Tesettür Abiye İle Düğünlere Hazırlanın

Yaz yaklaştıkça tüm bayanların abiye arayışı ve telaşı da başladı. Abiye giyim en fazla seçeneklerin sunulduğu ama bir o kadar da seçmek de zorlanıldığı modeller olmaktadır. Her ne kadar sınırsız sayıda modelde, renkte ve kombinde abiye elbise üretilse de bayanlar abiye elbise konusunda her zaman daha seçici olmaktadır. Tesettür abiye modelleri de abiye elbise kategorisinde yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için üretilmiş birbirinden şık abiyelere vitrinleri süslemektedir.

 Tesettür Abiye Modellerinde Hangi Kumaşlar Kullanılır?

 

Tüm abiye elbiseler de olduğu gibi tesettür abiye modellerinde de oldukça şık kumaşlar ve göz alıcı detaylar yer almaktadır. Abiye elbiselerin dikiminde kullanılan bazı özel kumaşlar ise;  payetli kumaş, ipek kumaş, organze kumaş, tül kumaş, tafta kumaş, dantel kumaş, şifon kumaş, mikado ve ziberlin kumaştır.

Tesettür Abiye Çeşitleri ve Kombinleme Seçenekleri

 

Tesettür abiye çeşitleri; şifon abiye palet abiye, simli abiye, baskılı abiye, pliseli abiye, dantel detaylı abiye, tafta abiye, güpürlü abiye, pelerin detaylı abiye, Mevlana kesim abiye,  pul işlemeli abiye, yarasa kol abiye,  çiçek işlemeli abiye, şal kombinli abiye,  inci detaylı abiye, tunik model abiyedir.

Tesettür abiye modellerini kombinlemek oldukça basittir. Son yıllarda trend olan şal kombini tesettür abiye modellerinde, abiye elbisenin model ve renginde şal da konsept olarak veriletmedir. Böylece tesetür abiye için özel olarak eşarp ve şal aramaya da ihtiyaç duyulmamaktadır. Tek olarak satılan tesettür abiye modellerinde ise, elbisenin renk ve modelinde eşarp almak gerekir. Aksi takdirde modelin bütünlüğü bozulup istenilen şıklık elde edilemeyebilir. Abiye elbise modelini,  elbisenin benzeri bir eşarp ya da şal ile kombinlemek gerekir. Tesettür abiye modeli hangi kumaş özelliğindeyse eşarp da o özellikte olmalıdır. Renk uyumu da, bütünlüğü sağlamakta ve şık bir kombin elde edilmesine yarar sağlamaktadır.

Tesettür abiyede kombinlenmesi en kolay parça ayakkabılardır. Uzun tesettür abiye modellerinde ayakkabı çok gözükmediği için avantaj sağlar. Yine de tesettür abiye modeli açık renkse ayakkabı koyu, elbise koyu ise ayakkabı ara renk seçilirse güzel bir kombin oluşturulur.

 

Bir cevap yazın