Gösterişli Tesettür Abiye Modelleri

abiyeTesettür abiye bir çeşit elbisedir. Tesettür abiye modelinin elbiseden farkı hem daha gösterişlidir hem de çoğunlukla özel gün ve özel gecelerde kullanılır. Abiye kıyafet seçiminde en doğru seçimi bakarak değil, üstünüzde deneyerek yapabilirsiniz. Yani bir tesettür abiye modeli moda dergilerinde görüldüğü gibi denendiği zaman o kadar da vücut üzerinde şık durmayabilir. Bunun sebebi ise her tesettürlü kadının vücut şeklinin farklı olmasıdır.

 

 Son Yılların Modası Tesettür Abiyeler

 

Son yıllarda üzeri taşlı ve pullu tesettür abiye modelleri oldukça modadır. Pullu ve taşlı tesettür abiyeler uzun ve ya yere kadar olan abiyelerde her türlü uyum sağlar. Pullu ve yahut taşlı tesettür abiye tercih ederken de vücut yapısı oldukça önem arz etmektedir. Göğüs kısmı büyük, kilolu ve kısa boylu tesettürlü kadınların pullu ve taşlı tesettür abiye yerine dantel işlemeli ve ya kabarık abiye modellerini tercih etmesi daha doğru bir seçim olacaktır. Kabarık ve bileğe kadar olan tesettür abiye modellerinde kol kısmı dantelli ve kemer aksesuarı taşlı tesettür abiye modelleri de çok şık ve modern bir duruş sergilemektedir. Düğün, kına ve ya nişan gibi gecelerde dantel ve sim detayları ile gösterişli bir tesettür abiyeye sahip olmak mümkün.

 

 Bütün Gözleri Üzerine Çeken Gösterişli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiyelerde çoğunluk ile uzun boylar tercih edilmektedir. Her türlü mekana uyum sağlayan uzun boylu tesettür abiye modelleri fırfır, yapma çiçek ve dantel işlemeleri ile daha dikkat çekici bir hale gelmektedir. Tesettür abiye modellerinde şifon ve tül kumaşlar da çok fazla kullanılmaktadır. Şifon ve tül kumaşlar abiye modelini daha gösterişli ve dikkat çekici bir hale getirmektedir. Bunun yanı sıra taşlı ve simli aksesuarlar da tesettür abiyeyi bir adım öne çıkarmaktadır. Askılı abiye tercihi yapacak olan tesettürlü kadınlar için omuz kısmı çiçek motifli ve ya taşlı tesettür abiye modellerini tercih edebilirler. Tesettürlü kadınlar askılı abiye modellerini bolera ile tamamlayarak istediği şık ve zarif görünüme sahip olabilirler. Bunun yanı sıra abiye modellerinde renk alternatifleri de oldukça fazladır. Genelde koyu mavi, kırmızı ve ya siyah renkleri daha çok tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın