Şık Yazlık Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye modellerinde bu yaz sezonu en canlı renkler ile tasarlanan ürünler bulunmaktadır. Sitemiz içerisinde hazırlanan bu ürünler kullanım alanına ve yerine uygun şekilde düzenlenmektedir. Tesettür abiye modelleri pek çok kişinin tarzını yansıtmaya yönelik hazırlanmaktadır.

Oluşturulan kombinler ile beraber spor şıklığı abiyelere de yansımaktadır. Tesettür giyim alanında birbirinden farklı kategori bulunmaktadır. Sitemiz bu kategoriler altında yeni sezona uyum sağlayacak birbirinden şık ve modern görünümlü tesettür abiye modelleri sunmaktadır.

Kaliteli Kumaş Detayı İle Ön Plana Çıkan Tesettür Abiye Modelleri

Kaliteli kumaş detayı ile hazırlanan birbirinden renkli ve kullanışlı tesettür abiyeler bulunmaktadır. Bu abiyelerin yaka kısmından başlayarak etek ucuna kadar işlenmiş parlak taşlar bulunmaktadır. Sezonun en gözde ürünleri arasına giren bu parçalara hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kişiler sitemiz aracılıyla sipariş vermektedir. Kumaşının kaliteli olması ile uzun ömürlü kullanım sağlanmaktadır. Renk seçenekleri de geniş bir yelpaze altında hazırlanarak müşterilere sunulmaktadır. Bu sezon bordo ve tozpembesi renkleri ön plana çıkan renkler arasındadır.

Modern ve Şık Tesettür Abiye Modelleri İle Davet Kombini Oluşturma

Modern ve şık tesettür abiye modelleri sitemiz içerisinde yer almaktadır. Kombin hazırlamak isteyen kişiler davet mekanına uygun bir abiye seçimi gerçekleştirmektedir. Tercih edilen abiye modeline uygun şekilde ceket ve aksesuar kullanımı da sağlanmaktadır. Tozpembe renkli, boydan boya taş işlemeli olan tesettür abiye modelleri bu sezonun en dikkat çeken parçaları arasına girmektedir. Bu abiyenin üzerine alınan salaş kesim ceketler ile abiye şıklığını tamamlamaktadır. Ayakkabı seçimleri de pudra renk stilletto olarak belirlenmiştir.

2022 Yılı En Şık Tesettür Abiye Modellerini Sipariş Verme

2022 yılı tesettür abiye alanında renkli ve eşsiz parçalar sunmaya devam etmektedir. Hazırlanan tüm ürün kategorileri birbirinden zevkli parçalar ile oluşturulmaktadır. Tesettür abiye satın almak isteyen kişiler öncelikle sitemiz içerisinde yer alan kategoriler üzerinden abiye modellerini incelemektedir. Tarz ve geniş renk seçenekleri bulunan abiyeler üzerinde beden seçimi de yapılmaktadır. Beden tercihi sayesinde kişi kendisine en uyum sağlayacak tesettür abiye modeline hızlı bir şekilde sitemizden ulaşmaktadır.

Günümüzün Sultanları İçin

ayse-melek-varakli-elbise-7056-bordo-41336-81-BDüğün sezonu diye bir şey yoktur aslında, her an bir sürprizle karşılaşabilir ve en şık olmanız gereken halinizle o davette yer almak zorunda kalabilirsiniz. İşte o an tesettür abiye ve aksesuar olarak neler tercih etmeliyiz. Bu sene zıtlıkların moda olduğu ilginç bir yıl. Abiye elbisenizin üstüne tam zıttı renkte bir eşarp almanız göz dolduracaktır. Aksesuarlarınızda taş kullanmayı ihmal etmeyin. Koyu tondaki elbiseleri tercih etmeniz size kendinizi daha rahat hissettirecektir.

Abiye türban modellerini inceleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Koyu renk bir tesettür abiye tercih ettiyseniz açık renkli bir eşarp kullanın ve eşarbınızla uyumlu aksesuarlar kullanmaya özen gösterin. Kolunuza taş kaplama bir bilezik takmanız şıklığınızı tamamlayacaktır ayrıca kolye tercihinizi büyük ve gösterişli tutarsanız şu sıralar çok moda olan eskiye dönüş ve Osmanlı akımının etkisiyle kendinizi adeta Osmanlı sarayında bir sultan gibi hissedebilirsiniz.

