Kışlık Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Şık davetler, özel toplantılar, yemekler, düğün- dernekler… Yaz- kış düzenlenen organizasyonlarda şıklığı daim kılmak ve trendleri yakalamak Moda Selvim ile artık çok kolay. Online kataloglarla, tam size göre hazırlanış göz alıcı konseptler, yeni yıl için tasarlanmış 2018 modelleri ve kışı ısıtacak renklerle, yeni kreasyonu sunumu başladı. Tesettür abiye elbiseler, kış sezonunda pul- payet, püskül detaylı- hırkalı ve kombin seçenekleriyle satışa sunuluyor. Abiye seçerken dikkat edilmesi gereken konuların başında, beden özellikleri geliyor. Modayı yakından izlerken, fiziksel özelliklere uygun kıyafetleri seçmek daha önem kazanır.

 

 Tesettür Abiyede Renk Seçimi

 

Kış sezonunda payet detayları ile en çok değerlendirilen renkler; lacivert, indigo, petrol rengi, taba, haki, siyah, bordo, gül kurusu ve kahve tonlarından oluşuyor. Hem elbise seçerken hem de şal ve eşarp seçerken, ten rengine göre tercih yapılmalıdır. Buğday tenliler, açık tenliler, kumral veya esmer tenliler… Kıyafetle uyum yakalamak, öne çıkarmak, kontrast sağlamak veya patlamasını önlemek için, sizin de içinde rahat edeceğiniz renkleri tercih etmelisiniz. Kilo kontrolünün ilk adımı, daha fit gösteren renkleri tercih etmekten geçiyor. Tesettür abiye kombinlerinde, soft ve yumuşatılmış renkler daima naturel görünmenizi sağlar. Katılacağınız davete göre daha parlak renkler seçmeniz gerekiyorsa, ten renginize zıt kontrast seçmeniz gerekir. Örneğin esmer tenlere bordo, buğday tenlere bronz, açık tenlere siyah kombinasyonu, şahane bir görsel sunacaktır.

 

 Tesettür Abiyede Beden/ Kalıp Seçimi

 

Tüm kadınlar güzel ve özeldir. Her birinin fiziksel özellikleri, karakteristik yapıları, kiloları yahut boyları, ten renkleri, elmas parlaklığında gözleri… Mühim olan içinde en çok rahat edeceğiniz kıyafeti seçebilmektir. Güzelliğinizi en şık yansıtacak ve beden ölçülerinizle en uyumlu kıyafeti seçmek, tarzınızı en başarılı şekilde sunmanızı sağlar. Tesettür abiye sipariş ederken, kalıp açıklamasına, kesim vurgularına ve beden ölçülerinizi göz önünde bulundurarak tercih yapmanız önerilir. Kombin edeceğiniz şal, aksesuarlar, dış giyim ve ayakkabı konseptleri, tarz ve renklerine uygun tesettür abiye seçimi yapabilirsiniz. Işıltı detayları olan elbise seçimlerinde çok fazla aksesuar kullanmadan, hafif salaş ve rahat kalıplar sunmanızı sağlayacak, tüm zarafetinizi ön plana çıkarak abiye seçimi yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın