Tesettür Giyimin Zirvesi Abiye

 tesettür giyim abiyeTesettür dünyasının şüphesiz en gözde ürünü tesettür giyim abiye ürünleridir. Tesettürlü hanımların özellikle özel gün ve gecelerde sıklıkla tercih ettiği ürün olmaktadır. Dantel işlemeli, kemer detaylı, güpürlü modeller ile oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bundan dolayı seçim daha zor olmaktadır. Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ince noktalar bulunmaktadır.

 

Bunun için öncelikle kişinin nasıl bir tarzda giydiğini belirlemelidir. Klasik bir sitil seçilecek ise daha düz ve koyu renkler aynı zamanda desensiz modeller daha asil duracaktır. Bunun yanı sıra ten rengine zıt renkler tercih edilmesi elbiseyi boğmayacaktır. Sportif bir sitil belirlenecek ise daha canlı ve desenli modeller tercih edilmesi daha hoş olacaktır.

 

 Trend Abiye Modelleri

 

Tesettür modacılarının sihirli ellerinden çıkan tesettür giyim abiye modelleri, tesettür mağaza vitrinlerinde hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Bir çok trend model olmasına karşın, bu sezonun ön plana çıkan modellerin başında açık yeşil renkte dantel desenli abiye modeli başı çekmektedir. Esmer tenli hanımların daha çok tercih ettiği bu model, düğün, kına gecesi ve balolarda abiyeyi tercih eden kişiye etkileyici bir görünüm sağlamaktadır.

 

Bunun yanında yine çok beğenilen modellerden biri olan fır fırlı abiye modeli de genç hanımların gözdesi olmuş durumdadır. Daha çok mürdüm ve bordo renkte favori olan bu model özel günlerde tercih edildiği gibi iş seyahatlerinde de rahatlıkla tercih edilmektedir. Puantiyeli tül abiye modeli de her kesim tarafından ilgiyle beğenilen bir model olmaktadır.

 

 Aksesuar Seçimi

 

Tesettür abiye seçimi yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise doğru aksesuar seçimidir. Aksesuar seçimi yine hangi tarz abiye giyilmesi ile alakalıdır. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olabilmesi için aksesuarların seçimi belirleyici olmaktadır. Klasik bir abiyeye klasik çanta, klasik takı türleri tercih edilmelidir. Hem daha şık hemde uyumlu olacaktır. Aksi takdirde farklı bir tarz aksesuar sırıtacaktır. Bunun yanı sıra daha hareketli bir abiye modelinde de aksesuarda hareketli ve canlı desenlere sahip çantalar tercih edilebilir. Çünkü tesettür modasında her ürünün güzel olması kadar uyumlu olması da önemlidir.

 

Bir cevap yazın