En Modern Ve Zarif Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde hızla gelişen moda sektörü her zevke ve beğeniye uygun ürünler üretiyor. Kişisel zevk ve beğenilere uygun olarak üretilen kıyafetler doğru kombin yapılarak oldukça şık ve zarif bir görünüme kavuşturuyor. Özellikle tesettür giyimde olan modeller hanımlar tarafından oldukça beğeniliyor. Özellikle tesettür abiye modelleri birbirinden farklı çeşitleriyle vitrindeki yerini alıyor.

 BİRBİRİNDEN ŞIK TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 Kadınlar tesettür abiye modellerini alırken gidilecek yere göre tercihte bulunuyorlar. Özel davetlere gidilirken tesettürlü hanımlar şık ve zarif abiye modellerini tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra resmi davetlere gidilecek yere göre seçilen abiye kıyafetler daha sade olsa da son derece şık modelleri tercih ediyorlar. Düğün, kına gibi özel davetlerde daha gösterişli abiye elbise modelleri tercih ediliyor. Özellikle tesettür abiye modelleri tül ve dantel detaylar ile süsleniyor. Bu şekilde de oldukça şık ve zarif bir görünüm elde ediliyor. Tesettürlü hanımların doğru kıyafet tercihi yapılması çok önemli.

 TESETTÜR ABİYE BAKIM VE TEMİZLEMESİ NASIL YAPILMALIDIR?

 Tesettürlü hanımlar abiye kıyafetlerinin bakım ve temizliğine çok dikkat etmeliler. Abiye kıyafetler üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatlarına uygun olarak temizlenmelidir. Bunun yanı sıra tesettür abiyelerin hassas detayları olduğu için kıyafetler mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizleme imkanı olmayan kıyafetler ise elde soğuk su ile yıkanmalıdır. Ayrıca kıyafetler çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir. Aynı şekilde abiye kıyafetlerin bakım ve temizliği konusunda dikkatli davranmak lazım. Tesettür abiyeler düşük ısıda hassas şekilde ütülenmelidir.

 TESETTÜR ABİYE NASIL KOMBİN YAPILIR?

 Tesettür abiye modellerinin kombinini yapmak çok önemli. Çünkü doğru şekilde yapılan kombin ile birlikte abiyeler oldukça şık bir görünüme kavuşulabilir. Bu nedenle gidilecek olan mekana göre abiye seçilmelidir. Bu abiyenin altına uygun olarak topuklu ayakkabı tercih edilmeli. Kıyafet ile uyumlu renkte bir ayakkabı seçilmeli. Bu kombin küçük bir el çantası ile tamamlanır. Takı ve aksesuarlar ile tamamlanan abiye kıyafet kombini şık ve zarif bir görünüme kavuşturur. Bu abiye kıyafete uygun olarak bir başörtüsü de seçilmelidir. Bu başörtüsü farklı şekilde ve yöntemler ile uygun bağlanabilir.

 

Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Olmalı, Nelere Dikkat Etmeli?

Abiye giyim, kadınların titizlikle alışveriş yaptıkları alanlardan biridir. Genç yaşlı her kadının dolabında muhakkak birkaç parça abiye bulunur. Söz, nişan, yemek davetleri, mezuniyet törenleri gibi özel anların kıyafeti de özel olan abiyelerden yana tercih edilir. Tesettür giyim sektörü de abiye konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Her zevke, her tarza uygun kıyafetler bulmak çok kolay olmaktadır.

 Tesettür abiye seçimlerinde, bilinmesi gereken pek çok detay vardır. Bunlar bilindiği taktirde, doğru ve etkileyici şıklık yakalanır. Doğru kumaş tercihi, renk seçimi, kesim modelleri gibi birçok detay uygun kullanıldığında şıklığı tamamlarken, dikkat edilmediğinde rüküş, göze hitap etmeyen bir görüntüye sebep olmaktadır. Bunların önüne geçmek, doğru bilgiyle mümkündür.

 Tesettür Abiye Modelleri

 Her bedenin ve her boyun taşıyabileceği modeller farklıdır. Alışverişe çıkmadan önce bunları bilmek, doğru alışveriş imkânı verir, sonuçtan mutlu eder. Balık Model Abiyeler; balık model, abiyelerde en çok kullanılandır. Basen ve göbek problemi olan, büyük bedene sahip kadınların tercih etmemesi gereken bir modeldir.

 Pelerin Detaylı Abiyeler; pelerin, omuz ve koldaki fazlalıkları örtmekte oldukça kullanışlıdır. Keza büyük göğse sahip olanlarının da kullanması doğru olacak bir modeldir. Küçük bedene sahip, geniş omuzlu olanların da oldukça zarif bir görünüm vermektedir. Pul Payetli Abiyeler; pul payetler oldukça dikkat çeken ve fazlalıkları da belli eden bir materyaldir. Basen problemi olanların uzak durması gereken modellerdendir.

 Tesettür Abiyede Eşarp Tercihi Ne Olmalıdır?

 Her eşarp her mekânda kullanılmaz, kullanılmamalıdır. Eşarp tesettür abiye için tamamlayıcıdır. Saten, ipek, şifon ve tafta kumaştan üretilmiş eşarp ve şallar abiyeler için oldukça uygundur. Tafta eşarplar daha çok nişan ve söz kıyafetleriyle bütünlük oluşturmaktadır. Nikâh abiyelerinde ise şifon çok daha uyumlu olacaktır.

 Elbise çok detaylı ve çiçekli bir kumaşa, detaylara sahipse, kullanılacak eşarp veya şal biraz daha sade olmalıdır. Elbise çok çok sade ise de, eşarpla bir hareketlilik kazandırılabilir. Renk seçiminde ise elbiseyle uyumuna dikkat etmek gerekir. Pullu, bir abiyenin üzerine, tek renk şifon eşarp oldukça şık duracak elbiseyi tamamlayacaktır. Zıt renklerin uyumu, aynı renklerin geçişi de abiye-eşarp kombinasyonu için oldukça uygundur.

 

 

En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde hızla gelişen moda sektörü her istek ve ihtiyaca cevap veriyor. Moda akımlarıyla birlikte yenilenen kıyafetler, 7’den 70’e tüm kadınlara hitap ediyor. Özellikle tesettür giyimde önemli gelişmeler var. Özellikle tesettür abiye kıyafet seçilirken bazı noktalara dikkat etmek lazımdır. Öncelikle kıyafetin modaya uygun olması önemlidir. Demode bir kıyafet giymemek için güncel moda akımlarını iyi takip etmek lazım. Bunun yanı sıra tesettür abiye elbise alırken de vücuda tam uyması lazım. Abiyeler ne bol ne de çok dar olmalıdır.

 BİRBİRİNDEN ŞIK VE ZARİF TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 Tesettürlü hanımlar birbirinden şık ve zarif abiye kıyafetler arasında kendilerine en yakışanı seçmeliler. Gidilecek yere göre tercih edilen abiye kıyafetlerin kişiye uygun olması çok önemli. Tesettür giyimde abiye modeller birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Tül ve dantel aksesuarlar ile süslenen abiyelerde pul ve payetler de bulunuyor.

 Pul ve payet işlemeleri oldukça şık bir görünüm elde ediliyor. Ayrıca geometrik desenleri de bulunan abiye kıyafetlerde düğme ve fermuar detayları da bulunuyor. Tesettür abiye kıyafetlerde genellikle kemerli bel bağlaması kuşaklar da yer alıyor.

 TESETTÜR ABİYE BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

 Tesettürlü hanımlar abiye kıyafet alırken çok dikkat etmeliler. Hanımlar kumaşı çabuk kirlenmeyen ve kolay temizlenebilen abiye kıyafetleri tercih etmeliler. Ayrıca abiye kıyafetin üzerindeki temizlik ve bakım talimatı iyi bir şekilde incelenmeli. Tesettür abiye kıyafetler kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizleme yapılmayan kıyafetler elde soğuk su ile yıkanmalıdır. Ayrıca abiyelerin bakım ve temizliğine çok dikkat etmek gerekir. Tesettür abiye kıyafetler kuru temizlemede detaylı bir şekilde yıkandıklarında daha uzun ömürlü olurlar. Abiyelerin çamaşır makinesine atılması önerilmez.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLER NASIL KOMBİN YAPILIR?

 Hanımlar gidilecek yere göre seçtikleri kıyafetleri doğru parçalar ile kombin yapıyorlar. Düğün, kına gibi özel davetlerde giyilen abiye kıyafetler şık ve zarif topuklu ayakkabılar ile kombin yapılabilir. Buna uygun olarak da küçük bir el çantası kullanılabilir. Ayrıca abiye kıyafet ile uyumlu bir başörtüsü de kullanılmalı. Resmi davetlerde ise daha sade klasik abiyeler tercih edilmeli. Buna uygun ayakkabı kullanılmalı.

Birbirinden Şık Abiye Elbiseler

Günümüzde abiye çeşitleri oldukça fazladır. Düğmeli ve fermuarlu abiyeler daha çok tercih ediliyor. Gidilecek yere göre seçilen abiyeler doğru kombin yapılarak şık bir görünüm sağlar. Özellikle tesettürlü hanımlar doğru abiye seçimleri yapmalılar. Bu şekilde seçilen tesettür abiye kıyafetler şık ve zarif görünmeli.

