ve önden altın sarısı yaldızlı motifleri de bulunan bu kıyafetler, giyilen stiletto ayakkabılar ile çok iyi bir uyum sağlayarak kombinlenebilmektedir.

 

Bunların dışında şal kombinli, güpürü taşlı, dantelli taşlı, güpürü yırtmaçlı, ceket görünümlü balık, dantel detay, danteli varak, tül etekli belden bağlamalı kemer ayrıntılı, üstü pul payet tül, güpür detaylı kuyruklu, gold detay balık, kolları pelerin şifon, beli güpürlü simli, seyyar hırkalı tesettür abiye modelleri bu yıl en çok konuşulacak ürünler arasında görülmektedir.

 

Üstelik birbirinden şık ve modern bu tasarımlar bütçelere uygun fiyat aralıkları ile kolaylıkla temin edilerek, önemli davetlerde istenilen en iyi görünümler kazanılabilmektedir. Bununla birlikte seçili ürünlerde cazip indirimler ve kişiye özel kampanyalar ile sezonun en trend elbiselerini bulmak artık çok daha basit hale gelmektedir.

 

Bir cevap yazın