Tesettür Abiye Nedir?

Abiye hayatımızın her anlamında şıklığı temsil eden elbiselerden oluşmaktadır. Abiye elbiseler açık ve kapalı kadınlar için ikiye ayrılabilmektedir. Genellikle tesettür abiye modelleri düz elbise şeklinde ve başörtü modeli elbisenin rengi ile aynı renk ve modellerde olabilmektedir. Abiye modellerinde şıklı ön plana çıktığı için bazen şatafatlı görüntü bazen ise sade görüntüler kullanılabilmektedir. Bu elbise seçimleri tamamen tesettürlü kadınların istekleri doğrultusunda değişmektedir.

Bazı abiye kıyafetleri ayrı ayrı parçalardan oluşurken bazı modeller tek parça bütün halde bulunabilmektedir. Tesettürlü abiyelerde salaş bol giyim tarzda tercih edilmektedir. Bu tarz tesettür abiye kına gecelerinde, düğünlerde, nikahta ya da özel bir gecede giyilmektedir. Son zamanlarda tesettürlü abiye çeşitleri fazlasıyla artış göstermektedir. Bu yüzden renk ve modelleri oldukça fazla bulunmaktadır.

Tesettür Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür abiyeler vücudu sarmayan içinde rahat hareket edebilecek şekilde olmalıdır. Yaz ya da kış tercih edilen abiye modellerinde kumaşları kişiyi yakmadan serin tutabilmesi için özel tasarlanmıştır. Özellikle yaz aylarında tercih edilen kumaş modelleri kişiyi terletmeyen sıkmayan bunaltmayan kumaşlar arasındadır.

Boyundan bağlamalı eşarplarla birlikte kullanılan tesettürlü abiye modellerinde genellikle koyu renk ağırlıklı giyimler tercih edilmektedir. Düğünlerde ve kına gecelerinde oldukça şatafatlı görüntünün altından giyilen ayakkabılar bu abiyelere uygun olmaktadır. Ölçüler bu doğrultuda belirlenmektedir. Kişi isterse kendine göre abiye çeşidini de özel olarak diktirebilmektedir. Böylelikle abiyesinin nasıl olmasını istediğine kendi karar vermektedir.

Tesettür Abiye Modellerinin Fiyatları Nasıldır?

Bu tarz abiyelerin fiyatları pahalı gibi gözükse de üzerinde taşıdığı pırlantalar, taşlar ve sadeliğine göre değişkenlik göstermektedir. Genellikle özel dikim abiyeler kumaşları kendi seçildiği için daha fazla fiyatları dikilebilmektedir. Ama tercih edilen modaselvim.com adresinden alınan abiyeler her bütçeye uygun boyutlarda satılmaktadır.

Fazlasıyla şık, rahat, kaliteli kumaşlar içerisinde yapılan abiyelerin alınma oranı çok fazladır. Yat aralığı seçilen modele göre değişebilmektedir. Bu tamamen kullanıcının ve giyecek kişinin seçimine bağlıdır. Kimi abiye modelleri çok pahalı olurken, bazı abiye modelleri oldukça uygun satılabilmektedir. Bu siteden yani modaselvim.com adresinden alınan abiyeler güvence ile geldiği için kullanıcılar fazlasıyla memnun kalarak ürünleri almaktadır.

Göz Alıcı Tesettür Abiye Modelleri

Birbirinden farklı renk ve modellerde üretilen tesettür abiye modelleri özellikle şık modelleri ile her yaştan, herkese hitap eden giyim ürünleri arasındadır. Şık ve rahat yapılarından dolayı sıklıkla gece elbisesi olarak tercih edilen tesettür abiye modelleri şifon, tül ve tül gibi birbirinden farklı detaylarla tasarlanmaktadır. Birbirinden farklı yaka detayları ile oldukça şık görünen tesettür abiye modelleri şık bir eşarp ve şal ile kolay bir şekilde kombinlenebilir.

Kına, düğün, nişan ve bütün davetler için birbirinden farklı birçok seçenek bulabileceğiniz tesettür abiye modelleri özellikle gösterişli yapıları ile özel günlerin vazgeçilmezi. Büzgü detaylı tesettür abiye modelleri klasik şık bir görünüm oluşturmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği abiye modelleri arasında yer almaktadır. Pileli, kuşaklı ve düğme işlemeli tesettür abiye modelleri ise hem spor hem de şık bir kombin yapmak isteyen kişilerin tercih edebileceği tesettür abiye modelleri arasında yer almaktadır.

Geniş Ürün Yelpazesiyle Tesettür Abiye Seçenekleri

Kaliteli kumaşlardan imal edilen tesettür abiye modelleri özgün tasarımlarıyla kullanıcılara birbirinden farklı birçok elbise seçeneği sunmaktadır. Şifon, saten ve tül kumaşlardan üretilen tesettür abiye modelleri iç göstermeyen yapısıyla rahatlıkla tercih edilebilecek abiyeler arasındadır. Eğer klasik bir şıklık yaratmak istiyorsanız güpür işlemeli tesettür abiye modellerini tercih edebilir hem ağır hem de klas bir tarz yaratabilirsiniz.

Saten tesettür abiye modelleri ise özellikle hem rahat hem de farklı bir tarz yaratmak isteyen kişilerin en sık tercih ettiği elbise modelleri arasındadır. Eğer romantik bir tarz yaratmak istiyorsanız gül, papatya ya da çiçek dantelleri bulunan tesettür abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Tesettür Abiye Fiyatları

Tesettür abiye modelleri herkesin bütçesine göre birçok farklı çeşitlerle kullanıcılara sunulmaktadır. Birbirinden farklı modellerde üretilen, her yaştan herkese hitap eden tesettür elbise modellerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. El işçiliğine, kumaş türüne ve elbiselerin tasarımlarına göre fiyatları değişiklik gösterebilir. Sınırsız renk ve model seçeneğine sahip olan tesettür abiye modelleri sayesinde sizler de özel günlerinizde en şık kombini yaratabilir, gecenin en göz alıcı kombinine sahip olabilirsiniz. Tesettür abiye modelleri birbirinden farklı seçenekleri sayesinde kullanıcıların abiye ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaktadır.

Tesettür Abiye Seçimi

Abiye sözcüğü Türkçeye Fransızcadan geçmiş olan bir kelimedir. Gösterişli ya da göz alıcı manasına gelmektedir. Tanım itibari ile bakıldığında tesettür abiye özel günlerde ve gecelerde giyilebilen kıyafet şeklinde ifade edilmektedir. Bununla birlikte tesettür abiye giysinin pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Günümüzde çok sayıda tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Bu abiye modellerinin her birinin birbirinden farklı rengi ve şekli mevcuttur. Günümüzde yer alan gelişmiş teknolojiler sayesinde tekstil sektörü de kendisini geliştirmiştir ve her zevke ve tercihe uygun nitelikteki tesettür abiye modelleri ortaya çıkmıştır. Özellikle tesettür gece elbisesi en çok tercih edilen abiye türlerinden bir tanesidir. Gece davetlerinde parıltılı ya da boncuklardan oluşan kumaşların tercih edilmesi görsel açıdan abiyenin daha şık durmasına yardım edecektir. Tesettür gece elbisesi modellerinde en çok tercih edilen renkler; siyah, kırmızı, mavi ve beyaz olmaktadır. Bu renklere uygun olan çanta ve ayakkabıların tercih edilmesi ile birlikte her davete gidebilmek mümkün olmaktadır. Bununla birlikte tüllü detayları olan gece abiye elbiseleri de sık sık kullanılmaktadır.

Tesettür Abiye Modelleri Hangi Mekanlar İçin Uygundur?

Tesettür abiye modellerini yalnızca gece davetlerinde değil hemen hemen her alanda ya da mekanda giymek mümkündür. Nişan, kına, düğün ya da mezuniyetlerde mevcut ortamın yapısına uygun olan çok sayıda tesettür abiye modeli bulunmaktadır. Her konseptin abiye giysi modeli farklı olmaktadır ve bu sebepten dolayı iyi bir seçim yapmak, kıyafetin daha etkileyici görünmesine yardımcı olmaktadır.

