Gecelerin En Güzel Detayı Abiye

 

Gecenize en güzel ve en şık halinizle uyum sağlamak için abiyelerden daha doğru bir seçenek yok. Giyiminiz ve tarzınız en çok gündüz değil gece dikkatlere şayan olmaktadır. Kimi zaman şık bir davette, kimi zaman podyumda, kimi zaman da bir filmin galasında ünlüler abiye konusunda bir biriyle yarış etmişlerdir. Aslında sadece ünlülerin değil tüm kadınların tercihi olmuş, tüm erkelerin gözlerini kamaştırmıştır.

 

ABİYELER NASIL KOMBİN EDİLMELİ?

 

Fark edilmenin en güzel yollarını bize sunan abiye bazen taşlı haliyle moda oldu ve onu taşlı ayakkabı ile kombine ettik. Son zamanlarda tüm kıyafetlerde olduğu gibi nakış abiyede de kendi rüzgârını estirdi. Bir de tül abiye vardır ki modası hiç bir zaman geçmemektedir. Abiyeler en çok topuzla kombine edilmektedirler. Ancak son dönemlerde uzun ve açık saçlar da tamamlayıcı görev üstlenmiştir.

 

Davetler, düğünler ve nişan törenlerinde 80’li yıllardan beri abiye tercih edilmektedir. Tabi bu davetlere uygun abiye seçmek sanıldığından da zordur. Çünkü o kadar çok detayla baş başa kalıyoruz ki. Mesela öncelikle dekolte nasıl olmalı? Sırt dekoltesi hangi saç modeliyle gider? Derin dekolte kendi fiziğinize uygun mu? Bu gibi sorularla baş başa kalırsınız. Abiye seçiminde göğüs dekoltesi düşünürseniz onun tamamlayıcısı uzun ve dalgalı saçlardır. Sırt dekoltesinde şık bir topuz her zaman idealdir. Dekolte tek bölgeden olsa abartıdan uzak durmuş olursunuz. Örneğin straplez bir abiye aynı zamanda mini ise o zaman ciddi anlamda abartıdır. Bir de bunun üzerine saç topuz ise dikkat çekmeyecektir. Modern çizgiden uzak duracaktır. Ancak sırt dekoltesi olan uzun bir abiye ile şık bir topuz mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

 

ABİYE SEÇİMİ İÇİN NELER YAPMALI?

 

Abiye konusunda kararsızlığa son vermek için ünlü markaların derlemelerine göz gezdirebilirsiniz. Abiye modelleri ve kombinleri hakkında ayrıntılı fikir sahibi olmadan seçim yapmamakta da fayda var. Yanlış bir seçimin tüm gecemizi mahvetmemesi için iyi bir araştırma yapmak gerekmektedir. Çünkü kadın giyimin vazgeçilmez parçası olan abiye çeşitleri ve şıklığı ile dikkate şayan kombinlerle cezbetmektedir. Kış aylarında katılacağınız bir davet varsa bir abiye bulmak oldukça zor bir uğraş olabilmektedir. Ancak düğünlerin yoğun olduğu yaz ayları abiye seçimi için oldukça uygun zaman dilimidir.

 

Bir cevap yazın