Ayakkabı olarak sivri burun ve çok hafif bir topuk her daim moda olarak kalacaktır, klasikten şaşmayın, deseni az düz bir elbiseyi aksesuarlarla süsleyin asla desenli bir elbiseye gösterişli aksesuar kullanmayın. Bu durum göz yorulmasına neden olacaktır. Ara tonlarda tercih ettiğiniz elbisenizi koyu renkli bir eşarpla kombinleyin. Tamamen açık ya da tamamen koyu bir elbise tercih ederseniz zıt bir eşarp kullanmanız hoş görünmeniz açısından sizin yararınıza olacaktır.

Abiye giyimde kesin bir kural var ki o da sadelik ve gösteriş arasındaki dengeyi sağlayabilmek ve gecenin en şık bayanı olabilmek. Son zamanlarda moda olan taş kaplı ayakkabılar koyu renk bir abiyenin altında gayet şık durabiliyor. Doğru seçilmiş bir model sizi daha da şık gösterecektir. Çanta tercihleriniz ise eşarp ve ayakkabı ikilisiyle uyumlu olursa klasik kalıpları yıkmadan düzgün bir kombin oluşturabilirsiniz.

Belinize takabileceğiniz ince bir kemer veya toka detayı şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Sonuç olarak zıtlıklar içinde zarafeti yakalarsanız gecenin en şık hanımı ve herkesin gıpta ettiği zarafetin sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken kombin oluştururken belli başlı kurallara dikkat etmek ve göz yormaktan kaçınmaya çalışmak.

Şifonda Eşsiz Renk Uyumu

abiye giyimKadınlar için şık, zarif ve dikkat çekici bir görünüme sahip olmak her zaman önemlidir. Özellikle davetler ve özel günler şık kıyafetlerin konuştuğu önemli günlerdir. Unutulmamalıdır ki her kadına uygun abiyeler ve şık desenli elbiseler bulmak mümkündür. Sadece dikkat edilmesi gereken beden yapısına en uygun kıyafet ve rengin seçilmesi ve uyumun abartısız bir şekilde sağlanmasıdır.

Özel günler veya davetiyeler için kullanılan abiyeler kaliteli kumaşlardan yapılmış, modern kesim ve renkleriyle fark yaratan tasarımlarla vitrinlerde yer almaktadır. Şifon abiyelerde en çok kullanılan kaliteli bir malzemedir. Şifonlar oldukça yumuşak, ince, geçirgen, yüksek bükümlü ipek ya da rayon ipliğinden dokunmuş kumaşlardır. Oldukça havalı görünüme sahiptirler. Oldukça narin ve incedirler.

Elbise dışında gömlek ve etek üretiminde de kullanılsa da elbisedeki kadar şık bir görünüm oluşmaz. Ancak fuar gibi aksesuarlar için sıkça kullanılmaktadır. İç göstermesi sebebiyle astarla kullanılmasında fayda olacaktır. Ancak tesettür modellerinde dışarıdan başka bir kumaşla model oluşturulduğunda iç astar kullanılmayabilir. Genel yapısı ile zor bir kumaş çeşidi olan şifon zor kullanımı yanı sıra doğru bir modelde çok şık sonuçlar meydana getirebilir.

Abiyelerde siyah her zaman asaletin rengi olarak en çok tercih edilen renklerdendir. Özellikle bir başka baskın renk olan mor ile birleştiğinde daha da eşsiz bir görünüm meydana çıkar. Şifonun parlak ve şık görünümü bu renk uyumuyla birleştiğinde ise özel günlerde şıklık kaçınılmaz olacaktır.

Tesettür abiye giyim tercih edenler için uygun olan ürün imalatında poliviskon, bel kısmı pul payet, kuyruk kısmı krep şifon kullanılmıştır. Üst kısmındaki işçilik şık tasarlanmış ve fark yaratmıştır. Uzun kuyruk kısmıyla şık tasarıma sahip bu elbise kullanıcısıyla uyum sağlayacaktır. Elbise siyah ve morun eşsiz uyumu ile ince işçilikle üretilmiştir. Ön kısmı 1,5 metre, kuyruk kısmı ise 175 cm’dir. Astarsız ve iç göstermez özelliğiyle tesettürlü kadınlara rahat kullanım sunmaktadır.

Ürün siparişi verilirken normalde giyilen beden ölçüleri baz alınmalıdır. Temizliği ise kısa programda ve 30 derecede gerçekleşmelidir. Ürünün ödemesi site güvencesiyle tüm kartlara taksit imkânıyla mümkündür. Anlaşmalı bankalar aracılığı ile ve sorunsuz teslimatla kullanıcılara ulaşacaktır.

