Moda Selvim Tesettür Abiyeler

Tesettür modasında önemli bir yeri olan Moda Selvim birden çok kategoriye sahiptir. Bunlardan biri de tesettür giyim için önem taşıyan tesettür abiye kategorisidir. 

Tesettür Abiye

Özel günler herkes için önem taşır. Bu yüzden özel günlerde giyilen kıyafetler de önemlidir. Özel günlerde herkes abiyeleri ile şık olmak ve dikkatleri üzerine çekmek ister. Birden çok tesettür abiye modelleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Tesettür Abiye Çeşitleri

 Bunlar; gipürü taşlı tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, pul payetli tül tesettür abiye, eteği kat kat tül abiye, gipür ceketli şifon abiye, taş işlemeli şifon abiye, kolları pelerinli şifon abiye, gipürlü kemerli tesettür abiye, fırfırlı şifon tesettür abiye, pul payetli kadife tesettür abiye, bel detaylı simli tül abiye, aksesuar düğmeli şifon abiye, kemeri detaylı dantel abiye, broşlu şifon tesettür abiye, taş işlemeli saten abiye, kolları piliseli şifon abiye, yakası fularlı şifon abiye, boncuk işlemeli dantelli tesettür abiye ve benekli tül tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Bunlar; benekli tül tesettür abiye, fiyonk kemerli tesettür abiye, eteği volanlı şifon tesettür abiye, gipür detaylı balık abiye, drapeli simli tül tesettür abiye, çiçekli tül tesettür elbise, nervür detaylı şifon abiye, beli incili dantel balık tesettür abiye, balon kollu tesettür abiye, şifon pelerinli balık tesettür abiye, sık düğmeli şifon tesettür abiye, fiyonk detaylı tesettür abiye, inci detay tesettür abiye, inci işlemeli şifon abiye, kolu fırfır detaylı abiye, kolu pelerinli tesettür abiye, lazer çiçekli şifon abiye, omuz büzgülü saten abiye ve pul payetli abiye tulum olmak üzere modeller mevcuttur.

Bunlar; şifon kuyruklu gipürlü tesettür abiye, simli volanlı tesettür abiye, kuşak detaylı saten abiye, dijital baskılı şifon elbise, incili ve taşlı tesettür abiye, yelek görünümlü taşlı tesettür abiye ve beli verev gipürlü şifon tesettür abiye olmak üzere modeller mevcuttur. 

Moda Selvim

Yılların verdiği tecrübe ile tesettür giyim sitesi olan Moda Selvim her daim siz değerli müşterilerimizi mutlu ve memnun etmek üzere her gün kendini geliştirmektedir. Çok daha fazlasını incelemek ve satın almak için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Tesettür Giyimde Abiye Model Trendleri Nelerdir?

 

Tesettür Giyimde Son Yenilikler

 

Tesettür giyim sektörü, günden güne yenilenen ve modernleşen hızıyla moda dünyasında, kendine kalıcı bir yer edinmiştir. Tüm dünyada, hem ihtiyaçtan dolayı, hem de modanın kurallarına uyum sağlamak adına, kimi zaman, tesettür dışı diğer moda kategorilerinden çok daha yenilikçi, yaratıcı ve ivmesi hızlıdır. Hem bolca işlemeli otantik modeller, hem asimetrik kesimli modern çizgiler, hem spor şıklığı barındıran tarzlar, günlük yaşamda bolca karşılaşabileceğimiz çeşitlerdir. Tesettür giyim reyonunda olması, tesettürlü olmayan bir bayanın tercih edemeyeceği anlamına da gelmez üstelik. Denilebilir ki; ürün çeşitliliği ile her yaşa, her kesime hitap eden, herkesin kendine ait olmasını isteyeceği bir ürün mutlaka çıkacaktır.

 

Abiye Şıklığı

 

Özel günlerin vazgeçilmezi, olmazsa olmazı, abiye kıyafetler Tamamlanması için gerekli aksesuarlar ile bir bütün haline geldiğinde, bizi özel anların en özel hissettirenleridir. Kumaşı, rengi, tarzı, duruşu ile vücudumuza en uygununu seçmeliyiz, net bir görüntü elde etmek için. Abiye kıyafette, yanlış bir parça seçimi bizi olduğumuzdan kötü ve itici bir hale getirebileceği için, sadece görüntüsüne veya rengine vurularak yapmamalıyız seçimimizi. Vücudumuza uygun bir model olmalı abiye denince. Tesettür giyimde, özellikle aksesuar olarak eşarp seçimi de görselliğimizi bütünleştirecektir.

