Tül İle Kamufle Edilen Yeni Trend Abiye Modelleri

Yeni abiye modelleri arasında sizin de fark ettiğiniz üzere ten rengi tülden yararlanarak birçok dekolte ürünler ortaya çıkarılmaktadır. Önemli bir trend haline gelmeye başlamaktadır. Sırt dekoltesi vermek isteyenler, göğüs dekoltesi vermek isteyenler bu trendi sıklıkla kullanır oldu. Özel dikimin yanı sıra standart abiye modellerinde de bu trend yaygınlaşmıştır. Abiye oradan oraya kaymak yerine vücudu tamamen sarıyor ve formunu koruyarak güzel bir görüntü veriyor.

 

Sırt dekoltesi nasıl olmalı?

 

Sırtınızda istediğiniz dekolte kalçanıza kadar hiç motif olmadan düz bir tülle sağlanabilir. Böyle iddialı bir modeli zevkle taşıyabilirsiniz. Ancak biraz kapalı olsun bu çok iddialı geliyor kulağa derseniz. O zaman bele kadar veya iç çamaşırınızın hizasına kadar inen bir model tercih edebilirsiniz ve buralara biraz dantel işlemelerle heyecan katabilirsiniz. Eğer boyunuz kısa ise sırt dekoltesi vererek abiyenize derinlik katabilirsiniz. Böylece daha etkileyici bir görüntüye sahip olursunuz.

 

Göğüs dekoltesi nasıl olmalı?

 

Göğsünüzde istediğiniz dekolte dilerseniz kalp yaka bir abiye modelinde göğsünüzün alt hizasına kadar inebilir. İnce bir tülle kamufle edilerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu dekolte hizası çok abartılmamalıdır. Yoksa şık olmaktan ziyade rahatsız edici bir duruma gelebilir. Tercih edilecek dekolte gidilecek mekana göre farklılık gösterecektir.

 

Dekolte değil de dantel model kullanımı nasıl olmalı?

 

Ben bu trendi dekolte olarak değil de dantel işlemesini kullanmak istiyorum da diyebilirsiniz. O zaman kollarınızı dirseğinize ve ya bileğinize kadar saran bir dantel sarmalı işletebilirsiniz. Tahmin ettiğinizden de şık bir görüntü olacaktır. Boynunuz ile göğsünüz arasındaki bölgeye de dantel model kaplatarak dekolte verilmesini engelleyebilirsiniz. Böylece dans ederken hiç dekolte vermemiş olursunuz. İsteğiniz doğrultusunda dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz bu trend sizi olduğunuzdan daha şık gösterecektir.

 

Abiye mağazalarında karşılaşabileceğiniz birçok modeli deneyerek de karar verebilirsiniz. Abiye diktirmek ekonomik olarak standardın biraz üzerinde kalabilmektedir. Ancak her bütçeye uygun abiye modelleri alış veriş merkezleri, yaşadığınız semtlerde bulunan butik mağazalarda kolaylıkla bulunabilmektedirler. Önemli olan giydiğinizde sizi mutlu eden modeli bulmaktı. Bu abiyeyle uyumlu ayakkabı seçmeniz gerekmektedir. Yürümekte zorlanacağınız yükseklikte topuklu ayakkabı seçmemeye çalışın.

 

Bir cevap yazın