En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde hızla gelişen moda sektörü her istek ve ihtiyaca cevap veriyor. Moda akımlarıyla birlikte yenilenen kıyafetler, 7’den 70’e tüm kadınlara hitap ediyor. Özellikle tesettür giyimde önemli gelişmeler var. Özellikle tesettür abiye kıyafet seçilirken bazı noktalara dikkat etmek lazımdır. Öncelikle kıyafetin modaya uygun olması önemlidir. Demode bir kıyafet giymemek için güncel moda akımlarını iyi takip etmek lazım. Bunun yanı sıra tesettür abiye elbise alırken de vücuda tam uyması lazım. Abiyeler ne bol ne de çok dar olmalıdır.

 BİRBİRİNDEN ŞIK VE ZARİF TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 Tesettürlü hanımlar birbirinden şık ve zarif abiye kıyafetler arasında kendilerine en yakışanı seçmeliler. Gidilecek yere göre tercih edilen abiye kıyafetlerin kişiye uygun olması çok önemli. Tesettür giyimde abiye modeller birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Tül ve dantel aksesuarlar ile süslenen abiyelerde pul ve payetler de bulunuyor.

 Pul ve payet işlemeleri oldukça şık bir görünüm elde ediliyor. Ayrıca geometrik desenleri de bulunan abiye kıyafetlerde düğme ve fermuar detayları da bulunuyor. Tesettür abiye kıyafetlerde genellikle kemerli bel bağlaması kuşaklar da yer alıyor.

 TESETTÜR ABİYE BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

 Tesettürlü hanımlar abiye kıyafet alırken çok dikkat etmeliler. Hanımlar kumaşı çabuk kirlenmeyen ve kolay temizlenebilen abiye kıyafetleri tercih etmeliler. Ayrıca abiye kıyafetin üzerindeki temizlik ve bakım talimatı iyi bir şekilde incelenmeli. Tesettür abiye kıyafetler kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizleme yapılmayan kıyafetler elde soğuk su ile yıkanmalıdır. Ayrıca abiyelerin bakım ve temizliğine çok dikkat etmek gerekir. Tesettür abiye kıyafetler kuru temizlemede detaylı bir şekilde yıkandıklarında daha uzun ömürlü olurlar. Abiyelerin çamaşır makinesine atılması önerilmez.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFETLER NASIL KOMBİN YAPILIR?

 Hanımlar gidilecek yere göre seçtikleri kıyafetleri doğru parçalar ile kombin yapıyorlar. Düğün, kına gibi özel davetlerde giyilen abiye kıyafetler şık ve zarif topuklu ayakkabılar ile kombin yapılabilir. Buna uygun olarak da küçük bir el çantası kullanılabilir. Ayrıca abiye kıyafet ile uyumlu bir başörtüsü de kullanılmalı. Resmi davetlerde ise daha sade klasik abiyeler tercih edilmeli. Buna uygun ayakkabı kullanılmalı.

Bir cevap yazın