Tesettür Abiye Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En çok merak edilen konulardan bir tanesi kapalı abiye seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğidir. Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur elbisenin yaşı ve fiziğe uygun bir biçimde doğru kombinlenerek giyilmesidir. İlk olarak elbiseye uygun olan bir eşarp seçimi yapılmalıdır. Elbise çok desenli veya göze çarpan bir model ise, eşarbın daha sade tutulmasında fayda vardır. Bu şekilde elbisenin şıklığı daha ön plana çıkmış olacaktır. Bunun dışında eğer kapalı abiye daha sakin bir model ise bu modeli onu tamamlayacak nitelikte süslü bir eşarbın seçilmesi kişileri çok daha etkileyici göstermektedir.

 

 

 

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

tesettür abiye modelleriTesettürlü kadınların en sevdiği ve vazgeçilmezleri arasında yer alan tesettür abiye modelleri yeni dönemde de mutlaka görülmesi gereken elbiseler arasındadır. Tesettür abiye modelleri arasında hanımları oldukça şık gösterecek tüm renkler, ayrıntılar ve kumaş dokuları takip edilmeli ve kadınlara uygun tarzın yansıtacak olan en iyi abiye çeşitleri yeni sezonda mutlaka bulunarak kullanılmalıdır. Her rengin ve her kumaşın kendine has bir güzelliğinin bulunmasının yanında birbirinden güzel detaylar ile birleştirilen abiye elbiseler bu sezon oldukça hoş modeller ile vitrinlerdeki yerini almış bulunmakta.

 

 Yeni Sezon Tesettür Abiye Modellerindeki Elbise Kesimleri

 

2018 yılı yaz sezonunda tesettür abiye modelleri kesimleri ile oldukça dikkat çekmektedir. İkili, çan etek, kloş, düz kesim ve balon kol detaylı, v yaka, çapraz, bebe yaka, sıfır yaka, hakim yaka gibi modeller ile arka ve ön kısmında yırtmaç bulunan ve gizli yırtmaçlı olan abiye elbise modelleri bu sezon oldukça popüler olan modellerdir. Bunlardan farklı olarak alt kısmı sade üst kısmı hareketli ya da etek kısmı süslemeli ve üst kısmı sade olan modeller en çok tercih edilen diğer modeller olarak göze çarpmaktadır. Balık model, prenses model abiyeler ve yarasa kol model abiyeler bu sezon adından sıkça söz ettirecek diğer abiye modelleri olarak kadınların karşısına çıkmaktadır. Bunlara ek olarak pelerin model abiyelerin tesettür giyim abiye modellerini eklenmesiyle 2018 yılının yaz sezonunda çeşitlilik kendine daha belirgin olarak hissettirecektir.

 

Yeni sezon abiye modellerinde dikkat edilmesi gereken nokta her beğenilen modelin vücuda oturmaması ya da beğenilmeyen modelin vücuda tam olarak oturması gibi hususlara önem verilmesidir. Bu sebeple hiçbir elbiseye önyargılı olarak yaklaşmamak kıyafet seçiminin temel kurallarından bir tanesidir.

 

  Yeni Sezon Tesettür Abiye Modellerinde Renk Seçimleri

 

Yeni sezonda tesettür abiye modellerinde kadınları çok renkli seçeneklerin karşılayacağını söz edilebilir. Özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlarda tercih edilen tesettür abiye modelleri canlı renkleri ile kadınların şıklık yarışında birbirleriyle çok yüksek oranda rekabet edeceğini nitelendiren bir durumdur. Canlı renklere sahip olan yeni sezon tesettür abiye modelleri şık aksesuarlarla birlikte kombin edildiği takdirde olağanüstü bir görünüş sağlanmış olacaktır.

 

Tesettür Abiyelerde Sade Modeller İle Şık Olmak

tesettür abiyeAbiye kıyafetler tesettürlü bayanların davetlerde, düğünlerde veya özel gecelerde göz alıcı olmaları adına vazgeçilmez tercihleridir. Akşam davetlerinde, anne iseler çocuklarının özel günlerinde, kendi özel arkadaş davetlerinde, düğünlerde, nişanlarda, kınalarda, nikahta, genç kız iseler yıl sonu balolarında; yani kendileri ve sosyal çevresi için önemli olan her yerde tesettür abiye kıyafet giyilebilir.

 

 Tesettür Abiyelerde de Sadelik Tercih Edilmelidir

 

Günümüzde gelişen dünyaya ayak uyduran herkesçe kabul edilen tesettür giyim modası ayrıca abiye ürünleri ile de birlikte ihtişamı göstermektedir. Şatafat ve gösterişten uzak olması ile tesettür giyim maalesef üreticilerin rant kavgaları nedeniyle bir hayli ışıltılı olmuştur. Kimi insanlar ne kadar ayak uydurmak istemeseler de sektör onları içine çekmektedir. Günümüzde şöyle bir bakıldığında hızla gelişen sektör haline gelmiştir.

 

Genelde tasarlanan abiyeler elbise tarzı ve eşarplar ile takım olarak tasarlanmaktadır. Bel kısmı dar ve etek kısmı uzun modellerde etek boyları neredeyse yerlere kadar uzanmaktadır. Uzun kuyruklu tercihler daha çok tercih edilmektedir. Alabildiğine canlı renklerin yanında pastel renkler de tesettürlü bayanlar tarafından seçilmektedir.

 

 Dantel ve Güpür Detaylı Modeller

 

Üzeri taşlar ve boncuklarla süslenen tarzlar daha çok nişan, düğün gibi özel gecelerde kullanılmaktadır. Yine özel gecelerde kabarık ve çok taşlı modellerin yanı sıra güpür ve dantel süslemeleri ile bezenen tesettür abiye modelleri de bulunmaktadır. Taşlar, güpürler ve danteller ile süslenen abiyeler kişiyi mükemmelin üstünde bir görüntü ile özel gününe hazırlamaktadır.

 

 Uzun Abiye Tasarımları

 

Alt astarları kaliteli satenden oluşan bu kıyafetler en çok tercih edilenler arasındadır. Yine şu sıralar moda olan hafif uzun kuyruklu tasarımlar da özellikle genç kızlar tarafından ilgi ile karşılanmaktadır. Abiyelerin kol kesimleri dar gelmekte olup, belden aşağı genişlemektedir. Prenses modelleri dışında çok daha sade ve düz kesimlere sahip tesettür abiye modelleri de bulunmaktadır.

 

Her yerde kolaylıkla kullanabileceğiniz ve satın alabileceğiniz ürünler her zaman özel günleriniz için hizmete hazırdır. Farklı tasarımlarda kişiye özel tasarımlar yapılmaktadır. Siyah ve beyazın yanında istenilen her renkte ürün mevcuttur. Keyifli anlarınızı özel ve güzel günlerde sevdiklerinizle paylaşırken güzel görünmek de bir o kadar kadınların hakkıdır.

 

Tesettür Abiyede Yeni Modeller

Abiye kıyafet alış verişleri, özel gün ve gecelerin en keyifli adımlarından. Tasarımcıların farklı çizgileri, yeni renk tonları ve sıra dışı modelleri, oldukça dikkat çekici. Birbirinden güzel tesettür abiye modelleri bayanların beğenisine sunuluyor.

 

 Pul Payet Balık Abiye Modelleri

 

Yıllardır popülerliğini yitirmeyen balık abiyeler, tesettür abiye modellerinde en sık tercih edilenler arasında. Payet detaylar üst parçada ve etekte kullanılmış. Şık bir model olmakla birlikte payet detaylar göz dolduruyor.

 

 Şifon Kuyruklu Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde kuyruk sevenler için muhteşem tasarımlar. Kuyruk detayı bel kısmından aşağı doğru şekillenerek farklı model ve renklerde balık tesettür abiyelerde tasarlanmış. Şifon kuyruk detayı balık modele hem hareketlilik katıyor hem de bu iki tasarım bütünleşiyor.