 TESETTÜR ABİYE TERCİHLERİ NASIL YAPILMALI?

 Hanımlar, tesettür abiyeleri alırken kendilerine en uygun olanı tercih etmeliler. Tesettür kıyafetlerde olduğu gibi abiyeler de vücuda tam anlamıyla oturmalı. Tesettür abiye kıyafetler ne dar ne de çok bol olmalı. Çünkü tesettür abiyeler daha özenle seçilmeli. Hanımlar abiye kıyafetleri tercih ederken gidecekleri yer göz önünde bulundurmalılar. Çünkü özel davetlerde daha zarif ve sade abiyeler giyilir. Düğünlerde ise daha şatafatlı ve gösterişli abiye kıyafetler tercih edilmelidir. Ayrıca boyu kısa olan hanımlar topuklu ayakkabı ile tesettür kıyafetlerini giyebilirler. Bu onları daha uzun gösterir.

 TESETTÜR ABİYELER NELERLE KOMBİN YAPILABİLİR?

 Hanımlar tesettür abiye kıyafet giydiklerinde onu doğru parçalarla kombin yapabilirler. Şık ve zarif bir abiye kıyafet, güzel bir topuklu ayakkabı ile kombin yapılabilir. Ayrıca sade bir çanta da bu kombin de oldukça şık bir korunum sağlar. Bunun yanı sıra tesettürlü hanımlar abiye kıyafetlerin üzerine oldukça şık şallar da kullanabilirler. Güzel ve özenle seçilen taçlar da kıyafetin tamamlayıcısı olacaktır. Tesettürlü hanımlar abiye seçimlerine dikkat etmeli ve en doğrusunu seçmeliler. Bu şekilde hem şık hem de zarif bir görünüm elde edebilirler.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLERİN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ

 Tesettürlü hanımlar özel günlerde giyecekleri abiye kıyafetleri özenle seçmeliler. Satın aldıkları kıyafetlerin kullanma talimatlarını iyi okumalılar. Çünkü abiye kıyafetlerin bakımı kullanma talimatlarındaki gibi yapılmalı. Abiye kıyafetler genellikle kuru temizlemeye gönderilmeli. Kuru temizleme kıyafetin ömrünü uzatacak ve daha temiz görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca soğuk suda ve elde yıkanan abiye kıyafetler doğru biçimde kurutulmalıdır. Çünkü çok fazla sıkıldığında kırışıklık meydana gelir. O nedenle abiye kıyafetin temizliğine ve bakımına dikkat etmek gerekir.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLERİN ÖZELLİĞİ

 Hanımlar abiye kıyafet alırken zevklerini de göz önünde bulundurmalılar. Tesettürlü hanımlar kendilerine en çok yakışan modeli seçmeliler.

Tesettür Abiye Modellerinde Yer Alan Lazer Kesim İle Tanıştınız Mı?

Tesettür giyim hazır giyim sektöründeki payını giderek arttırırken birçok firmada tesettürlü kadınlardan gelen taleplere karşı kayıtsız kalmamaktadır. Bu sayede tesettür giyimde günlük ve ya abiye fark etmeksizin oldukça ciddi bir model çeşitliliği bulunmaktadır. Moda tasarımcıları her yeni sezon tesettür giyim ürünlerine ufak hareketlilik katarak ürünleri daha da trend bir hale getirmektedir.

 Özellikle yaz ayları ile birlikte artış gösteren düğün, nişan, kına ve okul mezuniyetleri gibi özel günlerde tesettürlü kadınların ne giysem telaşı çoktan başlamış olmaktadır. Tesettür abiye giyimde özellikle bu sene birçok yerde lazer kesimli abiye modelleri karşımıza çıkmaktadır. Tesettür abiye modellerinde tercihini tek renkten tasarımlardan yana kullanan tesettürlü kadınlar için abiyeye biraz hareketlilik kazandırmak için düşünülmüş olan lazer kesim abiye tesettürlü kadınların şıklığına şıklık katmaktadır. Çoğunlukla etek uçlarında ve ya kol uçlarında yer alan lazer kesim 2019 yılına damgasını vuracak tasarımlar içerisinde yer almaktadır.

 Tesettür Abiye Modellerinde İspanyol Kol Modası Bitti mi?

 Tesettür abiye modelleri içerisinde yer alan ürünlerde sıklıkla kullanılan İspanyol kol modası bu yıl da devam edeceğe benziyor. Özellikle asimetrik kesim ile ustaca uygulanmış olan İspanyol kol modellere çoğunlukla lazer kesim de uygulanmıştır. Tesettür abiye modellerine ahenk katmış olan bu uygulama birçok tesettürlü kadın tarafından oldukça benimsenmiştir.

 Tesettür abiye giyimin vazgeçilmez unsurlarından olan payet ve dantel detaylar da yine 2019 yılının tesettür abiye modasında çok fazla karşılaşacağımız modeller arasında yer almaktadır. 2019 yılı yeni sezon tesettür abiye modelleri arasında göreceğimiz başka bir detay ise 3 boyutlu çiçek işlemeler olacaktır. 3 boyutlu çiçek işlemeli abiye modelleri özellikle tek renk elbiselere şıklık kazandırmak adına tasarlanmış ve fazlası ile de başarı sağlanmış tasarımlar arasında yer almaktadır.

 Tesettür Takımlar İle Abiye Görüntü Sağlanabilir Mi?

 Abiye denildiğinde birçok kadının aklına tek parça elbiseler gelmektedir. Ancak şık bir etek ile kombin yapabileceğiniz hoş ve renkli bir ceket modeli de abiye görüntüsü yakalamanıza imkan sağlamaktadır. Takım görüntüsünde olan ancak özünde tek parçadan oluşan bir elbise modeli ile de abiye modasına yeni bir pencereden bakabilirsiniz.

Sonbahar Tesettür Abiye Kreasyonu

Sonbahar aylarında farklı model ve kumaşta tesettür abiye modelleri tasarlanmaktadır. Sonbahar denilince akla gelen bazı dokunuşlar vardır. Başlıca sonbahar renkleri tesettür abiye kreasyonu için önemli bir yer kaplamaktadır. Tarçın renginden kırmızının tonlarına kadar pek çok renkte tesettür abiye modelleri tasarlanmaktadır. Sonbahar aylarında abiye seçimi yaparken balon etek modellerine göz atabilirsiniz. Sezonun öne çıkan tesettür abiye modellerinden bir diğeri ise pileli etek yakası volanlı abiye modelleridir.

 Yaka kısmından aşağı doğru inen dantel detayları da bu sezonun kreasyonunda yer almaktadır. Bu tarz dantel detayları bulunan abiye modelleri her sezon farklı renk ve kumaş dokularında tasarlanmaktadır. Sonbahar aylarında vitrinlerde yerini alan bir diğer model ise kollarında taş ve boncuğun bol kullanıldığı modellerdir. Bu tarz modeller, kış aylarına yapılacak olan söz ve nişan davetleri için uygun bir seçim olacaktır.

 Sonbahar Söz Tesettür Abiye Modelleri

 Sözlenecek kişiler ya da yakınları için uygun söz kıyafetleri bulunmaktadır. Özellikle sonbahar aylarında doğru abiye seçimini yapmak zor gelebilir. Kalın kumaş tesettür abiye modelleri ile söz davetlerine katılabilirsiniz. Ayrıca sözlenecek kişi için saten kumaş üst kısmı dantelli abiye modelleri bulunmaktadır. Bu tarz abiyeler evde söz yapacak kişiler için uygun ve şık bir seçim olacaktır. Söz kıyafetlerinden bir diğeri ise bal rengi ve tamamı dantel olan balık model tesettür abiyelerdir. Bu tarz abiyelerin bel kısmında bulunan kemer, beli daha ince göstermektedir.

 Söz davetlerine katılacak kişiler için abiyenin üzerine atılan pelerin modelleri de doğru bir abiye seçimi olacaktır. Bu tarz abiyeler son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu abiyelerde hafif renk seçimi davet için en iyi abiye rengi olacaktır.

 Sonbahar Nişan Davetleri İçin Tesettür Abiye Modelleri

 Sonbahar aylarında olacak nişan davetleri için volan etek kolları dantelli abiye modellerini inceleyebilirsiniz. Bu modeller giyecek olan kişinin üşümesini engelleyecek abiyelerdendir. Tamamı kalın kumaş balık elbise modelindeki abiyelerde sonbahar aylarının gözde tesettür abiye modellerindendir. Bu abiyelerin yaka kısımlarında bulunan volan kumaş detaylar da elbiseyi daha modern ve şık bir havaya sokmaktadır.

Şık Desenli Ve Pileli Tesettür Abiye Modeli

tesettür abiyeŞık desenlere sahip ve pile detayına sahip tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınların en fazla rağbet gösterdiği modeller arasında yer almaktadır. Özellikle tesettürlü kadınlar yaz ayları geldiği zaman tanıdık kişilerin ve ya kendi akrabalarının düğün ya da nişan gibi davetlerine hemen en şık ve en modern tesettür abiye modeli arayışına girerler.