 

Abiye Kıyafeti Tamamlamak

 

Eğer ki abiyeniz, hali hazırda zaten çok gösterişli ise, seçeceğimiz aksesuarlar oldukça minimaliz ve sade olmalıdır, oldukça silik olmalıdır ki; abiye kıyafet tek yıldızımız olsun. Burada, seçilen aksesuarların node tonlarda, malzeme olarak kendini saklayan, taş boncuk vs. içermeyen şekilde olması, bizi asil bir görüntüye kavuşturur. Fakat tam tersi, abiyemiz kumaş olarak ta, renk ve model olarak ta daha sade ve aksesuarlarla zenginleştirmeye müsait bir model ise; o zaman ışıltılar, gold ve gümüşün cazibesi, ipek eşarplar, taşlı minik clutch çantalarımız, yüksek ökçeli stilettolarımız, boynumuzu dolduran, gösterişli broş kolyelerimiz, bileğimizde kalın sarmal bilekliklerimiz, o sade abiyeyi doyumsuz kılacaktır. Abiye kıyafetle, güzel bir görsel elde etmek, gönlümüze göre olması, tamamen bu ince detaylarda gizlidir. Bu arada, moda dünyasının sınırsız seçenekleri, sizi cezbedememişse, zor beğeniyorsanız, içinize sinmemişse hiç bir model, tesettür olmayan bir abiye modelini, usta bir terzinin sihirli elleri ile gönlünüzce giyilebilir hale gelecektir.

 

 

 

Tesettür Abiye Modellerinde En Çok Kullanılan Renkler Nelerdir?

abiye-kiyafetTesettür giyimde en çok tercih edilen renklere baktığımızda daha çok koyu renklerin kullanıldığını görüyoruz. Ağırlık olarak koyu renklerin hakim olduğu modellerde açık renklerin de kullanıldığı modeller vardır. Ana renk olarak kullanılan renklerin yanında nakış ve aksesuar rengi olarak da öne çıkan rengin altın rengi olduğunu ve bu rengin yanında lacivert, beyaz, krem gibi renklerin de sık sık tercih edilerek kullanıldığını görüyoruz.

 

 Abiye Kıyafetlerde Renk Uyumu

 

           Abiye kıyafetleri tasarımları ele alındığında her detayı ile renk uyumu oluşturulduğunu görebiliriz. Örnek abiye modellerine baktığımızda Bu renk uyumunu şu şekilde değerlendirebiliriz. Bebe mavi rengi ile oluşturulmuş olan lazer kesim çiçekli abiye elbisesi göğüs ve kol bölgesinde bulunan nakışlarla uyumlu bir tasarıma dönüşüyor. Açık mavi rengin yanında altın rengi nakışlarla göz kamaştıran bir tasarım oluşturan bu model nakış renginde tercih edilmiş eşarp bile kusursuz bir abiye tasarımına dönüşüyor. Bu model pembe rengi ile tercih edildiğinde yine altın rengi işleme ile beraber özel bir tasarıma dönüşürken bu modelde eşarp modeli olarak mürdüm renk tercih edilerek dikkat çekici bir tasarım da oluşturuluyor.

 

 Abiyede İkili Renk Seçimleri

 

           Abiye kıyafetler kombinleme yapılırken genellikle iki renk üzerine kuruludur. Bu renkler birbiriyle zıt olmayıp benzer renkte ve benzer tonda renklerdir. Dantelli abiye elbise modeli ele alındığında nakış detayı olarak gold tonlar kullanılırken bu tonların zemininde tercihe göre yeşil mor ya da bordo gibi renkler kullanılabiliyor. Bu noktada renk uyumu olarak eşarp ve abiye kıyafetin ana rengi arasında uyum oluşturularak eşarplar abiye kıyafetlerin rengi mürdüm ise mürdüm, yeşil ise yeşil, lacivert lise lacivert renkte seçiliyor. Böylece abiye kıyafette renk ahengi oluşturmuş oluyor.

 

 Aksesuarlarda Renk Uyumu

 

Abiye kıyafetlerinde oluşturulan renk uyumu aynı zamanda çanta ve ayakkabı için de geçerlidir. Çanta ve ayakkabı muhakkak surette aynı dizaynında olması gerekirken renk tercih olarak abiye, ana kıyafetle değil abiyenin nakış tasarım ve rengi ile uyumlu olması önemlidir. Bu dizayn unsurları akılda tutularak etkili ve öze bir abiye kıyafeti kombini oluşturmak mümkündür.