 

 Omuzdan Pelerinli Balık Tesettür Abiye Modelleri

 

Pelerin detayı burada yine kendini gösteriyor. Bu model de pelerin omuzlardan başlıyor. Bu detay abiyeye ayrı bir hareket ve şıklık katıyor.

 

 Şal Kombinli Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Deyim yerinde ise uçuş uçuş olan bu modeller en sevilenler arasında. Özellikle şal detayı bayanların tercih sebebi oluyor.

 

 Nakış İncili Simli Tesettür Abiye Modelleri

 

Birden fazla detay taşıyan bu şık tasarımlar tesettür abiye modelleri arasında göze çarpıyor. Birbirinden farklı nakışlar, inciler ve simin parlaklık kattığı bu modeller, birbirinde farklı renk tonlarında bayanlardan tam not almayı başarıyor.

 

 Seyyar Pelerinli Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerinde oldukça farklı bir tasarım. İster pelerinli ister pelerinsiz kullanabilen tesettür abiye modelleri abiyelere farklı bir soluk getiriyor.

 

 Eteği Dantel Kuyruklu Tesettür Abiye Modelleri

 

Belden itibaren dantel olan etek kısmı dantelin çekiciliğini taşıyor. Dantelden vazgeçemeyenler için ideal seçim olacaktır.

 

 Volan Kol Şifon Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerde volan kol son zamanlarda en gözde modeller arasında. Volan kollar elbiseye hareketlilik katarken şifonun hafifliği de abiyeye yansıyor.

 

 Gold Varaklı Şifon Kol Tesettür Abiye Modelleri

 

Gold detayı, abiye elbiselere en çok yakışan detaylar arasında. Yaka, kol, bel ya da etek bölümünde şerit olarak kullanılmış olan gold varaklar şifon kollar eşliğinde elbiseye şık bir görünüm katıyor.

 

 

 

 

Tesettür Abiye İle Düğünlere Hazırlanın

Yaz yaklaştıkça tüm bayanların abiye arayışı ve telaşı da başladı. Abiye giyim en fazla seçeneklerin sunulduğu ama bir o kadar da seçmek de zorlanıldığı modeller olmaktadır. Her ne kadar sınırsız sayıda modelde, renkte ve kombinde abiye elbise üretilse de bayanlar abiye elbise konusunda her zaman daha seçici olmaktadır. Tesettür abiye modelleri de abiye elbise kategorisinde yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için üretilmiş birbirinden şık abiyelere vitrinleri süslemektedir.

 Tesettür Abiye Modellerinde Hangi Kumaşlar Kullanılır?

 

Tüm abiye elbiseler de olduğu gibi tesettür abiye modellerinde de oldukça şık kumaşlar ve göz alıcı detaylar yer almaktadır. Abiye elbiselerin dikiminde kullanılan bazı özel kumaşlar ise;  payetli kumaş, ipek kumaş, organze kumaş, tül kumaş, tafta kumaş, dantel kumaş, şifon kumaş, mikado ve ziberlin kumaştır.

Tesettür Abiye Çeşitleri ve Kombinleme Seçenekleri

 

Tesettür abiye çeşitleri; şifon abiye palet abiye, simli abiye, baskılı abiye, pliseli abiye, dantel detaylı abiye, tafta abiye, güpürlü abiye, pelerin detaylı abiye, Mevlana kesim abiye,  pul işlemeli abiye, yarasa kol abiye,  çiçek işlemeli abiye, şal kombinli abiye,  inci detaylı abiye, tunik model abiyedir.

Tesettür abiye modellerini kombinlemek oldukça basittir. Son yıllarda trend olan şal kombini tesettür abiye modellerinde, abiye elbisenin model ve renginde şal da konsept olarak veriletmedir. Böylece tesetür abiye için özel olarak eşarp ve şal aramaya da ihtiyaç duyulmamaktadır. Tek olarak satılan tesettür abiye modellerinde ise, elbisenin renk ve modelinde eşarp almak gerekir. Aksi takdirde modelin bütünlüğü bozulup istenilen şıklık elde edilemeyebilir. Abiye elbise modelini,  elbisenin benzeri bir eşarp ya da şal ile kombinlemek gerekir. Tesettür abiye modeli hangi kumaş özelliğindeyse eşarp da o özellikte olmalıdır. Renk uyumu da, bütünlüğü sağlamakta ve şık bir kombin elde edilmesine yarar sağlamaktadır.

Tesettür abiyede kombinlenmesi en kolay parça ayakkabılardır. Uzun tesettür abiye modellerinde ayakkabı çok gözükmediği için avantaj sağlar. Yine de tesettür abiye modeli açık renkse ayakkabı koyu, elbise koyu ise ayakkabı ara renk seçilirse güzel bir kombin oluşturulur.

 

Tesettür Abiye Modellerinde Yüzlerce Seçenek

Günümüzde çeşitli modeller ve renklerde tesettür abiyeleri bulmak mümkündür, buda beklenilenin çok üstünde ihtiyacımızı karşılar. Modeller o kadar çeşitli, güzel göz kamaştırıcıdır ki çoğu kez karar vermekte zorlanırız, Birini alsak diğerinde aklımız kalır. Renginden desenlerinden aksesuarlarından bir çok çeşitleri bulunmaktadır ve her yıl yeni modeller yeni tasarımlar piyasaya sürülmektedir. Talep arttıkça çeşitlilikte artış göstererek ilgimizi daha da çekmesine sebep olurlar. Tesettür abiye genellikle uzun baş örtüsü olan uzun veya diz altına kadar uzanan etek kısımları bulunur. Abiyeler genellikle özel günlerde nişan, düğün, kutlama gibi alanlarda kullanımı tercih edilir.

 Tesettür Abiye Çeşitleri

 

Her renginden tesettür abiye bulunacağı gibi her bütçeye uygun abiye çeşitleri bulmak mümkündür. Bisiklet yakalıdan desenli yuvarlık yakalıya kadar birçok çeşitleri bulunur. Keten, simli, rikralı kumaşlar, krep şifon kumaş, dabıl kumaş  türleri sık kullanılır. Göğüs tarafı taşlı, dantelli boncuklu, işlemeli parlak veya mat ipler kullanılarak yapılırlar. Balık etekli modeller yanında ün tarafı giderek kısalan veya oldukça geniş ve bol etek çeşitleri bulmak mümkündür. Düz tek renk işlemesiz abiye yapılacağı gibi simli, güpürlü veya tamamen desenli abiye çeşitleri bulunur. Kolları dar veya geniş olabileceği gibi sadece kolları desenli taşlı veya aşağıya doğru açılarak giden oldukça geniş isteğe göre model çeşitleri vardır. Bazılarında belinde kemer motifi veya desenli desensiz kemerler kullanılacağı gibi zincir kemerler, kalın kemerli toka kısmı taşlı değişik motifli veya ince zarif bir kemer kullanılabilir, ya da hiç kemer kullanılmadan oldukça şık bir tesettür abiye tasarlamak mümkündür.

Seyyar Pelerinli Şifon Tesettür Abiye Modeli

 

Ürünün kumaşı krep şifon kumaştan olup, yeni sezon moda ürünü olarak tasarlanmıştır. Sırt bölgesinden fermuarlı ve seyyar bir pelerini bulunur, buda sizi oldukça sık dikkat çekici gösterecektir. Eğer kullanıcı uygun görmezse pelerini kullanmayabilir veya dışarı çıkarken de kullanabilir. Bazen kullanılan ışıklar sebebiyle fotoğraf ve kameralarda renkleri farklı çıkabilir. Özelliğini kaybetmemesi için en uygun yıkama şekli kuru temizlemeleridir. Boyu 165cm göğüs 85cm bel 65cm kalça 97cm olarak tasarlanmıştır. Pelerinin şapka kısmı dantel ve parlak taş işlemeli, göğüs, bel ve kolları aynı işlemeleri bulunur. Eteği oldukça geniş bol bir tasarımı bulunur.