 

Bu yeni sezonda ise tesettürlü kadınlar hiç üzülmeyecek ve kendi tarzı olan abiye modellerini rahatlıkla bulabileceklerdir. Tesettür abiye modelleri içerisinde pileli ve desenli ekru renkteki abiye modeli oldukça şık görünümü ve harika yapısı sayesinde her tesettürlü kadının üzerinde hem şık hem de zarif bir görünüm verecektir.

 

Farklı renklerinde bulunacağı gibi beyaz ve krem rengi ise hem abiye modelini daha şık göstermektedir hem de kombini oldukça kolay olmaktadır. Ancak renk tercihinde bulunurken rengin sergilediği şıklıktan çok ten renginize uyumunu daha çok göz önünde bulundurmalısınız. Asıl şıklık ten ve vücut ölçüleri dikkate alındığında tercih edilen modeller sağlamaktadır.

 

Hem Farklı Hem De Şık Tesettür Abiye Modelleri

 

Desenli ve pile detaylı tesettür abiye modeli üzerindeki özellikle dantelli kısımlar en dikkat çekici özelliği olan kısımdır. Bel kısmından sıkı ve etek noktada geniş pileli tasarımı ile şık bir görünüm vermektedir. Her noktasında farklı dantelli desenler yapılmış olan desenler bu tesettür abiyenin hem oldukça şık hem de oldukça modern bir görüntü sunmasını sağlamaktadır. Bütün özel gün ve özel davetlerde giyilebilecek olan bu tesettür abiye modeli her tesettürlü kadına yakışacak bir elbise modelidir. Mağazalardan ve online satış sitelerinden bu abiye modelinin resimlerini inceleyerek uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

 

Zengin Renk Seçenekleri İle Tasarlanan Tesettür Abiye Modeli

 

Krem rengi özellikle muhteşem bir izlenim uyandıran bu desenli ve pileli tesettür abiye modeli, aynı zamanda farklı aksesuarlar ile tesettür kombin oluşturulduğunda çok daha farklı bir görünüm kazanmaktadır. Bu tesettür abiyeye uygun ve küçük, elde taşınabilecek bir çanta ve hoş bir sarkan bileklik çok güzel bir uyum sağlayabilir. Bu modelin altına ise stiletto ayakkabı modeli tercih edilmelidir.

 

 

 

 

 

Çok Detaylı Tesettür Giyim Abiye Alternatifleri

 tesettür giyim abiyeHazır giyim, kadınlara her zaman kombin konusunda ilham vermektedir. Her mekan içinde hoş gözükmek isteyen bayanlar, çok detaylı kıyafet alternatiflerinden seçim yapmaktadır.

 

Özellikle; hem tesettür, hem abiye tercihi sırasında genç bireylerde, olgun bireylerde titiz bir araştırmaya girmektedir. Çok çeşitli detaylara hakim tesettür giyim abiye modelleri içinden organizasyon çerçevesinde en uygun seçim gerçekleştirilmektedir. Abiyelerin alım aşamasında renk uyumluluğu ve varsa desen – kesim ayrıntıları gözden geçirilmektedir.

 

Kadınların talepleri doğrultusunda abiyenin kumaşı tüllü, beli kemerli-büzgülü, etek uçları pileli-fırfır detaylı olmaktadır. Abiyenin bütünü oluşturan bu detayların berberinde kolları pelerinli tasarımlar ile de şıklık sağlanmaktadır. Aynı zamanda şifon, kuyruklu, payetli gibi üçlü detay içeren abiye modelleri ile kadınlar çok zarif görünmektedir.

 

 Kaliteli Kumaş ve Detay Çizgilerine Sahip Tesettür Giyim Abiye

 

Kadınlar için zarafetin simgesi olan abiyeler, kaliteli kumaş ve desen özellikleri çerçevesinde alınmaktadır. Geniş bir tasarım özelliğine sahip abiye kreasyonları, tesettürlü bayan stillerinin hareketlenmesini sağlamaktadır. İncilerle, taşlarla, payetlerle mükemmel dokunuşlar sağlanan tesettür giyim abiye ile kadınlar oldukça hoş olmaktadır.

 

Her türlü kumaş biçimiyle dikkat çeken abiyeler sayesinde kadınlar, stil farkını yansıtmaktadır. Gündüz ya da gece katılım yapılacak davet çerçevesinde abiyeler ile kadınlar an ve an ışıltıyla parlamaktadır.

 

Üst kısmı payetli, alt kısmı tüllü-şifon tasarımlar ile oldukça şık giyim sağlanmaktadır. Ayrıca eteği kabarık, balık ve uzun kuyruklu abiye kumaş ayrıntıları ile çok harika görseller yakalanmaktadır.

 

 İlgi Çeken Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 

Abiye, her kadının büyüleyici bir görünüm sağlamasına yardımcıdır. Mavi, zümrüt renkleri, şifon, dantelli kumaşları, payetli-pullu-simli kol ve üst kısımlarının bütünlüğü ile abiyeler ilgi çekmektedir.

 

Bu özelliklere sahip giyimin abiye modelleri ile bayanlarda gittikleri davette ya da toplantıda ilgi çekmektedir. Her tarza uygun tasarımlara sahip tesettür abiyeler ile pek çok kadın zevkli alımlar yapmaktadır.

 

Bir çok abiye kreasyonu ile hem özellikli, hem de rahat, şık modellerin alımları sağlanmaktadır. Aynı zamanda püsküllü, nakışlı, balon kol abiye modellerini de her kadın nitelikli görsellikle üzerinde taşımaktadır. Türlü, türlü modeller arasından her kadın abiye tercihini yapıp, güzel ve hoş giyim sağlamaktadır.

 

Tesettür Giyimin Zirvesi Abiye

 tesettür giyim abiyeTesettür dünyasının şüphesiz en gözde ürünü tesettür giyim abiye ürünleridir. Tesettürlü hanımların özellikle özel gün ve gecelerde sıklıkla tercih ettiği ürün olmaktadır. Dantel işlemeli, kemer detaylı, güpürlü modeller ile oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bundan dolayı seçim daha zor olmaktadır. Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince noktalar bulunmaktadır.

 

Bunun için öncelikle kişinin nasıl bir tarzda giydiğini belirlemelidir. Klasik bir sitil seçilecek ise daha düz ve koyu renkler aynı zamanda desensiz modeller daha asil duracaktır. Bunun yanı sıra ten rengine zıt renkler tercih edilmesi elbiseyi boğmayacaktır. Sportif bir sitil belirlenecek ise daha canlı ve desenli modeller tercih edilmesi daha hoş olacaktır.

 

 Trend Abiye Modelleri

 

Tesettür modacılarının sihirli ellerinden çıkan tesettür giyim abiye modelleri, tesettür mağaza vitrinlerinde hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Bir çok trend model olmasına karşın, bu sezonun ön plana çıkan modellerin başında açık yeşil renkte dantel desenli abiye modeli başı çekmektedir. Esmer tenli hanımların daha çok tercih ettiği bu model, düğün, kına gecesi ve balolarda abiyeyi tercih eden kişiye etkileyici bir görünüm sağlamaktadır.

 

Bunun yanında yine çok beğenilen modellerden biri olan fır fırlı abiye modeli de genç hanımların gözdesi olmuş durumdadır. Daha çok mürdüm ve bordo renkte favori olan bu model özel günlerde tercih edildiği gibi iş seyahatlerinde de rahatlıkla tercih edilmektedir. Puantiyeli tül abiye modeli de her kesim tarafından ilgiyle beğenilen bir model olmaktadır.

 

 Aksesuar Seçimi

 

Tesettür abiye seçimi yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise doğru aksesuar seçimidir. Aksesuar seçimi yine hangi tarz abiye giyilmesi ile alakalıdır. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olabilmesi için aksesuarların seçimi belirleyici olmaktadır. Klasik bir abiyeye klasik çanta, klasik takı türleri tercih edilmelidir. Hem daha şık hemde uyumlu olacaktır. Aksi takdirde farklı bir tarz aksesuar sırıtacaktır. Bunun yanı sıra daha hareketli bir abiye modelinde de aksesuarda hareketli ve canlı desenlere sahip çantalar tercih edilebilir. Çünkü tesettür modasında her ürünün güzel olması kadar uyumlu olması da önemlidir.

 

Tesettür Giyimde Abiye Seçimi

tesettür giyim abiyeŞık bir giyim her giyimine özen gösteren her kadının en doğal hakkıdır. Bundan dolayı ister tesettürlü olsun ister olmasın, abiye kıyafetler kadınlar için önemli giyim parçasıdır. Bunun nedeni ise özel gün ve davetlerde günlük olarak giyilen kıyafetlerin kullanılamamasıdır.

 

Özellikle günümüzde hiç bir kadın düğün ve benzeri davetlerde günlük kıyafetlerle boy göstermek istemez. Bu durum ise son derece doğaldır. Çünkü günlük kıyafetler evimizde günlük olarak giydiğimiz basit giyim parçalarını oluştururlar.

 

Özel gün ve davetlerde giymek için uygun bir özellik barındırmazlar. Nişan, düğün gibi çeşitli davetlerde tesettür giyim abiye parçası oldukça önemli bir seçenek oluşturuyor. Bu bakımdan abiye seçimi önemli bir konudur.

 

 Abiye Seçerken Hangi Hususlara Özen Gösterilmeli?

