Tesettür Abiyede Yeni Modeller

Abiye kıyafet alış verişleri, özel gün ve gecelerin en keyifli adımlarından. Tasarımcıların farklı çizgileri, yeni renk tonları ve sıra dışı modelleri, oldukça dikkat çekici. Birbirinden güzel tesettür abiye modelleri bayanların beğenisine sunuluyor.

 

 Pul Payet Balık Abiye Modelleri

 

Yıllardır popülerliğini yitirmeyen balık abiyeler, tesettür abiye modellerinde en sık tercih edilenler arasında. Payet detaylar üst parçada ve etekte kullanılmış. Şık bir model olmakla birlikte payet detaylar göz dolduruyor.

 

 Şifon Kuyruklu Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde kuyruk sevenler için muhteşem tasarımlar. Kuyruk detayı bel kısmından aşağı doğru şekillenerek farklı model ve renklerde balık tesettür abiyelerde tasarlanmış. Şifon kuyruk detayı balık modele hem hareketlilik katıyor hem de bu iki tasarım bütünleşiyor.

 

 Omuzdan Pelerinli Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Pelerin detayı burada yine kendini gösteriyor. Bu model de pelerin omuzlardan başlıyor. Bu detay abiyeye ayrı bir hareket ve şıklık katıyor.

 

 Şal Kombinli Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Deyim yerinde ise uçuş uçuş olan bu modeller en sevilenler arasında. Özellikle şal detayı bayanların tercih sebebi oluyor.

 

 Nakış İncili Simli Tesettür Abiye Modelleri

 

Birden fazla detay taşıyan bu şık tasarımlar tesettür abiye modelleri arasında göze çarpıyor. Birbirinden farklı nakışlar, inciler ve simin parlaklık kattığı bu modeller, birbirinde farklı renk tonlarında bayanlardan tam not almayı başarıyor.

 

 Seyyar Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerinde oldukça farklı bir tasarım. İster pelerinli ister pelerinsiz kullanabilen tesettür abiye modelleri abiyelere farklı bir soluk getiriyor.

 

 Eteği Dantel Kuyruklu Tesettür Abiye Modelleri

 

Belden itibaren dantel olan etek kısmı dantelin çekiciliğini taşıyor. Dantelden vazgeçemeyenler için ideal seçim olacaktır.

 

 Volan Kol Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde volan kol son zamanlarda en gözde modeller arasında. Volan kollar elbiseye hareketlilik katarken şifonun hafifliği de abiyeye yansıyor.

 

 Gold Varaklı Şifon Kol Tesettür Abiye Modelleri

 

Gold detayı, abiye elbiselere en çok yakışan detaylar arasında. Yaka, kol, bel ya da etek bölümünde şerit olarak kullanılmış olan gold varaklar şifon kollar eşliğinde elbiseye şık bir görünüm katıyor.

 

 

 

 

Bir cevap yazın