 

Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Modaları

Düğün, nişan, mezuniyet, özel davet ve organizasyonların odak noktası olan abiye kıyafetler, moda sektöründe büyük paya sahip demek doğru olacaktır. Sıklıkla alınmasa da bayanların oldukça özen gösterdikleri kıyafetlerin başını çekmektedir. 2018 sezonuna damga vuracak yeni tasarımları, özgün modellerle ve ekonomik fiyatlarla Moda Selvim’de bulabilmeniz mümkündür. Her bedene uygun kalıplarda tesettür abiye modellerini rahat bir şekilde, yorulmadan internetten sipariş vererek ulaşabilirsiniz.

 

Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar için 2018 sezonunda tercih edilebilecek, yeni tasarım tesettür abiye kıyafetleri aşağıdaki yazımızda inceleyebilirsiniz…

 

 Şifonun Asilliği ile Birleşen Tesettür Abiye Modelleri

 

Şifon her zaman kıyafetlerde detay olarak kullanılmaktadır. Şifon kumaşlar için zarafetin ve asil duruşun temsilcisi demek doğru olacaktır. Pelerin şeklinde şifon detayın yer aldığı tesettür abiye modellerini özel davetleriniz için tercih edebilirsiniz. Moda Selvim’de bulabileceğiniz bu tesettür abiye modeli, arkadan fermuarlı ve boydan astarlıdır.

 

 Volan Kollu Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde geçen sezondan itibaren moda olan volan kollu tasarımlar, yeni sezonda yine vitrinlerde yerini alıyor. Kolları şifon, volan kollu ve gold varak detaylı tesettür abiye tasarımlar düğün, nişan ve özel organizasyonlarda giymek için tercih edebilirsiniz. Gül kurusu, zümrüt, bordo, mürdüm ve siyah renk seçeneklerinde tesettür abiye modelleri bulabilmeniz mümkündür.

 

 Tül Etekli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye tasarımlarında yeni sezonda tül detaylar sıklıkla karşınıza çıkacak diyebiliriz. Tül etekli tesettür abiye modelleri ile kendinizi prensesler gibi hissedeceksiniz. Özel günlerinizde şık bir görüntü oluşturmanızı sağlayacak, tül etekli tesettür abiye tasarımlarında renk seçenekleri de oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Son yıllarda moda olan renklerin uygulandığı abiye modellerinde tabii ki olmazsa olmaz renklerden biri olan siyah da mevcuttur.

 

 Ceketli İkili Kombin Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde ikili kombin isteyenler için şık tasarımları da görebilirsiniz. şifon elbisenin üzerine, payetli ceketler çok şık bir görüntü oluşturmaktadır. Farklı renk seçeneklerini bulabileceğiniz ikili kombinlerde, pul payetli ceketler elbiseye ayrı bir hava katmaktadır. Düğün, nişan, davet ve organizasyonlarda çok güzel bir şekilde taşıyabileceğiniz tesettür abiye tasarımları arasında yer almaktadır.

 

Tesettür Abiye Modellerindeki En Trend Ayrıntılar Nelerdir

Tesettür modası her geçen gün biraz daha göz doldurmaya devam ediyor. Tesettür giyimi benimsemiş olan hanımların kendilerine uygun kıyafet bulamıyor olması bazı konularda değişiklik yarattı. Özellikle kumaşlar son trendlere göre belirlenmeye başlandı ve ayrıntılar daha klasik süslendi. Hal böyle olunca tesettür abiye modelleri de kendine düşen payı oldukça modern almış oldu. Hanımların özel zamanlar için tercih ettikleri bu abiye modelleri artık daha sade ancak daha şık ve trend. Hem rahat kullanılabilen hem de doğal bir modernlik sağlayan bu abiyeler için tek değişiklik kumaşlarda gerçekleşmedi.

 

İki Renk Abiye Modası

 

Bu yılı en gözde tesettür abiye modelleri arasında iki renk modeller göze çarpıyor. Siyahın yanında pudra ya da vizon renkler de kullanılarak ortaya çıkarılan bu modeller iki parça kıyafet izlenimi yaratıyor. Hem kombin yapmayı kolaylaştıran hem de oldukça modern bir görüntü sağlayan bu abiyelerin bel kısımları da ince ince işlenmiş detaylardan oluşuyor. Zarif bir görünüme bürünmek isteyen hanımların çok sık kullandığı bu abiyelerde eşarp seçimi de daha yerinde ve kolay oluyor.

 

Payetler Tesettür Abiyelerde

 

Payetler uzun bir sessizliğin ardından tekrar moda dünyasındaki yerini aldı. Bu ışıl ışıl ayrıntılardan oluşan kumaşlar artık tesettür abiyelerde de kullanılıyor. Ayrıca payetin muhteşem bir ahenk ile kullanıldığı tül kumaşlar da aynı elbise için tercih edilebiliyor. Gövde kısmı payet etek kısmı uçuş uçuş tül olan abiye elbise modelleri Moda Selvim sitesinde alıcılarını bekliyor. Üstelik renk yelpazesi de oldukça geniş. Ancak siyahtan vazgeçmem diyenler şık, renkli bir eşarp ile bu elbiselerdeki o gizli uyumu rahatlıkla yakalayabiliyor.

 

Aksesuarlı Balık Modeller

 

Balık elbiselerin uzun boylu hanımlara yakıştığı klişesi artık son buldu. Çünkü minyon hanımlar da bu kıyafetleri yüksek topuklu ayakkabılar ile rahatlıkla taşıyabiliyor. Üstelik kuyruk kısmının hafif uzun bırakıldığı bu elbiseler görenleri kendine hayran bırakıyor. Balık model tesettür abiye modelleri için düşünülmüş bir başka ayrıntı da aksesuar. uzun ve salaş bir kolye ile trend haline gelen bu abiyeler genellikle renkli kullanılıyor. Yeşil ve pembe tonları bu abiye modellerinde en çok göze çarpan renklerden.

 

Hangi Tesettür Abiyeler Kendisini Fark Ettiriyor?

Her kadın özel günlerde ve davetlerde son derece şık görünmek ister. Bu yüzden de böyle zamanlar için alışverişler her zaman daha özenli yapılır. Birbirinden farklı modellere sahip tesettür abiye kıyafetleri arasından kişinin kendisine en yakışanı bulması ve beklentilerine cevap veriyor olması önemlidir. İşte bu nedenle tesettür abiye modellerini biraz daha yakından inceleyerek, kadınlar tarafından en çok tercih edilen modelleri paylaşmak iyi olacaktır.

 

 Hangi Tesettür Abiyeler Ön Planda?

 

Pek çok model arasından seçim yapmak zor gibi gözükse de, kadınlar için önemli olan kendilerine en çok yakışanı bulabilmeleridir. Değişik stillere ve tarza sahip tesettür abiye kıyafetleri, her zevke hitap edecek şekilde tasarlanarak beğeniye sunulur. Bu yüzden her kadın kendisi için en doğru olan modeli bulmakta zorlanmaz. Ancak bazı tesettür abiyeler vardır ki, kendilerini biraz daha ön plana çıkartmayı başarır.

 

Sade ama ufak detaylarla donatılmış olan abiye modelleri, son derece şık ve estetik bir görüntü oluşturur. Özellikle düz renk kumaşlarla dikilmiş, üzerine kat kat şifon kullanılarak hareketlendirilmiş olan tesettür abiye kıyafetleri kesinlikle ilk tercihler arasında yer alır. Çünkü hemen her türlü özel gece ya da davet için kullanılması mümkün bir modeldir. Ayrıca renk renk abiye modellerinin tasarlanmış olması, oldukça geniş bir kesime hitap edildiğinin göstergesidir.

 

Tabii ki bu kadar sade abiye kıyafet modeli tercih etmeyenler de olacaktır. Daha albenisi olan abiyeler tercih edenler için de güpürlü, işlemeli ve payetli olan kıyafetler bulunması söz konusu. Düz renk kumaşlar üzerinde kullanılan bu detaylarla, abiye kıyafet görüntüsündeki hareketlilik mükemmel bir hava oluşturur. İki parçadan oluşan tesettür abiyeler ise, geniş paça pantolon ve hoş kesime sahip ceketlerle tamamlanmaktadır. Bu da günlük yaşamda dahi, farklı kıyafetlerle kombin yapılabilmesine imkan tanır. Böylelikle fonksiyonel kullanım özelliği bulunan kıyafetlere sahip olan kadınlar için alışveriş daha da keyifli bir hal alır.

 

Abiye kıyafetler için merak edilen diğer bir konu da fiyatlardır. Ancak tesettür abiye fiyatları, her bütçeye hitap edebilecek modellerin bulunduğu bir portföye sahiptir.

 

Tesettür Abiyelerde Ne Gibi Şık Modeller Var?

Birbirinden değişik modeller kapsamı içerisinde piyasaya sunulan harika tesettür abiye modelleri, bu sene çok daha güzel ve özel seçenekler kapsamında ve harika renk ile modeli uyumu altında satın alma şansını yanında getirmektedir. Sade bir görsel sunan giyim örneklerinin yanı sıra aynı zamanda birçok değişik desen ve aksesuarlar kapsamında daha göz alıcı izlenim uyandıran seçeneklerden yine tesettür abiye örnekleri kapsamında piyasadaki yerini almış durumdadır. Her sene ne gibi şık modellerin satın alınabileceğini merak eden hanımlar adına moda uzmanları ve üretici firmalar onları hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmadan harika modelleri piyasaya sunmaktadır.

 

Farklı seçenekler altında birbirinden özel abiye modelleri

 

Tam bir özel davet ya da organizasyon için en doğru seçeneklerden biri olarak ön plana çıkan etek uçları ile birlikte manşet bölümleri dantelli ve tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür abiye modelleri göz alıcı izlenimi sayesinde mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Farklı renkleri altında satın alma imkanı sunan bu özel giyim örnekleri, üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında kazanma şansını sunmaktadır.

 

Ayrıca varak detaylı çift kat şifon da yine mükemmel görselli ve hoş tülü sayesinde bilmek istediğim birçok farklı davet ve organizasyon için en doğru seçenekler arasında yer almaktadır. Tabii şifon kuyruklu ve simli bir tasarım ile üretimleri gerçekleştirilmiş modeller de harika bir görsel sunuyor. En dikkat çekici yerlerinden biri ise bel kısmındaki şık ve parlak kemer bölümü olarak ön plana çıkıyor.

 

Farklı yerlerde gidilecek birbirinden şık abiye modelleri

 

Hanımların tarzına uygun bir şekilde ve kişisel tercihlere altında satın alabilecekleri birbirinden harika tesettür abiye modelleri, yeni sezon kapsamında birçok değişik renkleri ile de modelleri altında mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Canlı ve parlak renkleri, simli tasarımları ve aynı zamanda üzerine eklemiş desen veya aksesuar özellikleri altında tüm hanımlar katılmak istedikleri her yere göz alıcı bir izlenim altına gitme şansını elde edebilecektir. Ayrıca dolaplar birden fazla model örneği altında çok uygun fiyatlar olduğundan dolayı doldurulabilir. Keyif içerisinde yapılacak bir abiye alışverişi için Modaselvim tüm hanımları bekliyor.

 

Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Ürünler

Özel gecelerde ve özellikle düğün gibi katılım oranı yüksek davetlerde hanımların bir numaralı tercihleri arasında yer alan tesettür abiye modelleri bu sene de birbirinden farklı ürün kategorileri ile göz doldurmaya ve alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. Gösterişli ve şık olmayı ince çizgili pırıltılarla harmanlayarak ortaya konan tesettür abiye ürünlerinde yaşanan ilk yenilik varaklı ve dantelli ürünlerde kendini göstermekte.

Tesettür abiye modellerini incelemek ve satın almak isterseniz Alışverişe Başla

Çift renklerin birbirleriyle müthiş bir uyum sergilediği süet abiyeler de özellikle düğünlerde ve davetlerde giyimine dikkat eden hanımların vazgeçmediği gözdeleri arasında bulunuyor. Dantel ile taşları minimal çizgilerde birbirine entegre eden modacılar dantelli taşlı tesettür abiye ürünleri bu yıl da farklı renk ve tasarımlar da piyasaya sürdü. Hanımların şıklık yarışına girdiği özel davetlerde şifon kuyruklu elbiseler de en az gelinliğin şatafatı kadar dikkat çeken ve gözleri parlatan giysi türleri arasında. Volan kollu ve dantelli tesettür abiye türleri ise ağırbaşlı görüntüsü ve sanatsal çizgileri ile özellikle orta yaşlı hanımların ilk sıralarda bulunan tercihleri arasında yer alıyor.

 

Bu senenin moda renkleri ise mürdüm ve siyahtır. Tesettür abiyelerin ağır ve kendine has görüntüsü taşımakta güçlük çekmeyen bu karakteristik renkler ile bezenmiş giysiler üstlerinde taşıyanları düğünlerin ve özel davetlilerin en şıkları arasında gösteriyor. Omuzların üst bölgelerinde pelerin şeklinde salınan ve giyenlerde ayrı bir tarz yakalamayı hedefleyen abiye modelleri de diğer tercihler arasında bulunuyor. Kemerlerle birlikte satışa sunulan bir diğer abiye ürünleri ise klasik ve modern çizgileri bir arada barındırıyor.

 

Tesettür Abiye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür abiye seçerken tam olarak nerelerde giyileceği önceden belirlenmelidir. Spor kıyafet gerektiren yerlerde abiye modelleri fazla ağır görünmektedir. Tesettür abiyeler daha çok düğünlerde, resmi buluşmalarda ve özel balolarda giyilen şahsına özel kıyafetlerdir. Aynı zamanda senenin moda renkleri de hem mağazaların kataloglarından hem de internet satış noktalarının ürün merkezli resimlerinden an be an takip edilmeli. Abiyeler, küpe, kolye ve benzeri aksesuarlar ile desteklenen elbiselerdir. Bu nedenle alışveriş içerisinde abiyelere en uygun takılar da alışveriş listelerinde bulunmalıdır.

 

Tesettür Abiyelerde En Güzel Yeni Sezon Renkler Nelerdir?

Güzel bir giyim seçimi yapılırken ve alışverişi gerçekleştirirken mutlaka modeli ile birlikte renginin uyumuna tüm hanımlar büyük bir titizlik içerisinde bakarlar. O yüzden moda uzmanları ve üretici firmalar da buna dikkat etmek suretiyle tüm farklı giyim seçenekleri kapsamında, renginin hem modeline uygun olması hem de hanımını kendi ten rengine hoş bir şekilde yakışacak türden bir dizayn gerçekleştirilmektedir. Tabii burada görsel anlamda dikkat çekici giysiler açısından tesettür abiye modelleri için rengin önemi daha fazla olmaktadır.

 

Hatta bunun hanımlar için hayati bir durum olduğunu da söylemek mümkündür. Kaliteli bir malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirmiş olan ve harika modellerle hazırlamış yeni sezon tesettür abiye çeşitleri kapsamında da aynı şekilde en az modelleri kadar mükemmel renkleri ile hanımlar keyifli bir alışverişini tadını çıkarma şansını elde edebilir.

Yeni sezon tesettür abiye modelleri için Alışveriş Başla

Yeni Sezonda Piyasaya Sunulmuş Tesettür Abiye Modellerinde Renkler

 

Birbirinden değişik yeni sezon kapsamında piyasaya sunulmuş tesettür abiye modelleri için mutlaka renklerin de önemi oldukça büyüktür ve bu kapsamda moda uzmanları tüm hanımların isteklerini yerine getirmiş görünüyor. Bu bağlamda özellikle canlı ve parlak renkler kapsamında mürdüm ile birlikte gül kurusu ve bordo renklerin ön plana çıktığını söylemek gerekir. Tabii her daim olduğu gibi yine siyah ile beyaz farklı modeller içerisinde hazır olarak tüm hanımları bekliyor.

