En Şık Abiyeler Moda Selvim’de!

Fransızca’dan dilimize geçen “abiye” kelimesi en basit tanımıyla bayanların özel günlerde ve davetlerde giydiği gösterişli, şık giysilerdir. Abiye giyim sektörü her geçen gün hızla gelişmekte, özellikle tesettürlü abiye giyimde yepyeni modeller bayanların beğenisine sunulmaktadır.

 

“Tesettürün modası” sloganıyla her zaman en şık ürünleri en uygun fiyatlarla size sunan Moda Selvim’de özel günlerde, davetlerde, bayramlarda şıklığınızı konuşturacak yüzlerce abiye elbise modelini bir arada bulabilirsiniz.

 

2015 abiye modasını incelediğimizde genellikle dayanıklı hummer ya da tod kumaştan üretilen peplum ceketli balık elbiselerin, gold işlemeli ceketli abiyelerin, aksesuar düğmeli ve işlemeli modellerin, varak baskılı abiyelerin ön plana çıktığını görüyoruz. Abiye giyimde en çok tercih edilen renkler her zamanki gibi siyah, gümüş, dore, kırmızı-bordo ve mor. Özellikle siyah ve mor renkteki abiye elbiseler gümüş veya dore detaylarla zenginleştirilerek çok daha şık hale gelebiliyor. Yeni sezon ürünlerde görmeye alışık olduğumuz bir diğer renk de petrol yeşili. Bu rengin siyahla kombinasyonu abiye modellerde gerçekten çok başarılı oluyor.

 

Moda Selvim’de sergilenen en şık abiyelerden size bir-iki örnek model göstermek istiyoruz. Seçtiğimiz modeller 2015’te en çok beğenilen tasarımlar arasında. Daha fazla abiye modeli için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise ziyaret etmeyi unutmayın!

 

   

abiye1Ayşe Melek Peplum Ceketli Balık Elbise 7073 Gold&Siyah

Harika bir gold ve siyah kombinasyonu olan abiye modelin etek kısmı hummer, üst kısmı ise pamuklu viskon kumaştan imal edilmiştir. Önü 150 cm, arkası 167 cm uzunluğunda olan abiye astarsız tasarlanmasına rağmen içinizi göstermez. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 139,90 TL.

 

 

 

 

abiye2Berna Abiye Elbise 7069 Petrol Yeşili

Petrol yeşili ve siyahın eşsiz bir kombinasyonu olan abiye model tod kumaştan üretilmiştir. 150 cm uzunluğunda olan astarsız abiye yeni sezon ürünüdür. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 119,90 TL.

 

Bir cevap yazın