Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

Son zamanların en beğenilen abiye modellerinden biri olan pelerinli abiyeler pek çok genç hanımın tercih ettiği abiyelerden biridir. Yeniliklere açık olan ve modayı takip eden hanımlar yeni sezon abiyeleri konusunda da uzman sayılmaktadır. Pelerinli tesettür abiye modellerinde pelerinin boyu abiyenin modeline göre değişiklik göstermektedir. Genellikle kısa pelerin kullanılan abiyeler söz ve nişan davetlerinde tercih edilmektedir.

Nişan abiyesi satın almak isteyen kişiler aynı zamanda sezonu en beğenilen uzun pelerin, volan etek ve üst kısmı taşlı olan abiyelerine de göz atabilir. Abiyenin üst kısmının renkli taşlar ile süslenmesi, pelerin detayında da sadeliği ön plana çıkarmaktadır. Abiyenin arka kısmında bulunan pelerinin üzerinde bulunan taş ya da üç boyutlu çiçek işlemeleri de abiyenin zarif olmasını sağlamaktadır.

Üç Boyutlu İşlemeleri Bulunan Pelerinli Abiye Modelleri

Tesettür abiye modasında üç boyutlu işlemeler son zamanların en beğenilen detaylarından biridir. Özellikle abiyelerin üzerinde bulunan bu işlemeler abiyeye hareket katma adına yapılan en önemli detaylardır. Sezonun moda abiye modellerinden biri olan pelerinli tesettür abiye modellerinde pelerin kısmında bulunan üç boyutlu simgeler ve işlemeler, kelebek ve çiçek detaylarını barındırmaktadır.

Bu tarz abiye modellerinde daha yumuşak renkler tercih edilmektedir. Böylelikle abiyenin üzerinde bulunan küçük detaylar daha iyi ön plana çıkmaktadır. Volan etek modası her sezon abiyelerde görülmektedir. Bu sezon pelerinli abiyelerde de parlak kumaş, volan etek abiyeler askılarda yerini almaktadır. Üst kısmı sade ya da tamamen taş bulunan abiyeler de nişan ve düğün davetleri için uygun bir seçenektir.

Sade Model Pelerin Detaylı Tesettür Abiye Modeli

Sezonun modasını takip eden pek çok hanım gibi sadelikten hoşlanan hanımlar için de moda olan kıyafetlerde özel tasarımlar görülmektedir. Son moda trendlerinden biri olan pelerin detaylı tesettür abiye modellerinde sade kumaş göz kamaştırmaktadır. Krem ve bej renklerinde tasarlanan, balık formundaki abiyelerde kullanılan uzun pelerin göz kamaştırıcı detaylara sahiptir. Özellikle pelerinin yaka kısmında bulunan ince taş işlemeleri ve kurdele detayları abiyenin sade fakat bir o kadar da şık duruşunu ortaya çıkarmada yardımcı olmaktadır.

Bir cevap yazın