 

Aynı zamanda zümrüt ve mint rengi ile birlikte yine pudra renkleri ön plana çıkan renk modelleri arasında yer almaktadır. Tabii güzel bir abiye modeli seçimi yapılırken aynı şekilde renk seçeneği kapsamında hanımlar kendi ten rengine uyumlu bir şekilde giyinme önüne satın almaya dikkat etmelidirler. Bu sayede giysinin daha fazla ön plana çıkmasına ve uyumlu bir şekilde daha şık görünmesine fırsat verilebilir.

 

Farklı Renkler Altında Birbirinden Şık Abiye Modelleri

 

Her giyimde olduğu üzere tesettür abiye modelinde de renk ve model uyumu çok önemli olduğundan dolayı, yeni sezon içerisinde giyilecek tüm farklı yerler için mükemmel bir uyum sağlamış ve tamamen kaliteli kumaş yapısı altında büyük markalar dahilinde satışları gerçekleştirilen abiyeler keyifli bir şekilde satın alınabilir.

 

Yeni Sezonda Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Her sene birçok farklı yerde giymek adına büyük bir öneme sahip olan birbirinden özel tesettür abiye modelleri, yeni sezon içerisinde de dün farklı zevk ve renklere bağlı olarak güzel bir seçim yapma şansı sunmaktadır. Tabii konu abiye modelleri olduğu zaman hanımlar çok daha titiz ve dikkatli davranır.

 

Özel davetler ve organizasyonlar için daha çok tercih edilen ve hanımların ilk aklına gelen giyim örnekleri arasında bulunan abiyeler, gidilen güzel bir mekan içerisinde daha dikkat çekici ve daha hoş bir izlenim yaratmak şansını sunmaktadır. O yüzden bulunulan yere göre şıklığı aynı derecede yüksek seviyede tutmak adına abiye modelleri diğer giyim örneklerine göre daha fazla tercih edilir. Geçen yıla oranla bu kapsamda daha çok model ve renk seçeneği altında oldukça güzel ve harika bir uyum sağlamış tesettür abiye modelleri keyifli bir şekilde tercih edilebilir.

 

Birbirinden güzel yeni sezon abiye çeşitleri

 

Giysi konusunda herhangi bir organizasyon veya özel davet ile birlikte günümüzde artık misafirliğe gidildiği zaman da giyilen birbirinden güzel tesettür abiye çeşitleri, özellikle birçok değişik yeni sezon modeli kapsamında hanımları kendi karakter yapılarına uygun bir şekilde satın alma şansı sunmaktadır. Özellikle de arka kısmında hoş dantel pelerin tasarımı ve aynı zamanda pul payet özelliği kapsamındaki abiye çeşitleri ön plana çıkmaktadır.

 

Parlak görünümü ve tüm farklı beden ve boyları uygun bir şekilde satın alınabilecek olan birbirinden güzel pul payetli abiye çeşitleri değişik renkleri altında satın alınabilir. Tabii vücuda oturan ve daha hoş bir görseli uyandırmayı arzu hanımlar için taşlı balık abiye modelleri mükemmel bir seni uyandırmakta ve özellikle ön kısmındaki çizgili desenleri sayesinde şıklığını artırmaktadır. Genç hanımların daha fazla ilgisini çekecek bu abiye çeşidi yeni sezonda farklı renkleri altında değişik organizasyon veya davetler için giyilebilir.

 

 Farklı modelleri altında şık abiye çeşitleri

 

Her sene daha fazla seçenek altında üretimleri gerçekleştirilen ve hanımlara keyifli bir tercih imkânı sunan birbirinden güzel tesettür abiye çeşitleri arasında aynı zamanda şifon abiye modelleri pelerinli tasarımı altında harika bir görsel sağlamaktadır. Daha dikkat çekici ve daha şık bir izlenim yaratmak için bu abiyeler capcanlı renkleri altında güzel bir tercih yapma şansı vermektedir. Kişisel tercihler kapsamında birbirinden güzel abiye modelleri farklı renk ve desenleri eşliğinde bir bütün sallamış olarak Moda Selvim bünyesinde çok uygun fiyatlar ile satın alma şansı elde edilebilir.

 

Tesettür Abiye Modellerinin Yeni Trendleri

 

Abiye kıyafetler kadınların özel günlerde güzelliklerini ön plana çıkartmak ve gecenin en şık kadını olmalarını sağlamak için özel olarak tasarlanan kıyafetlerdir. Günümüz moda trendleri ter sezon abiye modasını da etkilemekte ve çeşitli yenilikleri abiye modellerine getirerek, özel günlerde kadınların trend bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmaktadır. Tesettür abiye modellerinin bu sezon sahip olduğu trendler ve şık bir görüntü oluşturmak için dikkat edilmesi gereken moda unsurları ise şu şekildedir:

 

 Ön plana çıkan omuz detayları

 

Tesettür abiye modellerinde bu sezon en dikkat çekici detayların başında omuzlarda kullanılan ve dikkat çeken detaylar bulunuyor. Abiye kıyafetlerde vatka kullanarak gösterişli omuz görüntüsü bu sezon oldukça popüler. Aynı zamanda balon kol modelleri de sezonun önemli trendleri arasında. Omuz ve yaka bölgesinde kullanılan çeşitli işleme, dantel, volan gibi detaylar da bu sezon abiye kıyafetlerde yer verilmesi gereken detaylar arasındadır. Abiye seçimlerinde bu unsurları göz önünde bulundurmak başka yoğun bir detaya gerek kalmadan abiye şıklığını size getirecektir.

 

 Yoğun detaylardan kaçınmak

 

Tesettür abiye modellerinde kabarık etekler, yoğun işlemeler, yoğu taş kullanımı gibi unsurlar bu sezonun trendleri arasında bulunmamakta. Genel olarak sade şıklığın ön plana çıktığı yeni sezonda, işleme, dantel ve pırıltı trendleri detaylarda kullanılmalı ve vurgulanmalıdır. Kumaş seçimlerinde ise parlak kumaşlar bu sezon oldukça popülerdir ve kadife gibi parlak kumaşlarla hazırlanmış abiye kıyafetler rahatlıkla tercih edilerek sezonun abiye şıklığı kolay bir şekilde elde edilebilir. Takı seçimlerinde ise sade ve minimalist parçalar seçmek, abiye şıklığını tamamlamanız için yeterli olacaktır.

 

 Renk seçimleri

 

Tesettür abiye modellerinde renk tercihleri sezon şıklığını yakalamak için çok önemli bir detaydır. Mor, bordo, gri, lacivert, yeşil ve pudra tonları bu sezonun trend abiye kıyafet renkleridir. Abiye kıyafetlerde yoğun bir şekilde kullanılan siyah ise acil durumlarda kurtarıcı olarak kullanılabilir. Ancak siyah renk yerine farklı renklerden tercih yapmak trend bir görünüm için daha doğru olacaktır. Abiye kıyafetlerde kullanılan şal renkleri ile elbiselerden farklı bir renkte tercih edilerek dış görüntüde zenginlik yaratılabilir.

 

Tesettür Abiye Modellerinde Bu Yıl Neler Giyilebilir

Her sene birbirinden farklı modeller altında piyasaya sunulan ve hanımların en fazla titizlik gösterdiği giyim örnekleri arasında yerine sağlamlaştırılmış olan tesettür abiye modelleri, özellikle daha ağır davetler ve büyük organizasyonlar adına her daim tercih edilen ilk giyim örneği olarak ön plana çıkmaktadır. Bunun bilincinde olarak ise her sene üretici firmalar ve moda uzmanları kapsamında zengin bir renk ve model seçeneği altında uyum sağlamış en iyi abiye modelleri piyasaya sunulmaktadır. Özellikle bu sene lazer kesim balık abiye modelleri mükemmel bir izlenim ve görsel sunduğundan dolayı hanımların en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer almaktadır. Vücuda sorunsuz bir şekilde oturan ve rahat bir hareket imkanı veren bu yeni sezon tesettür abiye modeli özellikle farklı beden ve boylara göre de bulunabilmektedir.

