Moda Selvim Tesettür Abiyeler

Tesettür modasında önemli bir yeri olan Moda Selvim birden çok kategoriye sahiptir. Bunlardan biri de tesettür giyim için önem taşıyan tesettür abiye kategorisidir. 

Tesettür Abiye

Özel günler herkes için önem taşır. Bu yüzden özel günlerde giyilen kıyafetler de önemlidir. Özel günlerde herkes abiyeleri ile şık olmak ve dikkatleri üzerine çekmek ister. Birden çok tesettür abiye modelleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Tesettür Abiye Çeşitleri

 Bunlar; gipürü taşlı tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, pul payetli tül tesettür abiye, eteği kat kat tül abiye, gipür ceketli şifon abiye, taş işlemeli şifon abiye, kolları pelerinli şifon abiye, gipürlü kemerli tesettür abiye, fırfırlı şifon tesettür abiye, pul payetli kadife tesettür abiye, bel detaylı simli tül abiye, aksesuar düğmeli şifon abiye, kemeri detaylı dantel abiye, broşlu şifon tesettür abiye, taş işlemeli saten abiye, kolları piliseli şifon abiye, yakası fularlı şifon abiye, boncuk işlemeli dantelli tesettür abiye ve benekli tül tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Bunlar; benekli tül tesettür abiye, fiyonk kemerli tesettür abiye, eteği volanlı şifon tesettür abiye, gipür detaylı balık abiye, drapeli simli tül tesettür abiye, çiçekli tül tesettür elbise, nervür detaylı şifon abiye, beli incili dantel balık tesettür abiye, balon kollu tesettür abiye, şifon pelerinli balık tesettür abiye, sık düğmeli şifon tesettür abiye, fiyonk detaylı tesettür abiye, inci detay tesettür abiye, inci işlemeli şifon abiye, kolu fırfır detaylı abiye, kolu pelerinli tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, omuz büzgülü saten abiye ve pul payetli abiye tulum olmak üzere modeller mevcuttur.

Bunlar; şifon kuyruklu gipürlü tesettür abiye, simli volanlı tesettür abiye, kuşak detaylı saten abiye, dijital baskılı şifon elbise, incili ve taşlı tesettür abiye, yelek görünümlü taşlı tesettür abiye ve beli verev gipürlü şifon tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Moda Selvim

Yılların verdiği tecrübe ile tesettür giyim sitesi olan Moda Selvim her daim siz değerli müşterilerimizi mutlu ve memnun etmek üzere her gün kendini geliştirmektedir. Çok daha fazlasını incelemek ve satın almak için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Bir cevap yazın