Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Modaları

Düğün, nişan, mezuniyet, özel davet ve organizasyonların odak noktası olan abiye kıyafetler, moda sektöründe büyük paya sahip demek doğru olacaktır. Sıklıkla alınmasa da bayanların oldukça özen gösterdikleri kıyafetlerin başını çekmektedir. 2018 sezonuna damga vuracak yeni tasarımları, özgün modellerle ve ekonomik fiyatlarla Moda Selvim’de bulabilmeniz mümkündür. Her bedene uygun kalıplarda tesettür abiye modellerini rahat bir şekilde, yorulmadan internetten sipariş vererek ulaşabilirsiniz.

 

Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar için 2018 sezonunda tercih edilebilecek, yeni tasarım tesettür abiye kıyafetleri aşağıdaki yazımızda inceleyebilirsiniz…

 

 Şifonun Asilliği ile Birleşen Tesettür Abiye Modelleri

 

Şifon her zaman kıyafetlerde detay olarak kullanılmaktadır. Şifon kumaşlar için zarafetin ve asil duruşun temsilcisi demek doğru olacaktır. Pelerin şeklinde şifon detayın yer aldığı tesettür abiye modellerini özel davetleriniz için tercih edebilirsiniz. Moda Selvim’de bulabileceğiniz bu tesettür abiye modeli, arkadan fermuarlı ve boydan astarlıdır.

 

 Volan Kollu Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde geçen sezondan itibaren moda olan volan kollu tasarımlar, yeni sezonda yine vitrinlerde yerini alıyor. Kolları şifon, volan kollu ve gold varak detaylı tesettür abiye tasarımlar düğün, nişan ve özel organizasyonlarda giymek için tercih edebilirsiniz. Gül kurusu, zümrüt, bordo, mürdüm ve siyah renk seçeneklerinde tesettür abiye modelleri bulabilmeniz mümkündür.

 

 Tül Etekli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye tasarımlarında yeni sezonda tül detaylar sıklıkla karşınıza çıkacak diyebiliriz. Tül etekli tesettür abiye modelleri ile kendinizi prensesler gibi hissedeceksiniz. Özel günlerinizde şık bir görüntü oluşturmanızı sağlayacak, tül etekli tesettür abiye tasarımlarında renk seçenekleri de oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Son yıllarda moda olan renklerin uygulandığı abiye modellerinde tabii ki olmazsa olmaz renklerden biri olan siyah da mevcuttur.

 

 Ceketli İkili Kombin Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde ikili kombin isteyenler için şık tasarımları da görebilirsiniz. şifon elbisenin üzerine, payetli ceketler çok şık bir görüntü oluşturmaktadır. Farklı renk seçeneklerini bulabileceğiniz ikili kombinlerde, pul payetli ceketler elbiseye ayrı bir hava katmaktadır. Düğün, nişan, davet ve organizasyonlarda çok güzel bir şekilde taşıyabileceğiniz tesettür abiye tasarımları arasında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın