Tesettür Abiye Modellerindeki En Trend Ayrıntılar Nelerdir

Tesettür modası her geçen gün biraz daha göz doldurmaya devam ediyor. Tesettür giyimi benimsemiş olan hanımların kendilerine uygun kıyafet bulamıyor olması bazı konularda değişiklik yarattı. Özellikle kumaşlar son trendlere göre belirlenmeye başlandı ve ayrıntılar daha klasik süslendi. Hal böyle olunca tesettür abiye modelleri de kendine düşen payı oldukça modern almış oldu. Hanımların özel zamanlar için tercih ettikleri bu abiye modelleri artık daha sade ancak daha şık ve trend. Hem rahat kullanılabilen hem de doğal bir modernlik sağlayan bu abiyeler için tek değişiklik kumaşlarda gerçekleşmedi.

 

İki Renk Abiye Modası

 

Bu yılı en gözde tesettür abiye modelleri arasında iki renk modeller göze çarpıyor. Siyahın yanında pudra ya da vizon renkler de kullanılarak ortaya çıkarılan bu modeller iki parça kıyafet izlenimi yaratıyor. Hem kombin yapmayı kolaylaştıran hem de oldukça modern bir görüntü sağlayan bu abiyelerin bel kısımları da ince ince işlenmiş detaylardan oluşuyor. Zarif bir görünüme bürünmek isteyen hanımların çok sık kullandığı bu abiyelerde eşarp seçimi de daha yerinde ve kolay oluyor.

 

Payetler Tesettür Abiyelerde

 

Payetler uzun bir sessizliğin ardından tekrar moda dünyasındaki yerini aldı. Bu ışıl ışıl ayrıntılardan oluşan kumaşlar artık tesettür abiyelerde de kullanılıyor. Ayrıca payetin muhteşem bir ahenk ile kullanıldığı tül kumaşlar da aynı elbise için tercih edilebiliyor. Gövde kısmı payet etek kısmı uçuş uçuş tül olan abiye elbise modelleri Moda Selvim sitesinde alıcılarını bekliyor. Üstelik renk yelpazesi de oldukça geniş. Ancak siyahtan vazgeçmem diyenler şık, renkli bir eşarp ile bu elbiselerdeki o gizli uyumu rahatlıkla yakalayabiliyor.

 

Aksesuarlı Balık Modeller

 

Balık elbiselerin uzun boylu hanımlara yakıştığı klişesi artık son buldu. Çünkü minyon hanımlar da bu kıyafetleri yüksek topuklu ayakkabılar ile rahatlıkla taşıyabiliyor. Üstelik kuyruk kısmının hafif uzun bırakıldığı bu elbiseler görenleri kendine hayran bırakıyor. Balık model tesettür abiye modelleri için düşünülmüş bir başka ayrıntı da aksesuar. uzun ve salaş bir kolye ile trend haline gelen bu abiyeler genellikle renkli kullanılıyor. Yeşil ve pembe tonları bu abiye modellerinde en çok göze çarpan renklerden.

 

Bir cevap yazın