 

Tesettürlü hanımlar açısından tesettür giyim abiye seçiminde bazı hususların varlığı söz konusudur. Bu hususların başında ise en önemli noktayı yapılacak olan seçimin tesettür giyimin ruhuna uygunlu gelmektedir. Çünkü bir düğünde yahut nişan gibi davetlerde şık görünmek isterken tesettüre uygun tercihler yapılması gerekir. Aksi taktirde tesettür giyimden uzak kalınması söz konusu olabilmektedir. Böyle bir tablo ise İslami bir giyim tarzı olan tesettürü ortadan kaldırabilmektedir.

 

Tesettür giyim abiye seçiminde öncelik her zaman yapılacak tercihin vücut hatlarının gizlemesidir. Sonraki diğer önemli husus ise çok dikkat çeken parıltılı giyimden kaçınmaktır. Çünkü tesettür giyim sade ve çok dikkat çekmemektir.

 

 Uygun Fiyatlı Ve Şık Abiye Giyim Seçenekleri Nereden Alınır?

 

Abiye kıyafetler esasında oldukça pahalı giyim seçenekleri arasında yerini almaktadır. Özellikle de tesettür abiye giyim seçenekleri oldukça yüksek fiyatlı olabilmektedir. Bu bakımdan tesettür abiyeler konusunda önemli bir uygun fiyat arayışı söz konusudur. Peki, hem uygun fiyatlı hem de istenen şıklıkta tesettür abiye nereden alınır?

 

Tesettürlü hanımlar için en iyi seçeneklerin başında modaselvim.com adresi gelmektedir. Çünkü bu adres üzerinde birbirinden muhteşem abiye modellerini çok uygun fiyata temin etmek mümkün olmaktadır. Bunun yanında farklı zevklere ve vücut yapılarına uygun nitelikte model seçeneğinin oldukça fazladır. modaselvim.com bütçeye uygun bir tesettür abiye çeşitliliğine dolabımızda yer açabileceğimiz adres olarak karşımıza çıkıyor.

 

Trend Tesettür Abiyeler

tesettür giyim abiyeTesettürün vazgeçilmez ürünü olan tesettür giyim abiye modelleri tüm tesettürlü hanımlar tarafından beğenilmektedir. Tesettürün modası abiye modelleri ile gün yüzüne çıkmaktadır. Bundan dolayı tesettür giyim abiye modacıları, özenle ve titizlikle abiye modellerini tasarlamaktadır. Abiyeler, giyildiğinde her anlamda şık ve asil duran ürünlerdir. Bundan dolayı tesettürlü hanımlar tesettür abiye tercihlerinde çok dikkat etmektedirler. Bununla alakalı olarak dikkat edilmesi gereken bir kaç inde detay bulunmaktadır. Tesettür abiye modellerinde renk ve desen yelpazesi oldukça geniştir. Bundan dolayı seçim yaparken doğru kombine ulaşmak biraz zor olmaktadır.

 

 Doğru Seçimler

 

Klasiğin bir tarz olarak seçilmesi durumunda seçimlerin daha düz renkte ve sade olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kişinin karakteristik yapısı daha oturaklı ve ağır olmak gerekmektedir. Çünkü sadece görsel bir duruş değil aynı zaman da bir karakter duruşudur tesettür giyim. Yine aynı şekilde spor bir stil tercih edilecek olursa, daha desenli ve canlı renklerde abiye tercih edilmelidir. Hareketli bir model için de hareketli bir kişilik yapısı gerekmektedir. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olduğu takdirde abiye ve karakter çok asil bir görünümü vermektedir. Bunun yanı sıra abiye modellerinde de çok beğenilen ürünler yer almaktadır. Dantel detaylı, balık tesettür abiye modelleri gibi bir çok model tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır.

 

 Trend Abiye Modeller

 

Tesettür abiye modellerinde favori model son sezonda açık yeşil dantel detaylı modeller çok tercih edilmektedir. Özel günlerde sık tercih edilen bir başka ürün ise kenzel taş işlemeli tesettür abiye modelidir. Açık mavi renkte oldukça asil bir görünüm veren bu model genç hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Mezuniyet balolarında sık görülen bu model, kişiyi o gecenin gözdesi yapması için fazlasıyla yeterli olmaktadır.

 

Yine trend modellerden olan güpürlü taşlı modellerde sık tercih edilmektedir. Koyu yeşil renkte çok etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda bu model özel gün ve gecelerin dışında gündelik yaşamda,iş hayatında ve sosyal hayatta da rahatlıkla tercih edilebilecek bir üründür. Tesettür ürünlerinden abiye modelleri ağır modeller dışındaki diğer tüm modeller daha kullanışlı olmaktadır.

 

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modellerinde Kadınları Neler Bekliyor?

tesettür abiyeTesettür abiye modelleri özel organizasyon ve özel geceler için bütün bir sene boyunca çok fazla tercih edilmektedir. Fakat yaz mevsimi söz konusu ise düğün, nişan ve ya kına gibi geceler tesettür abiyeler sayesinde çok şık geçmektedir. Kadınlar bu tür organizasyonlara daha çok katılım göstermektedir.

 

Bu sebep ile bu tür davetler için kullanılabilecek ve harika bir görünüm sağlayacak etkili tesettür abiye modelleri tercih edilir. 2019 yılı tesettür abiye modasında geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmektedir. Moda tasarımcıların yetenekli ellerinden çıkmış olan şık abiye modellerini zengin renk ve modeller arasından tercih imkanı sunmaktadır.

 

 Özel Tasarım Tesettür Abiye Modelleri

 

Her yılın yeni sezonunda özel üretim altında tasarlanan tesettür abiye modelleri, farklı beğenileri karşılayacak bir alternatif sağlamaktadır. 2019 yılı yeni sezon tesettür abiye modasında renk ve model uyumu ile farklı aksesuar ve desen üzerinden tesettürlü kadınlar vücut yapısına ve zevkine uygun modelleri kolaylıkla bulabilmektedir.

 

Özellikle tesettür abiye modellerinde pul detaylarının tül ile birleşmesiyle ortaya harika bir görüntü oluşmaktadır. Bu model abiye ile tesettürlü kadınlar hem daha dikkat çekici hem de daha etkili bir görüntü oluşturmaktadır. Özel kesim ve her vücut ölçüsüne uyum sağlayan modelleri ile şık bir görüntü kolay bir şekilde yakalanabilmektedir. Bu model abiyenin yanı sıra daha zarif ve dökümlü bir görüntü için pul sarkıtmalı abiyeler geniş renk seçenekleri ile tesettürlü kadınların beğenisine sunuluyor.

 

 Farklı Tarzlara Hitap Eden Tesettür Abiye Modelleri

 

Yeni sezonda her beğeniye ve ihtiyaca uygun şekilde tesettür abiye modelleri tasarlanmıştır. Fakat bu sene önceki senelere göre aksesuar ve desen bakımından daha gösterişli modeller ön plana çıkmaktadır. Parlak görünümleri ve şık nakış ile taş işlemeleri üzerinden farklı modeller tercih edilebilir. Pul detaylı tesettür abiye modelleri hemen hemen her davet için uyum sağlamaktadır.

 

Sade sade bir görünüm isteyen tesettürlü kadınlar boncuk detaylı abiye modellerini tercih edebilir. Tesettürlü kadınlar özel gün ve gecelerde şık bir görüntü sergilemek istiyor ise kaliteli kumaşı ile rahatça kullanabileceği ve vücudu terletmeyen abiye modellerini tercih edebilir.

 

Yeni Yaz Sezonunda Tesettür Abiye Modelleri Ve Kumaşları

tesettür giyim abiyeHer sezon yenilenen ve güncellenen tesettür kıyafetler bu sezon da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Her ortama, isteğe ve özelliğe göre farklı farklı tasarlanan kıyafetler bu sezon da oldukça uygun fiyatlarla modaselvim.com adresinde kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettürde en önemli parçalar arasında yer alan abiyeler her ortama uygun olarak seçilmesi gereken kıyafetlerdendir. Abiyede özenli davranmak şıklığı ön plana çıkaracak ve aynı zamanda da doğru seçimi sağlayacaktır.

 

 Abiye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür parçaları arasında kullanımı diğer parçalara oranla en az olan tesettür giyim abiye olmaktadır. Abiye oldukça az kullanılan kıyafetlerdendir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarının ve ortamlarının kısıtlı olmasıdır. Her kıyafet her ortamda giyinilemeyeceği gibi abiyeler de her şık davetlerde tercih edilememektedir. Dolayısıyla seçim yaparken ortam koşulları ve gidilecek yerin büyük önemi bulunmaktadır. Abiyeleri genellikle düğünlerde, şık davetlerde ve özel günlerde tercih eden kadınlar ince detaylara da oldukça büyük önem vermektedir.

 

 Abiyelerde Kumaş Türleri

 

Her sezon abiyelerde çeşitli değişiklikler yapılmaktadır. Özellikle bu sezonda payet işlemeler ve simli kumaşların tüller ile örtülmesiyle tesettür giyim abiye modellerine farklılık katılmıştır. Ayrıca kumaş özeliklerinin büyük önem taşıdığı abiyelerde de nefes alan kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle modaselvim.com sitesinde yer alan abiyelerin çoğu bu özelliğe göre tasarlanmıştır. Kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında dantel ve tül detaylı uçuş uçuş etekli abiyeler yer almaktadır. Bu abiyeler genellikle genç kadınların ilgisini çekmektedir.

 

 Yaşa Göre Abiye Seçimi

 

Her yaşa uygun olacak şekilde abiye tasarımları yapılmaktadır. Genellikle genç kadınlar için tül detaylarına ağırlık verilirken, orta yaşlardaki kadınlar içinse işleme ve pul detaylı abiyeler tasarlanmaktadır. Genç kadınlar şıklığa ve gösterişe önem vermektedirler. Dolayısıyla tercih ettikleri abiye modelleri de buna bağlı olarak daha pastel tonlarda ve göze hitap edici şekilde olmaktadır. Orta yaştaki kadınlar ise genellikle daha sade ve payet detaylarındansa kollarda işlemeleri ve tül detaylı olanları tercih etmektedirler. Böylece her kadının tarzına ve isteğine göre abiye üretimi kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

Abiyelerde Doğru Seçim ve Şıklık

tesettür abiyeKadınların dolabında özenerek ve çok beğenerek aldığı en önemli parça abiyedir. Abiye denildiğinde akla ilk gelen uçuş uçuş, gösterişli, payetli ve çok detaylı kıyafetler gelmektedir. Oysa ki yeni abiye anlayışında bu düşünceler artık yerinin sade-şık bir görüşe bırakmıştır. Sade-şık görüş birçok kadının isteği doğrultusunda tasarımcıların da bir hayli dikkatini çeken görüşler arasına girmiştir. Hem sadelik hem de şıklığın buluşturulduğu ender parçalardan olan abiyeler her sezon değişen anlayış ve görsellikleri ile kadınların dolabını süsleyen kıyafetlerdendir.

 Tesettür Abiye Seçimi

 

Abiyeler genellikle bir ya da iki defa giyinilip dolapta tutulmaktadırlar. Çünkü son dönemlerde abiye ve diğer kıyafet alanlarında ciddi bir genişleme olmuş böylece de kadınlar seçim konusunda oldukça rahatlamışlardır. Abiyeler düğünlerde, mezuniyet balolarında, şık davetlerde ya da çeşitli özel günlerde tercih edilen kıyafetlerdir. Gösterişi seven kadınlar için detaylı abiyeler tasarlanırken sadeliği seven kadınlar içinse daha az ince detaylı ve şık kumaş şekilleri verilerek abiyeler tasarlanmaktadır. Özellikle tesettür abiye seçiminde kadınların en çok dikkat ettiği özellikler kumaş özellikleri olmaktadır.

 Tesettür Abiyede Kumaş Özellikleri

 

Tesettür abiye kadınların diğer kıyafetlere göre daha az seçim yaptıkları parçalar arasındadır. Abiyeler genellikle alındığında bir ya da iki defa giyinilen daha sonrasında da dolaba kaldırılan kıyafetlerdendir. Bundan dolayı kadınlar gösterişten ziyade sade abiye seçimlerine yönelmektedirler. Sade seçimleri her ortamda giyinebildiklerinden dolayı daha fazla gerçekleştirmektedirler. Sade abiyeler de genellikle orta yaşta kadınların tercih ettikleri abiyelerdendir. Tesettür abiyeler genellikle geniş kumaşlardan, uzun ve ince işlemelerin yer aldığı kıyafetlerdir. Ayrıca giyinilebildikleri ortam sayısı da diğer kıyafetlere oranla daha azdır.

 

 Tesettür Abiyede Tasarımın Önemi

 

Her kıyafet tasarımı yapılırken öncelikle kadınlara uygun olup olmadığına bakılır. Bu anlayış tesettür giyimde daha fazla yerleşmiştir. Tesettüre yönelen kadınlar genellikle geniş ve vücutlarına yapışmayan abiyeleri tercih etmektedirler. Bu durumda da tasarıma daha fazla önem vermektedirler. Çünkü tesettür abiye tasarımında önemli noktalardan biri tasarım detaylarıdır. Detayın ve işlemenin çok olduğu abiyeler daha fazla göz yormakta ve giyinilebilecek ortam sayısını kısıtlamaktadır. Bu durumda da abiyenin kullanım ömrü azalmaktadır.

 

Tesettür Abiye Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 tesettür abiyeGiyim seçenekleri, farklılık gösteren ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitlilik göstermektedir. Önemli giyim parçası olan elbise günlük kullanıldığı gibi, özel günlerde de rahatlıkla kullanılmaktadır. Ancak tesettür abiye günlük kullanıma uygun olmayan kıyafet çeşidi olma özelliğine sahiptir. Şıklık bakımından da diğer elbise modellerinden ayrılmaktadır. Bu bakımdan balo, düğün gibi özel davet günlerinde daha çok tercih edilmektedir.

 

Abiye de kullanılan taş, pul işlemeleri gibi detaylar şıklığın aranan kriterleri arasındadır. Tesettür giyim sektörü ise, günden güne çok daha yenilikçi adımlar atmaktadır. Tesettür abiye, muhafazakâr hanımlar tarafından tercih edilen modeldir. Muhafazakâr bayanların özel günleri için şık tercihler sunan abiye tasarımları günden güne daha fazla çeşitliliğe kavuşmaktadır.

 

 Kombini Nasıl Yapılır?

 

Özel gün ve davetlerin olmazsa olmazı tesettür abiye modelleri, her yaşa ve her zevke hitap etmektedir. Ancak yaşa uygun doğru abiyeyi, beden yapısına göre ideal olanı tercih etmek oldukça önemlidir. Tesettürlü bayanlar, kombin esnasında abiyeleri için uygun bir eşarp seçmeye özen göstermelidir.

 

Giyilecek abiye sade detaylara sahipse, bu durumda tercih edilen eşarp daha canlı renklere sahip olmalıdır. Eğer son derce gösterişli ve şık bir abiye tercih edilecekse ve üzerinde taş ve pul detayları bulunuyorsa, sade eşarp seçimi uygun olacaktır. Kombini tamamlayan eşarp dahi, dikkatleri üzerine çekme konusunda bayanlara yardımcı olan bir aksesuar görevi üstlenmektedir.

 

 Diğer Önemli Detaylar

 

Tesettür abiye ile kullanılacak olan her detay oldukça büyük önem taşımaktadır. Buna göre abiyenin altına giyilecek ayakkabılar, şıklığın önemli bir parçasını oluşturacaktır. Kullanılacak olan takılar ise, hanımların olmazsa olmazları arasındaki aksesuardır. Bu bakımdan abiyeye uyan aksesuarların tercih edilmesi yapılan kombini son derece şık hale gelmektedir.

 

Abiyeleri üzerine takı kombinlemek istemeyen kadınlar, genellikle eşarpları üzerinde kullanabilecekleri tasarım taçları tercih etmektedir. Kimi hanımlar kombinleri ile uyumlu broş kullanarak, eşarplarını çok daha şık hale getirmektedirler. Tesettür giyimde gerek günlük hayatta, gerek iste özel günlerde tercih edilecek olan giyim parçaları ve aksesuarların yerinde kullanılması şıklığın ortaya doğru şekilde konulması bakımından önemlidir. Aksi taktirde yapılan hatalı seçimler, şıklıktan uzak ve abartılı bir giyim tarzının ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir.

 

 

Tesettür Giyim Abiye Seçimi

 tesettür giyim abiyeYılın farklı zamanlarında gerçekleştirilen davet ve organizasyonlar için, değerlendirilen ilk giyim çeşitleri tesettür giyim abiye modelleri olur. Özellikle daha şık bir görüntü sergilemek amaçlı farklı organizasyonlar için özel olarak hazırlanan abiyeler, çok dikkatli şekilde tercih edilmelidir. Bu konuda ele alınması gereken belli başlı bazı hususlar yer alıyor. Bu hususlara dikkat etmek suretiyle çok daha şık ve göz alıcı bir etki yaratmak mümkün. Aynı zamanda organizasyon boyunca rahatsızlık hissetmeden keyifli şekilde kalınabilir.

 

 Konsepte Uygun Tesettür Giyim Abiye Seçimi

 

Mutlaka konseptin ne olduğu abiye tercihi yapılmadan önce bilinmelidir. Mesela kapalı ya da açık mekanlara uygun şekilde seçim yapmak gerekir. Ayrıca ne tür bir anlayış üzerinden organizasyonun hazırlanmış olduğuna bakılmalıdır. Böylece mekana daha sade tasarımlar ya da daha modern yapı altında hazırlanmış, tesettür giyim abiye seçenekleri arasından tercih gerçekleştirilebilir. Yani ilk olarak mutlaka konsepte uygun şekilde abiye seçimi yapılmalıdır.

 

 Ten Rengine Uyumlu Tesettür Giyim Abiyeler

 

Farklı davet ve organizasyonlar için abiye seçimi yaparken mutlaka ten rengine uyumlu giysiler seçilmelidir. Örneğin koyu renkli bir tene sahip iseniz mutlaka açık renkleri olan abiyeler arasından tercih yapmalısınız. Ancak çok açık renkler yerine mutlaka bir denge sağlanmalıdır. Aynı durum tam tersi için de geçerlidir. Açık ten rengine sahip kadınlar mutlaka biraz daha koyu renkli elbiseler üzerinden güzel bir uyum sağlayabilir.

