Birbirinden Şık Abiye Elbiseler

Günümüzde abiye çeşitleri oldukça fazladır. Düğmeli ve fermuarlu abiyeler daha çok tercih ediliyor. Gidilecek yere göre seçilen abiyeler doğru kombin yapılarak şık bir görünüm sağlar. Özellikle tesettürlü hanımlar doğru abiye seçimleri yapmalılar. Bu şekilde seçilen tesettür abiye kıyafetler şık ve zarif görünmeli.

 TESETTÜR ABİYE TERCİHLERİ NASIL YAPILMALI?

 Hanımlar, tesettür abiyeleri alırken kendilerine en uygun olanı tercih etmeliler. Tesettür kıyafetlerde olduğu gibi abiyeler de vücuda tam anlamıyla oturmalı. Tesettür abiye kıyafetler ne dar ne de çok bol olmalı. Çünkü tesettür abiyeler daha özenle seçilmeli. Hanımlar abiye kıyafetleri tercih ederken gidecekleri yer göz önünde bulundurmalılar. Çünkü özel davetlerde daha zarif ve sade abiyeler giyilir. Düğünlerde ise daha şatafatlı ve gösterişli abiye kıyafetler tercih edilmelidir. Ayrıca boyu kısa olan hanımlar topuklu ayakkabı ile tesettür kıyafetlerini giyebilirler. Bu onları daha uzun gösterir.

 TESETTÜR ABİYELER NELERLE KOMBİN YAPILABİLİR?

 Hanımlar tesettür abiye kıyafet giydiklerinde onu doğru parçalarla kombin yapabilirler. Şık ve zarif bir abiye kıyafet, güzel bir topuklu ayakkabı ile kombin yapılabilir. Ayrıca sade bir çanta da bu kombin de oldukça şık bir korunum sağlar. Bunun yanı sıra tesettürlü hanımlar abiye kıyafetlerin üzerine oldukça şık şallar da kullanabilirler. Güzel ve özenle seçilen taçlar da kıyafetin tamamlayıcısı olacaktır. Tesettürlü hanımlar abiye seçimlerine dikkat etmeli ve en doğrusunu seçmeliler. Bu şekilde hem şık hem de zarif bir görünüm elde edebilirler.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLERİN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ

 Tesettürlü hanımlar özel günlerde giyecekleri abiye kıyafetleri özenle seçmeliler. Satın aldıkları kıyafetlerin kullanma talimatlarını iyi okumalılar. Çünkü abiye kıyafetlerin bakımı kullanma talimatlarındaki gibi yapılmalı. Abiye kıyafetler genellikle kuru temizlemeye gönderilmeli. Kuru temizleme kıyafetin ömrünü uzatacak ve daha temiz görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca soğuk suda ve elde yıkanan abiye kıyafetler doğru biçimde kurutulmalıdır. Çünkü çok fazla sıkıldığında kırışıklık meydana gelir. O nedenle abiye kıyafetin temizliğine ve bakımına dikkat etmek gerekir.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLERİN ÖZELLİĞİ

 Hanımlar abiye kıyafet alırken zevklerini de göz önünde bulundurmalılar. Tesettürlü hanımlar kendilerine en çok yakışan modeli seçmeliler.

Bir cevap yazın