 

Değişik ve en trend tesettür abiye modelleri

 

Diğer yandan farklı tesettür abiye modelleri arasında özellikle bel kısmı dantelli bir şekilde tasarım haline getirilmiş ve vücudu tam olarak saran seçenekler de hanımlar için bu yıl tercih sebebi olmaktadır. Aynı şekilde yine bel kısmına papatya güpürlü bir tasarım ile hazırlanmış birbirinden değişik renkler altında mükemmel uyum sağlamış olan yeni sezon abiye modelleri de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Kadife tarzı bir tasarıma altında üretimi gerçekleştirilmiş ve aynı zamanda kolları volanlı bir şekilde hoş bir görsel sağlanmış bu yeni abiyeler de hanımları ayrı bir şıklığın içine sokmaktadır. Kişisel tercihlerinizi ve moda uzmanların görüşlerini bir araya getirmek suretiyle en güzel biyeleri satın alabilir ve katılmak istediğiniz tüm farklı organizasyonlar veya özel davetlerde birlikte daha birçok değişik yer adına estetik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

En kaliteli malzemeler ile en trend abiye modelleri

 

Ortak bir biçimde tüm hanımlar için her ne kadar tesettür abiye modelleri önemli olsa da burada önemli olan bir başka durum ise hiç şüphesiz trend olmuş seçeneklerin yer almasıdır. Bu bağlamda Modaselvim sizlere tamamen kaliteli bir hizmet sunmakta ve en çok beğenilen trend olmuş abiye seçeneklerini tamamen kaliteli bir malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirmiş olarak büyük markalar eşliğinde sunmaktadır.

 

Hanımların Yeni Sezonda Beğendikleri Abiye Modelleri

 

Tüm kadınlar için olmazsa olmazlar arasında yerini her daim almış olan birbirinden farklı modeller kapsamındaki tesettür abiye seçenekleri bu sene de oldukça zengin bir çeşit kapsamında piyasada bulunmaktadır. Özellikle tüm hanımlar adına abiye çeşitlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan tüm üretici firmalar ile birlikte moda uzmanları yeni sezon kapsamında renkleri ile birlikte harika bir görsel sağlamış abiye seçeneklerini tüm hanımların huzuruna sunmuş durumdadır. Özellikle düğün ya da nişan ile birlikte sünnet ve benzeri bunun gibi organizasyonların yanı sıra farklı özel davetler adına en çok tercih edilen giysiler arasında başı çeken tesettür abiyeler için bu sene daha keyifli bir alışveriş imkanı verilmiş görünüyor. Özellikle bu yıl kolye detayı ile birlikte kol kısımlarındaki işlemeli desenleri kapsamında harika bir görsel sağlayan kadife tarzı abiye seçenekleri büyük bir ilgi görmektedir. Daha parlak ve dikkat çekici bir görsel sunan bu kadife abiyeler yeni sezonu itibariyle hanımların büyük bir ilgisini çekti.

 

Farklı seçenekler altında yeni sezon en güzel abiye modelleri

 

Özellikle hanımların bu yıl en çok beğendiği tesettür abiye modelleri arasında başta hiç şüphesiz kadife tarzı abiyeler bulunurken diğer yandan omuz kısımları detaylandırılmış olarak sunulan abiyeler de oldukça ilgi çekmektedir. Vücudu tam olarak saran ve şık bir izlenim sunarken özellikle genç hanımlar adına harika bir izlenim veren omuz detaylı abiyeler birbirinden değişik renkler altında satın alınabilir. Aynı zamanda kolyeli kalem abiye çeşitleri de yeni sezon içerisinde en çok dikkat çeken ve en fazla beğeni toplayan modeller arasında yerini almış durumdadır. Tüm hanımlar kendi kişisel zevklerini bağlı kalarak bu kaliteli site bünyesinden arzu ettikleri tüm farklı seçenekleri oldukça uygun fiyatlar kapsamında da alabilir ve dolaplarını süsleyebilir.

 

En harika renkleri altında birbirinden özel abiye örnekleri

 

Bu sene geçen yıla oranla renk konusunda daha fazla seçenek sunulmuş ve daha güzel bir uyum yakalanmış durumdadır. Bunlar içerisinde daha mat ve dikkat çekici renkler olarak mor ile birlikte bordo ve zümrüt renginin yanı sıra her daim olduğu gibi siyah renkte yine beğeni toplamaktadır. Farklı modelleri altında mükemmel bir görsel sunan tesettür abiye seçenekleri kapsamında saks mavisi rengi de ayrıca güzel bir izlenim yaratmaktadır. En özel modelleri bütün farklı beden ve boylara göre seçerek keyifli bir şekilde en uygun fiyatları satın alabileceğiniz Modaselvim bünyesinde bütün abiye modeller sizleri bekliyor.

 

Nişan Organizasyonlarında Hangi Abiye Modeli Tercih Edilir? 

 

Bayanların önemi aktivitelerden biri olan ve kıyafetleri ve tarzları ile bulunduğu ortamda dikkat çektikleri nişan organizasyonlar, tesettür abiye kıyafeti tercihleri ile özel birer etkinliğe dönüşüyor. Bayanların nişan organizasyonlarında tercih edebileceği abiye modelleri tercihlerine baktığımızda özel seçeneklerden şu şekilde bahsedebiliriz.

 

 Nişan Abiyelerinde Klasik Tasarımlar

 

Nişan abiyesi olarak klasik bir tasarıma sahip olan varak detaylı kalem abiye modeli sadeliği ve şıklığı öne çıkartan bayanların tercihidir. Bu kıyafet modelinde bebe mavisi, zümrüt, mürdüm, siyah, bordo ve sarı abiye gibi renklerin yanında petrol rengi gibi çok sayıda renk alternatifi sunuluyor. Renk olarak değişiklik gösteren bu model nakış ve eşarp rengi ile sabit dizayna sahiptir. Manşetlerinde ve bel kısmında bulunan Osmanlı nakış işlemeleri yanında aynı renk tonunda seçilmiş eşarp ile nişan ortamı için bayanlar klasik bir giyim tercihine kavuşuyor. Bu tercihi tamamlayan unsur ise ya siyah topuklu ayakkabıdır. Nişan organizasyonlarında bayanların tercih edebileceği bir diğer abiye kıyafet tasarımı ise çarpıcı tasarımı ile öne çıkan verev dantelli balık abiye modelidir.

 

Bu model daha iddialı bir tasarıma sahip olurken gövde kısmında bulunan gümüş tonlarında işlemeleri ile çarpıcı bir tasarım sunuyor. Gümüş kısmı tasarımları sabit tarda olan bu model üç farklı renkte seçeceğiyle alternatif oluşturuyor. Şarabi ve siyah renk alternatifleri sunan bu model tercihe göre bordo renkte abiye modelleri de vardır. Bu kıyafet ile klasik tasarımlı topuklu ayakkabı ve kıyafet rengi ile uyumlu eşarp seçimi ile özel bir kombin oluşturulabilir.

 

 Nişan Elbiselerinde Özgün Detaylar

 

Nişan organizasyonuna katılacak olan bayanların tercih edebileceği özgün tasarımlı abiye kıyafetlerine baktığımızda ilk olarak dantel detay kalem abiye modeli görülüyor. Klasik abiye kıyafeti ile dantel işlemesini birleştiren bu model dantelli kısmında tercih ettiği beyaz renk ile pudra, mor, zümrüt ve bordo gibi zemin renkleri ile birleşerek özel bir abiye modeli haline geliyor. Eşarp rengi tercihi ile krem ve beyaz tonların tercih edildiği ve bu modellerde benzer şekilde krem ve beyaz renklerde klasik tasarımlı topuklu ayakkabı alternatifi ideal bir kombin aksesuarı oluyor.

 

Yeni Sezon Abiye Modelleri

abiye-modelleriDüğün, nişan, kına gibi organizasyonların ve özel günlerin bir numaralı tercihi abiye modelleri her sezon farklı tasarımlarla moda dünyasına damgasını vuruyor. Her zevke uygun farklı desen ve modelde abiye bulmak artık eskisi kadar zor değil. Özel günlerde bayanlar genellikle uzun abiye elbiseler giymeyi tercih ederler. Abiye elbiseler daha şık ve gösterişli bir görünüm kazandırmakla birlikte vücuda yakışan bir model seçildiği zaman daha uygun ve hoş bir görünüm kazandırır.