 

 Farklı Desen ve Aksesuarlara Göre Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 

Her anlayışa uygun günümüzde geniş bir ürün yelpazesi altında abiye modelleri bulunmaktadır. Bütün olarak sade ve klasik tasarım altına hazırlanmış abiyeler ile beraber, modern yapısını açık şekilde gösteren tasarımlar da bulunmaktadır. Özellikle bu abiyeler arasında tercih yaparken mutlaka desen ve aksesuarın dengeli olmasına özen gösterilmelidir. Yani çok fazla olmamakla beraber hiç olmaması gibi bir durumdan da uzak durulmalıdır. Yani abiye üzerinde dengeli şekilde desen ve aksesuarlar mutlaka yer almalıdır.

 

Kişisel İsteklere Uygun Tesettür Abiyeler

 

Abiye seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar arasında kişisel tercihler gelir. Mutlaka konsepte uygun olarak, kişisel beğeni üzerinden model seçimi yapılmalıdır. Böylece gidilen davet ve organizasyonlar daha keyifli şekilde yaşanır.

 

Yaz Aylarının Vazgeçilmesi Giyimi Tesettür Abiyeler

 tesettür abiyeYaz ayları geldiği zaman farklı organizasyonlar yoğun şekilde sezon bitene kadar devam eder. Özellikle düğün, nikah ve kına gibi pek çok organizasyon neredeyse her gün gerçekleşir. Tabii böyle durumlar için hazırlıklı olmak ve en şık giyim parçalarını kullanmak büyük öneme sahiptir. Bu konuda öne çıkan ilk giyim parçası şüphesiz tesettür abiye modelleridir.

 

Tasarım itibarıyla doğrudan davet ve organizasyonlar için hazırlanan bu özel giyim parçaları, göz alıcı bir şıklık ortaya çıkarmaktadır. Sergilediği kusursuz tasarım ve parlak taşları ile harika desenleri eşliğinde rengarenk abiyeler kullanılmaktadır.

 

Yaz Ayları İçin Tercih Edilecek Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri

 

Moda uzmanlarının hayal gücüyle ortaya çıkmış ve ortak beğeniyi karşılayacak birbirinden şık tesettür abiye modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Özellikle bu sene parlak aksesuar çeşitleri ve desenleri ile abiyeler bir adım öne çıkıyor. Kolyeli dantel abiyeler bunları en güzel örneklerden biridir. Hoş kolye aksesuar ve özel dantel tasarımıyla hem minimalist bir şıklık sağlıyor hem de modern çağı elden bırakmıyor. Ayrıca gold detay abiye modelleri de yine hem olgun ve karizmatik bir şıklık sağlarken hem de gösterişli bir tarz sunuyor.

 

Beklentiyi Karşılayacak Yeni Sezonun En Şık Tesettür Abiye Çeşitleri

 

Oldukça geniş ürün yelpazesi ile bu sene her beklentiyi karşılayacak farklı abiye modelleri arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Özellikle broşlu şifon tesettür abiyeler şimdiden en çok tercih edilen popüler abiye modelleri arasına girmiş durumda. Zarif bir görünüm sunarken parlak taşları ve tül eklenmesi ile hoş bir şıklık sağlıyor.

 

Değişik beden ve boy ölçülerine bağlı olarak farklı renkler üzerinden tüm bu abiye modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Kaliteli kumaş yapısı ile üretimden geçmişi şık tasarımlar, yaz aylarındaki farklı organizasyonlar için göz alıcı bir estetik tasarım sunuyor.

 

Uygun Fiyatlarla Yaz Sezonunda Değerlendirilecek Harika Abiyeler

 

Yaz ayları için değerlendirilecek birbirinden farklı abiye modelleri arasından tercih gerçekleştirilebilir. Karakter yapınıza ve yaşam tarzınıza uygun sade modellerin yanı sıra, gösterişli seçenekler arasından seçim yapmanız mümkün. Üstelik çok uygun fiyatlar, kampanyalar ve indirimler eşliğinde kategori üzerinden keyifle sipariş verebilirsiniz.

 

Tesettürde Farklı Yaşlara Uygun Abiye Modelleri

 tesettür abiyeKuşak farkına bağlı bir şekilde tesettür abiye modelleri tercih edilebilir. Orta yaşta olan tesettürlü kadınlar daha sade görünüm veren tesettür abiye modellerini tercih edebilirler. Bunun yanı sıra genç tesettürlü kadınlar için cıvıl cıvıl bir görünüm için parlak renkleri ile tasarımları yapılan tesettür abiye modellerini tercih edebilirler. Hangi yaş aralığında olunursa olunsun yeni sezon içerisinde piyasaya çıkarılmış bütün farklı tesettür abiye modellerinde tesettürlü kadınlar keyifli bir şekilde tercih yapılabilir. Moda tasarımcıları herhangi bir sınırlama olmadan abiye modellerini tasarlamaktadır. Harika abiye modelleri içerisinde tesettürlü kadınlar şık model ve aksesuarları ile satın alma imkanı sağlamaktadır.

 

 Farklı Yaş Gruplarına Bağlı olan Tesettür Abiye Modelleri

 

Her ne kadar kişisel seçimlere bağlı kalınarak değişik tesettür abiye modelleri tercih edilse bile günümüzde belli yaşları bağlı şekilde tesettürlü kadınlar, daha farklı modelleri satın almaktadır. Mesela yaşı biraz daha genç olan tesettürlü kadınlar, hem tek renk hem de daha sade olan tesettür abiye modellerini tercih etmektedirler.

 

Fakat genç tesettürlü kadınlar ise farklı renkler ile karışım içerisinde tasarlanmış abiye modellerini tercih etmektedir. Bunun yanı sıra tesettür giyimlerin pek çoğunluğu farklı model aksesuarlar ile tasarlanmış tesettür abiye tasarımları, tüm farklı yaş gruplarına bağlı şekilde tesettürlü kadınların keyifli tercih yapmasına olanak sağlamaktadır.

 

 Uygun Fiyatlar İle Birbirinden Şık Tesettür Abiye Modelleri

 

Özellikle yaz mevsimlerinde birçok farklı davetler ve özel organizasyonlar gerçekleşmektedir. Özel davetler ve özel organizasyonlar için hemen hemen tüm tesettürlü kadınlar farklı abiye modellerini tercih etmektedir. Bunu bilen moda tasarımcıları her yeni sezon her yaş kesimine hitap edecek abiye modelleri tasarlamaktadır. Bu neden ile tesettürlü kadınlar çok rahat bir şekilde istediği modeli ve rengi kolay bir şekilde bulabilmektedir. Bunların yanı sıra her bedene uygun abiye modeli de tasarlanmaktadır. Üstelik bu zengin avantajlar ile yanlızca yaz mevsimlerinde olmamakla birlikte aynı şekilde kış mevsimleri içerisinde de hususi şekilde tercih yapmak sureti ile sipariş vermek mümkün olmaktadır. Bu şekilde tesettürlü kadınlar, tesettür abiye şıklığını kolay bir şekilde yakalayarak bulunduğ ortamda bütün ilgiyi üzerine çekebilmektedir.

 

Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Olmalıdır ?

 tesettür abiyeModanın her alanda ve her tarz için değişmesi ve geliştirilmesiyle birlikte tesettür abiye seçimi için her bedene kolaylıkla uyum sağlayacak alternatifler de çoğalmıştır.

 

Tesettür Abiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

  1. Yakınlık Derecesi

 

Tesettür abiye seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli kural tercih edilen kıyafetin nerede giyileceğinin belirlenmesidir. Örneğin katılacağınız bir düğünde gelinin yakın bir akrabası olarak katılım gösterileceğinde seçilen abiye ile tanıdık birinin düğününde seçilecek abiye tercihi muhakkak farklılık göstermelidir.

 

  1. Fiziksel Özellikler

 

Tesettür abiye seçimlerinde özen gösterilmesi gereken konulardan birisi de kişilerin vücut ölçülerine göre kıyafet tercihi yapması gerekliliğidir. Böylece seçilen kıyafet kişinin bedenine en iyi ve en doğru şekilde yakışacaktır. Örneğin kısa boylu hanımlar kendilerini olduklarından kısa gösteren kıyafetleri değil boylarını uzun gösteren kıyafetleri tercih etmelidir. Bunun için tek parça şık abiye elbise seçimi ya da uzun bel etek seçimi yapılmalıdır.

 

Fazla kilolarıyla sorunu olan hanımlar salaş ve boyuna çizgili tesettür abiye modellerinden birini seçtiklerinde olduklarından daha zayıf ve zarif görüneceklerdir. Kilo sıkıntısı yaşayan hanımlar büyük desenli, yatay çizgili ve güpürlü modellerden muhakkak uzak durmalıdır.

 

  1. Vücut Tipi

 

Oval Vücut Tipine Sahip Olan Hanımlar

 

Bedenlerinin üst kısımları alt kısımlarına göre daha fazla ya da dolgun olan kişiler oval vücut ölçülerine sahiptirler. Bu vücut tipine sahip olan kişiler dökümlü kumaşlardan oluşan kıyafetleri tercih etmelidirler. Bu vücut tipine sahip hanımlar için bir diğer model seçimi isi anvelop tarzına uygun olan kıyafetlerdir. Kıyafet seçimlerinde ise renk tercihleri koyu renklerden olmalıdır.

