Yeni Sezon Abiye Modelleri

abiye-modelleriDüğün, nişan, kına gibi organizasyonların ve özel günlerin bir numaralı tercihi abiye modelleri her sezon farklı tasarımlarla moda dünyasına damgasını vuruyor. Her zevke uygun farklı desen ve modelde abiye bulmak artık eskisi kadar zor değil. Özel günlerde bayanlar genellikle uzun abiye elbiseler giymeyi tercih ederler. Abiye elbiseler daha şık ve gösterişli bir görünüm kazandırmakla birlikte vücuda yakışan bir model seçildiği zaman daha uygun ve hoş bir görünüm kazandırır.

 

Son dönemlerde moda sektörü kadınların her türlü zevkini ortaya çıkartmak ve kafalarında canlandırdıkları bambaşka modelleri hayata geçirmek için büyük bir çaba içindeler. Kısa, uzun, iki parça vb. gibi artık moda dünyasında çok fazla elbise seçeneği var. Hatta abiye modelleri içerisine artık tulumlar da dâhil oldu. Birbirinden farklı tulum çeşitleri davetlerde, ürünlerde ve diğer özel günlerde boy gösteren hanımlar için güzelliklerine güzellik katan bir parça haline geldi.

 

Abiye elbise ve tulum seçimlerinde dikkat edilecek hususlar

 

Öncelikle alışveriş yaparken mutlaka vücut ölçülerimizi bilmemiz ve buna göre tercihler yapmamız daha uygun olacaktır. Vücudumuzu daha kilolu ya da zayıfsak daha sıska gösterecek, boyumuzu kesen ya da çok uzunsak bizi daha uzun ve cüsseli gösterecek kıyafetlerden uzak durmalıyız.

 

Bu tarz kıyafetler elbisenin modeli ne kadar güzel olursa olsun şıklıktan uzak ve rahatsız edici bir görüntü olacaktır. Aynı zamanda tercih edeceğimiz kıyafet içerisinde kendimizi rahat hissetmemiz de çok önemli. Bir düğünün ortasında vücudumuzu sıkan bir abiye ile ne kadar eğlenebiliriz? Bunun gibi önemli detayları geçtikten sonra elbise seçimlerine göz atalım.

 

Vücut ölçülerimizi bildikten sonra model seçmek çok kolaydır. Çünkü artık gerisi sizin zevkinize kalmış olacak. Renk seçimi dahi bu konuda önemlidir çünkü açık renkler vücudu daha iri gösterir hatta bazı kumaşlar ve açık renkler birleştiğinde kötü bir görüntü ortaya çıkabilir. Kısa boylu iseniz boyuna çizgili desenleri tercih edebilirsiniz. Göğüsleriniz büyükse yakası çok kapalı abiyeler göğüsleriniz daha büyük gösterecektir.

 

Eğer bacak boyunuz uzun ise kısa abiye elbiseleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bel çevreniz kalın ise belden etekli abiye modelleri de tam ihtiyacınıza göre tasarlanmış olup, gizlemek istediğiniz bölgeleri anında kapatacaktır.

 

One comment

Bir cevap yazın