 

Son dönemlerde moda sektörü kadınların her türlü zevkini ortaya çıkartmak ve kafalarında canlandırdıkları bambaşka modelleri hayata geçirmek için büyük bir çaba içindeler. Kısa, uzun, iki parça vb. gibi artık moda dünyasında çok fazla elbise seçeneği var. Hatta abiye modelleri içerisine artık tulumlar da dâhil oldu. Birbirinden farklı tulum çeşitleri davetlerde, ürünlerde ve diğer özel günlerde boy gösteren hanımlar için güzelliklerine güzellik katan bir parça haline geldi.

 

Abiye elbise ve tulum seçimlerinde dikkat edilecek hususlar

 

Öncelikle alışveriş yaparken mutlaka vücut ölçülerimizi bilmemiz ve buna göre tercihler yapmamız daha uygun olacaktır. Vücudumuzu daha kilolu ya da zayıfsak daha sıska gösterecek, boyumuzu kesen ya da çok uzunsak bizi daha uzun ve cüsseli gösterecek kıyafetlerden uzak durmalıyız.

 

Bu tarz kıyafetler elbisenin modeli ne kadar güzel olursa olsun şıklıktan uzak ve rahatsız edici bir görüntü olacaktır. Aynı zamanda tercih edeceğimiz kıyafet içerisinde kendimizi rahat hissetmemiz de çok önemli. Bir düğünün ortasında vücudumuzu sıkan bir abiye ile ne kadar eğlenebiliriz? Bunun gibi önemli detayları geçtikten sonra elbise seçimlerine göz atalım.

 

Vücut ölçülerimizi bildikten sonra model seçmek çok kolaydır. Çünkü artık gerisi sizin zevkinize kalmış olacak. Renk seçimi dahi bu konuda önemlidir çünkü açık renkler vücudu daha iri gösterir hatta bazı kumaşlar ve açık renkler birleştiğinde kötü bir görüntü ortaya çıkabilir. Kısa boylu iseniz boyuna çizgili desenleri tercih edebilirsiniz. Göğüsleriniz büyükse yakası çok kapalı abiyeler göğüsleriniz daha büyük gösterecektir.

 

Eğer bacak boyunuz uzun ise kısa abiye elbiseleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bel çevreniz kalın ise belden etekli abiye modelleri de tam ihtiyacınıza göre tasarlanmış olup, gizlemek istediğiniz bölgeleri anında kapatacaktır.

 

Günümüzün Sultanları İçin

ayse-melek-varakli-elbise-7056-bordo-41336-81-BDüğün sezonu diye bir şey yoktur aslında, her an bir sürprizle karşılaşabilir ve en şık olmanız gereken halinizle o davette yer almak zorunda kalabilirsiniz. İşte o an tesettür abiye ve aksesuar olarak neler tercih etmeliyiz. Bu sene zıtlıkların moda olduğu ilginç bir yıl. Abiye elbisenizin üstüne tam zıttı renkte bir eşarp almanız göz dolduracaktır. Aksesuarlarınızda taş kullanmayı ihmal etmeyin. Koyu tondaki elbiseleri tercih etmeniz size kendinizi daha rahat hissettirecektir.

Abiye türban modellerini inceleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Koyu renk bir tesettür abiye tercih ettiyseniz açık renkli bir eşarp kullanın ve eşarbınızla uyumlu aksesuarlar kullanmaya özen gösterin. Kolunuza taş kaplama bir bilezik takmanız şıklığınızı tamamlayacaktır ayrıca kolye tercihinizi büyük ve gösterişli tutarsanız şu sıralar çok moda olan eskiye dönüş ve Osmanlı akımının etkisiyle kendinizi adeta Osmanlı sarayında bir sultan gibi hissedebilirsiniz.

Ayakkabı olarak sivri burun ve çok hafif bir topuk her daim moda olarak kalacaktır, klasikten şaşmayın, deseni az düz bir elbiseyi aksesuarlarla süsleyin asla desenli bir elbiseye gösterişli aksesuar kullanmayın. Bu durum göz yorulmasına neden olacaktır. Ara tonlarda tercih ettiğiniz elbisenizi koyu renkli bir eşarpla kombinleyin. Tamamen açık ya da tamamen koyu bir elbise tercih ederseniz zıt bir eşarp kullanmanız hoş görünmeniz açısından sizin yararınıza olacaktır.

Abiye giyimde kesin bir kural var ki o da sadelik ve gösteriş arasındaki dengeyi sağlayabilmek ve gecenin en şık bayanı olabilmek. Son zamanlarda moda olan taş kaplı ayakkabılar koyu renk bir abiyenin altında gayet şık durabiliyor. Doğru seçilmiş bir model sizi daha da şık gösterecektir. Çanta tercihleriniz ise eşarp ve ayakkabı ikilisiyle uyumlu olursa klasik kalıpları yıkmadan düzgün bir kombin oluşturabilirsiniz.

Belinize takabileceğiniz ince bir kemer veya toka detayı şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Sonuç olarak zıtlıklar içinde zarafeti yakalarsanız gecenin en şık hanımı ve herkesin gıpta ettiği zarafetin sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken kombin oluştururken belli başlı kurallara dikkat etmek ve göz yormaktan kaçınmaya çalışmak.

En Şık Abiyeler Moda Selvim’de!

Fransızca’dan dilimize geçen “abiye” kelimesi en basit tanımıyla bayanların özel günlerde ve davetlerde giydiği gösterişli, şık giysilerdir. Abiye giyim sektörü her geçen gün hızla gelişmekte, özellikle tesettürlü abiye giyimde yepyeni modeller bayanların beğenisine sunulmaktadır.

 

“Tesettürün modası” sloganıyla her zaman en şık ürünleri en uygun fiyatlarla size sunan Moda Selvim’de özel günlerde, davetlerde, bayramlarda şıklığınızı konuşturacak yüzlerce abiye elbise modelini bir arada bulabilirsiniz.

 

2015 abiye modasını incelediğimizde genellikle dayanıklı hummer ya da tod kumaştan üretilen peplum ceketli balık elbiselerin, gold işlemeli ceketli abiyelerin, aksesuar düğmeli ve işlemeli modellerin, varak baskılı abiyelerin ön plana çıktığını görüyoruz. Abiye giyimde en çok tercih edilen renkler her zamanki gibi siyah, gümüş, dore, kırmızı-bordo ve mor. Özellikle siyah ve mor renkteki abiye elbiseler gümüş veya dore detaylarla zenginleştirilerek çok daha şık hale gelebiliyor. Yeni sezon ürünlerde görmeye alışık olduğumuz bir diğer renk de petrol yeşili. Bu rengin siyahla kombinasyonu abiye modellerde gerçekten çok başarılı oluyor.

 

Moda Selvim’de sergilenen en şık abiyelerden size bir-iki örnek model göstermek istiyoruz. Seçtiğimiz modeller 2015’te en çok beğenilen tasarımlar arasında. Daha fazla abiye modeli için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise ziyaret etmeyi unutmayın!

 

   

abiye1Ayşe Melek Peplum Ceketli Balık Elbise 7073 Gold&Siyah

Harika bir gold ve siyah kombinasyonu olan abiye modelin etek kısmı hummer, üst kısmı ise pamuklu viskon kumaştan imal edilmiştir. Önü 150 cm, arkası 167 cm uzunluğunda olan abiye astarsız tasarlanmasına rağmen içinizi göstermez. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 139,90 TL.

 

 

 

 

abiye2Berna Abiye Elbise 7069 Petrol Yeşili

Petrol yeşili ve siyahın eşsiz bir kombinasyonu olan abiye model tod kumaştan üretilmiştir. 150 cm uzunluğunda olan astarsız abiye yeni sezon ürünüdür. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 119,90 TL.