Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Ürünler

Özel gecelerde ve özellikle düğün gibi katılım oranı yüksek davetlerde hanımların bir numaralı tercihleri arasında yer alan tesettür abiye modelleri bu sene de birbirinden farklı ürün kategorileri ile göz doldurmaya ve alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. Gösterişli ve şık olmayı ince çizgili pırıltılarla harmanlayarak ortaya konan tesettür abiye ürünlerinde yaşanan ilk yenilik varaklı ve dantelli ürünlerde kendini göstermekte.

Tesettür abiye modellerini incelemek ve satın almak isterseniz Alışverişe Başla

Çift renklerin birbirleriyle müthiş bir uyum sergilediği süet abiyeler de özellikle düğünlerde ve davetlerde giyimine dikkat eden hanımların vazgeçmediği gözdeleri arasında bulunuyor. Dantel ile taşları minimal çizgilerde birbirine entegre eden modacılar dantelli taşlı tesettür abiye ürünleri bu yıl da farklı renk ve tasarımlar da piyasaya sürdü. Hanımların şıklık yarışına girdiği özel davetlerde şifon kuyruklu elbiseler de en az gelinliğin şatafatı kadar dikkat çeken ve gözleri parlatan giysi türleri arasında. Volan kollu ve dantelli tesettür abiye türleri ise ağırbaşlı görüntüsü ve sanatsal çizgileri ile özellikle orta yaşlı hanımların ilk sıralarda bulunan tercihleri arasında yer alıyor.

 

Bu senenin moda renkleri ise mürdüm ve siyahtır. Tesettür abiyelerin ağır ve kendine has görüntüsü taşımakta güçlük çekmeyen bu karakteristik renkler ile bezenmiş giysiler üstlerinde taşıyanları düğünlerin ve özel davetlilerin en şıkları arasında gösteriyor. Omuzların üst bölgelerinde pelerin şeklinde salınan ve giyenlerde ayrı bir tarz yakalamayı hedefleyen abiye modelleri de diğer tercihler arasında bulunuyor. Kemerlerle birlikte satışa sunulan bir diğer abiye ürünleri ise klasik ve modern çizgileri bir arada barındırıyor.

 

Tesettür Abiye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür abiye seçerken tam olarak nerelerde giyileceği önceden belirlenmelidir. Spor kıyafet gerektiren yerlerde abiye modelleri fazla ağır görünmektedir. Tesettür abiyeler daha çok düğünlerde, resmi buluşmalarda ve özel balolarda giyilen şahsına özel kıyafetlerdir. Aynı zamanda senenin moda renkleri de hem mağazaların kataloglarından hem de internet satış noktalarının ürün merkezli resimlerinden an be an takip edilmeli. Abiyeler, küpe, kolye ve benzeri aksesuarlar ile desteklenen elbiselerdir. Bu nedenle alışveriş içerisinde abiyelere en uygun takılar da alışveriş listelerinde bulunmalıdır.

 

Bir cevap yazın