Tesettür Abiye

tesettür abiyeTesettür giyim modasının en gösterişli ürünleri tabii ki abiyelerdir. Özel günlerde, gecelerde, düğün ve davetlerde sıkça tercih edilen abiye elbiseler tesettürlü bayanların şıklığına şıklık katar. Şık, gösterişli ve asil bir duruş sergileyen tesettür abiye kıyafetler yılın modasına uygun renkler ve motifler kullanılarak tasarlanmaktadır. Şıklığın vazgeçilmezi olan en güzel tesettür abiye modelleri Moda Selvim’de çok uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

 

Ünlü markaların özgün tasarımları, modern veya klasik ama illa ki elegan bir havaya sahip olan tesettür abiye modelleri için en doğru adres olan Moda Selvim, şık giyinmeyi seven tesettürlü bayanlar için her bütçeye uygun zengin bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Tesettür giyimin öncüsü olan Moda Selvim’de her zaman en yeni modelleri bulabilir, beğendiğiniz abiyeye mağaza mağaza dolaşmadan evinizin rahatlığında alışveriş yaparak sahip olabilirsiniz.

 

Abiye seçimi tesettürlü bayanlar için her zaman zor olmuştur. Çünkü tesettürün gereği olarak kapalı giyinmek ama aynı zamanda şık ve asil görünmek istenir. Dekoltesiz çok şık bir abiye kıyafet bulabilmek zaten yeterince zordur, bu yetmezmiş gibi çoğu abiyenin renk ve beden seçeneği azdır. Bu sorunların farkında olan Moda Selvim, tesettür abiye kategorisinde ünlü markaların en yeni modellerine, en zengin renk ve beden seçeneğiyle yer verir. Moda Selvim’den alışveriş yapan tesettürlü bayanlar için artık düğünler, özel davetler kabus olmaktan çıkmış, olması gerektiği gibi keyifli bir etkinlik haline gelmiştir.

 

Katılacağınız özel davetlerde, düğünlerde şıklığınızla fark yaratmak ve zarifliğinizle adınızdan söz ettirmek istiyorsanız tesettür abiye kıyafetleriniz için siz de www.modaselvim.com’u ziyaret edebilir; birbirinden güzel abiye modellerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

En Şık Abiyeler Moda Selvim’de!

Fransızca’dan dilimize geçen “abiye” kelimesi en basit tanımıyla bayanların özel günlerde ve davetlerde giydiği gösterişli, şık giysilerdir. Abiye giyim sektörü her geçen gün hızla gelişmekte, özellikle tesettürlü abiye giyimde yepyeni modeller bayanların beğenisine sunulmaktadır.

 

“Tesettürün modası” sloganıyla her zaman en şık ürünleri en uygun fiyatlarla size sunan Moda Selvim’de özel günlerde, davetlerde, bayramlarda şıklığınızı konuşturacak yüzlerce abiye elbise modelini bir arada bulabilirsiniz.

 

2015 abiye modasını incelediğimizde genellikle dayanıklı hummer ya da tod kumaştan üretilen peplum ceketli balık elbiselerin, gold işlemeli ceketli abiyelerin, aksesuar düğmeli ve işlemeli modellerin, varak baskılı abiyelerin ön plana çıktığını görüyoruz. Abiye giyimde en çok tercih edilen renkler her zamanki gibi siyah, gümüş, dore, kırmızı-bordo ve mor. Özellikle siyah ve mor renkteki abiye elbiseler gümüş veya dore detaylarla zenginleştirilerek çok daha şık hale gelebiliyor. Yeni sezon ürünlerde görmeye alışık olduğumuz bir diğer renk de petrol yeşili. Bu rengin siyahla kombinasyonu abiye modellerde gerçekten çok başarılı oluyor.

 

Moda Selvim’de sergilenen en şık abiyelerden size bir-iki örnek model göstermek istiyoruz. Seçtiğimiz modeller 2015’te en çok beğenilen tasarımlar arasında. Daha fazla abiye modeli için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise ziyaret etmeyi unutmayın!

 

   

abiye1Ayşe Melek Peplum Ceketli Balık Elbise 7073 Gold&Siyah

Harika bir gold ve siyah kombinasyonu olan abiye modelin etek kısmı hummer, üst kısmı ise pamuklu viskon kumaştan imal edilmiştir. Önü 150 cm, arkası 167 cm uzunluğunda olan abiye astarsız tasarlanmasına rağmen içinizi göstermez. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 139,90 TL.

 

 

 

 

abiye2Berna Abiye Elbise 7069 Petrol Yeşili

Petrol yeşili ve siyahın eşsiz bir kombinasyonu olan abiye model tod kumaştan üretilmiştir. 150 cm uzunluğunda olan astarsız abiye yeni sezon ürünüdür. Sırtında gizli fermuarı vardır. Moda Selvim farkıyla, indirimli fiyatı sadece 119,90 TL.