Günümüzün Sultanları İçin

ayse-melek-varakli-elbise-7056-bordo-41336-81-BDüğün sezonu diye bir şey yoktur aslında, her an bir sürprizle karşılaşabilir ve en şık olmanız gereken halinizle o davette yer almak zorunda kalabilirsiniz. İşte o an tesettür abiye ve aksesuar olarak neler tercih etmeliyiz. Bu sene zıtlıkların moda olduğu ilginç bir yıl. Abiye elbisenizin üstüne tam zıttı renkte bir eşarp almanız göz dolduracaktır. Aksesuarlarınızda taş kullanmayı ihmal etmeyin. Koyu tondaki elbiseleri tercih etmeniz size kendinizi daha rahat hissettirecektir.

Abiye türban modellerini inceleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Koyu renk bir tesettür abiye tercih ettiyseniz açık renkli bir eşarp kullanın ve eşarbınızla uyumlu aksesuarlar kullanmaya özen gösterin. Kolunuza taş kaplama bir bilezik takmanız şıklığınızı tamamlayacaktır ayrıca kolye tercihinizi büyük ve gösterişli tutarsanız şu sıralar çok moda olan eskiye dönüş ve Osmanlı akımının etkisiyle kendinizi adeta Osmanlı sarayında bir sultan gibi hissedebilirsiniz.

Ayakkabı olarak sivri burun ve çok hafif bir topuk her daim moda olarak kalacaktır, klasikten şaşmayın, deseni az düz bir elbiseyi aksesuarlarla süsleyin asla desenli bir elbiseye gösterişli aksesuar kullanmayın. Bu durum göz yorulmasına neden olacaktır. Ara tonlarda tercih ettiğiniz elbisenizi koyu renkli bir eşarpla kombinleyin. Tamamen açık ya da tamamen koyu bir elbise tercih ederseniz zıt bir eşarp kullanmanız hoş görünmeniz açısından sizin yararınıza olacaktır.

Abiye giyimde kesin bir kural var ki o da sadelik ve gösteriş arasındaki dengeyi sağlayabilmek ve gecenin en şık bayanı olabilmek. Son zamanlarda moda olan taş kaplı ayakkabılar koyu renk bir abiyenin altında gayet şık durabiliyor. Doğru seçilmiş bir model sizi daha da şık gösterecektir. Çanta tercihleriniz ise eşarp ve ayakkabı ikilisiyle uyumlu olursa klasik kalıpları yıkmadan düzgün bir kombin oluşturabilirsiniz.

Belinize takabileceğiniz ince bir kemer veya toka detayı şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Sonuç olarak zıtlıklar içinde zarafeti yakalarsanız gecenin en şık hanımı ve herkesin gıpta ettiği zarafetin sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken kombin oluştururken belli başlı kurallara dikkat etmek ve göz yormaktan kaçınmaya çalışmak.

One comment

  • Serpil candan

    Iyı aksamlar brn bu modelden ıstıyprum ama etegım var tek ceket satımınız mevcutmu acaba

Bir cevap yazın