Yeni Yaz Sezonunda Tesettür Abiye Modelleri Ve Kumaşları

tesettür giyim abiyeHer sezon yenilenen ve güncellenen tesettür kıyafetler bu sezon da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Her ortama, isteğe ve özelliğe göre farklı farklı tasarlanan kıyafetler bu sezon da oldukça uygun fiyatlarla modaselvim.com adresinde kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettürde en önemli parçalar arasında yer alan abiyeler her ortama uygun olarak seçilmesi gereken kıyafetlerdendir. Abiyede özenli davranmak şıklığı ön plana çıkaracak ve aynı zamanda da doğru seçimi sağlayacaktır.

 

 Abiye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür parçaları arasında kullanımı diğer parçalara oranla en az olan tesettür giyim abiye olmaktadır. Abiye oldukça az kullanılan kıyafetlerdendir. Bunun nedeni ise kullanım alanlarının ve ortamlarının kısıtlı olmasıdır. Her kıyafet her ortamda giyinilemeyeceği gibi abiyeler de her şık davetlerde tercih edilememektedir. Dolayısıyla seçim yaparken ortam koşulları ve gidilecek yerin büyük önemi bulunmaktadır. Abiyeleri genellikle düğünlerde, şık davetlerde ve özel günlerde tercih eden kadınlar ince detaylara da oldukça büyük önem vermektedir.

 

 Abiyelerde Kumaş Türleri

 

Her sezon abiyelerde çeşitli değişiklikler yapılmaktadır. Özellikle bu sezonda payet işlemeler ve simli kumaşların tüller ile örtülmesiyle tesettür giyim abiye modellerine farklılık katılmıştır. Ayrıca kumaş özeliklerinin büyük önem taşıdığı abiyelerde de nefes alan kumaşların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle modaselvim.com sitesinde yer alan abiyelerin çoğu bu özelliğe göre tasarlanmıştır. Kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında dantel ve tül detaylı uçuş uçuş etekli abiyeler yer almaktadır. Bu abiyeler genellikle genç kadınların ilgisini çekmektedir.

 

 Yaşa Göre Abiye Seçimi

 

Her yaşa uygun olacak şekilde abiye tasarımları yapılmaktadır. Genellikle genç kadınlar için tül detaylarına ağırlık verilirken, orta yaşlardaki kadınlar içinse işleme ve pul detaylı abiyeler tasarlanmaktadır. Genç kadınlar şıklığa ve gösterişe önem vermektedirler. Dolayısıyla tercih ettikleri abiye modelleri de buna bağlı olarak daha pastel tonlarda ve göze hitap edici şekilde olmaktadır. Orta yaştaki kadınlar ise genellikle daha sade ve payet detaylarındansa kollarda işlemeleri ve tül detaylı olanları tercih etmektedirler. Böylece her kadının tarzına ve isteğine göre abiye üretimi kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

Bir cevap yazın