Doğru Tesettür Giyim Seçimi Nasil Olmalıdır?

Tesettür giyimi İslam coğrafyasında kullanılan bir giyim türüdür. Türkiye’de de tesettürlü bayan sayısı oldukça fazladır. Osmanlı Devletinden günümüze gelen bu giyim kültürü oldukça göze hoş gelen bir tarzdır.

 

 Günlük Hayatta Tesettür

 

Tesettür kullanımı son yıllarda oldukça popüler bir giyim tarzı haline gelmiştir. Bu popülarite ile de giyim sektöründe de gözle görülür bir gelişme meydana gelmiştir. Kullanım açısından da gayet kolay olan ve bayanlar için rahat hareket etme olanağı sağlayan tesettür giyimi her yaştan bayana da hitap etmektedir.

 

 Abiye Tesettür Seçimi

 

Günlük hayatta olduğu kadar düğün, tören gibi özel günler için de tesettür giyimi oldukça fazlalaşmıştır. Bayanların her zaman ve her şartta şık olma isteği tesettür abiye giyim tarzına da çok güzel bir şekilde yansıtılmış durumdadır. Tesettür abiye seçimi hem bayanların vücuduna hem de karakterine uygun seçilmelidir. Eğer biraz gösteriş isteyenlerdenseniz kabartmalı ve işlemeli abiye tesettür abiye seçenekleri size istediğiniz abiyeyi bulma konusunda yardımcı olacaktır. Ancak sadelikten yanaysanız kabartma ve işlemeli hatta taşlı seçimlerden uzak durmalısınız. Ayrıca tesettür abiye seçerken bayanların vücut hatlarını da iyi bir şekilde bilmeleri gerekir. Güzel ve doğru yapılacak bir tesettür abiye seçimi kilolu bayanları daha zayıf, kısa boylu bayanları da daha boyu uzun gösterecektir. Moda Selvim tesettür giyim konusunda oldukça fazla çeşidiyle bayanların aradığı her çeşit abiye ya da günlük hayatta kullanmak için model bulundurmaktadır.

 

Fiyatlarıyla da oldukça uygun ve her kesime hitap eden Moda Selvim, internet alışverişi ile herkese ulaşmayı başarmıştır. Moda Selvim tesettür abiye giyimi dışında ferace, tunik gibi giyim ürünlerinde de bayanlara geniş seçenekler sunmaktadır. Ayrıca kararsız kalan bayanlar için de Moda Selvim tarafından uyarlanan hazır kombinler mevcuttur. Yani güzel bir elbiseyle kombin edilecek diğer kıyafet hazır olarak karşınıza çıkmaktadır. Tesettürlü kıyafet sektöründe oldukça fazla çeşit sunan Moda Selvim tesettür giyimini klasik olmaktan çıkarmış ve her zevke, her isteğe göre tasarımlar yaparak çeşitlilik konusunda oldukça ileridedir. Bu da Moda Selvim markasını sektöründe ön sıralara taşımaktadır.

 

 

Bir cevap yazın