 

Armut Vücut Tipine Sahip Olan Hanımlar

 

Bedenlerinin üst kısımları bedenlerinin alt kısımlarına göre küçük olan kişiler armut vücut ölçülerine sahiptirler. Armut vücut tipine sahip olan kişiler kıyafetlerin üst kısımları işlemeli olan ya da kurdeleli modelleri tercih etmelidirler.

 

Dikdörtgen Vücut Tipine Sahip Olan Hanımlar

 

Dikdörtgen vücut ölçülerine sahip olan kişilerin kıvrımları belirgin ve vücutları orantılıdır. Bu vücut tipine sahip hanımlar istedikleri elbisede şık görüneceklerdir ancak pileli olan abiye modelleri de kendilerine oldukça yakışacaktır. Bir diğer model tercihi ise asimetrik kesime sahip modeller olmalıdır.

 

Tesettür Abiye Modellerinde Modaselvim Şıklığı

tesettür abiyeTesettür abiye ile hem sade hem de zarif bir kombine sahip olmak mümkündür. Modern ve rengarenk tasarımlara sahip zengin modelleri ile tesettür abiye elbiseler ayakkabı çanta ve eşarp ile rahatlıkla tamamlanarak modern bir görünüm elde edilebilir. Sayısız seçeneğinin içinde dar kesimler ve klasik kesim ürünler aynı anda görülebilir. İlham veren ve göz dolduran bu tasarımlar ile tesettür abiye modelleri hanımlara şıklık sunmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

 

Birbirinden şık tesettür abiye modelleri ile farklı ve kaliteli kombinler oluşturmak mümkündür. Abiye modelleri arasından kabartma güpürlü modeller oldukça şık durmaktadır. Ayrıca bu tarz ürünler farklı bir tarz arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Abiye modellerinde ince detayları önemseyenler için de seçenekler bulunmaktadır. Kol kısmının salaş olan modeller daha tarz görünmeye ve kaliteli kombin oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca kabartma güpürlü modellerde renk seçeneği de çok fazladır. Eşarp ve ayakkabı uyumunu yakalamak isteyen hanımları yansıtan renkler arasından uygun model tercihi yapılabilir.

 

 Dantelli Modeller

 

Abiye modellerinde farklı bir tarz arayan hanımlar için özel tasarlanan dantelli abiye elbise modellerinde kol ve etek kısımlarında Fransız danteli bulunmaktadır. Bu danteller abiyeye ayrı bir hava katmaktadır. Bu modellere görsel kalitenin yüksek olması ile şıklık ön plana çıkmakta, kullanıcının farklı bir hava yakalamasına yardımcı olmaktadır. Özel günlerde bu modelleri tercih eden hanımlar her ortamda ışıltıları ile herkesi etkileyecektir.

 

Farklı Model Arayanlar İçin Özel Seçenekler

 

Tesettür abiye elbiselerinde farklı model arayışı içerisinde olan hanımlar için de özel tasarım seçenekler bulunmaktadır. Örneğin bel kısmından dantelli olan kuyruklu kadife abiye modelleri profesyonel bir seçim olacaktır. Hem şık hem de modern tasarıma sahip olan bu modeller ayrıca rahat bir kullanım sağlamaktadır. Bir başka örnek de etek kısmı çiçekli olan abiye modelleridir. Canlı renklerden oluşan bu çiçek desenleri sayesinde kombin daha kaliteli olacaktır. Bundan dolayı özellikle çiçek severler için ideal bir seçim olan bu abiye modellerine uygun fiyat ödeyerek sahip olunabilir. Pelerinli elbise modelleri de farklı bir tarz yakalamak isteyenlere bir alternatif oluşturmaktadır.

 

Tesettür Abiye Modasında Renk Ve Model Kombinleri

tesettür abiyeTesettür abiye ürünler özel kullanımı ve dikkat çekici kesimleri ile önemli ürün içerikleri arasında yer almaktadır. Kadınların tarzlarını yansıtan ürün ve abiyeleri bulması günümüzde oldukça kolay olmaktadır. Klasik model abiyeler ve tek renk ürünler 2019 modası yaz döneminde en çok kullanılan modellerden olmaktadır.

 

Kadınlar abiye kullanımı bünyesinde şık ve özel organizasyonlar bünyesinde rahat bir kullanımı istemektedir. Modaya uygun ürünler içerisinde bulunan abiye ürünler arasında simli modeller ve dantel detaylı abiyeler bulunmaktadır. Abiye seçimi bünyesinde hem kadınların tarzlarına uygun olan hem modaya uygun renklerin seçimi önemli olmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Modasında Renkler

 

Kombin içerisinde kadınlar kendilerini yansıtan renklerde ürünler tercih etmektedir. Modaya uyum açısından da kombinlenen ürünlerin ve aksesuarların renk uyumları önemli olmaktadır. Günümüzde model bakımından zengin olduğu gibi renk bakımından da çeşitli abiye modeli mevcut bulunmaktadır. 2019 yaz döneminde moda olan ve en sık kullanılan abiye renkleri ise pudra rengi, açık mavi ve siyah simli abiyeler olmaktadır.

 

Abiyelerin renk bakımından uyumları aksesuarlar göz önüne alınarak tercih edilmelidir. Aynı zamanda dış giyim ürünleri de kadınların rahat bir şekilde kombin yapabilmesi adına çeşitli renk ve modellerde üretilmektedir. Kadınların katıldıkları organizasyonlar bünyesinde abiyelerin ve dış giyim ürünlerinin abartılı olması durumunu etkilemektedir.

 

 Tesettür Abiye Tercihinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Giyim alanında mevcut bulunan her ürün farklı özelliklere göre kombinlenmektedir. Tesettür abiye kombini ve kullanımı açısından tesettür giyimde kadınların dikkat etmesi gereke önemli noktalar bulunmaktadır. Öncelikli olarak düğün, kına gibi organizasyonların hareketli olması sebebi ile kadınların rahat abiyeler tercih etmesi gerekmektedir.

 

Abiye alımı bünyesinde beden ve boy uzunlukları kadınların tercihine ve kullanımı kolaylığına göre göz önünde bulundurulmalıdır. Özel organizasyonun niteliğine ve davetin yakınlığına göre abiyelerin detayları seçilmektedir. Kadınların vücut yapılarına uygun salaş ya da dar kesim tesettür abiye tercih etmeleri organizasyon bünyesinde rahat edilmesini sağlamaktadır. Renk ve dış giyim kombini gibi aksesuar kullanımı bünyesinde de abiye renk ve desenleri göz önünde bulundurulmalıdır. Abiye tercihinde göz önünde bulundurulan belirtilen durumlar şık kombin için gerekli olmaktadır.

 

Yaz Sezonunda Tesettür Giyim Abiye

tesettür abiye, modaselvim abiyeYaz ayları farklı organizasyonların en yoğun geçtiği dönemdir. Özellikle düğün, nişan ve kına gibi pek çok organizasyon yaz bitene kadar sürekli olarak devam eder. Tabii bu organizasyonlara şık bir görünüm altında katılmak için ise tesettür giyim abiye modelleri öne çıkmaktadır. Her ne kadar farklı elbise çeşitleri de bu konuda kullanılsa dahi; abiyeler doğrudan özel organizasyonlar için tasarımdan geçmektedir. O yüzden her sene yeni sezon ile beraber piyasaya çıkan farklı abiyeler, kişisel isteklere uygun şekilde tercih edilir.

 

 Yaz İçin Kullanılacak Farklı Tesettür Giyim Abiyeler

 

Yaz aylarında uzun süre farklı organizasyonlarda rahatlıkla kalabilmek için ferah, konforlu ve kaliteli tasarıma sahip tesettür giyim abiye modelleri tercih edilmelidir. Tabii ayrıca bu modeller göz alıcı bir şıklık yaratması gerekir. Her zevke hitap eden farklı model tasarımları, yeni sezonda bu özel fırsatı en iyi şekilde sunuyor. Özellikle genç hanımlar için fiyonk kemerli tesettür abiyeler cıvıl cıvıl bir görünüm sağlamış durumda. Alt ve üst olarak farklı parçalardan konuşmuş bu elbise, her organizasyonda rahatlıkla kullanılabilir. Şifon kuyruklu payetli elbiseler ise tam bir göz alıcı etki yaratıyor. Dikkatleri üzerine toplayacak parıl parıl görüntüsüyle harika abiyeler, kapalı ve açık organizasyonlar konusunda rahatlıkla tercih edilebilir.

 

 Hem Sade Hem De Şık Görüntüsüyle Abiyeler

 

Sade görünümünün yanı sıra üzeri farklı desen ve aksesuarlarla bezenmiş, ortak denge kuran değişik abiyeler arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Güpürlü incili ve taşlı abiye modelleri buna en güzel örnek. Hem bütün olarak minimalist bir yaklaşımla hazırlanmış görüntü sunuyor hem de göz alıcı bir şıklık sağlıyor. Modern yapısının yanı sıra klasik tasarımıyla her organizasyon için değerlendirilebilir. Şal kombinli şifon abiyeler de yine bu ortak dengeyi sunan en özel tasarımlar arasında yer almaktadır.

 

 Farklı Konseptlere Uygun Yaz Ayları İçin Harika Tesettür Abiyeler

 

Değişik konseptler üzerinden farklı davetlere katılım yapacağınız zaman, yeni sezonda sizleri harika tesettür abiye modelleri bekliyor. İşlemeli modeller, dantelli tasarımlar ve harika aksesuar ile bezenmiş şık desen üzerinden pek çok abiye yeni sezonda sizleri bekliyor.

 

Gösterişli Tesettür Abiye Modelleri

abiyeTesettür abiye bir çeşit elbisedir. Tesettür abiye modelinin elbiseden farkı hem daha gösterişlidir hem de çoğunlukla özel gün ve özel gecelerde kullanılır. Abiye kıyafet seçiminde en doğru seçimi bakarak değil, üstünüzde deneyerek yapabilirsiniz. Yani bir tesettür abiye modeli moda dergilerinde görüldüğü gibi denendiği zaman o kadar da vücut üzerinde şık durmayabilir. Bunun sebebi ise her tesettürlü kadının vücut şeklinin farklı olmasıdır.

 

 Son Yılların Modası Tesettür Abiyeler

 

Son yıllarda üzeri taşlı ve pullu tesettür abiye modelleri oldukça modadır. Pullu ve taşlı tesettür abiyeler uzun ve ya yere kadar olan abiyelerde her türlü uyum sağlar. Pullu ve yahut taşlı tesettür abiye tercih ederken de vücut yapısı oldukça önem arz etmektedir. Göğüs kısmı büyük, kilolu ve kısa boylu tesettürlü kadınların pullu ve taşlı tesettür abiye yerine dantel işlemeli ve ya kabarık abiye modellerini tercih etmesi daha doğru bir seçim olacaktır. Kabarık ve bileğe kadar olan tesettür abiye modellerinde kol kısmı dantelli ve kemer aksesuarı taşlı tesettür abiye modelleri de çok şık ve modern bir duruş sergilemektedir. Düğün, kına ve ya nişan gibi gecelerde dantel ve sim detayları ile gösterişli bir tesettür abiyeye sahip olmak mümkün.

 

 Bütün Gözleri Üzerine Çeken Gösterişli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiyelerde çoğunluk ile uzun boylar tercih edilmektedir. Her türlü mekana uyum sağlayan uzun boylu tesettür abiye modelleri fırfır, yapma çiçek ve dantel işlemeleri ile daha dikkat çekici bir hale gelmektedir. Tesettür abiye modellerinde şifon ve tül kumaşlar da çok fazla kullanılmaktadır. Şifon ve tül kumaşlar abiye modelini daha gösterişli ve dikkat çekici bir hale getirmektedir. Bunun yanı sıra taşlı ve simli aksesuarlar da tesettür abiyeyi bir adım öne çıkarmaktadır. Askılı abiye tercihi yapacak olan tesettürlü kadınlar için omuz kısmı çiçek motifli ve ya taşlı tesettür abiye modellerini tercih edebilirler. Tesettürlü kadınlar askılı abiye modellerini bolera ile tamamlayarak istediği şık ve zarif görünüme sahip olabilirler. Bunun yanı sıra abiye modellerinde renk alternatifleri de oldukça fazladır. Genelde koyu mavi, kırmızı ve ya siyah renkleri daha çok tercih edilmektedir.

 

Tesettür Abiye Kombini Kullanımı

Tesettür kıyafet çeşitleri bünyesinde farklı model ve ürünler mevcut bulunmaktadır. Kadınlar tesettür ürünlerin seçiminde kombin hatası yapmamak adına dikkat etmektedir. Tesettür abiye modelleri özel davetlerde kullanıldığından oldukça çeşitli şekillerde ve modellerde üretilmektedir. Kadınlar ise tesettür abiye kom binini hangi alanda kullanacaklarına göre seçmek durumundadırlar.

 

Tesettür abiyeler diğer kıyafetlere göre daha dikkat çekici ürünler olmaktadır. Kadınlar özel davetler içerisinde düğün, nişan, kına gecesi gibi organizasyonlarda abiye tercihinde bulunmaktadırlar. Abiyelerin modaya uygunluğu ve kadınların giyim tarzları da seçimler içerisinde kullanacak ala kadar etkili olmaktadır. Tesettür abiyelerin kullanıldığı alanların özelliğine göre kadınlar daha sade ya da desen olarak zengin ürünleri tercih edebilmektedir.

 

Tesettür Abiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kadınlar kıyafet kombininde şık bir görüntü oluşturmak adına seçimlerine özen göstermektedir. Tesettür abiyeler diğer ürünlerden çok daha fazla dikkat çektiğinden göz önünde bulundurulması gereken noktaları bulunmaktadır. Tesettür abiyelerde öncelikli olarak abiyenin kullanılacağı alan dikkat edilmelidir. Daha sade modeller ya da renk ve desen açısından zengin modeller kullanılacak alana göre belirlenmektedir.

 

Tesettür abiyeler özel organizasyonlar bünyesinde kullanılmaktadır. Belirtilen sebepten ötürü ise kadınlar abiye seçimlerinde modaya da dikkat etmelidirler. 2019 yaz abiye tesettür modelleri içerisinde inci detaylı ürünler kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Aksesuarlar da abiyelerin detaylarında göre seçilen destekleyici ve seçim açısından önemli ürünler olmaktadır.

 

Tesettür Abiye Kombindeki Hatalar

 

Kombinler içerisinde kadınların belirli durumları göz önünde bulun durmaması kombin hataları oluşturmaktadır. Ürünlerin özellikleri yönünden tesettür abiyeler içerisinde pek çok hata meyana gelmektedir. Kadınlar tesettür abiye kullanımı bünyesinde aksesuar seçimlerindeki aşırılığa dikkat etmek durumundadırlar.

 

Kadınlar abiye seçimi bünyesinde organizasyonların özelliğine ve abiye giyim durumuna dikkat etmelidir. Nişan ve nikâh gibi organizasyonlar bünyesinde daha sade abiyeler kullanılmaktadır. Fakat tam aksine düğün ve kına gecesinde pek çok kadın dikkat çekmesi yönünde detayları bol ve renkli abiyeleri tercih etmektedir. Zengin detaylı ürünlerde aksesuarların sade tutulması kombin hatasını önleyen içerikler olmaktadır. Abiyelerin üstüne kullanılan mevsimsel dış giyim ürünleri de abiyeye göre tercih edilmelidir.

 

 

Yeni Yaz Sezonunda Tesettür Abiye Modelleri Ve Kumaşları

tesettür giyim abiyeHer sezon yenilenen ve güncellenen tesettür kıyafetler bu sezon da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Her ortama, isteğe ve özelliğe göre farklı farklı tasarlanan kıyafetler bu sezon da oldukça uygun fiyatlarla modaselvim.com adresinde kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettürde en önemli parçalar arasında yer alan abiyeler her ortama uygun olarak seçilmesi gereken kıyafetlerdendir. Abiyede özenli davranmak şıklığı ön plana çıkaracak ve aynı zamanda da doğru seçimi sağlayacaktır.

 

 Abiye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür parçaları arasında kullanımı diğer parçalara oranla en az olan tesettür giyim abiye olmaktadır. Abiye oldukça az kullanılan kıyafetlerdendir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarının ve ortamlarının kısıtlı olmasıdır. Her kıyafet her ortamda giyinilemeyeceği gibi abiyeler de her şık davetlerde tercih edilememektedir. Dolayısıyla seçim yaparken ortam koşulları ve gidilecek yerin büyük önemi bulunmaktadır. Abiyeleri genellikle düğünlerde, şık davetlerde ve özel günlerde tercih eden kadınlar ince detaylara da oldukça büyük önem vermektedir.

 

 Abiyelerde Kumaş Türleri

 

Her sezon abiyelerde çeşitli değişiklikler yapılmaktadır. Özellikle bu sezonda payet işlemeler ve simli kumaşların tüller ile örtülmesiyle tesettür giyim abiye modellerine farklılık katılmıştır. Ayrıca kumaş özeliklerinin büyük önem taşıdığı abiyelerde de nefes alan kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle modaselvim.com sitesinde yer alan abiyelerin çoğu bu özelliğe göre tasarlanmıştır. Kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında dantel ve tül detaylı uçuş uçuş etekli abiyeler yer almaktadır. Bu abiyeler genellikle genç kadınların ilgisini çekmektedir.

 

 Yaşa Göre Abiye Seçimi

 

Her yaşa uygun olacak şekilde abiye tasarımları yapılmaktadır. Genellikle genç kadınlar için tül detaylarına ağırlık verilirken, orta yaşlardaki kadınlar içinse işleme ve pul detaylı abiyeler tasarlanmaktadır. Genç kadınlar şıklığa ve gösterişe önem vermektedirler. Dolayısıyla tercih ettikleri abiye modelleri de buna bağlı olarak daha pastel tonlarda ve göze hitap edici şekilde olmaktadır. Orta yaştaki kadınlar ise genellikle daha sade ve payet detaylarındansa kollarda işlemeleri ve tül detaylı olanları tercih etmektedirler. Böylece her kadının tarzına ve isteğine göre abiye üretimi kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

1 2 3 6