Tesettür Abiye Modellerinde Modaselvim Şıklığı

tesettür abiyeTesettür abiye ile hem sade hem de zarif bir kombine sahip olmak mümkündür. Modern ve rengarenk tasarımlara sahip zengin modelleri ile tesettür abiye elbiseler ayakkabı çanta ve eşarp ile rahatlıkla tamamlanarak modern bir görünüm elde edilebilir. Sayısız seçeneğinin içinde dar kesimler ve klasik kesim ürünler aynı anda görülebilir. İlham veren ve göz dolduran bu tasarımlar ile tesettür abiye modelleri hanımlara şıklık sunmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

 

Birbirinden şık tesettür abiye modelleri ile farklı ve kaliteli kombinler oluşturmak mümkündür. Abiye modelleri arasından kabartma güpürlü modeller oldukça şık durmaktadır. Ayrıca bu tarz ürünler farklı bir tarz arayanlar için ideal bir seçim olacaktır. Abiye modellerinde ince detayları önemseyenler için de seçenekler bulunmaktadır. Kol kısmının salaş olan modeller daha tarz görünmeye ve kaliteli kombin oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca kabartma güpürlü modellerde renk seçeneği de çok fazladır. Eşarp ve ayakkabı uyumunu yakalamak isteyen hanımları yansıtan renkler arasından uygun model tercihi yapılabilir.

 

 Dantelli Modeller

 

Abiye modellerinde farklı bir tarz arayan hanımlar için özel tasarlanan dantelli abiye elbise modellerinde kol ve etek kısımlarında Fransız danteli bulunmaktadır. Bu danteller abiyeye ayrı bir hava katmaktadır. Bu modellere görsel kalitenin yüksek olması ile şıklık ön plana çıkmakta, kullanıcının farklı bir hava yakalamasına yardımcı olmaktadır. Özel günlerde bu modelleri tercih eden hanımlar her ortamda ışıltıları ile herkesi etkileyecektir.

 

Farklı Model Arayanlar İçin Özel Seçenekler

 

Tesettür abiye elbiselerinde farklı model arayışı içerisinde olan hanımlar için de özel tasarım seçenekler bulunmaktadır. Örneğin bel kısmından dantelli olan kuyruklu kadife abiye modelleri profesyonel bir seçim olacaktır. Hem şık hem de modern tasarıma sahip olan bu modeller ayrıca rahat bir kullanım sağlamaktadır. Bir başka örnek de etek kısmı çiçekli olan abiye modelleridir. Canlı renklerden oluşan bu çiçek desenleri sayesinde kombin daha kaliteli olacaktır. Bundan dolayı özellikle çiçek severler için ideal bir seçim olan bu abiye modellerine uygun fiyat ödeyerek sahip olunabilir. Pelerinli elbise modelleri de farklı bir tarz yakalamak isteyenlere bir alternatif oluşturmaktadır.

 

Bir cevap yazın